Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aaaa çok sevimdim canım bak tam zamanında gitmişsin. Sorma canım 11. gün negatifti. Bende umutluydum testte 2 yi görünce şoka girdim. Zaten bu iki sayısını oldum olası sevmem.

Nasıl beğendinmi dr u? Tekrar ne zaman çağırdı. Ben haftaya büyük ihtimal gidiyorum. Belki karşılaşırız.

asude parıl elif mevzey eser nerelerdesınız siz ya hadi beauty ile asyacan bebişlerle ugrasıyor ya sizler ?? cok boş kaldı valla bende olmasam kımsenın kımseyı sordugu bıle yok yanı kızlar görücem ben sizi kışa bakalım koca gece ne yapcaksınız ???
kızlar hadı gelın ama ya bende gırdıgımde kımse cıkler yzmamıs kımseler yok valla sıkılıyorum nerde o kocişleri knuşmak için ektiğimiz günler ah ah ......kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Ben önceden arada giriyordum buraya ne hareketliydi. Msj lar havada uçuyordu :) Benimde dikkatimi çekti eskisi gibi değil burası.

Ben önceden arada giriyordum buraya ne hareketliydi. Msj lar havada uçuyordu :) Benimde dikkatimi çekti eskisi gibi değil burası.
evet yanı bir gün once yazdıgımız mesajı aramak için cok sayfa dolaşıyorduk bazen bulamıyorduk bıle ama şimdi nerdeeeeeeeee haftada bı sayfa yol alıyoruz valla nazar değdi bize kesin :))))

owww tramissum dan azar isitmisizhaklisin gercekten

canim ben burdayim hemen hemen hergün giriyorum siteye bakiyorum burda kimse yazmamis oluo genelde..yorumlari okuyorum....bebege hazirlik derdindeyiz.ineternette takildigim süre boyunca hep neyi nasil yapabilirim diye okumakla geciyo vaktim
zeyneple paril tatildeler bildigim kadariyla.eseri bilmiyorum senin daha iyi bilmenn gerek sengözlerimebaksanab
asude zaten cok zamandir hic ugramiyodu...
cicegi burnunda annelerimizde vakit buloamiyodur....
kizma bize sekercigim ..yaz bi gecsin yine düser herkes

slm kızlar nabersiniz...tiramisucum haklı valla,kimsecikler yok.ben de giremiyorum çoğu zaman bebişin gelişimiyle ilgili bişey okuduğum zamanlarda bakıyorum kimseler yok..neyse tatil bitecek,o zman doluşuruz buralara yine.
tiramisucum nasılsın,neler yapıyosun?bebişle ilgili en son durum neydi canım önceki sayfaları okumadım.Rabbim inş.hayırlısıyla kavuşturur bir an önce meleğine..
elifcim senden ne var ne yok.bebeğin kızmış.hayırlı olsun.isim ne düşündün?karar verebildiniz mi?şu an kaç haftalık bebişin?takip edemedim hiç..tatilden döndün sanırım sen.biz bu yaz evdeyiz eşim ben ve kızım..ailelerimiz burdaydı temmuz sonuna kadar grup grup gelip gitti herkes.kaldık şimdi başbaşa..normalde biz eşimle her yaz mutlaka 1 hafta bile olsa başbaşa bi tatile giderdik.bu yaz gidemedik.aslında Ramazan girmeden belki bi hafta sonu gideriz.tatil iii gelmiştir sana dimi canım.bebişin sağlığı nasıl sen nasılsın,kilolar ne alemde?ben 16 kilo almıştım ya,10 kilosu gitti.6 kaldı.herkes normale dönmüşsün diyo.sakın kiloyu problem etmyin sen de zeynep de..bi şekilde gidiyo emin ol..çok öptüm canım..bu arada sezaryan mı normal mi düşünüyosun doğumu(hoş henüz erken amayerimseniben)gerçi almanyada bildiğim kadarıyla sezaryan yaptırmıyolar keyfi olarak.burda karışan yok,rahatız.ben şimdiden sana tavsiye ederim ameliyat çok iiidi benim için.çok rahat geçti.çok çabuk topladım çok şükür.herkese tavsiye ederim kızlar..
bu arada bebişim ii maşallahbugün kırkımız çıkıyo çok şükür.geçen hafta ikimizin de kontrolleri vardı.bebeğim de ben de iiz Rabbime sonsuz şükür.inşallah hep bööle gider:Saruboceq:size foto göndermei çok denedim ama bi türlü olmuyo.gitmiyo.bi sorun var sanırım.ben pek anlamam da..kızımı görün istedim teyzeleri,sağolun siz de istemişsiniz ama olmadı.eğer becerebilirsem bi gün,göndericem inş..
şimdilik benden bu kadar.hepinizi çok öptük..hamişlere Allah kolaylık versin büyük gün çabuk gelsin inşallah.bebeişlerini bekeleyenlerin de Rabbim dualarını kabul etsin ve bir an önce onlar da kavuşsunlar yavrucuklarına:ecrin_bebek::Saruboceq:
parılcım esercim sizlere de selam...inşallah iisinizdir.özletmeyin fazla...nerelerdesiniz...
ilknurcum izmire ailesinin yanına gitti.sanırım ordadır hala...onu da oğluşu da çok öpüyorum..
hepiniz Allaha emanet olun canlarım.koccamaaaannn öptük sizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim benim hosgeldin sefa geldin..
biz iyiyiz kizimla cok sükür... 25 haftayi bitirdik bugün öyle hareketliki uykularim artik yarim yarim..kizimizin adina nisa pinar olarak karar verdik....ecrin düsünüyoduk ilk basta ama telafuzu biraz zor oldugu icin vazgectik..canim 25.hafta bitimiyle birlikte 7 kilo almis durumdayim..ama cokta umursamiyorum dogumdan sonra spoarla veririm ben kilolarimi.....ben tatildeydim evet ailemin yanina gittim 1 ay kaldim..cok iyi geldi bana tatil...sen kizinla nasil cikicaksin tatile cok sicak degilmi türkiye yazik ona sicaklardan cok etkilenir...bu yil böyle gecsin seneye insallah yürümeye baslar öyle cikarsiniz tatile...
canim sezeryan burda istege bagli yapilmiyo ama benim normal dogumdan hic korkum yok, aksine sezeryandan korkuyorum,,,bende bir tuhaflik var galiba:bbo:saglik durumumuz elverdigi sürece kesinlikle normal dogum düsünüyorum..bakalim önümüzdeki 3 ay bize neler getiricek...
canim bir sekilde kizinin resmini yüklesen gercekten cok sevinirim..buraya olmasa bile profil bölümünde albüm yapabiliosun oraya ekleopuyorumnanaktan... bakalim kayra sena 40 i cikinca nsil büyümüs..allah kizina ve sana saglikli ömürler nasip etsin... cok iyi bak kendine..öpüyorum seni:1hug:

ben burdayım kızlarrr gırıyorum ama hıc kımse yazmıyor bende bısı yazmadım gobeklerı buyutup oturuyozruz ne yapacaz bız baska pc tek oda esımden bana dusmuyor bıde sızlerden kımse yok o yuzden kasmıyorum tramıssu canım sende yoktun yenı geldın galıba aksam cagrı yaptım ama teyzem burda antalayadakı onların yanına gıdıp gelıyoruz yoktum evde o yuzden acamadım pc yı su yaz bı bıtsede herkes toplansa gene hepınızı opuyorum ozledım valla hadı donunn artık

bende klomen kullandım ve cuma günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki önerdi.ama 36 saat sonra oldu bizimki ve gün aşırı dedi bakalım bekliyorum bu ay olucakmı bebeişim dualarım sizinle arkadaşlar inş hepimiz tez zamanda bebişlerimizi alırız kucağımıza..

meger herkes buralardaymista okuyup cikiolarmis
esercigim nasilsin nasil gidiyo hamilelik kac haftalik oldunuz

saol canım ıyıyız oglumla napalım 5 aylık olduk teyzelerı kendıme dıkkat etmeye calısıyorum ama malum yaz gelene gıden ne kadar ayakta kalamak ıstemezsekte azcık ayakta kalıyoruz onumuzdekı hafta kontrolumuz var teyzelerı dua edınde şu rahatsızlıgımız gecmıs olsun gene gorusuruz kızlar

ayy ne cabuk büyüyolar yaa tekmelerini hissetmeye baslamissindir....
ne rahatsizligin var senin hayirdir önemli bisey degildir insallah

ayy ne cabuk büyüyolar yaa tekmelerini hissetmeye baslamissindir....
ne rahatsizligin var senin hayirdir önemli bisey degildir insallah

canım gecen ay kız kardesımın dugununu yaptık cok ayakta kaldım dugununn ertesı gun dr arandevum vardı rahım agzı boyunda acıklıgın var dedı cokmu ayakta kaldın dedı eger boyle gıderse bebegını kaybederız dedı yuzde 20 erken dogum grubuna gırmıssın dıkkat et kendıne demıstı ınsallah o acıklık ılerlemememıstır canım ya

kızlar dun gece ılk defa oglusum dısarıdanda gorenecek sekılde benı tekmeledı tsortum kıpırdadıgınıda gordum cok sukur cok guzel bı duygu

kızlar dun gece ılk defa oglusum dısarıdanda gorenecek sekılde benı tekmeledı tsortum kıpırdadıgınıda gordum cok sukur cok guzel bı duygu

canım benim yaa çok güzel bi duygu olmalı...inşallah hep böyle sağlıklı haberlerini alırız ve inşallah allah bize de bu duyguları yaşatır.

canim cok gecmis olsun eger sen dikkat edersen bisey olmaz allahin izniyle...dikkat et yatak istirahati sana iyi gelir...kimseyi umursama gelen giden gelmeyiversinler yada sen herzamanki gibi yapma hizmetini bunda ayiplanicak bir durum yok...sonucta saglikli bir bebek dünyaya getirmek icin sana gerekli yatmak dinlenmek...benimde 23.haftada suyum geldi cok az dikkat ediyorum herseye...

:lepi:
daha yeni mi basladi tekmeleri, bizimkiler dans ediyo icerde..hep bu günlerin hayalini kurmustum insallah rabbim bu duygulari herkese yasatir

haklısın tabııkıde canım ya allah banada nasıp etsın inşallah da bende zaman bulamasan ne iyi olur valla :))))
ben tüp bebek yapıcam allah kısmet ederse ama suan değil eşimle de konuşltuk maddi manevi ben kendımı cok yorgun hissediyorum bu konuda o yuden de bıraz erteledik ramazandan sonra diye düşünüyordum ama kısa falan kaldı heralde bakalım kısmet artık ınşallah bu arada olur kendılıgınden bır tek duphaston kullanıyorum adet düzenleyici olarak o kadar canım ......
remide avatar olarakda yapabılırsın canım ya o da yeter valla :)))
herseyın yolunda olmasına cok sevındım canım allah hersey her istediğiniz her zaman istediğiniz gıbı olmasını nasıp etsın inşallah canım öpüyorum cokkkk

Son düzenleme:

canım maşallah valla cok güzelsin kilolar yakışmış kötü olmamış sen benı hamile olunca bı görün ekrana sığmayacagım valla :)))
kızının ismide cok guzel valla canım nisa pınar cok hoş bi isim allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın canım benım cok öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…