Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr, hepinizi güzel yüreğinizden, yanaklarınızdan öpüyorum.. Bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür Rabb'ime 74 çıktı Beta Hcg değerim. Salı günü 9 çıkmıştı bugün 74 ve pozitif denildi. Inşallah Rabbim sağlıcakla tamamlatır bu Süreci, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder bana da isteyen herkese de. Allah o kadar büyük ki, 7 ay önce düşük yapmıştım ve bu ay sonunda doğum yapacaktım eğer düşük olmasaydı. Ve şuan da yeniden gebe olduğum haberimi aldım. Yaradanın Lütfü.. Bu sayfada koca Yürekli sizlere dualarında bizleri eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim kendi adıma , ben de inanın beş vakit hepinize dua ediyorum. Nolur umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en güzel anda nasip edecek sizlere de. Inşallah önümüzdeki aylarda hepinizin güzel haberlerini alıcaz ve topluca yeni sayfaya geçicez inşallah.:KK68::dua::dua::dua:
yaa çok güzel haber buu. ben de merakla takip ediyordum. iğnenin 15.günüydü değil mi 9 çıktığında. gerçekten de bu beta hcg değeri bünyeye göre değişebiliyormuş demek ki. hayırlı olur inaşallah. sağlıkla kucagına almanı dilerim.

Kızlarr, hepinizi güzel yüreğinizden, yanaklarınızdan öpüyorum.. Bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür Rabb'ime 74 çıktı Beta Hcg değerim. Salı günü 9 çıkmıştı bugün 74 ve pozitif denildi. Inşallah Rabbim sağlıcakla tamamlatır bu Süreci, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder bana da isteyen herkese de. Allah o kadar büyük ki, 7 ay önce düşük yapmıştım ve bu ay sonunda doğum yapacaktım eğer düşük olmasaydı. Ve şuan da yeniden gebe olduğum haberimi aldım. Yaradanın Lütfü.. Bu sayfada koca Yürekli sizlere dualarında bizleri eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim kendi adıma , ben de inanın beş vakit hepinize dua ediyorum. Nolur umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en güzel anda nasip edecek sizlere de. Inşallah önümüzdeki aylarda hepinizin güzel haberlerini alıcaz ve topluca yeni sayfaya geçicez inşallah.:KK68::dua::dua::dua:
Ayy canım benim çok sevindim gözün aydın İnşalla h sağlıkla ilerler

yaa çok güzel haber buu. ben de merakla takip ediyordum. iğnenin 15.günüydü değil mi 9 çıktığında. gerçekten de bu beta hcg değeri bünyeye göre değişebiliyormuş demek ki. hayırlı olur inaşallah. sağlıkla kucagına almanı dilerim.
Evet canım ya çok şükür. Iğneden sonra 13. Gün kanda 9 çıktı canım. Bugün artınca rahatladım biraz. Hayırlısıyla devam eder inşallah sağlıcakla. Darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah. Rabbim hepinizin göbüşünü doldursun inşallah..

Ayy canım benim çok sevindim gözün aydın İnşalla h sağlıkla ilerler
Amin canımm çok teşekkürler. Allah razı olsun. Inşallah bakalım bende katıldım kervana. Hayırlısıyla sağlıcakla ilerler umarım canım. Sizlerin de tabiki .. Sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbim, kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah

Evet canım ya çok şükür. Iğneden sonra 13. Gün kanda 9 çıktı canım. Bugün artınca rahatladım biraz. Hayırlısıyla devam eder inşallah sağlıcakla. Darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah. Rabbim hepinizin göbüşünü doldursun inşallah..

Canım e bi takvim yap sende :anneadayı:
Benimde yarın iğne sonrası 16. gün yarın sabah tekrar test yapıcam
Sen idrar testi yapmışmıydın

Canım e bi takvim yap sende :anneadayı:
Benimde yarın iğne sonrası 16. gün yarın sabah tekrar test yapıcam
Sen idrar testi yapmışmıydın
Canım 7 ay önce düşük yapmıştım, insan haliyle korkuyor. O zaman kalp atışını duymaya gidicekken, kaybetmiştim :/ o yüzden inşallah sağlıcakla ilerler diye dua ediyorum. Sonra yaparım belki takvimi :) ben kan vermeden önce test yapmıştım çook silik derinlerde birşeyler vardı. Ve ertesi gün 9 çıktı işte canım. Inşallah senin için de güzel sonuçlanır tedavin, hayırlı haberler alırsın.

CANımm Allah sağlıkla devam ettirsin hep gğzel haberler alıyoruz devamı gelsin bu sene uğurlu heralde :) dualarına kat bizi keyfini çıkar güzelce bebeğinin

CANımm Allah sağlıkla devam ettirsin hep gğzel haberler alıyoruz devamı gelsin bu sene uğurlu heralde :) dualarına kat bizi keyfini çıkar güzelce bebeğinin
Amin canım, aminnn... Aynen sayfada mı keramet yeniyılda mı bilmiyorum :) inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyoruz canısı. Beş vakit dualarımdasınız inan. Inşallah tez zamanda sizden de alıcaz güzel haberleri

Amin canım, aminnn... Aynen sayfada mı keramet yeniyılda mı bilmiyorum :) inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyoruz canısı. Beş vakit dualarımdasınız inan. Inşallah tez zamanda sizden de alıcaz güzel haberleri
Hayırlı olsun canım :) ya ne bereketli girdik 2019 devamı gelsin sağlıkla inşallah

Merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bi süredir yazamadım telaşımdan çatlatma iğnesi vurulmama rağmen yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş tam 7.7 cm iğneden tam 22 gün sonra regl olabldm o da kahverengi akıntıyla başladı bugün.o kadar üzgünüm ki tedavi ertelendi ve doğum kontrol hapı kullanıcam 1 ay
Neden böyle oluyormuş sordunuz mu doktorunuza benim de çatlamadı ben merak ediyorum sebebi neler olabilir. Benim 3 taneydi üçü de çatlamadı. Kalitesiz miydi ya da iğnenin dozu mu etkiler ya da başka bişey mi niyedir acaba

slm arkadaşlar nasılsınız bişey sorucaktim. ben 25 ocakta gittiğimde doktor büyük ihtimal 3 haftalık hamilesin demişti bana adet tarihine göre değil Çarşamba günü gidecem doktora kalp atışlarını falan duyar miyiz

Ay canım şimdi okuyorum bunu, maşallah ne güzel artmış hep böyle katlanarak artsın inşallah :dua: hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun :dua:

slm arkadaşlar nasılsınız bişey sorucaktim. ben 25 ocakta gittiğimde doktor büyük ihtimal 3 haftalık hamilesin demişti bana adet tarihine göre değil Çarşamba günü gidecem doktora kalp atışlarını falan duyar miyiz
Bence büyük ihtimalle duyulur canım artık

Back
X