- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
ya şaşı oldunuz demi beceremeyince ayarlarıyla oynadım böle oldu 28 haftalığım bugün çekildim
elifcim maşallah senin göbişde görmeyeli baya büyümüş. kız olduğunu bilmesek oğlan diyecez senin miniğe
elif esas seninkine maşşallah canım ne tatlı duruyor öle birde gözden bişi kaçtı herhalde resimlerden birinde bebişim var nasıl asık suratlı bakmadınız galiba
hazanyağmuru sana cvp veremediydim alllahım seninkinide tamamına erdirsin inş.ama evde kalamsı işime gelir ana kız dururuz ömür boyu vermem yavrumu kimselere:umursamaz:
elif esas seninkine maşşallah canım ne tatlı duruyor öle birde gözden bişi kaçtı herhalde resimlerden birinde bebişim var nasıl asık suratlı bakmadınız galiba
beauty* .!.:slm kızlar.ben de elifin verdiği adresten girip sonunda foto göndermeyi başardım sanırım.şimdiye kadar çok denemiştim olmamıştı.şükür geldi ama sanırım ben de zeynep gibi kocaman yollamışım.elifciiiimmm lütfen benimkini de küçült....işte teyzeleri minik kızımın ikinci günkü halleri.tabi şimdi bayağı büyüdü.yeni hallerini de yükleyince pc'ye gönderirim inş....
Ya elifim bu sayfa neden bu kadar büyük alıntı yapamıyom iiki varsın sen olmasan kime soracaktım yahu ahanda beauty in kısı daha ii gördümçok tatlı ya hastaneye giderken nevresimdemi götürüyoz????baktımda orası hastane demi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?