sevgili beauty ve asyacan ettiğiniz dualar kabul olur inş. bende aynı temennileri sizin için diliyorum en yakın zamanda seviniriz ben 6 gün sonra büyük haberi alıcam ya sevinicem yada üzülücem ama umudumu kaybetmicem sizde ümitsizliğe kapılmayım dualarım isteyen herkeslesüprizzzzz
merhaba arkadaşım.sıkma canını bak sen evleneli 1 yıl olmuş,ben 3ü doldurucam nasipse.inşallah ilaçlar vesile olur da hayırlısı ile hepimiz burada bağrışırız hamişiz diye.dua edelim,umut edelim.kontrollerinden sonra bizi haberdar et olur mu tatlım.hadi hayırlısı...yerimseniben:1hug:slm arkadaşlar bende bu ay ganophen ve ovitrelle tedavisine başladım ilk kez.1 yıl oldu evleneli daha öncesinde rahimde iltihap ve yara varmış 2 ay kadar tedavidesini gördüm bitti tedavim şimdide yumurtlaıklarda problem varmış bir yıl dolunca tedaviye başladı doktorum.günde 2 kez içiyorum ilacı daha sonrasında bitince kontrole gidicem bakalım hayırlısı inş. hamile olabiliriz
merhaba arkadaşlar,bir kaç gündür gelemedim nete. bugün 5.günüm günde 3 taneydi hatırlarsınız.ağrıların yanında koyu renk akıntı geldi birkaçgünsonra kesildi birden.yarın dr a gidicem,iğne yapacakmı,ne yapacak bilmiyorum açıkçası. ilişki sırasında hassasiyet ağrı oldu çok korktum.dr la çok rahat konuşamıyorum biraz çekiniyorum.o nedenle sizlere soruyorum ,bunlar normal mi?.
senin işin de zormuş tatlım.Allah kolaylık versin.inan dualarımda artık sen de varsın.hayırlısı olur inşallah hakkımızda.Allah kaldıramıyacağımız yük vermesin.inşallah birbirimiz için ettiğimiz duaların yüzüsuyu hürmetine Rabbimiz kabul eder.ya yine de korkuyorum sonucu görmekten biliyo msun?bikaç aydır erkenden yaptırıp hep dumura uğradım,çekiniyorum aynı şeyle karşılaşmaktan.ama bu arada bu cuma çok erken olmaz mı?senin adet başlangıcından itibaren kaçıncı günün olacak o gün?benim 23.gün oluyo.biraz daha beklesek mi?mesela haftaya perşembe filan(adet tarihine bikaç gün kala yani).bilmiyorum,bu konuda erken olmadığını düşünüyosan ben varım korkarak da olsa.scevabını bekliycem,selam ve dua ile...:1hug:
canım sanırım haklısın erken değil mi?Ben en son16 mayısta hastalandım,tamam perşembe günü gidelim haftaya.Umarım hayırlı haberlerle döneriz birbirimize yaa.Nasıl heyecanlanıorum bi bilsen?Bi de ne diyeceğim arkadaşım benim inanılmaz derecede yumurtalıklarım ağrıo ve karnım şiş,ağrım bacaklarıma vuruo aynı adet sancısı gibi,hasta olacak olsam değilim,üşüttüğümü de sanmıyorum.Acaba kötü bişey mi oluyo ki içimde ne dersin?
Canım arkadaşım ben hep dua ediyorum hepimize marak etme,inşallah Allah bizi duyacak,ben hayatım boyunca çok karşılaştım mucizeleriyle hiç olmadık zamanlarda,bu da olacak inşallah.hadi kal sağlıcakla.:teytey:
merhaba arkadaşlar,bir kaç gündür gelemedim nete. bugün 5.günüm günde 3 taneydi hatırlarsınız.ağrıların yanında koyu renk akıntı geldi birkaçgünsonra kesildi birden.yarın dr a gidicem,iğne yapacakmı,ne yapacak bilmiyorum açıkçası. ilişki sırasında hassasiyet ağrı oldu çok korktum.dr la çok rahat konuşamıyorum biraz çekiniyorum.o nedenle sizlere soruyorum ,bunlar normal mi?.
sevgili beauty ve asyacan ettiğiniz dualar kabul olur inş. bende aynı temennileri sizin için diliyorum en yakın zamanda seviniriz ben 6 gün sonra büyük haberi alıcam ya sevinicem yada üzülücem ama umudumu kaybetmicem sizde ümitsizliğe kapılmayım dualarım isteyen herkeslesüprizzzzz
slm arkadaşlar bende bu ay ganophen ve ovitrelle tedavisine başladım ilk kez.1 yıl oldu evleneli daha öncesinde rahimde iltihap ve yara varmış 2 ay kadar tedavidesini gördüm bitti tedavim şimdide yumurtlaıklarda problem varmış bir yıl dolunca tedaviye başladı doktorum.günde 2 kez içiyorum ilacı daha sonrasında bitince kontrole gidicem bakalım hayırlısı inş. hamile olabiliriz
canım meraba.hoşgeldin.ben de sabahtan beri bakıyordum mesj var mı diye.bi karar verememiştim.senin de kararını duyayım beraber yaptıralım istedim.o zaman haftaya perşembe yani12 haziranda yaptırıp haberleşiyoruz inşallah.ok.bu ağrı meselesi herkeste var sanırım.bende de aynen sendeki gibi.karnım davul gibi.sürekli kasık ağrısı çekiyorum.nerdeyse bütün ilişkilerim ağrılı geçti.ama sanırım bu ilaçlardan kaynaklanıyo.bizim durumumuzdaki herkes aynı şeyden şikayetçi.hiç içine kurt düşmesin caım arkadaşım.inşallah çektiklerimize değicek.inanalım ve yaradana güvenelim.ben kötü bişeylerin habercisi olduğuna inanmıyorum bu ağrıların.bazılarının başta olmuş.bizimki de sonradan coştu heralde.yerimsenibeninan ben de çok heyecanlanıyorum.aklımdan bi atabilsem zaman daha huızlı geçecek sanki.neyse beklediğimize değer inşallah.dualarım seninle ve arkadaşlarla....:1hug:canım sanırım haklısın erken değil mi?Ben en son16 mayısta hastalandım,tamam perşembe günü gidelim haftaya.Umarım hayırlı haberlerle döneriz birbirimize yaa.Nasıl heyecanlanıorum bi bilsen?Bi de ne diyeceğim arkadaşım benim inanılmaz derecede yumurtalıklarım ağrıo ve karnım şiş,ağrım bacaklarıma vuruo aynı adet sancısı gibi,hasta olacak olsam değilim,üşüttüğümü de sanmıyorum.Acaba kötü bişey mi oluyo ki içimde ne dersin?
Canım arkadaşım ben hep dua ediyorum hepimize marak etme,inşallah Allah bizi duyacak,ben hayatım boyunca çok karşılaştım mucizeleriyle hiç olmadık zamanlarda,bu da olacak inşallah.hadi kal sağlıcakla.:teytey:
kızlar bu ovitirelle ıgnesı vurulduktan 1 saat sonra kahverengı akıntım olmuştu sizdede oldumu böyle
canım meraba.hoşgeldin.ben de sabahtan beri bakıyordum mesj var mı diye.bi karar verememiştim.senin de kararını duyayım beraber yaptıralım istedim.o zaman haftaya perşembe yani12 haziranda yaptırıp haberleşiyoruz inşallah.ok.bu ağrı meselesi herkeste var sanırım.bende de aynen sendeki gibi.karnım davul gibi.sürekli kasık ağrısı çekiyorum.nerdeyse bütün ilişkilerim ağrılı geçti.ama sanırım bu ilaçlardan kaynaklanıyo.bizim durumumuzdaki herkes aynı şeyden şikayetçi.hiç içine kurt düşmesin caım arkadaşım.inşallah çektiklerimize değicek.inanalım ve yaradana güvenelim.ben kötü bişeylerin habercisi olduğuna inanmıyorum bu ağrıların.bazılarının başta olmuş.bizimki de sonradan coştu heralde.yerimsenibeninan ben de çok heyecanlanıyorum.aklımdan bi atabilsem zaman daha huızlı geçecek sanki.neyse beklediğimize değer inşallah.dualarım seninle ve arkadaşlarla....:1hug:
Canım benim 12 haziran konusunda anlaştık.Sabırsızlıkla ve tüm inancımla bekleyeceğim.Umarım bu ağrılar hayra alamettir ya.İnsallah hamileyizdir kuzucuklarımıza,ben ikiz istiorum bilio musun?
Aklımıza takmayalım bence bu hafta stres olmayalım hiç,inanalım olacağına ama olmazsa da hayrına inanıp herşeye hazırlıklı olalım,güçlü olmalıyız ve inançlı.Yine de sonuç için hayırlısını dileyelim çok öpüyorum seni,sakın kendinden habersiz bırakma beni.Şeniz
kızlar birde yazı okudum düşünmeyince oluyo diye ben inanmıyom deli gibi düşünenlerde isteklerine kavuşuyo
slm arkadşım.anlattıkların çok hoş.bize de umut oluyo.cidden böööle şeylri duymaya ihtiyacımız var.inşallah senin de güzel heberlerini alırız biran önce.Allah sana da nasip etsin,isteyen herkese de.ayrılmayalım tabi tatlım.siz benim dert ortağımsınız.hep irtibatta olalım canım.valla zaman benim için durdu sanki.hergün soruyorum bugün ayın kaçı kaç gün kaldı diye.Allah daha fazla bekletmez inşallah.hayırlı haberler bekliyorum canım.öpüyorum..:1hug:slm kızlar bugün bir arkadaşım adına çok sevindim 4 aydır deniyolardı olmadı bebekleri dok gidip takibi yaptırmışlar kızın bir tüpü %75 tıkalıymış dok. %90 gebelik bekliyom demiş dün gitmiş bu arada ne iğnesi yapmışsa muayne olmadan hissediyom senin ikizin olcak demiş dok.muaynede ikiz bebeğe hamile kaldığını öğrenmiş kız şokta ama ben böle haberler duyunca çok heyecanlanıyorum asyacan ve beauty ii haberlerden sonrada sizden ayrılmıcam hamile olmayan kalana kadar son 4 gün ay nasıl geçicek
meraba canım.nasılsın?ya inanırmısın ben de ikiz istiyorum.önceden bu fikir beni çok korkuturdu.ama şimdi ben de aynı senin gibiyim.valla ben de bazen aynı şeyi diyorum Allah bana bu tedaviyi ikizim olsun diye nasip etti heralde diyorum.bu ay 3 yumurtam var demiştim ya,iyice umutlandım.ama nasip tabi.ya var ya aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri yaşıyoruz.çok benziyoruz.bu yüzden yakın hissediyoruz demek ki.canım arkadaşım.irtibatta olalım.bu arada az kaldı tatlım 12sine.dayanamıyorum ya.içim kıpır kıpır.inşallah sonumuz güzel olur.ikimiz de hamişizdir de aynı mutluluğu bir an öce yaşarız canım.şafak 7....:1hugArkadaşım haberlerini sabırsızlıkla bekliorum,inşallah hayırlı haberlerin olur ve de hamilesindir.
Arkadaşına gelince çok sevindim,ne güzel ya mutlu son işte,darısı başımıza ben de ikiz istiorum aslında.Hatta bazen diorum çok istediğimden mi Allah tedavi sürecine soktu beni diye,hani tedaviyle oluyo ya genelde ikiz.Hayırlısı arkadaşlar .Bu iş düşünmeden olmuyo ki,düşünmek ayrı stres ayrı bişey bence.Ben gece gündüz düşünüyorum ama stres yapmıorum pek.Herşeyin Allah'tan geldiğine inanmalıyız ve bunun da bi zamanı olduğuna.
Umarım bebeğin içindedir canım benim.:1hug:
umrım anne olur ve bebişini kucağına alırsın canım allah yardımcın olsun.arkadaşlar dr'um bana bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle verdi.bugün 12.günüm.dr'a gittim çok şükür 3 tane yumurta oluşmuş.az önce de iğneyi yaptırdım.Allah inşallah bu ay yüzümü güldürür.bakalım sonuç ne olacak.lütfen dualarınızı bekliyorum...benim durumumda olup da isteyen herkes anne olur inş...yerimseniben:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?