Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben 11 agustosta ıgne vuruldum.dr bugunden ıtıbaren gun asırı dedı anlasılan herkese farklı soluyo bu dr lar
hayırlısı olsun canım aslında taktik aynı ama zamanlar farklı zaten o bence cok da sıkıntı değil sonucta allah nasıp etmişse oluyor ve spermler 3 gune kadar yaşayabılıyorlar ve 2 gun falan ara verılmiş spermler daha kalıtelı oluyor allah yardımcımız olsun hepımızın canım .......

inşallah canım hepımız en kısa zamanda alırız pozitif haberını ......
inşallah olmustur canım bı hafta olmus sen iğne olalı zaten iğneden sonra 36 saat içinde çatlama oluyor ve 1 gun canlı kalabılıyor ama gec döllenme falan olabılıyor o bı hafta boş kalmamak gerek yanı :)))

ya aslında ben hep burdayım ama fark ettıysen hep gecenın bı yarısı burda oluyorum malaum mısafırler falan ramazana kladar gezeyım bıraz az kaldı zaten sonra oturucaz zaten cok canım görüşürüz yıne ya e san auyan bana uymuyor bana uyan sana uymuyor bu aralar ama olsun yazdıklarının okudum tekmelermeler falan demiştin ya canım içim bı tuaf oldu valla ya hani aklıma geldi tek çizgiyi gördüğünde ve adet oldugunda ağladıgın günler ve benı bıle sen adet olunca aglattıgın gunlar geldı aklıma da ne günmlerdi ama ya allah sana verdi mucizeni sıra bendedir inşallah ve tum isteynlerde allah herkese en hayırlısın sağlıklısın nasıp etsın inşallah canım öpüyorum senı ve bebişi cokkk

tramissum gelmis hosgelmis..yine döktürmüssün masallah
begendin mi kizimin ismini gercekten salak görümcem haric herkesin hosuna gitti o diyo ne eski isimler öyle, ben begeniyorum dedim kapattim cenesini ama yinede sinirimi bozdu:dilcikar:
canim ben kilolarimi hic dert etmiyorum bebegim saglikli beslensin kilo nasilsa verilir...baksana beauty bile 10 kilosunu vermis daha 40 i yeni cikti 6 kilosu kalmis..demek ki hamileyken alinan kilolar cabuk veriliokaydirigubbakcemile2
seninde insallah böyle göbisli resimlerini görürüz yakinda..
tüpbebege karar vermissiniz hayirlisi olsun hakkinizda...cok zor bi sürec seni beklio canim hazir hissediyomusun gercekten....

merhaba kıslar ben geldim uzun süredir giremiyordum annemlerde net yoktu halamlardayım ölee bir merhaba deyip kaçıcam kısımla ben çok iiyiz(buradaki dok hazırlık yapma dedi kıza benziyo ama belli olmas dedi benimki gene göstermedi)elif gibi kız diye gelip oğluşla dönebilirim belki ama artıkufak ufak bişiler alıyorum orta renkler sarı ağırlıklı çok tatlı şeyler var burada beşiğimnide alıcam burdan park yatak olucak büyük ihtimalle soranlarada tek tek cvp veremiyorum kusuruma bakmayın ilknurcum başın sağolsun çok üzüldüm allah rahmet etsin bebişin hayırlı olsun işte üzüntü ve sevinç kardeş bir arada yaşıyoruz ne yapıcan bir hüseyin gitti biri geldi allah onun ömrünü uzun etsin herkesi çok öpüyorum bu arada benim karın kocaman oldu 9. ayı düşünemiyoz diyolar bütün halde ama mideme kadar çıkmış durumda bilmiom daha sona zor nefes alıcam gibi hadi benden bu kadar evime gidince bol bol yazarım

Merhaba kızlar bende 11 inde hasta oldum malesef. 3. gün dr a gtiiğimde hiç yumurtan yok dedi. Günde 2 tae klomene başladı 3. gün. Pazartesi tekrar gideceğim. Geçen ay 3. gün 7 mm idi acaba büyürmü bu ay.

canım maşallah demek 25 hafta bitti.çok şükür.inş.hep bööle güzel devam eder.şimdiden hareketliyse senin bebiş sonra da ööle olur.benimki ööleydi çünkü.karnımda hiç uyumazdı.gerçi kırkımız çıkana kadar çok usluydu bebişim ama şimdi artık çok aktif.darısı başına
ismi de güzelmiş kızının hayırlı olsun.valla görümcenmiş bilmem kimmiş sallama kardeşim.bu bebek senin,ve sen taşıyosun 9 ay.millet bie soruyo mu adını koyarken çocuğunun.sakın kimsenin lafına bakma.bana da herkes bişey diyodu.takmadım ve çok da memnunum..Allah adıyla yaşatsın bebişlerimizi canım.
inşallah doğumun umduğun gibi olur canım.benim çatım dardı,inş.senin herşey normaldir.valla helal olsun normalden korkmuyosun.ben çok korkuyodum biliyosun.inşallah çok kolay geçer canım.gönlünce olsun...
tatil işini seneye attık canım haklısın.zaten sanırım daha misafir trafiği bitmedi.daha yatılı gelecek olan iki çift var.dostlarımız gelecek il dışından.bebiş de biraz büyüsün inş.tatil de yaparız kızımızla.Rabbim herkese nasip etsin.:Saruboceq:
bu arada foton da çok hoşmuş.fıstık gibisin :kedi:yerimsenibenkilo derdin olmasın.hiç de kilon filan görünmüyo.zaten verirsin merak etme...
Allaha emanet olun canım bebişinle.çok öptük teyzesi..opuyorumnanaktan

canım benim.hakkında hayırlısı olsun.eğer hayırlısı tüp bebekse ööle olsun.bakarsın Rabbim büyük hiç beklemediğin anda kendiliğinden verir.sen yeter ki umudunu hiç yitirme..
çok öpüyoruz seni de teyzesi...kızım da arkadaşını sabırsızlıkla bekliyo haberin olsun teyzesi...:ecrin_bebek:

günaydın canlarım
iyi pazarlar herkese
ben 32 haftalık oldum .bebişim ve göbişim kocaman oldu kaydirigubbakcemile3hazırlıklara başladım yavaş yavaş
bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim haftaya da hastane çantamızı hazırlıycam allah kısmet ederse.
ben sezeryan olucam kesinleşti durumum .
geçen yıl ameliyat olmuştum ya dikişlerimden dolayı mecburi sezeryan olucam
6 haftamız kaldı .
allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları inşallah.
ben 4 yılda hamile hamile kaldım sizlerde sakın pes etmeyin sabredin .
rabbim zamanı gelince herkesin meleğini yolluyo emin olun .

resim eklemeyi beceremiyorum sayfaya ama profilimde albüm yaptım ordan resimlerime ve nohutuma göbişimden bakabilirsiniz teyzeleri.
size el sallııyo yaramaz doruk gamyoncuiremsu

özledik ama kız seni ya hadi artık gelde görüşelim tatlım ya maşallah iyi olmanıza cok sevındım gercektende evıne gelınce foto da eklersin canım ya beklicez artık iyi tatil yaptın valla maşallah sana iyi eğlenceler canım benım öpüyorum seni ve bebişi cokkkk......
Merhaba kızlar bende 11 inde hasta oldum malesef. 3. gün dr a gtiiğimde hiç yumurtan yok dedi. Günde 2 tae klomene başladı 3. gün. Pazartesi tekrar gideceğim. Geçen ay 3. gün 7 mm idi acaba büyürmü bu ay.
kısmet değilmiş canım naparsın ......buyur tabııkıde canım ya dert etme rahat olmak ınan kı cok onemlı bende gectım o yollardan ama ne yazık kı içimize müdahale edemiyoruz allah hakkımızda hayırlısını versın eger buyume olmazsa zaten klomenın dozunu srttırır canım ......
inşallah canım ya umudum bıtmedi ama galıba azalıyor allah buyuk ınanıyorum olucak ama zamanı var hayırlısı olsun inşallah canım allahın izniyle kızına bi arkadaş gelcek inşallah.....
resim eklemeyi beceremiyorum sayfaya ama profilimde albüm yaptım ordan resimlerime ve nohutuma göbişimden bakabilirsiniz teyzeleri.
size el sallııyo yaramaz doruk gamyoncuiremsu
albumune baktım canım maşallah süpersin kocaman olmuş ya zaman ne cabul gecıyor gercektende doguma cok az kalmış valla canım ya cok güzel fotoların canım allah bebişinin fotolarınıda koymayı nasıp etsın inşallah canım benım öpüyorum....

özlettin kendini zeynep ne zaman dönüceksin evine

kaydirigubbakcemile3
ben erkek götürdüm kiz geri getirdim ama artik kesin kiz oldugu, insallah sende de benzeri olmaz..
kiyafet hazirliginda bende tam emin degilken ara renkler aliyodum ama artik kesin kiz oldugu icin pembeleri aliyorum

cok haklisin gercekten biz bu bebekleri cok zor elde ettik kimsenin karismaya hakki yok:umursamaz:
sizde iki isim koydunuz hangisiyle hitap ediyosunuz..

baktim rsimlerine kiz o ne sexy poz vermek öyle.gebesin ama seksiliginden hec bisey yitirmemissinalkisalkisalkis

inşallah ramzanda yaptıgımız dualarımız hepımızın kabul olurda allah bıze de anne olmayı nasıp eder ramazandakı guzelliklerın yuzu suyu hurmetıne allah dualarımızı hepımızın kabul etsın ınşallah.....
HAYITLI RAMAZANLAR DİLİYORUM HEPINIZE......

slm kızlar,
nasılsınız görüşmeyeli? ben 40 gündür yoktum. sizler çok tembelmişsiniz toplam 20 sayfacık msj vardı.
ben de bu arada toparlandım çok şükür. hayatta sebepsiz hiç bişey yok bunu anladım. nasip olursa bundan sonra siz arkadaşlarımı yanlız bırakmayacam.

tramissu canım arkadaşım tüp bebeğe karar vermişsiniz. rabbim yar ve yardımcın olsun. inş. bu operasyona gerek kalmadan Rabbim sana bebeğini yollar. bildiğim tek şey herşey beyinde bitiyor. bizler çok fazla kafaya takıyoruz. hepimiz birgün anne olacaz. buna tüm kalbimle inanıyorum. ama Rabbimin sadece OL demesine bağlı. geri kalan herşey sebepler dairesinde vesile.

bu arada hepinizin RAMAZANI ŞERıF-ı'Nı kutluyorum. Hayırlara vesile olur inşallah.

amin canım amin allah hepimizn bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsın inşallah .....
canım bomba gibi geldin geri hoşgeldin iyikide geldin valla tembelliği üzerime alınmıyorum o saydıgın 20 sayfanın 10 u bana aittir kesin :))))))) yaz sendromuydı gectı şimdide ramazan dan dolayı zman bulunmaz artık napalım herkes mutlu olsunda huzurlu olsunda .......
gercektende canım hayatt herseyın bı sebebi var bencede mesela başka bırıyle değilde suankı eşinle evlendiysen ve bu sıkıntıları cekıyorsak var bı sebebi allaha şükür sağlıklıyız allah ne zman kısmet ederse o zman olucak sağlıkla inşallah inanıyorum ben ve inancımı yıtırmeyecegım evet canım başkada şansım kalmadı malesef ki o yuzden tüp bebege gececeğim ama ramazandan sonra uzun bı araştırma yapıp o zaman karar verecegım merkeze falan başka dr lardaa bı gözükmek istiyorum ama şimdi değil tekrar başladıgım zman cunku cok yıpramdım cok sukur ıyıyım ama yoruldum cokkkk......dediğin gişbi operasyona gerek kalmadan olursa ne mutlu bana inşallah allah hepımızın yardımcısı olsun.....

selam kizlar nasilsiniz
cok sessiz kalmis buralar gercekten kimsecikler yazmamis yine, yaz bitiyo derken simdide ramazan geldi kimsenin vakti olmuyo galiba yada bu aralar kimse tedavi yapmiyo mu neCADIARZU
hazanyagmuru hosgledin tatlim...geri dönmüssün :)
insallah birdaha hic ayrilmazsin aramizdan seninde güzel haberlerini aliriz

bu arada kizlar biz kizimla 28 haftalik olduk cabucaktan gecti hic anlamadik
artik geriye saymaya basladik bile, hazirliklarini da yapmaya basladik simdi günler daha cabuk gecicek...kizim cok iyi masallahtepinip duruyo hic uyutmuyo beni geceleri..hep siterdim biraz yaramaz bi kiz olsun diye ama galiba biraz fazlasini istemisimkaydirigubbakcemile3
benden bukadar persembe yine randevum var kizimi görmeye gidicez.4 boyutlu ultrason yaptiricaz ayni gün resmini eklerim...
kendinize cok iyi bakin bu mübarek günlerde hep dualarimdasiniz....kizim her hareket ettiginde sükredip, herkese nasip et rabbim diyorum..insallah dualarim kabul olur:Saruboceq:

slm elifim. hoşbulduk. inş. bu defa sizlerleyim. yiğenlerimin sağlık haberlerini aldığım zaman çok mutlu oluyorum. bu arada göbişin de çok tatlı maşallah. resimlerine baktım. Allah tamamına erdirsin inş.

kızlar ya benim düşük olalı bugün 44 gün oldu ama halen adet olmadım. yarın dr.a gidcem. normalde 40. gün hasta olurdum. bide bu sorun çıktı. neyse herşeyin hayırlısı. ben dr.umu da değiştim. şimdiki çok ilgileniyor. görüşmek üzere........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…