Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya şaşı oldunuz demi beceremeyince ayarlarıyla oynadım böle oldu 28 haftalığım bugün çekildim

hemde ne sasi olmaktikaydirigubbakcemile3
640 480 formatini secip resize image yaziyo hemen yaninda onu isaretlicektin
neyse ben düzelttim
masallah göbisine canim bu arada
bende yüklüyorum simdi son halimi

biraz daha büyüttüm kizimi teyzeleri
29.haftanin icinde..
bende tam 9 kilo almis vaziyetteyim:1shok:

elifcim maşallah senin göbişde görmeyeli baya büyümüş. kız olduğunu bilmesek oğlan diyecez senin miniğe

diyebilirsin canim herkes oglan diyo zaten kiz deyince sasiriyolar..cok sivri duruyo benim göbisim....ama bundan sonra arkaya dogruda genislermis belli olmaz diyolar..ben inanmiyorum öyle seylere yok sivri erkek yuvarlak kiz falan...vücut tipine göre büyüo insanin karni

elif esas seninkine maşşallah canım ne tatlı duruyor öle birde gözden bişi kaçtı herhalde resimlerden birinde bebişim var nasıl asık suratlı bakmadınız galiba

elif esas seninkine maşşallah canım ne tatlı duruyor öle birde gözden bişi kaçtı herhalde resimlerden birinde bebişim var nasıl asık suratlı bakmadınız galiba

yok kız ben baktım bebişine. ama bu kadar asık suratlı resmini koyma nete evde kalır Allah korusun.

hazanyağmuru sana cvp veremediydim alllahım seninkinide tamamına erdirsin inş.ama evde kalamsı işime gelir ana kız dururuz ömür boyu vermem yavrumu kimselere:umursamaz:

hazanyağmuru sana cvp veremediydim alllahım seninkinide tamamına erdirsin inş.ama evde kalamsı işime gelir ana kız dururuz ömür boyu vermem yavrumu kimselere:umursamaz:

önemli değil canım cvp veren ve veremeyen bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun.
kız öle deme sonra kızım evde kaldı desin. hem kusura bakma sana bırakırlar mı kızı.:teytey: hangimiz kaldık anamızın dizinde

ahanda burdaymis ben bunu görmemisim yaa..köfte dudakli kiz buu..ne tatli herseyi belli oluyo...arkada da kk acikkaydirigubbakcemile3
bende merka ediyorum kzimi yaa nekadar büyüdü hic bilmiyorum göstermiyo zilli insasllah bidahaki sefer görürüzdelikafadulden

Son düzenleme:
Elifcim seninki çok nazlı ondan göstermio kendini biras daha uğraşman lazım, he kk açık başka açtığım sayfa yokki ne yapam

slm kızlar.ben de elifin verdiği adresten girip sonunda foto göndermeyi başardım sanırım.şimdiye kadar çok denemiştim olmamıştı.şükür geldi ama sanırım ben de zeynep gibi kocaman yollamışım.elifciiiimmm lütfen benimkini de küçült....işte teyzeleri minik kızımın ikinci günkü halleri.tabi şimdi bayağı büyüdü.yeni hallerini de yükleyince pc'ye gönderirim inş....

Son düzenleme:
bu arada zeynepcim kızın çok şeker maşallah.asık suratlı olsun boşver.ciddi kız olacak besbelli..ama çok şeker yaaakaydirigubbakcemile3Allahım nazardan korusun hepimizin bebişini.
canım sen izin işini sormuşsun.ben şuan hala 8+5 hafta iznime devam ediyorum.ama bu son ay.yani 30 eylülde iznim bitiyo.çoğu tatilde gitti.okullar da zaten 24ünde açılıyomuş.hiç bi işe yaramadı sayılır.inş.başarabilirsek önce 2 aylık heyet raporu alayım diyorum.öyle olunca kasım sonu oluyo.aralıkta da kendi 2009daki 40 günlük rapor hakkımdan 31 gün kullanırım.ocakta da yeni yılın yani 2010un raporlarından 20 gün kullanıp dönemi kapatırım diyorum.bakalım hesaplar tutar mı bilinmez.ama inş Rabbim yardım eder.yoksa işim çok zor.kimselere bırakamam bebişimi.annem hayatta olsaydı bi tek ona güvenirdim ama zaten şu an gelip bakabilecek konumda kimse yok.dualarınızı bekliyorum bu konuda.ikinci dönem de aylıksız izin alırım mart-nisan-mayısta diyorum.maddi açıdan müsait oluruz çünkü o dönem.bu yılı kızımla geçirmek istiyorum Allah izin verirse.sanırım sen 32.haftada ayrılıcan.peki dönemi kapatabiliyomusun bu durumda(önden 8 haftayı kullanınca)?az kalmış ya..senin de elifin de maşallahsize demiştim zaman çabuk geçer anlamazsınız diye...düşünsene ben hamileydim ve şimdi kızım 67 günlük.hamilelik günlerinizi ii geçirmeye bakın bol bol dinlenin uyuyun.çok şükür ben çok zorlanmıyorum bebişim uslu ve eşim de çok yardımcı.eminim sizinkiler de yardım eder.gözünüzü hiç korkutmayın.dünyaya geldiklerinde de ayrı güzellikler var.
zeynepcim sezaryenden hiç korkma.benim muhteşem kolay geçti.hiç sıkıntı yaşamadım.hatta doğum videom bile var.istersen gönderiimyerimsenibenkimsenin lafına bakma.kendin karar ver.çünkü herkes kendi deneyimini yaşar.beni çok korkuttu herkes ama Rabbim kolaylaştırdı ve bir kere bile ağrı hissetmedim.ne önce ne sonra.şuan da hiç ameliyat olmamış gibiyim.kesinlikle sezaryen tavsiye ederim.o ağrıları ve acıları çekmeye değmez.hem dr'una katılıyorum.riske atma derim ben de.hakkında hayırlısı tabii....
çok öptüm canım..Allaha emanet olun....

tiramisucum,esercim,elifcim sizlere de merabalar.nabersiniz?kızım uyurken bi meraba diyeyim hepinize.
esercim senin de az kalmış doğuma çantanı hazırla bence bir an önce.biz bayağı bi arbada taşıdık.nolur nolmaz diye.seninki oğlan mıydı canım.isim ne düşündünüz?Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş.çok öpüyorum seni de bebişi de...
elifcim maşallah 9 kilo aldım diyosun ama hiç almamış gibisin.zeynep de öölleee...ya hiç dert etmeyin bakın ben 2 ayda 11 kilo verdim.5 kilom kaldı sadece.ister istemez veriyo insan.siz yeterki doğumdan sonra hareketli olun.ben doğumun 2.günü kalktım ayağa ve hiç lohusalık moduna girmedim.zten yürüş yapın diyo drlar..senin bebişi ben de merak ediyorum.bir an önce yeni resmini çekmenize izin verir inş annesi:CüvCüv:
hazan yağmuru canım.daha önce tebrik ettim mi bilmiyorum ama bebişin hayırlı olsun canım.Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş...
bu arada parılcım sen nerelerdesinnnnn......çok merak ediyorum seni.daha senin tatil bitmedi heralde...dön artık be güzelim...hadi dön de çalışmalara başlayın yaniiyerimsenibenyeni yeğenlerimiz olsun istiyoruz.
tiramisucum sen nasılsın hayatım.inş.senden de bayram sürprizi bekliyoruz artık.bayram şekerin gelir inş yakında..
çok öptüm kızlar hepinizi..hamilelik ve doğum sonrası bilgiler için sorularınızı beklerimdelikafaduldennaniknanik:jeyyar:hep bi kaç önce doğuran uzman kesilir ya ben de size takılayım dedim...byeeee....kaydirigubbakcemile3

Beautycim 41 kere maşşalllahhhh ne tatlı yavruşun teyzesi yesin onu sende bizi şaşı yaptın ha... sen izin işini güzel ayarlamışın canım canım dok 2 alternatif sundu bana sezeryan olıursam bu ayınn 20sine izne ayrılıcm 16 kasımda doğum 4 gün kaybım oluyor 2009 kapatmak için sonraya bırakırsam 2 haftalık sömestr tatili giriyor benim 15 günlük iznim yanıyor normal olursa yani 24 kasım tam tamına gelio 22 ocakta iznim bitiyor ve 15 tatil giriyor o bana kar oluyor sonrasında normal 40 günlük rapor becerebilirsem heyet almak istiyorum nisana kadar hallettimmi annme gelicem dedi öle kıvırmaya çalışıcam canım ücretsiz izni bizde düşündük ama doğu hizmetini yaptığımız için benim dolmasına engel oluyomuş ben artı 1 yıl daha burada kalmak istemiyorum herkes kendi memleketine sevmediğimden değil çocuk olunca yabancı yerde güvenecek kimse bulmak zor olduki annemi getiremedim kime güvenip bırakıcam yavruşumu çok zor haldeyiz canım senin rapor izin işlerin yolunda gider inş. canım güzel düşünmüşün benimkini nasıl buldun yanlış düşünmüyorum demi bu hesaplama işini işin ehli ile yapmak daha ii olur tabiyerimseniben .. Canım zaman çabuk geçmedi ya bana göre gıdım gıdım ilerliyorum sanki bebişim asık suratlı evet onu rahatsız ediyoz galiba usg ile monitöre dayanmış nevar der gibi bakıyor dok ii yakalamış burda .. canım herkes gözümüzü fena korkutuyor ya yok ii uyuyun yok hazırlıklı olun sürü şey konusunda rahatlattın gülüm ya inş. benimde seninki gibi geçer.Videomu dedin neden olması walla isterim görmeyi bizde sizi çok öpüyoruz canım çenem düştü kendinize ii bakın :1hug:

topigimizin ilk prensesi,beauty nin kizi KAYRA SENA

ahh canim sen istersinde ben kücültmem mi hickaydirigubbakcemile3
topigimizin ilk prensesi..masallah masallah masallah
cok güzel cok masum..allah uzun ömürlü etsin hayirli evlat olsun insallah..zaten cok usluymus hep böyle gider insallahsırnaşık şey
gercekten zeyneple benimde dogumumuza az kaldi..cantalari hazirlanmaya baslamak lazim artik...bugün kzimin odasi geliyo onu kurucaklar bende daha kiyafetlerini yikamadim dolabi gelsin öyle yikarim diyodum simdi beni cok is beklio..yika, kurut, ütüle cok tatli bir heyecan daha baslicak...:dance:

Son düzenleme:
Ya elifim bu sayfa neden bu kadar büyük alıntı yapamıyom iiki varsın sen olmasan kime soracaktım yahu ahanda beauty in kısı daha ii gördüm çok tatlı ya hastaneye giderken nevresimdemi götürüyoz????baktımda orası hastane demi???

canim resimlerin boyutlarini kücültmeyi secmediginiz icin böyle cok büyük alinti yapiliyo ama yinede büyük olur......resim eklerken imageshuck sayfasinda 640*480 formatini seciceksin hemen kenarindaki """resize image""" butonuna da bi tik koyucaksin bittii..ozaman sistem resmi otomatik olarak kücük yüklüyo...sengözlerimebaksanab

orasi hastane herhalde iki günlük resmi olduguna göre zemuszemus..hastaneye nevresim götürülüyomu bi fokrim yok beauty daha iyi bilir..bedne sadece simdilik bi liste yaptim lazim olabilcek seyler diye ama doktorum doguma yakin hastane listesi veriyomus zaten..bizde ona göre hareket etcez
cok tatli gercekten minnacik yaa bizimkilerde mi böyle olcak zeynep:sm_cool:

canım bız 25+3 olduk kızın cok tatlı allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın masallah ayyyy ıcım bı garıp oldu yemın ederım bızım daha hıc bı hazırlıgımız yok cantana neler koydun yazsana bıze bılgımız olsun daha soracaklarım varda aklıma gelmıyo ayyy masallah ama kızın cok guzel

tabiki böle olacaklar canım bizimkilerde dün arkadaşlar geldi 7 aylık kızları vardı minnacık ay dedik 7 aylık olmuş daha bu kadar çabuk büyümüyolar aslında birde ona sordum bebeğin 28 haftalıkken kaç kiloydu diye 1700 gr falandı dedi benimki daha 1061 gr ya ben çocuğuma bakamıyommu acaba seninki kaç kilo oldu canım moralim bozuldu ya ne yapmam lazım kafama göre yersem ne süt ne yoğurt zorla yemem lazımdı şimdiye kadar o arkadaşım çok dikkat ediyodu gebeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…