Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar merhaba bende çatlatıcı iğne kullandım sabah 1o da ertesi gün 11edoğru ilişki oldu sters yaptık o gün kötü etkisi olurmu cvp verirseniz sevinirim

kızlar merhaba bende çatlatıcı iğne kullandım sabah 1o da ertesi gün 11edoğru ilişki oldu sters yaptık o gün kötü etkisi olurmu cvp verirseniz sevinirim

canım o ilişki saatinde ben de çok stresli oluyorum ama umarım ters bi etkisi yoktur.Ama sen sıkma canını olacağı varsa her türlü olur.En kısa zamanda bebeklerimiz bizim olsuuuunnnnn:dance:

tatlım inan ki aynı durumdayım.biz de çok stres yapıyoruz her ay.programlanmış gibi robot gibi oluyo.sıkma canını yalnız değilsin.inşallah tutmuştur.zaten olacaksa hiçbir engel dinlemez.hayırlısı inşallah hakkında.sağlıklı güzel hayırlı bi evlat versin Allah inşallah....Şeniz

bende bu ay ilk defa klomen kullanacağım bakalım neler olacak ama ben hiç stres yapmıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum biliyorum ki bu iş birazda psikolojiyle alakalı bence sizde öyle yapın

bende bu ay ilk defa klomen kullanacağım bakalım neler olacak ama ben hiç stres yapmıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum biliyorum ki bu iş birazda psikolojiyle alakalı bence sizde öyle yapın

ne kadar güzel.ah o özellik bende de olsa keşke.valla tebrik edrim arkadaşım.darısı başımıza.bence de psikolojik ama gel de kalbine beynine söz dinlet...:1no2:

başka şeyler düşünün tamam bebekler unutulacak bişey değil ama en azından az düşünün olmazsa olmaz diye birşey yok anlımıza ne yazılmışsa onu yaşayacağız.böle kendinizi strese sokarsanız olacağı varsada olmaz rahat olun aklınıza geldiğinde başka şeylerle uğraşın ben öyle yapıyorum tavsiye ederim

inan hayatımın içine o kadar girdi ki başka bi şey düşünemez oldum.biraz da takıntılıyım sanırım ama haklısın kim o ay düşünmese o ay ahmile kalıyomuş bunu çok duydum.inşallah ben de başarırım.etrafta o kadar çok soran var ki istesem de unutamıyorum canım....ama benim hala ümidim var....yerimseniben

kendinde diyosun düşünmeyenler o ay hamile kalıyo diye bir kaç ayda öyle dene denemekden bişey çıkmaz.:)

merhaba hanımlar benim de 2. iğne denemem .. geçen ay malesef aksilik oldu iğneden sonra... bu ay tekrar denicez.. hadi bakalım buradan iyi haberler verelim hayırlısıyla .. bekliyorum ..

merhaba hanımlar benim de 2. iğne denemem .. geçen ay malesef aksilik oldu iğneden sonra... bu ay tekrar denicez.. hadi bakalım buradan iyi haberler verelim hayırlısıyla .. bekliyorum ..

hayırlısı olsun arkadaşım.inşallah bu ay hepimiz için çekilen çilelerin sonu olur biz de bebişlerimize kavuşuruz.ne zaman belli olacak seninki?inşallah iii haberler verirsin..:1hug:

merhaba arkadaşlar,bir kaç gündür gelemedim nete. bugün 5.günüm günde 3 taneydi hatırlarsınız.ağrıların yanında koyu renk akıntı geldi birkaçgünsonra kesildi birden.yarın dr a gidicem,iğne yapacakmı,ne yapacak bilmiyorum açıkçası. ilişki sırasında hassasiyet ağrı oldu çok korktum.dr la çok rahat konuşamıyorum biraz çekiniyorum.o nedenle sizlere soruyorum ,bunlar normal mi?.

Son düzenleme:
sevgili beauty ve asyacan ettiğiniz dualar kabul olur inş. bende aynı temennileri sizin için diliyorum en yakın zamanda seviniriz ben 6 gün sonra büyük haberi alıcam ya sevinicem yada üzülücem ama umudumu kaybetmicem sizde ümitsizliğe kapılmayım dualarım isteyen herkeslesüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…