- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #12.021
Yok canım bizim 3. Ayımız ve 2. Deda klomene başlıyorum bugünsenin asilamami kuzum. ilk tedavinmi. nasil baslayacak seruven :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bizim 3. Ayımız ve 2. Deda klomene başlıyorum bugünsenin asilamami kuzum. ilk tedavinmi. nasil baslayacak seruven :)
Doktorla görüştük ilaç vermedi lökasit için özellikle sordum değeri ilaç kullanmayı gerektirmiyor dediCok cok haklisin canim hangi devirdeyiz eger bu tip testler yapiliyorsaki sonucta devlete giden kisi sayisi daha fazladir ufacicik ozel bir bölüm yapilabilirdi.benim eşim okadar konforda bile strese girdi.birde wc de heran kapimi calinacak stresi olur.insallah emeginizin karsiligini alirsiniz .lökasiti cok yüksel degil bol bol su icsin ilacla hemen düser.
Çok şükür biraz rahatladım, bilmiyorum bu ay aşılama konusun da emin değilim, gelişen yumurtaya göre artık bir şekil alıcaz :)Sonuçlarınız gayet güzel canım maşallah hiçbir sıkıntı yok çok şükür :)
Haha doğru yıkanıyorlar bir de :)onu temizler ayarlarlar canım
yıkama yapılıyor ya o sırada tertemiz olurlar :)
Bence çok yeme kanı fazla sulandırıp düşüğe falan neden olabilir (Allah korusun) benim canım çekti bir dilimi korkarak yedim ama doktor ne der bilemem tabiSlm kızlar daha önce sordum mu hatırlamıyom da limon hamileliğe zararlımı bilen varmı çok yiyorum
aynen cnm katlanioruz her seyeCanım ekonomik olarak da yıpranıyoruz, o yönünü de düşünüyor ama bazı şeylere de katlanmak gerek. Bu da bizim imtihanımız
sonuclar cikti pek detayli. anlayamadmAy ne güzel oluuurr :)
Doktorla görüştük ilaç vermedi lökasit için özellikle sordum değeri ilaç kullanmayı gerektirmiyor dedi
hadi bakalm ins iyi sonuclar alczYok canım bizim 3. Ayımız ve 2. Deda klomene başlıyorum bugün
Canım benim çok teşekkür ederim o kadar iyi geliyor ki birilerinin aynı yollardan geçip başardığını öğrenmek umut veriyor insana.. bugün değil belki ama bir gün bir mucize neden olmasın die düşünmeden edemiyor insan. Allah isteyen herkese bekletmeden sağlıklı evlat nasip etsin.kızlar inanın sizin geçtiğiniz yollardan geçtim sizi çok iyi anlıyorum.
ben de 4 sene sonra evladımı kucağıma aldım.
her ay ağlıyordum. asla umudumu yitirmedim ama 10 sene sonra anne olacağım herhalde diyordum.
sabırla bekleyin ve deneyin. dua edin. Rabbim en güzel vakitte verecektir.
Haha doğru yıkanıyorlar bir de :)
Slm kızlar daha önce sordum mu hatırlamıyom da limon hamileliğe zararlımı bilen varmı çok yiyorum
Bana hiç öyle bişe demedi canım yaa. Bugün de tam 21.günüm
Bilmiyorun canım sürekli bişeyler içmekten bıktım..Bebek sahibi olmak bana hayal gibi geliyor artık. 5 kere çatlatma iğnesi oldum bi tanesi de olumlu sonuç vermedi. Zamanı vardır biliyorum ama anne olmak istiyorum artık. Herkes kucagında bebekle geziyor, çok özeniyorum içim gidiyor
kizlar sonucumuza bakarmisiniz nasil
gormedim cnm. doktorum aricakCanim ben pek anlamiyorum doktor ne dedi
Eşinin değerleri çok güzel canım senin de çok önemli bi sorun yoksa 1-2 ay daha klomen çatlatma deneyebilirsiniz. Ama tabi acele ediyorum diyosan aşılama iyi seçenek, özellikle eş faktörü iyiyseÇok şükür biraz rahatladım, bilmiyorum bu ay aşılama konusun da emin değilim, gelişen yumurtaya göre artık bir şekil alıcaz :)