- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
kızlar aydır druımun muaynanaesıne gıtmıyorum hastanede ısımı halledıyorum dolayısıyla konusma fırsatımda olmuyor bebısınızın yuzunu boyunu daha net gordugunuz ultrasonunn ısmı nedır onumuzdekı hafta gıdıcem ınsallah ozelıne bende bebısımın yuzunu net gormek ıstıyorum bana cektırdıgınız ultrasonlar hakkında bılgı verırımısınız en son gııgımde renklı ultrason cekmıstı baskada cekılen ultrasonların ayrıntlarınn ne ıcerdıgını bılmıyorum bı arkadastan daha duymustum 4 lu ultrason dıye elıfcım senınn cektırdıgın ultrasonn ozellıgı nedır ıste anlatın kızlar ya merak edıyorum
canim benim yaptirdigim ultrasonun 3D, 4D...ikiside ayni islem aslinda..siyah ultrason yerine renkli ten rengi cikiyo bebek...yanilma sansi hic yok....herseyini cok detayli görebiliyosun....3D ile 4D arasindaki tek fark ise zaman kavrami..3D görüntüyü biraz daha gec ekrana verirken 4D gercek zamani yansitiyo.....
doktor bizde ikisinide denedi ama ikisinde de basarili olamadik malesefkikaydirigubbakcemile3 zilli kizim hicbiryerini hicbirseyini net göstermedi..doktorda haliyle bize ne bir resim verebildi nede cd....ama canim bu islem 28.haftadan sonra yapiliyo...bebegin yüz hatlari bu haftadan sonra tam oturmus oluyomus ve dogacagi sekle en yakin halini almis oluyomus...siz kac haftalik oldunuz bilmiyorum ama daha erken yaptirma derim
canim bana seker yüklemesi yapilmadi..bizim burda takiplar türkiyedeki gibi olmuyo..sadece son sefer kan durumuma baktilar sonuc ne cikti onuda bilmiyorum....önemli bisey olsa doktor tel acardi zaten....ama kasim anneleri topiginde yazisiyorum ben onlar bu haftalar icinde yaptiriyolar hep...yani 24.haftada yaptiranda vardi 25, 26, 27,´´de de...randevun ne zaman denk geliyosa ozaman yaptirirsin...gec kalmadin ikisi icinde...
slm kızlar.nabersiniz bakalım.hepinizden güzel haberler var.çok sevindim.
-öncelikle hazan yağmuru çok tebrik ederim canım.Rabbim inş.bu sefer tamamına erdirir ve bu muhteşem duyguları sana da tattırır canım.
-elifcim kızlar böyle edepli olur.benim mink kızım da seninki gibiydi.her seferinde yüzünü filan kapatırdı.hiç tam göremezdik.son dönemlerde net gördük ve aynen ultrasondaki haliyle birebir aynı bi bebiş geldi dünyaya.Rabbim sana da inş.sağ salim bi doğum nasip etsin.eminim çok tatlı ve güzel bi kız olur.ve tabi ahlaklı:kedi:kaydirigubbakcemile3
-tiramisucum canım sen de iiisin biliyorum bazen bi bakiim diyorum kızlardan naber diye.sen hiç bırakmıyosun topiğimizi yalnız.inş güzel haberler senden de gelecek ben inanıyorum.Rabbim çektiğin sıkıntıları ve özlemleri unuttursun inş.canım.dualarım seninle..
-esercim maşallah senin de bayağı büyümüş bebişin.fazla kalmamış.inş.Rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin sana da.şeker testini bu haftalrda yaptırabilirsin canım.20den sonra yapıyolar..
-uzun zamandır giremedim.bebişle uğraşıyoruz malum.biz iiiz.çok şükür.bebiş de 61 günlük oldu.herşey yolunda şükür.şimdi kaçmam lazım.kızım kendinden bahsettiğimi anladı galiba uyandı bebeğim.öptüm sizi...kaydirigubbakcemile3
merhaba bende pkoluyum. klomen bitirdim. yumurtam 20 mm olmuş çatlatma iğnesini vurundum buğün 8 günüm ve sabah idrar tahlili ypatırdım neğatif çıktı.sonuç sizce kesin midir? ne zaman kesin sonuç belli olur lütfen cevap atın
meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım...birşey soracaktım benim çoçuğum olmuyor 1.5 senedir doktora gittiim hiçbir sorun yok dedi ama ben yinede tedavi olmak istedim belki biran önce anne olurum diye ama klomen ve çatlatma iğnesinden sonra gebe kalmadım ama adet olmadan 1-2 gün önce kahverengi akıntı gelmeye başladı daha önce hiç gelmezdi direk kan gelirdi yumurtalarım yaptığım test sonucu çok iyi çalıştığını öğrendim eşimdede sorun yok neden olmuyo o zaman diyorum kendi kendime..doktorlar tedavi yapmak istemiyor beni sürekli bekle diyor ne yapıcam beklesemde olmuyor benle birlikte evlenenlerin çoçuklerı 5 aylık oldu yaaaaaa....ben hala hamile değilim sorum şu acaba neden kahverengi akıntı geldi bilen varmı?
Slm kıslar evime döndüm 2 gün süren yolculuktan sona dün 5.30du eve girdiğimizde ama hala kendime gelmiş değilim ev berbat getirdiklerim yerleşecek dışarıda birsürü iş var okul açılıyor yarın sanki 8inde açsalar bişi olurdu 24üne kadar git gel boşu boşuna neyse şurda 1 ayım kaldı iznime tramisu geldim canım artık girerim bol bol net olmadığı için giremedim ama aklım sizdeydi haklısın kimse giremio yanıyorum canım ya izmitte üşüyoduk burası ne böle ya diyarbakırda durulmaz bide bizim ısımız dahada artıyomuş ondan bu yanışım sen hamile kalınca kış olucağı için sana bişi olmayacak inş. bu arada bana süpriz yapacan diye düşünüyodum dün yoldayken inş. yakın zamanda yaparsın hazanyağmuru tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin inş. isteyen herkesin elifcim kavuşturana şükür sen evine erken döndün ben walla bıraksalar daha kalırdım kalabalık çok ii geldi bana eve gelince canım çok sıkıldı ama annemler beni yanlız bırakmayacaklar inş. bebişi görememişsin ben geçen cuma gittim dok şeker yüklemesi oldu bişey çıkmadı şükür benim cadı bana dönüktü öle bri baktıki 3 boyutluda değildi ama netti herşeti bana benziyo kalın dudaklı iri gözleri vardı burnuda çilek gibiydi ama nasıl sinirli bakıyodu anlatamam tombiş gözüküyor 1 kilo olmuşuz artık fırsat bulursam resmi koyucam dok yakalamış bu sefer çok garip oldum ya bakıp duruyorum önceleri uzaylılara benzetiyodum bana benzemeside ayrı bir gurur anlatamam babasına benzeseydi bişey değişmezdi gerçi ikimizin ürünü beauty canım kısı büyütmüşün maşşallah allahım herkesinkini korusun izin işin ne yapıcan bakıcı falanmı tuttun yoksa??Kıslar bu arada civcivime bir sürü şey aldım civciv diyorum sarı ağırlıklı oldu pembesi pek yok babam şimdiden arabayı bebek doldurdu seneye size yer kalmayacak dedi walla öle babaannem kısma yün yatakla yorgan yaptırdı sağlıklı olur diye onu kullanıcam öle paketlenmiş duruyolar ne zaman yerleştircem bilmiom neyse şimdilik benden havadisler bu kadar geçmişi okudukca geri dönerim herkesi çok öptümmm
Bir problemin yok ne güzel ama herşeyin ii gittiği durumlarda bile sağlıklı bireylerin şansı %20 o yüzden kendini sıkıntıya sokma illede bakılmasını istiyosan başka doktorları dene tüplerine bakıldımı??? hormonlarına?? bendede pko vardı bayağı bekledik klomen falan kullandım ama olmadı biz aşılama istedik ve ilkinde tuttu şükür seninde vaktin var canım gelince kimse engel olmas bebişe rahat olmanı tavsiye ederim inş. sana ve isteyen herkese rabbim tattırır bu duyguyu
Merhaba canım abartma tatilimiz 2 ay zaten ama 1.5 ay kaldım ama öle tad pek çıkmadı aslında annem bir trabzona gitti geldi bir samsuna öle evle ilgilendim azıcık gelince şımarttı beni bol bol kışın eşim gidemeyiz 15 tatilde çocuğu mahvederiz dedi o yüzden bir sene sona anca giderim evime artık...canım ondan 1 ay sona başka doktora gittim hiç bilmiyomuş gibi yaptım acaba ne dedim cinsiyeti hemen kız dedi yüzünü bana dönmüştü çok tatlıydı ya benim nazarım değecek diye çok korktum annelerin yavrularına çok değermiş unutma felak nas okudum bol bol eşimde zate görünce hatim indiriyor:roflol:adına hatice cemre diye düşünüyorum geçen yıl bahsetmişimdir kayınvalidemi tamda kısımın doğacağı tarihte kaybettik eşimde mutlu olur diye haticeyi kesin koyucam inş.bir sürü alternatifim vardı ama etraftaki arkadaşlar hep önce davranmış böle düşünüyorum .Sorma canım ya gün sayıyoruz bizde bana hiçte hızlı geçmio elif anlaşılan senin kolay geçio canım ben odasını izne ayrılınca yapıcam bir beşiğim eksik onuda izmitten alamadım hem para kalmadı hemde arabada yer beşiği oturma odasına kurucam annem geleceği için ikimizinde yatacağı yer olsun hem eşim çalışıcak işe rahat gitsin gelsin diye sona düzenleyecem odayı ama çocuk odası mavi onu ne yapıcam bilmiom burda evlerin bebek odaları hep mavi oğlana düşkünlük var neyyse ufak ayrıntışarla kapatırız ..yün yatak sert canım ya bayağı yün koyulmuş hem onun ağırlığıamaninda amaniiiinn kimler gelmis
uzun bi tatilin ardandan sükür kavusturana yani, hic dönmüceksin sandik yani....benim izin 1 aylikti sen masallah 2,5 ay kaldin hasret giderdin tadini cikardin tatilin....
bebisko kiz mi simdi kesin mi gecen yazdiginda tam belli degil daha demistin....adina ne karar verdiniz bakimm.....yanliz zaman ne cabuk gecti demi zeynepim bizim 80 günümüz kaldi yaaa büyük kavusmaya acayip heyecan yapiriyoum...herseyi hazir prensesimin odasida gelicek bu cuma ....artik ben onun odasina tasinirim diyorum esime sen bak basinin caresinekaydirigubbakcemile3 evimizin en degerli odasi kapisini acik birakiyoruz ki gecerken bakiyoruz hayal ediyoruz icerde emekliyo ortaligi dagitiyo diye cok mutlu oluyoruz:roflol:
canim yün yorgan iyi bir secim ama yün yatagi bilemem cünkü doktorlar omurga gelisimi icin bebeklerin sert yerde yatmasini tavsiye ediyolar...yün yatak yumusak oluyo icine gömülüyo insan..bi doktoruna sor istersen.....bizde ici hasirli sert yatak ismarlicaz odasi icin...kemikleri düzgün gelisiyomus..
de´mek kizin sana benziyo biz göremedik net olarak kime benzedigi konusu artik sürpriz bizim icin dogunca görücez bakalim
neyse canim nasilsa artik burdasin yazsiriz yine
bebisine de kendine de iyi bak
mevzey merhaba bendede pko var iki yıldır çocuk istioruz doktorum hsg sis sipermiyogram kan tahlilleri ne varsa yaptı herşey ii ama pko var ,sonra klomen tedavisine başladık ilk ay 10mm altında idi yumurtalar ama günde 1 kere kullandım hapı şimdi gene başladık bugun ilk günüm 2 tane içiorum klomen sen benden daha tecrubelisin ne yapmamı onerirsin pko hastası ve cocuk sahibi olmuş olarark yumurtalarım gelişirmi ne olur neler yapmalıyım?
merhaba canım ben iki kere klomen 1 kere serephone kullandım alahın takdiri aşılamada derman buldum ama alternatif tıbbı ihmal etmedi böğürtlen kökü suyu,hayıt tohumu suyu, incir kürü,bal çörek otu karışımı bir sıra midem suyla çatlayacak gibi oluyodu ya rabbim isterse olur canım yeterki bahanemizi bulalım yumurtaların tabiki gelişir pko derecesi önemli tabi ben ilaçla yumurtluyodum sabah akkşam 5 gün içiyodum( aşılamada iğne ile yumurtladım) birde spor yap yumurta gelişimi için çok faydalı sigara içiyosan bırak hemen yani yağ vucutta fazlaysa yumurtlamayı olumsuz etkilio birde glukofen kullandım şeker hapı pkolulara verilio anlıcan kullanmadığım nane kalmadı pes etme yola devam niye boşuna üzülmüşüm diye hayıflanıyorum ne zamandır inş. sende hayıflanırsın allah yardımcın olsun duam isteyen herkesle
Merhaba canım abartma tatilimiz 2 ay zaten ama 1.5 ay kaldım ama öle tad pek çıkmadı aslında annem bir trabzona gitti geldi bir samsuna öle evle ilgilendim azıcık gelince şımarttı beni bol bol kışın eşim gidemeyiz 15 tatilde çocuğu mahvederiz dedi o yüzden bir sene sona anca giderim evime artık...canım ondan 1 ay sona başka doktora gittim hiç bilmiyomuş gibi yaptım acaba ne dedim cinsiyeti hemen kız dedi yüzünü bana dönmüştü çok tatlıydı ya benim nazarım değecek diye çok korktum annelerin yavrularına çok değermiş unutma felak nas okudum bol bol eşimde zate görünce hatim indiriyor:roflol:adına hatice cemre diye düşünüyorum geçen yıl bahsetmişimdir kayınvalidemi tamda kısımın doğacağı tarihte kaybettik eşimde mutlu olur diye haticeyi kesin koyucam inş.bir sürü alternatifim vardı ama etraftaki arkadaşlar hep önce davranmış böle düşünüyorum .Sorma canım ya gün sayıyoruz bizde bana hiçte hızlı geçmio elif anlaşılan senin kolay geçio canım ben odasını izne ayrılınca yapıcam bir beşiğim eksik onuda izmitten alamadım hem para kalmadı hemde arabada yer beşiği oturma odasına kurucam annem geleceği için ikimizinde yatacağı yer olsun hem eşim çalışıcak işe rahat gitsin gelsin diye sona düzenleyecem odayı ama çocuk odası mavi onu ne yapıcam bilmiom burda evlerin bebek odaları hep mavi oğlana düşkünlük var neyyse ufak ayrıntışarla kapatırız ..yün yatak sert canım ya bayağı yün koyulmuş hem onun ağırlığı
neki ne yapsın sindiremez yatağı bilmiyorum genede sorarım dok.canım kime benzediği çokta önemli değil aslında sağlıklı,akıllı hayırlı ahlaklı birde ayıpsız kusursuz olsun hepimizinki inş.(güzel olursada ii olur evde kalır sona:jeyyar:)canım bişi sorucam senin karın ne alemde???? benimki bağımsızlığını ilan etti ve kasıklarımda yırtılmalar oluyor ufak ufak canım yanıyor ya anlıyom yırtılacak diyom o sıra karnım büyüyo pardon midem midemde çünkü bebek 2 ay var daha sona halim nicedir bilmiom.Neyse canım çenem düştü uzun süre yazamayınca bizde çok öpüyoruz kızını ve seni:1hug: daha yazacaktımda unuttum neyse hatırlayınca
odanin rengini degistirin biz boyadik acik pembe beyaz...alt kismi acik pembe aradan bebek bordürü gecirdik üst kismida beyaz biraktik ki daha aydinlik olsun diye...herseyi onun rahat edebilcegi sekilde düzenlemeye calisiyoruz lambasi kaldi degiscek gözlerini yormasin diye hafif yanan lambalardan alicaz....
benim karnim normal büyüdü canim cok büyük sayilmaz ama sipsivri gören herkes erkek karni bu diyo, 9 kilo almisim buzamana kadar doktor kilom konusunda da bisey demedi demek ki iyi gidiyorum..sen kac kilo aldin ki??eklersin bi ara göbekinin resimlerini görürüz..bende karnimda ca´tlak yok cok sükür sadece memelerimde 2 3 cizgi olustu onuda kremlerle durdurmayi basardim..benim problemim daha cok selülit oldum üst bacaklarim hic hosuma gitmiyo:çok üzgünüm:...
bizde bu zamana kadar cabuk gecti evet artik gün saymaya baslayinca yavasladi son 80 gündeyiz..rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin gerisi mühüm degil..catlak patlak kilo hepsi düzelir..yeterki bebisler saglikli olsun
canım kiracıyız biz ev sahibi bişey dermi bilemem çokta düşünmüyorum dedimya oturma odasında dururuz başta sona bizim odaya alırız kızımı biraz büyüsün öle ona göre döşemeyi düşünüyorum temel iht,yaçları dışında abartmakta istemiyorum ama bu fikride ne kadar korurum bilemem ev taşımaktan bıktım o yüzden korkuyorum toplamak artk çok yordu ama senin imkanın varsa yap tabi her ayrıntıyı düşünmüşün canım ışığını bile ben 5.5 kg aldım canım başlangıçtan ititbaren ama kilolu hamile kalınca öle sevinemiyorum az kilo almama benim kasıklar bariz yırtıldı karın yukarısı ii. bugün dok amcamıza gittik yol geldimya bişey olmuşmu diye geldik birde benim sarı akıntım ve burnumda sızı ile baş ağrım var bayağı onu sorucaktım hamilelik yapıomuş hap yazayım dedi bende istemedim idrar kültürü aldı bebiş iimiş 1kg 61 grmış bu sefer daha net görecektik ama yan durdu dönmedi sıpa cdye çekcekti dok ne güzel izleyip duracaktım . doğumu konuştuk birde bana bebğimiz çok değerli 3 senelik evlisiniz riske atmayalım dedi sezeryan olmalıymışım ama bende normal doğum kafamı karıştırıyor deyince 18 gidip çatı kontrolu yapacak ona göre ya 20 eylülde yada 28inde izne ayrılıcam az kaldı sezeryan olursam 16 kasımda kızım kollarımda ayyyy çok heyecanlandım birden tarih netleşince büyük ihtimalle sezeryan düşünüyorum bakalım hayırlısı sen ne düşünüyosun konuştunuzmu doktorla bu konuyu???senin en sonki resimler bayağı artis yani nerde bende öle düzgün fizik maşşallah sana evet karnın sivri çok tatlı ben üşenmessem koyucam gör bakam nasıl büyyük olabiliyor allahım içindekileri korusun elif teyzesi biz kaçar sizi öptük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?