Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim günaydın .
benim doğum sezeryan olduğu için eylül sonu yada ekim başı olacakmış
istersen düzelt ekim 5 falan yaz.

hazanyağmuru tebrik ederim tatlım .
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

günaydın canlarım .
nasılsınız.
ben 35 haftalık oldum .az kaldı doğumuma .
allah kısmet ederse bayramdan 1 hafta sonra falan olacak sanırım .
doktorum herşey normal devam ederse ekim ortasını beklemeyiz dedi.
bebeğimde maşallah 2 hafta önden gidiyormuş.
o yüzden eylül sonu ekim başı gibi sanırım olacak doğumum .
nohutum doğacak.
uzuzn zamandrı gelemedim.
hazanyağmuru hamileymiş çok sevindim .allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
hepinizi öpüyorum .opuyorumnanaktan

canim benim kizimin kac kilo oldugu konusunda hicbir fikrim yok burda doktorlar öyle kilosunu söylemiyolar pek cünkü ultrason yaniltici sonuclar veriyomus...zaten son gittigimde 3D yaptircaktik sakladi kendini göstermedi, ayni gün kendi doktorumada gittim oda ultrason yapmadi sadece cati muayenesi yapti....tek bildigim kemik gelisiminin 3 hafta önce olduguydu kilosuda ona oranla biraz fazlaydi ama inan bilmiyorumakannehir....
bu haftalarda 1300 gr la 1500 gr arasinda olmalari gerekli herhalde bizde arasinda biyerlerdeyizdir..
sende cok fazla kafana takma belki simdiye kadar yavas beslendi ama bundan sonra hizla kilo alicak...kirmizi et tüketmeye calis, süt ürünlerini günde bir kez mutlaka ye, bolbolda meyve ye .....ben beslenmeme cok dikkat ediyorum
sen az kilo aldim diyodun acaba aldigin kiloyla ilgisi olabilirmifisfisfis

maşallah kızımıza

Elifcim bilmiyorum belkide az aldım diye bebişde almadıetten nefret ediyorum süt ürünlerinide yeni yeni tüketmeye çalışıyorum almıyor midem ya başta ii gidiyodum ama ne bileyim kendime çeki düzen vermem lazımbu arada büyüyor galiba yanlarım acıyor ve yırtılıyor kasık çizgilerim 2 gündür daha yukarı çıktı anama çektim galiba onun göbeği yırtık görüntü önemli değil artıkta canımı yakıo walla eşim krem sürerken kızım emanet verdikte bu kadar hor kullanma dedik diye seviyo aman canı sağ olsun ii olsunda varsın çatlayayım ne yapcan seninkinin maşallahı var tatilden önce benimkide ileri gidiyodu ama şimdi bir kaç gün geri acaba yolculukmu etkiledi gelişimi öff hayırlısıyla doğsaydılar gününde sen ne yaptın canım yerleştirdinmi eşyalarını bebişin???biz birkaç gündür bişey farkettik müzik dinleyince benim zillide oynuyor içerde ayy çok tatlı ya anası kılıklı kapı gıcırtısına oynuyor neyse öptük sizi elif teyzesi ve nisa pınarımız

Arkadaşlar merhaba;
Ben bu formu okadar sık ziyaret edip okuyor bilgileniyor ve sizlerin yaşaadıklarınıza seviniyor ,üzülüyor hatta heycanlanıyorum bile... ama birtürlü fırsat bulup yazamadım. nasıl gireceğimi nasıl takip edeceğimi bile bilmiyorum... bana yardımcı olurmusunuz...
bende pazar günü çatlatma iğnesi vuruldum. Ovitrelle 250mg. şimdi bu önümüzdeki haftayı iyi değerlendirmem gerektiği söylendi. cuma günü kontrole gideceğim çatlayıp çatmadığına bakılacak. Çok heycanlı ve endişeliyim. bende ilaç kullandıktan sonra iğne oldum. İlaçtan sonra 6 tane yumurta gelişmiş. bakalım bundan sonra neler olacak. umarım herşey gönlümüzce olur. Bu arada dr bana çoğul gebelik riski olduğundan da söz etti. çoğul gebelik yaşayan varmı?

canim mecbrusun biraz kendini zorlamaya bebegi besleyen seyler et ve süt ürünleri...
sen kalsiyumu nasil aliyosun ki? zorla kendini azcik yemek icin bende cok bayilmiyorum ete, hele sütten icerken hala tiksiniyorum ama sebze yemeklerine ille et katiyorum..yogurt süt peynir ne bulsam yiyorum zetn ahalimden de belli 9 kiloyu nasil
aldim saniyosun:roflol:catlaklar zaten olmaya baslamis onu artik engellemenin bi caresi yok demekki kilo almakla ilgili degil catlamak, bari sen düzenli besin al ki kizinda seninle beslensin
canim bak bu sitede bebegin haftalar arasi tahmini olmasi gereken kilolari var senin kizinda zayif degilmis yani ...
Gebelik Haftalarına Göre Bebeğin Ağırlığı Kilo Alması Gelişimi,Bebek Hesaplayıcısı
biz simdi 30. haftaya bsladik normali 1400 gr olmasiymus ama 1000gr la 2080 gr arasindaki de normal sayiliyomus..sende bi hesapla bakimm ne cikcak..

biz odayi kurduk sahane görünüyo ama bezdegisme dolabinda cok minik bir hata cikti aslinda icerde kaliyo görünmüyo ama esim cok pipirikli öyle seylerde ben dünya para saydim herseyi düzgün olcak diyo, gidip o parcayi bugün yenisiyle degiscez....esimde oruclu hemde adam isten geliyo yapio yorgun argin bende üstüne gitmiyorum hemen bitirelim diye..benim bi faydam olmuyo sayilir sadece siliyorum kenarini kösesinikaydirigubbakcemile3..insallah yarin bitmis olur eklerim rsimlerini....

o müzik olayini bende fark ettim ama farkli bir sekilde babasi odasini kurarken vidalari SIKISTirmak icin makina kullaniyo o makina calisinca benim zilli korkuyo mu yada onu ne saniyosa basliyo dönenmeye :roflol:cok komik oluyo karnim bi saga kayiyo bi sola:teytey:demekki gercekten artik disardan gelen bütün seslere tepki veriyolar

hosgeldin aramiza
gercekten 6 tane yumruta cok iyi gelismis..insallah bitanesi bile olsa dölllenme olur sende hamileler kervanina katilirsin...cogul gebelik bizim topikte yok hic ama sana doktorun muhtemelen fazla sayida yumrutan gelistigi icin olabilir demistir....ama olmayabilirde bunu unutma..
allah gönlüne göre versin

Teşekkürler EliFatihEFU....Cuma günü kontrele gideceğim yumurtaları kontrol edeceğini söyledi. umarım döllenme en azaından birinde olur gerçekten çok heycanlıyım.sonra 15 gün sonra kan tahlili istediler. peki bu iyneden sonra hep farklı şeyler duyuyorum hangi saatlerde olmalı ilişki. gün aşırımı olmalı yoksa her günmü çünkü spermlerin kaliteside önemli diye biliyorum.

Bu arada anlattıkların çok heycan verici allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün inşallah...

cok sagol allah sanada bu heyecani bu mutlulugu nasip etsin :)

heyecanini cok iyi anliyorum bizde o igneyi kullaninca 14 günlük sürenin dolup kan testini yaptirmak icin gün sayardik kaydirigubbakcemile3
igneden sonra 36 saatlik bir süre gecmesi gerekiyo diyoalr ama ben iki kez asilama oldum ikisindede igneden 24 saat sonra yapilmisti cünkü yumrutalar kendiliginden catlamaya basalmisti bile...bence sizde 36 saati beklemeden islemlere baslayinyerimsenibenvakit nakittirkaydirigubbakcemile3 ama bunu bir görevmis gibi yapmayin yoksa stres isin icine giriyo basari sansini düsürüyo:smiley-cool:
bu ilk igne kullanman mi???insallah tutar

tramissu teyzemiz coktandir ugramiyo listemiz gerilerde kalmasin
beryalcigim düzelttim canim dogum tarihini

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--zeyhat.............:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--ibem77............ :Saruboceq:
--07HS07...........:Saruboceq:
--manolyaa.......:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞİMİZ..........:Saruboceq:
--angel_eda.........:Saruboceq:
--sirinee.........:Saruboceq:
--inayet.........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)beryal..................... erkek:CüvCüv: 5 ekim 2009

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv: 22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

liste her güncellendiginde kizimizin resmi de beraberinde gelsin ugur getirir...

Son düzenleme:
Evet ilk igne... :sm_confused: çok sorunlu zamanlar geçirdikten sonra burda tesedüf bir dr la karşılaştık. Bir arkadaşımın üzerine gittiğimiz dr yeniden tahlil istedi. Ve allahıma çok şükür tahlil ler iyi çıktı ve aşılama yada tüp bebeğe gerek yok denildi ilk bu igneyi deneyelim istedi. Halbuki ben bundan 5 ayevveline kadar. Ege üniversitesine gidiyordum ordanda aşılama kararı çıktı. ama uygulamaya geçmeden tayinimiz çıktığı için buraya geldik ve biraz kendimizi rahat bırakalım dedik ve dediğim gibi çok şükür iyi çıktı eşimin sonuçları.Şimdi umarm normal gebelik olur ve ben dr dr gezmekten kurtulurum.mafoldumbenmafoldumben Şimdi ben pazar günü 1400 civarında oldum iğneyi... ama ikimizde çalıştığımız için takriben 36 saat ancak olur herhalde

Dedeğin gibi sterss çok etken o dönemleride geçirdim şimdi kendimi rahat tutmaya çalışıyorum bakalım umarum bende iyi haberler verebilirim...İnşallah tutar

malesefki bir doktorun dedigi digerininkini tutmuyo önceden alinan raporlara cok fazla güvenmeyiop herseferinde yeniden tahlil istiyolar...eger yapilan testlerde ikinizinde durumunda bir problem cikmamissa insallah tutar..allahin takdiri..bizim topikte ilk ignesinde hamile kalanlarda oldu defalarca deneyip tutmayanlarda..
sende 6 yumurta var gelisim ve catlamalari sirayla olur bu süreyi ii degerlendirin ki sansiniz artsin..36 saat aradan sonra gün asiri iliski unutma

anladım... Tabi ilk başta hayırlısı olsun. Sağlıklı sıhatli olsun...
ilişkinin Hergün olması da sperm kalitesini düşürüyor o yüzden gün aşırı tavsiye ediliyor dimi.
:uhm:

merhaba kızlar hamişlerimizin inşallah sağlıkları yerindedir ve benim gibi hamiş olmak isteyenlerede rabbim yardım etsin şu güzel günler hürmetine...bayramdan sonra tekrar tedaviye başlamak istiyorum ama bu sefer yarıda bırakmak istemiyorum inşallah herşey hepimiz için çok güzel olacak.............

beauty canım MAŞŞALAH Allah kızını sana bağışlasın hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin ve helal rızklar versin inş. çok şirin bişey. eşime bile gösterdim o da çok beğendi.
bende hamileyim Allah nasip ederse (bugün 7+2 olduk) . eşek sıpası bugün beni korkuttu. dünden beri bulantılarım yoktu diye çok korktum. biliyorsun bundan önce 3 tane kaybım oldu. hepsinde de bulantı kesildiğindiğinde hamilelik bitiyordu. bu defada sonlandı sanmıştım. ama bugün dr.uma gittim. çok şükür minik kalbi atmaya devam ediyor. onu kaybetme duygusu bile beni mahvetti. şimdi daha iyi anladım bi kaybı daha kaldıramam ben. dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.

slm kızlar maşallah kaç aydır burdayım bir tek beauty sormuş beni çok saolun değerimi anladım yani ((((((
neyse ben iyiyim cok şükür yok bi yramazlık sizin bebişlerde göbişlerede maşallah kızlar beauty kızın süper ötesi çok güzel cok şirin maşallah allah nazarlardan kaza belalrdan kötü insanlarda kem gözlerden korusun inşallah allah iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın hepimizi sağlıkla büyüsün inşallah canım ya nasılsa tatlı yeni fotolarınıda bekliyorum son halini merak attim doğrusu al kucagına kızında ööle bi fotonuda görelim tekrar maşallah canım öpüyorum seni........
esercim .... senden hiç beklemezdim kk ya giripte benı sormamını dogrusu şaşırdım yoktum evde oldugum zamanlarda ise bayram temizliğğ sonbahar temizliği derken nete girmeye fırsatım olmadı valla özledim senıde nasılsın bakalım erkeğimiz nasıl umarım bi sorun yoktır görüşelim bi ara ayarlada evdeyım artık ben de ara girerim nete canım öpüyorum........
elifcim ve mevzey sizde odalara dogum muhabbetlerıne başlamışsınız valla ıkınızde süpersiniz hiçte aşırı kılolu değil ben bı hamiş olayımda o zman görceksiniz siz ekrana sıgmamayı sizim buyuk eklediğiniz resim benım normal halim olucak valla öpüyorum ikinizide......
yeni gelen arkadaşlar .....hepiniz hoşgeldiniz bende topiğimizin demirbaşlarındanım banada ne sorunuz varsa sorabılırsınız malum jinekolog olucak kadınmışım :)))
beryalcım..... maşallah maşallah valla sanada ne kadar cobuk gecti zman tatlım ya cok az kalmış bayram hediyeniz geliyor hadı hayırlı doğumlar sana tatlım nohutuna kavuşmana cok az kaldı profiline bakmadım ama yenı şeyler varsa ekle canım sende görelim kıyafetleri odaları beşikleri bu tüm hamişlerimiz için gecerli tabııkıde canım benım öpüyorum senıde......
ahsenecem...............iyi olmana sevınıdm allah en kısa zamanda başladıgın zman bı sorun cıkmadan bebişine kavuşman için dualrımdasın canım allah yolumuzu açık etsın ve bizi daha fazla sınamasın inşallah sağlıkla hayırlısıyla göbişlerimizi bebişlerimizle doldursun inşallah hepimizin .....
parılcım....... nerelerdesın sen ya yoksun hala ıı gezdin maşallah ......
hazanyagmuru....canım herseyın yolunda olmasına sevındım allah bu kez yuzunu güldürsün ve bebişine sağlıkla kavuş inşallah canım benım allah banada kısmet etsın inaşşllaah cok öpüyorum senıde .....
daha yazıcam ama eşim aç yemek hazırlıyım şimdi ona yarım saate gelirim yıne malum ben rgl olunca o oruc tutamoıyorum ama eşime hazırlamam gerek .....

Son düzenleme:
Kendi kendime fazla heycan yapıyorum galiba... ama elimde değil önümdeki 20 günü bakalım nasıl geçireceğim....

Bu arada benim Tiroid sorunum var her sabah tiroid ilaçı içiyorum aç karnına.Dr hamile kalsam dahi bu ilacı içmem gerektiğini söyledi. birazda bu konuda endişeliyim.mirmirmirmir

anladım... Tabi ilk başta hayırlısı olsun. Sağlıklı sıhatli olsun...
ilişkinin Hergün olması da sperm kalitesini düşürüyor o yüzden gün aşırı tavsiye ediliyor dimi.
:uhm:
aynen öyle,,,gerci spremler 72 saate kadar yasayabiliyolarmis ama siz yinede 1 gün arayala iliski kurun ki cift dikis olsun :)
heyecan yok panik yok unutma hersey olacagina varir

hakkinda hayirlisi olsun insallah bu sefer sende hamisler kervanina katilirsin

kac aydir burdasin cicimmm.:jeyyar:sen oksun diye listeyi ben güncelledim hemde beautynin kizinin resminide ekledim listemize ugur getirsin diye..ben senin yoklugnu farkettim ama belki bisey olmustur diye düsündüm neyseki iyiymissin...gecen gün yemek tarifleri topiginde yazmissin onu okudum ben hamile olursam buraya girmicem yoksa herseyi canim ceker 200 kilo olurum...sonrada amaaannn bosver ben hamile olayimda varsain 200 kilo olayim yazmissin..cok güldürdün beni...kaydirigubbakcemile3sen hamile kal bak nasil dikkat etcen formuna ben sana diyorum..ben 9 aldim bebek mideme ciktigi zaman özellikle yemeklerden sonra nallari dikip yatiyorum nefes almak mümkün degilkaydirigubbakcemile3kendime ters dönmüs kaplumbaga adini taktim kizim hareket ederken beni kilitliyo resmen hicbisey yapamiyorumakannehir...sen hamile ol ben senin resimlerini hic kücültmicem öyle kocaman kocaman dolas ortalikta gerine gerine yeterki minnosun seninle olsun:Saruboceq:
canim özletme kendini bak kista geldi artik bi diziler bide kk kaldi oyalanicak...sensiz olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…