- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.661
Stresi hep biz mi cekicez birazda onlarda ceksin bosverYaa yerim ki, valla eşim gelecek şimdi negatif görüp kötü olursan ağlamayayım o varken yarın sabah söz yaparım :)
Ya adamın aydan ümidini kestim gerçekten söz yarın sabah alıp yapıcamZaten bunlar gebelik belirtisi olabilir eşine şöyle nöbetçi eczaneden alsın varsa var yoksa yok.gece rahat uyursun.bence büyük ihtimal var
İnşallahTamm sen bilirsin İnşalla h yarınki supriz senden olur
Ovulasyon var gösteriyorsa genelde var cikiyor hiç yanılmadık şimdiye kadar.lh değerinde sikin ti yoksa.insallah vardır canım.İnşallahmucize olur ama inşallah.. gerçekten herşeyden çok isterim olmasını
Beni de düşündüren sadece gittikçe çizgi koyuluğunun artması her geçen gün artmış inşallah vardır çok istiyorum olmasınıOvulasyon var gösteriyorsa genelde var cikiyor hiç yanılmadık şimdiye kadar.lh değerinde sikin ti yoksa.insallah vardır canım.
inşallah bi güzel haberde senden gelir canımBeni de düşündüren sadece gittikçe çizgi koyuluğunun artması her geçen gün artmış inşallah vardır çok istiyorum olmasını
Sanki adet olucak gibiyim akıntının rengide biraz köyü geldi galiba cumaya söker şansım yine gülmedi.
Sanki adet olucak gibiyim akıntının rengide biraz köyü geldi galiba cumaya söker şansım yine gülmedi.
Bilmiyorum ki canım rabbim kimseyi çaresiz birakmasinDur bakalim canim hakkinda hayirlisi.bol bol dua et. Bende dua edicem sana.
Yaa ayy kusura bakma umutlandırdı senide özür dilerim.hayirlisi canmsisko kendini kötüye odaklama Allah'ın izninle yükselcek değerin
Evet kullanıyordum bugünde iğne aldım onada basladimCoraspin kullaniyormuydun canim.
Elimde değil umudum yok canm çok zor bi durum belirsizlik rabbim kimseyi çaresiz birakmasinsisko kendini kötüye odaklama Allah'ın izninle yükselcek değerin
Ama belki de geç döllenme olmuştur hemen idrara geçmemiştir canım 1-2 gün bekle bi daha yap benceGeçti regl'm bugun de olmadımbiliosunuz ptesi test yapmıştım gebelik negatifti hamilelik değildir sanmıyorum da o yüzden
İçim ferah canım olumlu düşünüyorum hep, inşallah güzel ilerliycek her şey Allahın izniyleGidince sorarım artık onu, telefonla da çok sağlıklı olmuyor maalesef. Keyfini çıkar canım sevincinin :) içini de ferah tut. Rabbimin izniyle güzel gidecektir
Umudum yoktu ki :) üzülmedim bu sefer öyle şey mi olur :))Yaa ayy kusura bakma umutlandırdı senide özür dilerim.hayirlisi canm
Aynen canım onu duymak iyi geldi, yani inşallah öyledir orası yeridir canımAllaha şükür canım benim her şey çok güzel olacak, olsun yerini bile görmek iyi gelmiştir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?