canim hem diger taraftan yazdim hem burdan yazayim nasilsin..bisey yoktur umarim doktora gitte banada haber verirsin...
odamiz hazir ufak tefek isleri kaldi kiyafetlerini yikadim dün bugünde kalanlari yikarim ütüsünü yaparim..hepsi bitsin icinide yerlestireyim eklicem
Allahım inşallah bana da seninki gibi bir bebiş nasip eder umarım... Dr yumurta sayısı çok olduğundan çoğul gebelik olabilir dedi. Sen iğne olduktan sonra hangi sürelerde birliktelik oldu.. bana 36 saatten sonra gün aşırı dedi...
Senin bebişinin doğumuna mı 3 hafta kaldı. Ne güzel... alalh sağlık sıhatli büyütmeyi nasip etsin... Birde ben bişi soracağım siteye girdikten sonra msj ları nasıl takip edeceğim. ve mesela sen foto yükledim demişsin ben onları nasıl görebilirim...:uhm:
canım benim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..Beauty canım ne güzel anlatmışsın herşeyi senin yerinde olmak isterdim çünkü benimki beni korkudan öldürecek birgün dün biraz temizlik yaptım ii hantallaştım ya hiçbişey yapmıyom canım çok istiyodu sabah idrardan sona akıntı ile pembe kan geldi silerken sonrasında bebiş hareketlerinde bir değişiklik olmadı dok aradım hemen seneryo yazdım tabi erken doğum olabilirmi kaç gündür niyeyse aklıma geliodu neyseki dok kasılma ve ağrı yoksa bişey olmas dedi bebk hareket ediyosa sorun yoktur dedi pazartesi çağırdı ama istirahat et dedi bakalım dua et canım hayırlısı ile kasım olsaydı da günümüz gelseydi bizde çok öptük seni kendine ve yeğenimize ii bak
canım çok teşekkür ederim,çok hoşuma gitti bunu duymak.darısı başına inşallah.daha güzel daha uslu bi bebiş nasip etsin Allahım sana da inşallah...güzel duaların için de çok teşekkürler.Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda sana da bu tatlı telaşları yaşatsın da sen de çanta hazırlamaya başla inş...kaydirigubbakcemile3merhaba kızlar uzun süredir hep okuyorum.beauty nin kızını yeni gördüm maşallah demeye başladım.dayanamadım yazdım:)bu kadar mı güzel olunur yaa.Allah sağlıklı sıhatli analı babalı uzun ömürler versin,torunlarınıda gör inşallah.
bu arada bakıyorumda doğum hazırlıkları son sürat devam ediyor.doğum çantası,zıbınlar,yakın olsaydık yardıma gelirdim.
bizde çocuk yok,allahın nasip ettiği günü bekliyoruz.
beautycigim canim sen ayagini sürüdün ardindan bir sürü hamile geldi allah in izniyle..kizinin resminide geride kalanlara biraz morel olsun ugur getirsin diye ekledim....her gördügümde de masallah demeyi ihmal etmiyorum...
canim ben kilolarimi dert etmiyorum boyum uzun kaldiriyo kiloyu ama memelerim catladi o biraz sorun...giderekte catlicak gibi duruyo..ama ne olursa olsun hicbirsey kizimdan degerli degil o saglikli olsun yeter bana
Elifim meme çatlağından ne olcak kı ya ben ne yapayım yanlar kasıklar gidiyor çatır çatır yırtılırken acısını hissediyom sorma o ka para verdim mustelaya hikaye ya çatlayacağı varsa çatlayacak hem senin neren şişkolmaz:bakayım çok tatlısın manken hamile kalınca senin gibi oluyo walla senin yerinde olsam sesimi çıkarmasdım
işte kızımın en son hali salyasıyla beraber...günlük kıyafetlerimizle oldu teyzeleri ama...daha özel pozlar da gönderiririz inş...
teşekkür ederiz teyzesikaydirigubbakcemile3Şenizmaşallah ne güzel bi bebek...
senınn salyanı yesınlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.yanaklara bak masallahhhh toparlamıs annesı kendısını masallah bak ayyy cok tatlı masallaaaahhhhhhhhhh
işte kızımın en son hali salyasıyla beraber...günlük kıyafetlerimizle oldu teyzeleri ama...daha özel pozlar da gönderiririz inş...
hani kızlar nerdesiniz yav anladık elif odasını kuruyor ya diğerleri arada merhaba deyin bari ii olduğunuzu bilelim elifim bu arada bitmedimi daha yerleştirmelerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?