Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar bende bu ay ganophen ve ovitrelle tedavisine başladım ilk kez.1 yıl oldu evleneli daha öncesinde rahimde iltihap ve yara varmış 2 ay kadar tedavidesini gördüm bitti tedavim şimdide yumurtlaıklarda problem varmış bir yıl dolunca tedaviye başladı doktorum.günde 2 kez içiyorum ilacı daha sonrasında bitince kontrole gidicem bakalım hayırlısı inş. hamile olabiliriz

canım sağol.inşallah dediğin gibi kabul olur dualarımız.senin için de dua edicem ayrıca.inşallah 6 gün sonra hayırlı mutlu haberlerini alırız,sevinen olursun inşallah.umut dünyası.tabi ümidimizi kaybetmeyelim canım.duaya ve sabra devam...yerimseniben:1hug:

merhaba arkadaşım.sıkma canını bak sen evleneli 1 yıl olmuş,ben 3ü doldurucam nasipse.inşallah ilaçlar vesile olur da hayırlısı ile hepimiz burada bağrışırız hamişiz diye.dua edelim,umut edelim.kontrollerinden sonra bizi haberdar et olur mu tatlım.hadi hayırlısı...yerimseniben:1hug:

meraba asutay,hoşgeldin nete tekrar.ilaçların bitmiş,hadi hayırlısı bakalım.inşallah nur topu gibi yumurtaların olmuştur canım.yerimsenibeninşallah iğneni de vurulup beklemeye geçersin.sana tavsiyem ilişki sırasında rahat olmaya çalış.inan benim de ağrılarım oldu ilişkide hep.ama kendimi kasmadığımda ağrı mağrı kalmadı.ben de korkmuştum.sanırım bu herkeste olan bişey.içini ferah tut.benim akıntılarım da koyulaştı ama senin koyudan kastın ne?ayrıca dr'unla rahat ol.bu çok önemli.hiç çekinme.inan ki onlar biz kapıdan çıkınca unutuyorlardır herşeyimizi.sakin,rahat ve ümitli ol arkadaşım.hayırlı haberlerle dön yarın inşallah.:teselli::1hug:

lütfen arkadaşım doktoruna rahat ol,sakın çekinme,tam açıklığıyla anlatamazsan o sana yardım edemez ki,ya en ufak bi ayrıntı bile önemliyse,bizle nasılsan onunla da öle rahat olmalısın.Kuzucuklarımız için değmez mi?
İlişki sırasında rahat olursan sorun kalmaz merak etme.

6 gün mü????
:sm_cool:
Allah'ım inşallah haberlerin gelir şöyle mutlu mutlu .Umarım hamilesindir ama sakın bize haber vermeden ayrılma aramızdan çünkü ssenin başarılı olman bize de umut olacak.:teytey:

Hayırlısı olsun arkadaşım ganophen iğne mi hap mı?Hapsa klomenin muadilidir sanırım ben klomende başarı gösteremedim puregon denen iğne ve ovitrelle kullanıorum.Umarım faydası olur hepimize bu ilaçların.Umarım hepimiz hamile kalırız:dance:

kızlar bu ovitirelle ıgnesı vurulduktan 1 saat sonra kahverengı akıntım olmuştu sizdede oldumu böyle

kızlar bu ovitirelle ıgnesı vurulduktan 1 saat sonra kahverengı akıntım olmuştu sizdede oldumu böyle

hayır canım bende öyle bi olay olmadı ama bu aralar akıntım koyulaştı.o gün kaçıncı günündü iğneyi vurulduğunda?belki adetinin son kalıntılarıdır.bence takmamaya çalış ve negatif düşünme.inşallah sonucun iiii olur..:teselli:

canım işte tam 14. gundu yanı adetımın kalıntı degıldır bence ama ilaçtan oldu galıba az geldı zaten benım adetım 9 hazıran bakalım ne olacak

slm kızlar bugün bir arkadaşım adına çok sevindim 4 aydır deniyolardı olmadı bebekleri dok gidip takibi yaptırmışlar kızın bir tüpü %75 tıkalıymış dok. %90 gebelik bekliyom demiş dün gitmiş bu arada ne iğnesi yapmışsa muayne olmadan hissediyom senin ikizin olcak demiş dok.muaynede ikiz bebeğe hamile kaldığını öğrenmiş kız şokta ama ben böle haberler duyunca çok heyecanlanıyorum asyacan ve beauty ii haberlerden sonrada sizden ayrılmıcam hamile olmayan kalana kadar son 4 gün ay nasıl geçicek

kızlar birde yazı okudum düşünmeyince oluyo diye ben inanmıyom deli gibi düşünenlerde isteklerine kavuşuyo

kızlar birde yazı okudum düşünmeyince oluyo diye ben inanmıyom deli gibi düşünenlerde isteklerine kavuşuyo

Arkadaşım haberlerini sabırsızlıkla bekliorum,inşallah hayırlı haberlerin olur ve de hamilesindir.
Arkadaşına gelince çok sevindim,ne güzel ya mutlu son işte,darısı başımıza ben de ikiz istiorum aslında.Hatta bazen diorum çok istediğimden mi Allah tedavi sürecine soktu beni diye,hani tedaviyle oluyo ya genelde ikiz.Hayırlısı arkadaşlar .Bu iş düşünmeden olmuyo ki,düşünmek ayrı stres ayrı bişey bence.Ben gece gündüz düşünüyorum ama stres yapmıorum pek.Herşeyin Allah'tan geldiğine inanmalıyız ve bunun da bi zamanı olduğuna.
Umarım bebeğin içindedir canım benim.:1hug:

slm arkadşım.anlattıkların çok hoş.bize de umut oluyo.cidden böööle şeylri duymaya ihtiyacımız var.inşallah senin de güzel heberlerini alırız biran önce.Allah sana da nasip etsin,isteyen herkese de.ayrılmayalım tabi tatlım.siz benim dert ortağımsınız.hep irtibatta olalım canım.valla zaman benim için durdu sanki.hergün soruyorum bugün ayın kaçı kaç gün kaldı diye.Allah daha fazla bekletmez inşallah.hayırlı haberler bekliyorum canım.öpüyorum..:1hug:

meraba canım.nasılsın?ya inanırmısın ben de ikiz istiyorum.önceden bu fikir beni çok korkuturdu.ama şimdi ben de aynı senin gibiyim.valla ben de bazen aynı şeyi diyorum Allah bana bu tedaviyi ikizim olsun diye nasip etti heralde diyorum.bu ay 3 yumurtam var demiştim ya,iyice umutlandım.ama nasip tabi.ya var ya aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri yaşıyoruz.çok benziyoruz.bu yüzden yakın hissediyoruz demek ki.canım arkadaşım.irtibatta olalım.bu arada az kaldı tatlım 12sine.dayanamıyorum ya.içim kıpır kıpır.inşallah sonumuz güzel olur.ikimiz de hamişizdir de aynı mutluluğu bir an öce yaşarız canım.şafak 7....:1hugteytey:

umrım anne olur ve bebişini kucağına alırsın canım allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…