Canım benimmmmmŞeniz umarım hissettiğin gibi olur ama hepimiz kavuşalım bebeklerimize inşalllaaaaahhhhhh....
İlişki için 36. saat demesi yumurta o saatte çatlıoda ondan sonrasındaki 4-5 gün de çok önemli aslında.Boşuna diye bişey yok,asla öle düşünmemeliyiz.Allah'ın işi belli olmaz.Tez zamanda ii haberler gelse de umut olsak birbirimize.
Bu arada beauty sen rahim filmi çektirdin mi?ve durumunu bana bi daha yazar mısın
?Yani kaç yıllk evli olduğunu ve ne zamandır olmadığını bebeğinin .Öpüyorum..
merhaba canım.inşallah dilediğin gibi olur herşey.benden rahim filmi istemedi dr.yaklaşık üç yıllık evliyim.ilk iki yıl korunduk canım.geçen yaz bu zamanlar hamile kaldım.ama bebiğimi kaybettim 8-9 haftalıkken.bi, sorun yok dendi,araştırıldı.5-6 ay ara verdik düşükten sonra.bu yıl aralıkta başladık.ocak,mart,nisanda da denedik.olmadı.dr'um ilk defa bu ay klomen ve ovitrelle verdi.şubatı atladım çünkü başka dr bana gonaphene ve pregnyl vermişti o ay.biz saatleri bilmediğimiz için,dr da saat belirlemediği için stresten deneyemedik.anlıycan o ay boşa gitti.sadece eşimden spermiogram istedi dr.onu da bu ay veririz inşallah.kısaca böyle benim hayatım.sen de bahseder misin biraz kendinden?sen çektirdin mi rahim filmi?çok zor diyolar.Allahım inşallah bu ay nasip eder ikimize de ve uğraşmamıza gerek kalmaz inşallah başka şeylere.öptüm ben de tatlım.mesajını bekliycem.:1hug:
merhaba canım.inşallah dilediğin gibi olur herşey.benden rahim filmi istemedi dr.yaklaşık üç yıllık evliyim.ilk iki yıl korunduk canım.geçen yaz bu zamanlar hamile kaldım.ama bebiğimi kaybettim 8-9 haftalıkken.bi, sorun yok dendi,araştırıldı.5-6 ay ara verdik düşükten sonra.bu yıl aralıkta başladık.ocak,mart,nisanda da denedik.olmadı.dr'um ilk defa bu ay klomen ve ovitrelle verdi.şubatı atladım çünkü başka dr bana gonaphene ve pregnyl vermişti o ay.biz saatleri bilmediğimiz için,dr da saat belirlemediği için stresten deneyemedik.anlıycan o ay boşa gitti.sadece eşimden spermiogram istedi dr.onu da bu ay veririz inşallah.kısaca böyle benim hayatım.sen de bahseder misin biraz kendinden?sen çektirdin mi rahim filmi?çok zor diyolar.Allahım inşallah bu ay nasip eder ikimize de ve uğraşmamıza gerek kalmaz inşallah başka şeylere.öptüm ben de tatlım.mesajını bekliycem.:1hug:
slm arkadaşım ben de 3 yıllık evliyim ama korunmadım hiç anladığımda doktora gittim ve o da bana herşey normal dedi.Ama benim hiç olmadı bebeğim,çok da endişelenmedim çünkü ben ilçede öğretmenim ve eşimle merkezde oturuyoruz.ben hafta sonları geliodum sadece,olmamasını buna bağlamıştım,ama bu sene 3 gün ders aldım ve 4 gün eşimin yanındaydım ve çocuk istedim ve malum olmadı hala da olmuyor.Neyse 5 ay klomen ve prengly çatlatma kullandım o da işe yaramadı ama tüm testlerim normal çıktı,eşiminde öyle.Sonra rahim filmi çektirdim -bu arada hiç de can acıtıcı deil tamamen hurafe- o da normal çıktı.mayıs 16 da hasta oldum ve puregona başladım 100 vuruldum gün sonra 4 gün 150 ve ovitrelle vuruldum şimdi bekliorum işte.Hayırlısı olsun arkadaşım inanıyorum olacak.Bu arada benim düşük yapan bi arkadaşım var ve onun süt hormonu yüksekti senin öle bişeyin yok değil mi? ve kendini ii hisset çünkü olduğunu biliosun en azından,onun olup olmayacağını da bilmek ayrı bi muamma..Hayırlı haberlerle dön inşallah.Kendinden de habersiz bırakma.Şeniz
kızlar merhaba bende çatlatıcı iğne kullandım sabah 1o da ertesi gün 11edoğru ilişki oldu sters yaptık o gün kötü etkisi olurmu cvp verirseniz sevinirim
kızlar merhaba bende çatlatıcı iğne kullandım sabah 1o da ertesi gün 11edoğru ilişki oldu sters yaptık o gün kötü etkisi olurmu cvp verirseniz sevinirim
slm arkadaşım ben de 3 yıllık evliyim ama korunmadım hiç anladığımda doktora gittim ve o da bana herşey normal dedi.Ama benim hiç olmadı bebeğim,çok da endişelenmedim çünkü ben ilçede öğretmenim ve eşimle merkezde oturuyoruz.ben hafta sonları geliodum sadece,olmamasını buna bağlamıştım,ama bu sene 3 gün ders aldım ve 4 gün eşimin yanındaydım ve çocuk istedim ve malum olmadı hala da olmuyor.Neyse 5 ay klomen ve prengly çatlatma kullandım o da işe yaramadı ama tüm testlerim normal çıktı,eşiminde öyle.Sonra rahim filmi çektirdim -bu arada hiç de can acıtıcı deil tamamen hurafe- o da normal çıktı.mayıs 16 da hasta oldum ve puregona başladım 100 vuruldum gün sonra 4 gün 150 ve ovitrelle vuruldum şimdi bekliorum işte.Hayırlısı olsun arkadaşım inanıyorum olacak.Bu arada benim düşük yapan bi arkadaşım var ve onun süt hormonu yüksekti senin öle bişeyin yok değil mi? ve kendini ii hisset çünkü olduğunu biliosun en azından,onun olup olmayacağını da bilmek ayrı bi muamma..Hayırlı haberlerle dön inşallah.Kendinden de habersiz bırakma.Şeniz
slm canım arkadaşım.seni tanımasam da çok yakın hissediyorum kendime.aslında bi kere hamile kalmış olmak bi anlam ifade etmiyormuş tatlım.sen de böyle düşünüp kendini yıpratma.aynı durumdayız yani.inanıyorum ki bu ay Allah bizim de yüzümüzü güldürecek.ben de 15 mayısta hastalandım en son.bu arada benim de süt hormonum yüksek ve onun için dostinex diye ilaç kullanıyorum maalesef.o da engelmiş.önümde o kadar çok engel varmış gibi geliyo ki.görünürde herşey iiii ama artık umudumu yitirmeye başlıyorum.ama senin yazıların gerçekten moral oluyo.Allah razı olsun senden ve burada destek olan herkesten.sanırım aynı zamanlarda öğrenicez durumumuzu haberleşiriz.ya ben 15 haziranı bekliyemiycem sanırım.napalım sence önceden kan testi yaptırsak?hiç olmazsa boşa ümitlenmeyiz.ne dersin?Allaha emanet ol.öpüyorum canım...:1hug:
bende bu ay ilk defa klomen kullanacağım bakalım neler olacak ama ben hiç stres yapmıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum biliyorum ki bu iş birazda psikolojiyle alakalı bence sizde öyle yapın
başka şeyler düşünün tamam bebekler unutulacak bişey değil ama en azından az düşünün olmazsa olmaz diye birşey yok anlımıza ne yazılmışsa onu yaşayacağız.böle kendinizi strese sokarsanız olacağı varsada olmaz rahat olun aklınıza geldiğinde başka şeylerle uğraşın ben öyle yapıyorum tavsiye ederim
slm canım arkadaşım.seni tanımasam da çok yakın hissediyorum kendime.aslında bi kere hamile kalmış olmak bi anlam ifade etmiyormuş tatlım.sen de böyle düşünüp kendini yıpratma.aynı durumdayız yani.inanıyorum ki bu ay Allah bizim de yüzümüzü güldürecek.ben de 15 mayısta hastalandım en son.bu arada benim de süt hormonum yüksek ve onun için dostinex diye ilaç kullanıyorum maalesef.o da engelmiş.önümde o kadar çok engel varmış gibi geliyo ki.görünürde herşey iiii ama artık umudumu yitirmeye başlıyorum.ama senin yazıların gerçekten moral oluyo.Allah razı olsun senden ve burada destek olan herkesten.sanırım aynı zamanlarda öğrenicez durumumuzu haberleşiriz.ya ben 15 haziranı bekliyemiycem sanırım.napalım sence önceden kan testi yaptırsak?hiç olmazsa boşa ümitlenmeyiz.ne dersin?Allaha emanet ol.öpüyorum canım...:1hug:
canım benim ben de seni kendime çok yakın hissediyorum,inan koşa koşa açıyorum neti.Evet birbirimizi çok i anlayabiliriz çünkü bizi çok sevenler olsa da çevremizde yaşamayan bilemez bunu,zaten kimsede yaşamasın..Süt hormonların umarım düşer en yakın zamanda o düşünce kalırsın hamile hiç endişelenme sen çünkü ablamında yüksekti ve kaldı.şimdi iki tane oğlu var hem de arka arkaya oldular,umudunu yitirme sakın.yerimseniben ve de kan testi konusunda ben de aynı şeyleri düşünüyorum progestan kullanıyorum şimdi 7 günündeyim acaba şöle 10. günde gitsemmi ki diye düşünüyodum.Biraz da korkuyorum açıkçası ama eninde sonunda öğreneceğiz değil mi?Hiç değilse boşuna beklemeyelim bence.Gel yaptıralım bu hafta sonu ya da pzrtesi.Bi de ne dicem sadece devlet hastanelerinde mi yapılıo ki bu?
yine görüşür haberleşiriz.Şimdi ben ilçeye gidiyorum yarın okul var da akşam girerim nete.orda alırım cevabını.Çok öpüyorum seni.Bol bol dua et,ben her fırsatta ediyorum Şeniz
inan ben de nerde internet bulsam(dışardayken)bakıyorum senden haber var mı diye.eve gelince de ilk işim bilgisayarı açmak oluyo.sağol iiiki varsın,moral oluyosun bana.kalplerimiz birmiş.doğru söylüyosun canım biz birbirimizi en iyi anlarız.canım,süt hormonum daha önce de yüksek çıkmıştı ama ilaç kullanınca hemen düştü ve o zaman henüz bebiş düşünmüyoduk.nisanda yine yükselmiş.dr'un verdiği ilaçla normale döndü ama o ay hamile kalamadım.inşallah bu ay engelleri ortadan kaldırır rabbim herkes için de biz de annelik duygusunu tadarız inşallah.ya ben dr'a sordum bende önceden bi kutu progesteron ilacı vardı(şubatta başka bi dr pregnyl vermişti,boşa gitti demiştim ya)şuanki dr vermedi.kullanma dedi.bence iii yapmışsın almakla.inşallah herşey yolunda gider canım.canım benim ben de seni kendime çok yakın hissediyorum,inan koşa koşa açıyorum neti.Evet birbirimizi çok i anlayabiliriz çünkü bizi çok sevenler olsa da çevremizde yaşamayan bilemez bunu,zaten kimsede yaşamasın..Süt hormonların umarım düşer en yakın zamanda o düşünce kalırsın hamile hiç endişelenme sen çünkü ablamında yüksekti ve kaldı.şimdi iki tane oğlu var hem de arka arkaya oldular,umudunu yitirme sakın.yerimseniben ve de kan testi konusunda ben de aynı şeyleri düşünüyorum progestan kullanıyorum şimdi 7 günündeyim acaba şöle 10. günde gitsemmi ki diye düşünüyodum.Biraz da korkuyorum açıkçası ama eninde sonunda öğreneceğiz değil mi?Hiç değilse boşuna beklemeyelim bence.Gel yaptıralım bu hafta sonu ya da pzrtesi.Bi de ne dicem sadece devlet hastanelerinde mi yapılıo ki bu?
yine görüşür haberleşiriz.Şimdi ben ilçeye gidiyorum yarın okul var da akşam girerim nete.orda alırım cevabını.Çok öpüyorum seni.Bol bol dua et,ben her fırsatta ediyorum Şeniz
ben de korkuyorum sonuçtan ama bi kaç aydır dayanamayıp erken yaptırıyorum.bilmiyorum,ben özel hastanede yaptırıyorum ama bizedn fark alınmıyo.aslında madem sen de öğretmensin(ben de )sen de özel hast.de yaptırabilirsin.bence de beklemeyelim.biran önce mutlu haberlerle döneriz inş.:1hug:dua edicem.yarın görüşmek dileğiyle...
inan ben de nerde internet bulsam(dışardayken)bakıyorum senden haber var mı diye.eve gelince de ilk işim bilgisayarı açmak oluyo.sağol iiiki varsın,moral oluyosun bana.kalplerimiz birmiş.doğru söylüyosun canım biz birbirimizi en iyi anlarız.canım,süt hormonum daha önce de yüksek çıkmıştı ama ilaç kullanınca hemen düştü ve o zaman henüz bebiş düşünmüyoduk.nisanda yine yükselmiş.dr'un verdiği ilaçla normale döndü ama o ay hamile kalamadım.inşallah bu ay engelleri ortadan kaldırır rabbim herkes için de biz de annelik duygusunu tadarız inşallah.ya ben dr'a sordum bende önceden bi kutu progesteron ilacı vardı(şubatta başka bi dr pregnyl vermişti,boşa gitti demiştim ya)şuanki dr vermedi.kullanma dedi.bence iii yapmışsın almakla.inşallah herşey yolunda gider canım.
ben de korkuyorum sonuçtan ama bi kaç aydır dayanamayıp erken yaptırıyorum.bilmiyorum,ben özel hastanede yaptırıyorum ama bizedn fark alınmıyo.aslında madem sen de öğretmensin(ben de )sen de özel hast.de yaptırabilirsin.bence de beklemeyelim.biran önce mutlu haberlerle döneriz inş.:1hug:dua edicem.yarın görüşmek dileğiyle...
Canım benim ben ilçe de çalışıorum perşembe akşam döneceğim konya merkeze eşimin yanına ,cuma sabahı gidip yaptıralım olmazsa,ya benim doktorum devlet hastanesinde doktordu aynı zamanda o yüzden hiç özel hastaneye gitmedim.Ama gidelim yaptıralım bakalım ne olacak?
Umarım hamileyizdir canım çok dua edelim birbirimize.Bu arada iyi ki varsın sen de,inanıyorum birbirimize desteğimiz işe yarayacak.kendine çok ii bak,sakın üzülme tamam mı?Şeniz
Canım benim ben ilçe de çalışıorum perşembe akşam döneceğim konya merkeze eşimin yanına ,cuma sabahı gidip yaptıralım olmazsa,ya benim doktorum devlet hastanesinde doktordu aynı zamanda o yüzden hiç özel hastaneye gitmedim.Ama gidelim yaptıralım bakalım ne olacak?
Umarım hamileyizdir canım çok dua edelim birbirimize.Bu arada iyi ki varsın sen de,inanıyorum birbirimize desteğimiz işe yarayacak.kendine çok ii bak,sakın üzülme tamam mı?Şeniz
senin işin de zormuş tatlım.Allah kolaylık versin.inan dualarımda artık sen de varsın.hayırlısı olur inşallah hakkımızda.Allah kaldıramıyacağımız yük vermesin.inşallah birbirimiz için ettiğimiz duaların yüzüsuyu hürmetine Rabbimiz kabul eder.ya yine de korkuyorum sonucu görmekten biliyo msun?bikaç aydır erkenden yaptırıp hep dumura uğradım,çekiniyorum aynı şeyle karşılaşmaktan.ama bu arada bu cuma çok erken olmaz mı?senin adet başlangıcından itibaren kaçıncı günün olacak o gün?benim 23.gün oluyo.biraz daha beklesek mi?mesela haftaya perşembe filan(adet tarihine bikaç gün kala yani).bilmiyorum,bu konuda erken olmadığını düşünüyosan ben varım korkarak da olsa.scevabını bekliycem,selam ve dua ile...:1hug:
merhaba hanımlar benim de 2. iğne denemem .. geçen ay malesef aksilik oldu iğneden sonra... bu ay tekrar denicez.. hadi bakalım buradan iyi haberler verelim hayırlısıyla .. bekliyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?