Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok cok haklisin canim hangi devirdeyiz eger bu tip testler yapiliyorsaki sonucta devlete giden kisi sayisi daha fazladir ufacicik ozel bir bölüm yapilabilirdi.benim eşim okadar konforda bile strese girdi.birde wc de heran kapimi calinacak stresi olur.insallah emeginizin karsiligini alirsiniz .lökasiti cok yüksel degil bol bol su icsin ilacla hemen düser.
Doktorla görüştük ilaç vermedi lökasit için özellikle sordum değeri ilaç kullanmayı gerektirmiyor dedi

Doktorla görüştük ilaç vermedi lökasit için özellikle sordum değeri ilaç kullanmayı gerektirmiyor dedi

Masallah canim hersey yoluna giriyor.klomenmi kullanacaksin.eşinin degerleri iyi aşılamayla rabbim bu ay yüzunu güldurecek insallah

kızlar inanın sizin geçtiğiniz yollardan geçtim sizi çok iyi anlıyorum.
ben de 4 sene sonra evladımı kucağıma aldım.
her ay ağlıyordum. asla umudumu yitirmedim ama 10 sene sonra anne olacağım herhalde diyordum.
sabırla bekleyin ve deneyin. dua edin. Rabbim en güzel vakitte verecektir.
Canım benim çok teşekkür ederim o kadar iyi geliyor ki birilerinin aynı yollardan geçip başardığını öğrenmek umut veriyor insana.. bugün değil belki ama bir gün bir mucize neden olmasın die düşünmeden edemiyor insan. Allah isteyen herkese bekletmeden sağlıklı evlat nasip etsin.

Slm kızlar daha önce sordum mu hatırlamıyom da limon hamileliğe zararlımı bilen varmı çok yiyorum

Canim zarari olurmu sanmiyorum olsa olsa tansiyonuna etkisi olur diye dusunuyorum.tabi yinede kobtrollu yemek lazim.limon bebegin kemik gelisimine faydali diye duymustum.ben hamileligimde belki 4 5 bidon turşu yedim.limon kemirdim.ama doktoruna sor istersen kisiden kisiye etkisi degisebilir

20181224_162637.webp
20181224_162637.webp
20181224_163132.webp

Bilmiyorun canım sürekli bişeyler içmekten bıktım..Bebek sahibi olmak bana hayal gibi geliyor artık. 5 kere çatlatma iğnesi oldum bi tanesi de olumlu sonuç vermedi. Zamanı vardır biliyorum ama anne olmak istiyorum artık. Herkes kucagında bebekle geziyor, çok özeniyorum içim gidiyor

Uzülne canin rabbim hayirlisiyla saglik sihatle kucagini doldursun insallah

Çok şükür biraz rahatladım, bilmiyorum bu ay aşılama konusun da emin değilim, gelişen yumurtaya göre artık bir şekil alıcaz :)
Eşinin değerleri çok güzel canım senin de çok önemli bi sorun yoksa 1-2 ay daha klomen çatlatma deneyebilirsiniz. Ama tabi acele ediyorum diyosan aşılama iyi seçenek, özellikle eş faktörü iyiyse

Back
X