Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama zaten haplarla 1 2 tane anca oluyor iğne etkili gerçekten bi de risk olmuyor mesela haplar rahim duvarını inceltti benim o da etken tutunmasında bu ay iğne ile beraber estorfem hap verdi ilk 5 yumurtaydı sonra 3 ile devam ettik insallah bi tanesi çatlar :anneadayı:
Evet igne ayni zamanda rahmide kalinlastiriyo canim ins catlar ya;)

Kizlar yine oglumu acile götürdük antibiyotikler ishal kusma yapti ateslendi oyüzden birden yok oldum.simdi evdeyiz şükür... bu arada benim oglan 9 da yatar 6 da uyanir ben asker gibiyim.sabahlari iştimaya kaldiriyor bizi...dün doktor erken uyumaya calis dedi çok stresliyimya kafada kurup duruyorum ama ne mümkün 12 den önce uyuyamam

Kizlar yine oglumu acile götürdük antibiyotikler ishal kusma yapti ateslendi oyüzden birden yok oldum.simdi evdeyiz şükür... bu arada benim oglan 9 da yatar 6 da uyanir ben asker gibiyim.sabahlari iştimaya kaldiriyor bizi...dün doktor erken uyumaya calis dedi çok stresliyimya kafada kurup duruyorum ama ne mümkün 12 den önce uyuyamam
Cok gecmis olsun canimm. Olmuyo ki ya ben calistigim halde 12 den once yatamiyorm anca evdeki is yetisiyo dinleniyosn oldugu kadar erken yatcam desemde olmuyo:)

ovitrel ve diger catlatma ignelerinin fiyatlarini merak ediyorum ben sizde fiyatlar nasildi ?

ben choriomon kullandim tanesi 53 lira gibi birseydi..
Selam canim ben ovitrel vurldm hep 90 tl fiyati. Suan hastanenin yonlendirdgi eczanedn aldk tum igneleri ovitrel 70 e verdiler. Digerlerini blmiyorm:) yurtdisndan geldgnden pahali fiytlar

Cok gecmis olsun canimm. Olmuyo ki ya ben calistigim halde 12 den once yatamiyorm anca evdeki is yetisiyo dinleniyosn oldugu kadar erken yatcam desemde olmuyo:)

Canim sende dinlenmeye çaliş bu aralar transferden sonra özellikle sürekli yat.yıllık iznin varsa kullan.bende artik 9 da yatmaya calisicam.bu gece rüyamda erken gebelik testi yapmisim tabi sonuc negatif zaten diye cok önemsemiyirum ana sonra bir bakiyorum 2.cizgi kipkirmizi cikiyor nasil seviniyorum anlatamam sonra uyandim cok uzüldüm zaten gerçek olamiyacak kadar güzeldi

Back
X