madem diyete girdin tatli falan yok
21 aralık 2008 dan beri burdayım cicim.....maşallah ne çok olmuş ya o zamanlar sadece duphaston kullanıyordum aylar gectı bi çok şey gecti başımadan ben yıne duphaston kullanıyorum :)))))
evet cnm yemek tarıflerıne bakıyorum hep değişik şeyler yapmayı sevıyorum senın milföy tatlıyıda hala unutmadım ama bı turklu yapamadım gecen gun yapıcaktım maa cevız falan yoktu yavan gelicek dıe yapmadım bugun cıkıcam belkı alırım o zman bı kac gune kdr mutlaka yapar eklerım cnm haklısın valla şimdi bööle diom ama o zmanda olsun kaç kılo alırsam alayım dicem mi acaba bılemem artık ama siz bence cok ıyısınız cok fıtsınız maşallah .......aman hamiş olayımda bırak buyuk kalsın dımı ama canım :))))
buarada kendimden de bahsedeyım olmadıgım zamnalarda bı kac değişiişlklikler oldu bıldııgınız gıbı ben duphaston kullanıyordum ve bayramdan sonra falan tüp bebek düşünüyordum eşimle konustuk ve bız ertelemeye karar verdık aslında daha dr ile konusmamıstım gecen gun gıttım dr ve sordum ne yapalım dıye sız bılırsınız dedı bana senın daha yasın cok degıl dedı şansın yuksek dedı kendını ne zaman hazır hissedersen o zman olsun senın kendını ıı hıssetmen cok onemlı dedı diyetısyene gotmek istedıgımı sööledim tamam dedi istediğin kıloya gel sonra gel bana o zman dedi benı rahatlattı acıkcası cunku bana tup bebek cok soguk gelıyor hala kendımı hazır hissedemıyorum belkide hala kendılıgınden olur dıe bakıyorum ve tüp yapmaktanda da cok korktuyorum hazır değilim işte daha istemıyorum kısacası ve karar verdık eşime ben diyetisyene gidip kılo vermek istıyorum önce ve sonra tüp bebek istıyorum allah nasıp ederse ve dıyetısyene gıttım gecen gun ve başladım inşallah istediğim kıloya ulaşırım ocak ayına kadar cunku kısa kadar faln olmazsa yaza dogru tüp bebek yapıcam dıye düşünüyorum malum bayagı bı maddıyatda olmalı bız yeni dükkan actık zaten cook borcumuz var eger elımızdekı parayı verırsek olası bi zor durumda bıze destek olucak bırılerı yok o yuzden beklemek daha dogru olucak hem bu arada kılo sırunumuda çözmüş olurum inşallah diye düşünüyorum dua edın bana kızlar hem kılo vereyım bebege yer acmak gerek ööle değil mi yani :)))))) inşallah bu arada kendılıgınden gelır bebegım bana allah kısmet ederde inşallah olur tum isteyenlerın inşallah bu arada bebek cok ısteyen bı arkadaşım vardı ıkızlere hamiş kaldı kendılıgınden ama gelişmediği için alındı cok uzuldum ona başka bı ark ise istemedıgı halde kalmış ve aldırıcaktı zor ıkna ettın degerını bılmıo o yuden aldırmayı düşünüyordu bende dedım bunu aldırısan eger 2 yasında kızı var ya ona bişiy olursa ? zaten gecen yıl aldırdı bı tane yapma etme derken vazgectı eşide istemedı aldırmasını o yuzden suan hamiş onun adına sevındım bırde bı arkadaşım daha vardı benımle bereaber hep doktordaydık ve oda 2 aşılama sonrasında tüp bebek yaptı ve hamile suan ona cok sevınıdm ona 3haftalık daha anlıcagınız cevreme ramazan bereketı geldi ama benı es geçti allahın takdırı isteyenın olmaz istemeyenın olur allah benı bu şekılde sınıyor ve bende isyan etmicem asla çok şükür nedenlerı sorgulamak yerıne alıştım artık ve kabullendım dolayısı ıle hayatımın tadını cıkartmaya devam edicem allah ne zman kısmet ederse o zman olucak bız elımızden gelenı yaptık bıde su kılo işini hallediyımde önümde engel kalmayacak belkı o zamn kendılıgınden olur kımbılır allah buyuk ......
cok yazdım valla yok olmaya gelmıo doyamıyorum yazmaya valla cok öpüyorum sizleri özlemişim ya ..........
Tramisu canım hoşgeldin seni unuturmyum hiç gülüm ara ara sordum baktım ses çıkmıyor bende yeni geldim biliosun herhalde o tatilde diye bekledim seni walla canım benim bir bayram şekeride senden gelir inşallah adınaa güzel kararlar almışsın sırf şu umutlu halin bile olmasına yeter gülüm yer açma konusuna katılıyorum elifin dediği gibi yemek yiyince bende ters dönüyorum yeri bol olsunki seni bunaltmasın hazır olmak çok önemli bende rejim yapıcam yapıcam dedim durdum ama olmadı en kilolu halmle kaldım kendimi dev gibi ve çok çirkin hisediyorum ama kısımın olduğu bölgeyi çok seviyorum tabi yanlış anlaşılmasın dün banyo yaparken kalbimin olduğu yeri bir sıkıştırdı anlatamam nalları dikiyom dedim neyse hemen çıktımda rahatladım herşey gönlünce olsun canım en kötü karar bile kararsızlıktan iidir senin ödülün muhteşem olucak buna inanıyorum
döllenmeyen yumurtalar kist yapiyo canim..genelde igne ilac kullanimindan sonra oluyo cünkü bir seferde birden fazla yumruta gelisiyo hepside kanama yoluyla atilamadigi icin kist olarak kaliyoya arkadaşlar ben klomen kullandım ağustosun 18 preglin iğne oldum. adetim gecikti dr gittim kist oluşmuş progestan ilacını verdi.bakalım ne olacak pekei hep kist mi olacak neden kist oluyor anlamıyorum. bilgisi olan yazabilir mi yarın dr gidecem yine kist gitmiş diye..teşekürler..
biz kilolu hamile kaldik tramissu ayni hataya düsmüyo kiz önden rejim yapiyo ki bebegine yer acilsin...hep o asilama süresince kullandigim ilaclar beni sisko yapti vercem vercem derken melegim geldi (((iyikide geldi))) ama kilolar bana kaldi simdi iskence oluyo resmenkaydirigubbakcemile3...
bu arada zeynepim memelerim catliyo iki cizdi daha olusmus:çok üzgünüm:
bosa mi okadar kremliyorum anlamadim kiakannehir
ya arkadaşlar ben klomen kullandım ağustosun 18 preglin iğne oldum. adetim gecikti dr gittim kist oluşmuş progestan ilacını verdi.bakalım ne olacak pekei hep kist mi olacak neden kist oluyor anlamıyorum. bilgisi olan yazabilir mi yarın dr gidecem yine kist gitmiş diye..teşekürler..
Elifim meme çatlağından ne olcak kı ya ben ne yapayım yanlar kasıklar gidiyor çatır çatır yırtılırken acısını hissediyom sorma o ka para verdim mustelaya hikaye ya çatlayacağı varsa çatlayacak hem senin neren şişkolmaz:bakayım çok tatlısın manken hamile kalınca senin gibi oluyo walla senin yerinde olsam sesimi çıkarmasdım
slm kızlar maşallah kaç aydır burdayım bir tek beauty sormuş beni çok saolun değerimi anladım yani((((((
neyse ben iyiyim cok şükür yok bi yramazlık sizin bebişlerde göbişlerede maşallah kızlar beauty kızın süper ötesi çok güzel cok şirin maşallah allah nazarlardan kaza belalrdan kötü insanlarda kem gözlerden korusun inşallah allah iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın hepimizi sağlıkla büyüsün inşallah canım ya nasılsa tatlı yeni fotolarınıda bekliyorum son halini merak attim doğrusu al kucagına kızında ööle bi fotonuda görelim tekrar maşallah canım öpüyorum seni........
Esercim .... Senden hiç beklemezdim kk ya giripte benı sormamını dogrusu şaşırdım yoktum evde oldugum zamanlarda ise bayram temizliğğ sonbahar temizliği derken nete girmeye fırsatım olmadı valla özledim senıde nasılsın bakalım erkeğimiz nasıl umarım bi sorun yoktır görüşelim bi ara ayarlada evdeyım artık ben de ara girerim nete canım öpüyorum........
Elifcim ve mevzey sizde odalara dogum muhabbetlerıne başlamışsınız valla ıkınızde süpersiniz hiçte aşırı kılolu değil ben bı hamiş olayımda o zman görceksiniz siz ekrana sıgmamayı sizim buyuk eklediğiniz resim benım normal halim olucak valla öpüyorum ikinizide......
Yeni gelen arkadaşlar .....hepiniz hoşgeldiniz bende topiğimizin demirbaşlarındanım banada ne sorunuz varsa sorabılırsınız malum jinekolog olucak kadınmışım :)))
beryalcım..... Maşallah maşallah valla sanada ne kadar cobuk gecti zman tatlım ya cok az kalmış bayram hediyeniz geliyor hadı hayırlı doğumlar sana tatlım nohutuna kavuşmana cok az kaldı profiline bakmadım ama yenı şeyler varsa ekle canım sende görelim kıyafetleri odaları beşikleri bu tüm hamişlerimiz için gecerli tabııkıde canım benım öpüyorum senıde......
Ahsenecem...............iyi olmana sevınıdm allah en kısa zamanda başladıgın zman bı sorun cıkmadan bebişine kavuşman için dualrımdasın canım allah yolumuzu açık etsın ve bizi daha fazla sınamasın inşallah sağlıkla hayırlısıyla göbişlerimizi bebişlerimizle doldursun inşallah hepimizin .....
Parılcım....... Nerelerdesın sen ya yoksun hala ıı gezdin maşallah ......
Hazanyagmuru....canım herseyın yolunda olmasına sevındım allah bu kez yuzunu güldürsün ve bebişine sağlıkla kavuş inşallah canım benım allah banada kısmet etsın inaşşllaah cok öpüyorum senıde .....
Daha yazıcam ama eşim aç yemek hazırlıyım şimdi ona yarım saate gelirim yıne malum ben rgl olunca o oruc tutamoıyorum ama eşime hazırlamam gerek .....
Arkadaşlar merhaba;
Ben bu formu okadar sık ziyaret edip okuyor bilgileniyor ve sizlerin yaşaadıklarınıza seviniyor ,üzülüyor hatta heycanlanıyorum bile... ama birtürlü fırsat bulup yazamadım. nasıl gireceğimi nasıl takip edeceğimi bile bilmiyorum... bana yardımcı olurmusunuz...
bende pazar günü çatlatma iğnesi vuruldum. Ovitrelle 250mg. şimdi bu önümüzdeki haftayı iyi değerlendirmem gerektiği söylendi. cuma günü kontrole gideceğim çatlayıp çatmadığına bakılacak. Çok heycanlı ve endişeliyim. bende ilaç kullandıktan sonra iğne oldum. İlaçtan sonra 6 tane yumurta gelişmiş. bakalım bundan sonra neler olacak. umarım herşey gönlümüzce olur. Bu arada dr bana çoğul gebelik riski olduğundan da söz etti. çoğul gebelik yaşayan varmı?
hayırlısı olsun canım
bende ilk vurulmam da hamile kaldım
ovitrelle ile.
HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................
-Asude80.............:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--zeyhat.............:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--ibem77............ :Saruboceq:
--07HS07...........:Saruboceq:
--manolyaa.......:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞİMİZ..........:Saruboceq:
--angel_eda.........:Saruboceq:
--sirinee.........:Saruboceq:
--inayet.........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)beryal..................... erkek:CüvCüv:5 ekim 2009
2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009
3) mevzey................... kiz:CüvCüv:19 kasım 2009
4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv:17 aralık2009
4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:
ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........
-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:
Sezeryan---3350 gr --51cm
a.s.a.s.a.s.
-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:
sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm
a.s.a.s.a.s.
canim hem diger taraftan yazdim hem burdan yazayim nasilsin..bisey yoktur umarim doktora gitte banada haber verirsin...slm kısçeler ne yapıosunuz bakalım ses seda yok bu aralar elif odan hazırmı canım merakla bekliyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?