Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten bunlar gebelik belirtisi olabilir eşine şöyle nöbetçi eczaneden alsın varsa var yoksa yok.gece rahat uyursun.bence büyük ihtimal var
Ya adamın aydan ümidini kestim gerçekten söz yarın sabah alıp yapıcam ben ona bi daha ümit vermek istemiyorum şüphelendiğimi bilse heveslenio adamcağız

Ovulasyon var gösteriyorsa genelde var cikiyor hiç yanılmadık şimdiye kadar.lh değerinde sikin ti yoksa.insallah vardır canım.
Beni de düşündüren sadece gittikçe çizgi koyuluğunun artması her geçen gün artmış inşallah vardır çok istiyorum olmasını

Kizlar buda aksamustu yaptigim test silik cok cok silikti telefon isigiyla falan zor gozukuyodu negativ diyib aglayb yatdim uyandigimda boyleydi nerdeyse yarim bi saat sonra sizce pozitivmi? :)

Eklentiler

• 3B6D6534-E8FD-497F-AF04-A0DAFA483D3A.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 50
  • B922E7B8-BF36-4294-A03A-E5C9D108EC6D.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 61
Gidince sorarım artık onu, telefonla da çok sağlıklı olmuyor maalesef. Keyfini çıkar canım sevincinin :) içini de ferah tut. Rabbimin izniyle güzel gidecektir
İçim ferah canım olumlu düşünüyorum hep, inşallah güzel ilerliycek her şey Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…