Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kac aydir burdasin cicimmm.:jeyyar:sen oksun diye listeyi ben güncelledim hemde beautynin kizinin resminide ekledim listemize ugur getirsin diye..ben senin yoklugnu farkettim ama belki bisey olmustur diye düsündüm neyseki iyiymissin...gecen gün yemek tarifleri topiginde yazmissin onu okudum ben hamile olursam buraya girmicem yoksa herseyi canim ceker 200 kilo olurum...sonrada amaaannn bosver ben hamile olayimda varsain 200 kilo olayim yazmissin..cok güldürdün beni...kaydirigubbakcemile3sen hamile kal bak nasil dikkat etcen formuna ben sana diyorum..ben 9 aldim bebek mideme ciktigi zaman özellikle yemeklerden sonra nallari dikip yatiyorum nefes almak mümkün degilkaydirigubbakcemile3kendime ters dönmüs kaplumbaga adini taktim kizim hareket ederken beni kilitliyo resmen hicbisey yapamiyorumakannehir...sen hamile ol ben senin resimlerini hic kücültmicem öyle kocaman kocaman dolas ortalikta gerine gerine yeterki minnosun seninle olsun:Saruboceq:
canim özletme kendini bak kista geldi artik bi diziler bide kk kaldi oyalanicak...sensiz olmuyo [/QUOTE]

21 aralık 2008 dan beri burdayım cicim.....maşallah ne çok olmuş ya o zamanlar sadece duphaston kullanıyordum aylar gectı bi çok şey gecti başımadan ben yıne duphaston kullanıyorum :)))))
evet cnm yemek tarıflerıne bakıyorum hep değişik şeyler yapmayı sevıyorum senın milföy tatlıyıda hala unutmadım ama bı turklu yapamadım gecen gun yapıcaktım maa cevız falan yoktu yavan gelicek dıe yapmadım bugun cıkıcam belkı alırım o zman bı kac gune kdr mutlaka yapar eklerım cnm haklısın valla şimdi bööle diom ama o zmanda olsun kaç kılo alırsam alayım dicem mi acaba bılemem artık ama siz bence cok ıyısınız cok fıtsınız maşallah .......aman hamiş olayımda bırak buyuk kalsın dımı ama canım :))))

buarada kendimden de bahsedeyım olmadıgım zamnalarda bı kac değişiişlklikler oldu bıldııgınız gıbı ben duphaston kullanıyordum ve bayramdan sonra falan tüp bebek düşünüyordum eşimle konustuk ve bız ertelemeye karar verdık aslında daha dr ile konusmamıstım gecen gun gıttım dr ve sordum ne yapalım dıye sız bılırsınız dedı bana senın daha yasın cok degıl dedı şansın yuksek dedı kendını ne zaman hazır hissedersen o zman olsun senın kendını ıı hıssetmen cok onemlı dedı diyetısyene gotmek istedıgımı sööledim tamam dedi istediğin kıloya gel sonra gel bana o zman dedi benı rahatlattı acıkcası cunku bana tup bebek cok soguk gelıyor hala kendımı hazır hissedemıyorum belkide hala kendılıgınden olur dıe bakıyorum ve tüp yapmaktanda da cok korktuyorum hazır değilim işte daha istemıyorum kısacası ve karar verdık eşime ben diyetisyene gidip kılo vermek istıyorum önce ve sonra tüp bebek istıyorum allah nasıp ederse ve dıyetısyene gıttım gecen gun ve başladım inşallah istediğim kıloya ulaşırım ocak ayına kadar cunku kısa kadar faln olmazsa yaza dogru tüp bebek yapıcam dıye düşünüyorum malum bayagı bı maddıyatda olmalı bız yeni dükkan actık zaten cook borcumuz var eger elımızdekı parayı verırsek olası bi zor durumda bıze destek olucak bırılerı yok o yuzden beklemek daha dogru olucak hem bu arada kılo sırunumuda çözmüş olurum inşallah diye düşünüyorum dua edın bana kızlar hem kılo vereyım bebege yer acmak gerek ööle değil mi yani :)))))) inşallah bu arada kendılıgınden gelır bebegım bana allah kısmet ederde inşallah olur tum isteyenlerın inşallah bu arada bebek cok ısteyen bı arkadaşım vardı ıkızlere hamiş kaldı kendılıgınden ama gelişmediği için alındı cok uzuldum ona başka bı ark ise istemedıgı halde kalmış ve aldırıcaktı zor ıkna ettın degerını bılmıo o yuden aldırmayı düşünüyordu bende dedım bunu aldırısan eger 2 yasında kızı var ya ona bişiy olursa ? zaten gecen yıl aldırdı bı tane yapma etme derken vazgectı eşide istemedı aldırmasını o yuzden suan hamiş onun adına sevındım bırde bı arkadaşım daha vardı benımle bereaber hep doktordaydık ve oda 2 aşılama sonrasında tüp bebek yaptı ve hamile suan ona cok sevınıdm ona 3haftalık daha anlıcagınız cevreme ramazan bereketı geldi ama benı es geçti allahın takdırı isteyenın olmaz istemeyenın olur allah benı bu şekılde sınıyor ve bende isyan etmicem asla çok şükür nedenlerı sorgulamak yerıne alıştım artık ve kabullendım dolayısı ıle hayatımın tadını cıkartmaya devam edicem allah ne zman kısmet ederse o zman olucak bız elımızden gelenı yaptık bıde su kılo işini hallediyımde önümde engel kalmayacak belkı o zamn kendılıgınden olur kımbılır allah buyuk ......
cok yazdım valla yok olmaya gelmıo doyamıyorum yazmaya valla cok öpüyorum sizleri özlemişim ya ...........

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--zeyhat.............:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--ibem77............ :Saruboceq:
--07HS07...........:Saruboceq:
--manolyaa.......:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞİMİZ..........:Saruboceq:
--angel_eda.........:Saruboceq:
--sirinee.........:Saruboceq:
--inayet.........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)beryal..................... erkek:CüvCüv: 5 ekim 2009

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv: 22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

Tramisu canım hoşgeldin seni unuturmyum hiç gülüm ara ara sordum baktım ses çıkmıyor bende yeni geldim biliosun herhalde o tatilde diye bekledim seni walla canım benim bir bayram şekeride senden gelir inşallah adınaa güzel kararlar almışsın sırf şu umutlu halin bile olmasına yeter gülüm yer açma konusuna katılıyorum elifin dediği gibi yemek yiyince bende ters dönüyorum yeri bol olsunki seni bunaltmasın hazır olmak çok önemli bende rejim yapıcam yapıcam dedim durdum ama olmadı en kilolu halmle kaldım kendimi dev gibi ve çok çirkin hisediyorum ama kısımın olduğu bölgeyi çok seviyorum tabi yanlış anlaşılmasın dün banyo yaparken kalbimin olduğu yeri bir sıkıştırdı anlatamam nalları dikiyom dedim neyse hemen çıktımda rahatladım herşey gönlünce olsun canım en kötü karar bile kararsızlıktan iidir senin ödülün muhteşem olucak buna inanıyorum

madem diyete girdin tatli falan yoklmaz: sakin lmaz:lmaz:lmaz:
kilo vermeye baslayinca eminim kendini daha iyi hissediceksin...tüp bebe konusundada iyi bir karar almissiniz hem yasin kücük hemde gözel görünen bir problem yok sizde insallah normal yolla olur okadar külfetli ve zor ve yipratici bir ise girmemis olursunuz..arkadaslarinin bereketi sanada ulassin insallah ...rabbim izin versin sende bu seneyi bitirmeden hamileyim diye haykir:Saruboceq:

biz kilolu hamile kaldik tramissu ayni hataya düsmüyo kiz önden rejim yapiyo ki bebegine yer acilsin...hep o asilama süresince kullandigim ilaclar beni sisko yapti vercem vercem derken melegim geldi (((iyikide geldi))) ama kilolar bana kaldi simdi iskence oluyo resmenkaydirigubbakcemile3...
bu arada zeynepim memelerim catliyo iki cizdi daha olusmus:çok üzgünüm:
bosa mi okadar kremliyorum anlamadim kiakannehir

ya arkadaşlar ben klomen kullandım ağustosun 18 preglin iğne oldum. adetim gecikti dr gittim kist oluşmuş progestan ilacını verdi.bakalım ne olacak pekei hep kist mi olacak neden kist oluyor anlamıyorum. bilgisi olan yazabilir mi yarın dr gidecem yine kist gitmiş diye..teşekürler..

döllenmeyen yumurtalar kist yapiyo canim..genelde igne ilac kullanimindan sonra oluyo cünkü bir seferde birden fazla yumruta gelisiyo hepside kanama yoluyla atilamadigi icin kist olarak kaliyo

Elifim meme çatlağından ne olcak kı ya ben ne yapayım yanlar kasıklar gidiyor çatır çatır yırtılırken acısını hissediyom sorma o ka para verdim mustelaya hikaye ya çatlayacağı varsa çatlayacak hem senin neren şişko lmaz:bakayım çok tatlısın manken hamile kalınca senin gibi oluyo walla senin yerinde olsam sesimi çıkarmasdım

bende Klomen kullandım ve 7 eylülde iğne oldum. 6 adet yumrta gelişmiş. Cuma günü ben de kontrole gideceğim umarım döllenme olur ve yumurtalar kiste dönüşmez:Saruboceq:. ama bir ayda oluşan kistlerde ilaçlar yardımıyla yok oluyor diye biliyorum.

benmiyim manken sen beni cagla SIKEL le karistirdin galibakaydirigubbakcemile3
tartiya cikinca hicte bana manken muamelesi yapmiyo valla 79 kiloyu cat diye vuruyo suratima hatta eger karnim cok toksa bazen 80 in bile üstüne ciktigi oluyoakannehir..eminim senin kilon benimki kadar cok degildir:jeyyar:
valla haklisin kremler hikaye bikere basladimi catlamaya devami geliyo..senin bide yirtilirken aciyomus bende öyle bi aci yok... benimde izindeyken catlamisti buzamanda kadar öyle duruyolardi ama simdi bakiyorum da minik cizgiler yapmaya baslamis yine..esim ziyani yok ben öylede seviyorum kizimi doyursun yeter diyo ama ben kendimi hic begenmiyorum öyle bide kirmizi kirmizi duruyolar simdimafoldumben

canım benim hoşgeldin
yeni resimlerim profilimde var koca göbişimle.çekildim bak bize teyzesi
az kaldı 3 haftam falan var tatlım .
Sen nasılsın neler yapıyosun bakim .

hayırlısı olsun canım
bende ilk vurulmam da hamile kaldım
ovitrelle ile.

hayırlısı olsun canım
bende ilk vurulmam da hamile kaldım
ovitrelle ile.

Allahım inşallah bana da seninki gibi bir bebiş nasip eder umarım... Dr yumurta sayısı çok olduğundan çoğul gebelik olabilir dedi. Sen iğne olduktan sonra hangi sürelerde birliktelik oldu.. bana 36 saatten sonra gün aşırı dedi...

Senin bebişinin doğumuna mı 3 hafta kaldı. Ne güzel... alalh sağlık sıhatli büyütmeyi nasip etsin... Birde ben bişi soracağım siteye girdikten sonra msj ları nasıl takip edeceğim. ve mesela sen foto yükledim demişsin ben onları nasıl görebilirim...:uhm:

canım benım unuturmuyum senı evde deılım esım oruc tutuyo bende tutmayınca annemlerde gecırıyoruz ramazanı o yuzden gıremıyorum artık bazı seyler zorlasmaya basladı benım ıcın sen nasılsın yenı kararlar almıssın yazını okudum allah hakkında en hayırlısını versın canım arkadasım ılk gırdıgımde cagrı yapıcam sana msn de goruselım opuyorum canım

slm kısçeler ne yapıosunuz bakalım ses seda yok bu aralar elif odan hazırmı canım merakla bekliyoruzzz

slm kısçeler ne yapıosunuz bakalım ses seda yok bu aralar elif odan hazırmı canım merakla bekliyoruzzz
canim hem diger taraftan yazdim hem burdan yazayim nasilsin..bisey yoktur umarim doktora gitte banada haber verirsin...

odamiz hazir ufak tefek isleri kaldi kiyafetlerini yikadim dün bugünde kalanlari yikarim ütüsünü yaparim..hepsi bitsin icinide yerlestireyim eklicem

slm kızlar.nabersiniz bakalım.biz iiz şükür.kızım da çok iiihepinize çoook çooook teşekkürler kızıma ettiğiniz iltifatlar için.bir anne için en güzel şey bunları duymak.darısı başınıza inş.sizlerin de bebişlerinizin fotolarını burada gördüğümüz günler de gelir inş...(hem hamişler hem de sabırsızlıkla bekleyenler için söölüyorum)
*kusura bakmayın pek sık yazamıyorum.malum Ramazan,eşim oruçlu.gündüz bebişle uğraşıyorum,akşama doğru yemekle...derken akşam oluyo çok çabuk.iftar yemekleri filan da oluyo arkadaşlarla..biz gidiyoruz onlar geliyo derken Ramazan da bitiyo aslında...
*elifcim çok teşekkür ederim hayatım fotoyu küçültmüşsün ayrıca da listeye koymuşsun uğur getirsin diye.çok sağol canım benim.kaydirigubbakcemile3çok güzel olmuş.kızımın resmi de çok yakışmış hanii...:kedi:yerimsenibendelikafaduldeninş.sizinkileri de görürüz.bu arada kiloları lütfen problem etmeyin ya...valla gidiyo.emin ol tatlım.hem ben zeynep'in de senin de kilolu göründüğünüzü düşünmüyorum.dert etmeyin.güvenin bana hiç bişeyiniz kalmıycak inş...kızının odasını da çok merak ediyorum canım.hayırlı olsun.içinde sağlıkla büyüsün bebişin inş..
zeynepcim teşekkür ederim canım güzel sözlerin için.senin kzını da görürüz inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim..izin işini ii düşünmüşsün.ama normal doğum olursa garanti değil gününde doğacağı biliyorsun.belki önce belki sonra doğar bilemezsin canım.ama sezaryende dr belirler,o güne göre de hesap edersin tarihini.(tabi yine herşey Rabbimizin takdirine kalmış)hakkında hayırlısı olsun canım.ne güzel senin annen var.benim anneciğim sizlere ömür.benim güvenecek kimsem de yok...herkesin yuvası var.kimseden bekleyemem bişey.bu yüzden de çok stres yaratıyo bu izin işi.inş hepimizin gönlüne göre olur....bu arada elifle sormuşsunuz o fotodaki nevresim mi diye.evet canım.yanımda çarşaf götürdüm bebiş için.yatağına koydum temiz olsun diye.onlar vermiyo,sen götürüyosun.
*hatta esercim sen de sormuşsun çantana ne koydun diye.isterseniz yazayım.fikir olur size..
bebek için:
-zıbın takımı(ilk doğduğunda giysin diye sizinle birlikte ameliyathaneye götürüyo hemşireler)
-bebek bezi 6-7 tane -ilk günlerde çok sık değişiyo
-hastane çıkşı(set halinde)
bebek için en az iki takım kıyafet koyun çünkü kirlenebiliyo.ve hastaneden ertesi gün çıkarken değiştirmek için.
-pamuk(poposunu silmek için)ilk günden sakın ıslak mendil kullanmayın pişik yapar-ben hala pamuk ve ılık suyla siliyorum kızımın popişkosununaniknanik
*çarşaf
anne için:
*gecelik ya da pijama takımı(ilk gün akşama doğru ancak giyiliyo)önden düğmeli olsun emzirmek için çok iii oluyo.
*emzirme sütyeni veya atleti(ben ikisinden de aldım-sizin kış için atlet daha ii olabilir,çok rahat oluyo.)
*iç çamaşırı
*kadın pedi(akşam kullanıyosunuz-çünkü gündüz giyinemiyosunuz ameliyat önlüğü kalıyo bi süre)
*terlik *kağıt peçete-havlu *sabahlık(koridorda filan yürürken rahat oluyo)akşama yürütüyolar çünkü..
ayrıca 2-3 tane hasta bezi de almanızı tavsiye ederim.gece hastane kendi serdiği şeyleri alıyo ve kıyafetinizi giydirirlerken istiyolar sizden.kanamanız fazla olursa diye.benim pek olmadı ama yine de işe yarıyo...
sormak istediğiniz herşey için burdayım canlarımkaydirigubbakcemile3yerimsenibendelikafaduldenbenden bu kadar.umarım yardımcı olabilmişimdir taze anne adaylarına.çok öptüm sizi kızlar...
tiramisucum güzel dileklerin çin sağol canım.Rabbim sana da nasip etsin inş Ramazanın hürmetine..çok ii yapıyosun kilo vermekle..gayret et canım.çok işe yarar eminim.hem hamileliği kolaylaştırır hem de sonrasında faydalı olur.kararınıza çok sevindim.hayırlı olsun.Rabbim inş daha meşakkatli işlere girmeden kendiliğinden gönderir meleğini..dualarım seninle.ümidini hiç yitirme canım..çok öptüm seni.güzel haberlerle dönmeni sabırsızlıkla ve duayla bekliyorumm...
beryalcim,hazan yağmurucum sizlere de teşekkür ederim.Rabbim size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi..güzel dilekleriniz için de sağolun..
öptüm hepinizi kızlar...Allaha emanet olun.yazacak daha çok şey var ama gidip kızıma bakayım.bugün bıcı bıcı yaptı uyuyo...bakalım ne alemde.en son babalı kızlı uyurlarken bıraktım onları...hepinize kocccaaamaaaaannn mucuklarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Beauty canım ne güzel anlatmışsın herşeyi senin yerinde olmak isterdim çünkü benimki beni korkudan öldürecek birgün dün biraz temizlik yaptım ii hantallaştım ya hiçbişey yapmıyom canım çok istiyodu sabah idrardan sona akıntı ile pembe kan geldi silerken sonrasında bebiş hareketlerinde bir değişiklik olmadı dok aradım hemen seneryo yazdım tabi erken doğum olabilirmi kaç gündür niyeyse aklıma geliodu neyseki dok kasılma ve ağrı yoksa bişey olmas dedi bebk hareket ediyosa sorun yoktur dedi pazartesi çağırdı ama istirahat et dedi bakalım dua et canım hayırlısı ile kasım olsaydı da günümüz gelseydi bizde çok öptük seni kendine ve yeğenimize ii bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…