• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Ya hala var o ağrılar ama dayanılmayacak derece değil bilemşyorum işte evet bu belrtidir diyemiyorum da ümitlenmeyeyim diye bilemiyoruöm yaşayıp görcez
Kocam pazar günkü sonuca göre yok dedi onun umut bitti

Ağrıların şiddetli olmaması gebelik açısından iyi
Sonucunuz şüpheli demek, kesin yok demek değil
Normalde bu hafta regl olmanız gerekiyor
Perşembe gibi kan verirseniz de netleşebilir

Bugun 13 gün iğne günü hariç dün ve ondan önceki gün özellikle dün kasık batmalarım çok fazla oldu alt karın ağrılarım bi uyku hali yorgunluk böyle gerginlik falan hissettim karın bölgemde sizce yerleşme olabilir mi bugunde sol tarafımda böyle ağrı var
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynıdır hemen hemen. İnsan birazda psikolojik belirtiler yaratıyor kendinde. En iyisi idrar testi yapmanız. Zaten 13 gün olmuş idrarda negatif çıkarsa muhtemelen kanda da negatif çıkar. Belirtilerinizin hepsi bende de vardı ama maalesef negatif çıktı. İnşallah sizinki hamileliktendir aklimdasiniz sürekli 🙏

Kızlar ben yine test yaptım maalesef çizgi azalmış Demek ki ovitrelle etkisiymiş😔
Üzülmeyin birbirimize destek olalım tedavilerimizi paylaşalım. Bu süreçte insan kendini yalnız hissedince yük ağır geliyor. Benim de geçen ayki döngüm negatif çıktı doktorumu değiştirdim. Ve yepyeni harika bir tedavi uyguluyor yeni doktorum.

Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynıdır hemen hemen. İnsan birazda psikolojik belirtiler yaratıyor kendinde. En iyisi idrar testi yapmanız. Zaten 13 gün olmuş idrarda negatif çıkarsa muhtemelen kanda da negatif çıkar. Belirtilerinizin hepsi bende de vardı ama maalesef negatif çıktı. İnşallah sizinki hamileliktendir aklimdasiniz sürekli 🙏
İnşallah vardır artık çok yoruldum

Üzülmeyin birbirimize destek olalım tedavilerimizi paylaşalım. Bu süreçte insan kendini yalnız hissedince yük ağır geliyor. Benim de geçen ayki döngüm negatif çıktı doktorumu değiştirdim. Ve yepyeni harika bir tedavi uyguluyor yeni doktorum.
Ne tedavisi peki

Ya C çizgisi çok ortada çıktı en sonda bi çizgi var o mudur sıvı alımına dikkat etmedim yeni yaptım

Eklentiler

• IMG_1580.webp
    IMG_1580.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 25
Ne tedavisi peki
Adetin 3.gününden 20.gününe kadar her sabah aç karna hayıt tohumu, yine adetin 3.gününden 20.gününe kadar günde 2 havuç ve 2 incir. Bununla beraber ek olarakta tıbbi ilaçlar verdi doktorum. Glifor içiyorum, adetin 3.gününden başlayarak 9 gün boyunca da günde iki kez letu içiyorum. Günde 1 saat tempolu yürüyüş ve bol bol yeşillik tüketimi ayrıca kilo verimi

Adetin 3.gününden 20.gününe kadar her sabah aç karna hayıt tohumu, yine adetin 3.gününden 20.gününe kadar günde 2 havuç ve 2 incir. Bununla beraber ek olarakta tıbbi ilaçlar verdi doktorum. Glifor içiyorum, adetin 3.gününden başlayarak 9 gün boyunca da günde iki kez letu içiyorum. Günde 1 saat tempolu yürüyüş ve bol bol yeşillik tüketimi ayrıca kilo verimi
Şuan ovulasyon dönemindeyim. Bugün yarın ve ertesi gün değerlendirip beklemeye başlayacağız. Bakalım bu ay sonuç alacak miyim 1.5 yıldır deniyorum ilk kez bu ay umutluyumm. Pcosum var

Vallahi bende anlamadım çöpe attım az önce de kaswt test yaptım silk çizgi var gibi geldi sonrada dedim ki sal artık regl olmazsan vardır olursan yoktur dedim
Valla o kadar iyi anlıyorum ki sizi gerçekten 🥹 evimin her yeri ovulasyon ve gebelik testi dolu ddbdnxb Allah yardımcımız olsun. Pcosu diyet ve sağlıklı yaşam tarzı ile yeneceğiz inşallah

Valla o kadar iyi anlıyorum ki sizi gerçekten 🥹 evimin her yeri ovulasyon ve gebelik testi dolu ddbdnxb Allah yardımcımız olsun. Pcosu diyet ve sağlıklı yaşam tarzı ile yeneceğiz inşallah

Ama sanki sizden gebelik haberi alacağız gibi hissediyorum 🥰
Bilmiyorum saldım artık yani bende var gibi hissediyorum ama sanki istediğim için mi acaba diyorum psikoloji faln kalmadı

Bilmiyorum saldım artık yani bende var gibi hissediyorum ama sanki istediğim için mi acaba diyorum psikoloji faln kalmadı
Sal biraz doktorlar da bunu tavsiye ediyor. Ama bence yarın ilk iş kan vermeye gidin. Ben 3-4 defa kan vermiştim geçen ay iki üç gün içinde 😂

Birde benm yumuryalarım gec catladı cuma gece cumartesi sabaha karşı ovalasyon testine göre
Gündüz gebelik testini atıp gebe miyim diye soran soru soran hanımların çoğu şimdi gebe haberini yazmış. Darısı bizim başımıza

Back
X