- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #20.541
yaa çok güzel haber buu. ben de merakla takip ediyordum. iğnenin 15.günüydü değil mi 9 çıktığında. gerçekten de bu beta hcg değeri bünyeye göre değişebiliyormuş demek ki. hayırlı olur inaşallah. sağlıkla kucagına almanı dilerim.Kızlarr, hepinizi güzel yüreğinizden, yanaklarınızdan öpüyorum.. Bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür Rabb'ime 74 çıktı Beta Hcg değerim. Salı günü 9 çıkmıştı bugün 74 ve pozitif denildi. Inşallah Rabbim sağlıcakla tamamlatır bu Süreci, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder bana da isteyen herkese de. Allah o kadar büyük ki, 7 ay önce düşük yapmıştım ve bu ay sonunda doğum yapacaktım eğer düşük olmasaydı. Ve şuan da yeniden gebe olduğum haberimi aldım. Yaradanın Lütfü.. Bu sayfada koca Yürekli sizlere dualarında bizleri eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim kendi adıma , ben de inanın beş vakit hepinize dua ediyorum. Nolur umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en güzel anda nasip edecek sizlere de. Inşallah önümüzdeki aylarda hepinizin güzel haberlerini alıcaz ve topluca yeni sayfaya geçicez inşallah.![]()