kızlar galiba ben hamileyim. evde test yaptım çift çizgi çıktı.
canım harika bir haber,şu mübarek günlerde inşallah bebeğin çok sağlıklı bir başlangıç olur ve 9 ay sonra teyzelik haberimizi alırız. sanada dua etmeye şimdiden başladım,herşey yolunda gitsin ve mis kokulu bebişini kucağına hayırlı hayırlı al inşallah.
Hazanyağmuru tebrik ederim. İnalalh herşey gönlünce olur.
canım ya valla cok sevındım bugun aldıgım 2. hamile haberisin ve birde gelişmediği için kürtaj olan arkadaşımın haberını aldım allahın takdırı üzüldüm bırıne bırıne sevındım herkes her zman gulemıyor sonucta herkesın gulup agladıgı zmanlar farklı hayat boyle yaşanılası bişey en azından hamile kalabıldı dıyordum içimden ama yaşamadan anlayamaz insan emınımkı kürtaj olmak zorunda olmak ne zordur kım bılırkı canım allah senın de yuzune guldu bu mubarek aylarda canım ramazan bıtmeden benımde göbişime düşse bebişim ne iyi olur ama cok zorrrrr.....kızlar galiba ben hamileyim. evde test yaptım çift çizgi çıktı.
hersey guzel işte bebek hasretiyle her gün daha da olgunlaştıgımı hissediyorum canım ......canım buralardayım ben ama ramazan ya pekde gırmeye fırsatım olamıyor gelen gıden ben evde olmuyorum falan canım aslında kımse dee yok baksana ben kesıntısız her gun gırıyorum valla canım bakıyorum ama kımse bişey yazmıyor valla nazar değdi topikimize valla tatlım ya sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım nasıl geçiyor ramazan??tiramissu sesin çıkmıyor umarım herşey çok güzel gidiyordur.
maşallah kızına valla cok edepliymiş gercektende boyle devam etsın inşallahh:))))))ben geldim kizlar napiyosunuzz
bu sabah bi heves kalktik 3D ultrason randevumuz vardi gittik ama edepli kizim hicbirsey göstermedi..doktorun kapisinda iceri girene kadar kipir kipir dolaniyodu karnimin icinde ne zamanki o yataga uzandim bi durdu döndü arkasini bdaha dönmedi yüzünü geri..doktor yarim saat ugrasti,defalarrca karnimi salladi belki döner diye, beni dönddürdü saga sola ama benim zilli ve bi okadarda inatci kizim hic kipirdamadi yerinden
doktor amcasi ne yüzünün bi resmini cekebildi ne boyunu ölcebildi,
cinsiyetini bile göstermedi edepli kiz
cok heves etmistik bu ultrason icin senmisin heves eden popomuza baka baka elimiz bos geri döndük
ordan ciktik kendi doktorumuza gittik oda beni sanci makinasina bagladi sancim cikmadi..
yine kan ve idrar kültürü aldilar....kendi doktorumda bu sfer ultrason bakmadi bidahaki randevuda bakicam dedi...vajinal kontrol yapti rahim normalmis acilma falan yok....ödem kontorlü yapti ayaklarima ellerime falan bakti bastirdi..biraz sislik vardi normal olarak cünkü sabahtan beri ayaktaydim...magnezyumu günde 3 kereye cikartti iyot ve demiri de arttrdi...ben zaten hepsini aliyodum ama simdi daha fazla almam gerekicek...
iste benden bukadar cok heves eettik diye yarida kaldi hevesimiz
tek tesellimiz anormal hicbir durumun olmamasi..sagligi iyi ama boyunu kilosunu falan ögrenemedik
maşallah kızına valla cok edepliymiş gercektende boyle devam etsın inşallahh:))))))
olsun ama canım teselliniz de cok ıyı valla maşallah bak hersey yolunda allah hayırlısı ıle kurtarsın canım allah yardımcınız olsuun bızler içinde dualarınızı unutmayın lütfen .:.....
merhaba kızlar ovitrelle çatlatma iğnesi kullandığı halde yumurtası çatlamayan varmı aranızda
bir konuda gördüm bu yazıları ve sizlerle de paylaşmak istedim burfur arkadaşım eklemiş bende ondan gördüm ona da bu guzel paylaşımı için cok teşekkür ediyorum canım .......
ne burda nede cevremde hiç duymadım hatta ilk seferınde dr sormustum ya catlamassa dıye catlar o sen merak etme demişti bana ve 7 defada da catladı merak mı ettın cnm yoksa boyle bı sorun mu var???merhaba kızlar ovitrelle çatlatma iğnesi kullandığı halde yumurtası çatlamayan varmı aranızda
amin canım ya allah hepımıze yaşatın inşallah ......deme kız öyle bı terbıyelıymiş tabııkı bu kesın sen altını alırkende bacaklarını lkapar sana zorluk cıkartır valla canım :)))))sagol canim allah tez zamanda sanada yasatsin insallah:Saruboceq:
edepli mikaydirigubbakcemile3
yanlis zamanda edepli olucagi tuttu zillinin:roflol::roflol::roflol:
ama benim korkum bu kiz büyüyünce hani etek giyince etegini kaldiran kizlar olurya onlardan olcak...huy degistircekdelikafadulden..naz yapma zamani bugün degildi ama nazli olucagi tuttumafoldumben
cok sükür ki hersey yolunda bidahaki randévuda normal halini görücez insallah
canım benım ya onuda denedım tatlım ama ınankı olmuyor yanı kısmet değil bana belkıde belkıde daha zmanı var aslınd cokda tak ıyorum dedım ya öncelerıde alışıyorum allah yardımcımız olsun hepımızın ve allah dualrımızı kabul etsın bıze anne olmayı nasıp etsın inşallah canım .......teşekkür ederim tramissu, elif sağolun kızlar. benim içinde bi süprizdi biliyorsunuz ki geçen ay düşüğüm olmuştu. ve son iki gebeliğim aşılama ile olmuştu. çok şükür Rabbim bu defa yormadı bizi. inş. sonuda bu şekilde güzel olur. dr.a dün gittim. bugün 5+0 oldu Allah'ın izniyle. adet tarihine göre (6+3) diyecem ama adet görmedim düşükten sonra. Rabbim büyüklüğünü bir daha gösterdi.
tramissu canım benim bunu özellikle sana söylüyorum. herşey beynimizde bitiyor. ben bu ay aklımdan bebeği hiç geçirmedim. artık pes demiştim. aynı şeyleri yaşadık o yüzden bi yerde kelimeler tükeniyor biliyorum. dualarım seninle. kafandan herşeyi sil. çocuk düşüncesi olmasın. bak göreceksin elifin, eserin ve benim nasıl olduysa seninde olcak. öpüyorum kendine iyi bak
demek 5 haftalik minik melegimiz...teşekkür ederim tramissu, elif sağolun kızlar. benim içinde bi süprizdi biliyorsunuz ki geçen ay düşüğüm olmuştu. ve son iki gebeliğim aşılama ile olmuştu. çok şükür Rabbim bu defa yormadı bizi. inş. sonuda bu şekilde güzel olur. dr.a dün gittim. bugün 5+0 oldu Allah'ın izniyle. adet tarihine göre (6+3) diyecem ama adet görmedim düşükten sonra. Rabbim büyüklüğünü bir daha gösterdi.
tramissu canım benim bunu özellikle sana söylüyorum. herşey beynimizde bitiyor. ben bu ay aklımdan bebeği hiç geçirmedim. artık pes demiştim. aynı şeyleri yaşadık o yüzden bi yerde kelimeler tükeniyor biliyorum. dualarım seninle. kafandan herşeyi sil. çocuk düşüncesi olmasın. bak göreceksin elifin, eserin ve benim nasıl olduysa seninde olcak. öpüyorum kendine iyi bak
tramissu1986 .!.:amin canım ya allah hepımıze yaşatın inşallah ......deme kız öyle bı terbıyelıymiş tabııkı bu kesın sen altını alırkende bacaklarını lkapar sana zorluk cıkartır valla canım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?