http://www.websanayi.com/rekser/www/delivery/ck.php?n=a1914354
HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞİMİZ..........
--angel_eda.........
--sirinee.........
--inayet.........
--kukuleta09............
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)beryal..................... erkek:CüvCüv:15 ekim 2009
2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009
3) mevzey................... kiz:CüvCüv:19 kasım 2009
4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv:17 aralık2009
4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:
ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........
-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:
Sezeryan---3350 gr --51cm
a.s.a.s.a.s.
-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:
sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm
a.s.a.s.a.s.
tabiki böle olacaklar canım bizimkilerde dün arkadaşlar geldi 7 aylık kızları vardı minnacık ay dedik 7 aylık olmuş daha bu kadar çabuk büyümüyolar aslında birde ona sordum bebeğin 28 haftalıkken kaç kiloydu diye 1700 gr falandı dedi benimki daha 1061 gr ya ben çocuğuma bakamıyommu acaba seninki kaç kilo oldu canım moralim bozuldu ya ne yapmam lazım kafama göre yersem ne süt ne yoğurt zorla yemem lazımdı şimdiye kadar o arkadaşım çok dikkat ediyodu gebeyken
topigimizin ilk prensesi,beauty nin kizi KAYRA SENA
ahh canim sen istersinde ben kücültmem mi hickaydirigubbakcemile3
topigimizin ilk prensesi..masallah masallah masallah
cok güzel cok masum..allah uzun ömürlü etsin hayirli evlat olsun insallah..zaten cok usluymus hep böyle gider insallahsırnaşık şey
gercekten zeyneple benimde dogumumuza az kaldi..cantalari hazirlanmaya baslamak lazim artik...bugün kzimin odasi geliyo onu kurucaklar bende daha kiyafetlerini yikamadim dolabi gelsin öyle yikarim diyodum simdi beni cok is beklio..yika, kurut, ütüle cok tatli bir heyecan daha baslicak...:dance:
Elifcim bilmiyorum belkide az aldım diye bebişde almadıetten nefret ediyorum süt ürünlerinide yeni yeni tüketmeye çalışıyorum almıyor midem ya başta ii gidiyodum ama ne bileyim kendime çeki düzen vermem lazımbu arada büyüyor galiba yanlarım acıyor ve yırtılıyor kasık çizgilerim 2 gündür daha yukarı çıktı anama çektim galiba onun göbeği yırtık görüntü önemli değil artıkta canımı yakıo walla eşim krem sürerken kızım emanet verdikte bu kadar hor kullanma dedik diye seviyo aman canı sağ olsun ii olsunda varsın çatlayayım ne yapcan seninkinin maşallahı var tatilden önce benimkide ileri gidiyodu ama şimdi bir kaç gün geri acaba yolculukmu etkiledi gelişimi öff hayırlısıyla doğsaydılar gününde sen ne yaptın canım yerleştirdinmi eşyalarını bebişin???biz birkaç gündür bişey farkettik müzik dinleyince benim zillide oynuyor içerde ayy çok tatlı ya anası kılıklı kapı gıcırtısına oynuyor neyse öptük sizi elif teyzesi ve nisa pınarımız
Arkadaşlar merhaba;
Ben bu formu okadar sık ziyaret edip okuyor bilgileniyor ve sizlerin yaşaadıklarınıza seviniyor ,üzülüyor hatta heycanlanıyorum bile... ama birtürlü fırsat bulup yazamadım. nasıl gireceğimi nasıl takip edeceğimi bile bilmiyorum... bana yardımcı olurmusunuz...
bende pazar günü çatlatma iğnesi vuruldum. Ovitrelle 250mg. şimdi bu önümüzdeki haftayı iyi değerlendirmem gerektiği söylendi. cuma günü kontrole gideceğim çatlayıp çatmadığına bakılacak. Çok heycanlı ve endişeliyim. bende ilaç kullandıktan sonra iğne oldum. İlaçtan sonra 6 tane yumurta gelişmiş. bakalım bundan sonra neler olacak. umarım herşey gönlümüzce olur. Bu arada dr bana çoğul gebelik riski olduğundan da söz etti. çoğul gebelik yaşayan varmı?
cok sagol allah sanada bu heyecani bu mutlulugu nasip etsin :)Teşekkürler EliFatihEFU....Cuma günü kontrele gideceğim yumurtaları kontrol edeceğini söyledi. umarım döllenme en azaından birinde olur gerçekten çok heycanlıyım.sonra 15 gün sonra kan tahlili istediler. peki bu iyneden sonra hep farklı şeyler duyuyorum hangi saatlerde olmalı ilişki. gün aşırımı olmalı yoksa her günmü çünkü spermlerin kaliteside önemli diye biliyorum.
Bu arada anlattıkların çok heycan verici allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün inşallah...
malesefki bir doktorun dedigi digerininkini tutmuyo önceden alinan raporlara cok fazla güvenmeyiop herseferinde yeniden tahlil istiyolar...eger yapilan testlerde ikinizinde durumunda bir problem cikmamissa insallah tutar..allahin takdiri..bizim topikte ilk ignesinde hamile kalanlarda oldu defalarca deneyip tutmayanlarda..
sende 6 yumurta var gelisim ve catlamalari sirayla olur bu süreyi ii degerlendirin ki sansiniz artsin..36 saat aradan sonra gün asiri iliski unutma
aynen öyle,,,gerci spremler 72 saate kadar yasayabiliyolarmis ama siz yinede 1 gün arayala iliski kurun ki cift dikis olsun :)anladım... Tabi ilk başta hayırlısı olsun. Sağlıklı sıhatli olsun...
ilişkinin Hergün olması da sperm kalitesini düşürüyor o yüzden gün aşırı tavsiye ediliyor dimi.
:uhm:
hakkinda hayirlisi olsun insallah bu sefer sende hamisler kervanina katilirsinmerhaba kızlar hamişlerimizin inşallah sağlıkları yerindedir ve benim gibi hamiş olmak isteyenlerede rabbim yardım etsin şu güzel günler hürmetine...bayramdan sonra tekrar tedaviye başlamak istiyorum ama bu sefer yarıda bırakmak istemiyorum inşallah herşey hepimiz için çok güzel olacak.............
slm kızlar maşallah kaç aydır burdayım bir tek beauty sormuş beni çok saolun değerimi anladım yani((((((
neyse ben iyiyim cok şükür yok bi yramazlık sizin bebişlerde göbişlerede maşallah kızlar beauty kızın süper ötesi çok güzel cok şirin maşallah allah nazarlardan kaza belalrdan kötü insanlarda kem gözlerden korusun inşallah allah iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın hepimizi sağlıkla büyüsün inşallah canım ya nasılsa tatlı yeni fotolarınıda bekliyorum son halini merak attim doğrusu al kucagına kızında ööle bi fotonuda görelim tekrar maşallah canım öpüyorum seni........
esercim .... senden hiç beklemezdim kk ya giripte benı sormamını dogrusu şaşırdım yoktum evde oldugum zamanlarda ise bayram temizliğğ sonbahar temizliği derken nete girmeye fırsatım olmadı valla özledim senıde nasılsın bakalım erkeğimiz nasıl umarım bi sorun yoktır görüşelim bi ara ayarlada evdeyım artık ben de ara girerim nete canım öpüyorum........
elifcim ve mevzey sizde odalara dogum muhabbetlerıne başlamışsınız valla ıkınızde süpersiniz hiçte aşırı kılolu değil ben bı hamiş olayımda o zman görceksiniz siz ekrana sıgmamayı sizim buyuk eklediğiniz resim benım normal halim olucak valla öpüyorum ikinizide......
yeni gelen arkadaşlar .....hepiniz hoşgeldiniz bende topiğimizin demirbaşlarındanım banada ne sorunuz varsa sorabılırsınız malum jinekolog olucak kadınmışım :)))
beryalcım..... maşallah maşallah valla sanada ne kadar cobuk gecti zman tatlım ya cok az kalmış bayram hediyeniz geliyor hadı hayırlı doğumlar sana tatlım nohutuna kavuşmana cok az kaldı profiline bakmadım ama yenı şeyler varsa ekle canım sende görelim kıyafetleri odaları beşikleri bu tüm hamişlerimiz için gecerli tabııkıde canım benım öpüyorum senıde......
canımdacan iyi olmana sevınıdm allah en kısa zamanda başladıgın zman bı sorun cıkmadan bebişine kavuşman için dualrımdasın canım allah yolumuzu açık etsın ve bizi daha fazla sınamasın inşallah sağlıkla hayırlısıyla göbişlerimizi bebişlerimizle doldursun inşallah hepimizin .....
parılcım....... nerelerdesın sen ya yoksun hala ıı gezdin maşallah ......
hazanyagmuru....canım herseyın yolunda olmasına sevındım allah bu kez yuzunu güldürsün ve bebişine sağlıkla kavuş inşallah canım benım allah banada kısmet etsın inaşşllaah cok öpüyorum senıde .....
daha yazıcam ama eşim aç yemek hazırlıyım şimdi ona yarım saate gelirim yıne malum ben rgl olunca o oruc tutamoıyorum ama eşime hazırlamam gerek .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?