Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım facebook a yazdım ama gene yazayım dedim dok öneml, bişi yoktur dedi hareket ediyosa ağrı yoksa beauty de yazdım gerçi dua et canım anca kafam yerine gelio hayırlısyla bir doğsalardı günlerinde

merhaba kızlar uzun süredir hep okuyorum.beauty nin kızını yeni gördüm maşallah demeye başladım.dayanamadım yazdım:)bu kadar mı güzel olunur yaa.Allah sağlıklı sıhatli analı babalı uzun ömürler versin,torunlarınıda gör inşallah.
bu arada bakıyorumda doğum hazırlıkları son sürat devam ediyor.doğum çantası,zıbınlar,yakın olsaydık yardıma gelirdim.
bizde çocuk yok,allahın nasip ettiği günü bekliyoruz.

beautycigim canim sen ayagini sürüdün ardindan bir sürü hamile geldi allah in izniyle..kizinin resminide geride kalanlara biraz morel olsun ugur getirsin diye ekledim....her gördügümde de masallah demeyi ihmal etmiyorum...

canim ben kilolarimi dert etmiyorum boyum uzun kaldiriyo kiloyu ama memelerim catladi o biraz sorun...giderekte catlicak gibi duruyo..ama ne olursa olsun hicbirsey kizimdan degerli degil o saglikli olsun yeter bana

canım iğneden 36 saat sonra ilişki de bulunuluyo sonraki 5 günde ilişki vermişti doktor bize bizde öle yaptık.
yani iğneden sonraki 6 gün ilşiki hergün .
bu arada resimlerime bakmak için ismimin üstüne tıkla benim profiline gir orda sağda albümüm var ordan bakabilirsin .
evet canım az kaldı doğumuma
allah izin verirse 2 buçuk hafta kaldı

işte kızımın en son hali salyasıyla beraber...günlük kıyafetlerimizle oldu teyzeleri ama...daha özel pozlar da gönderiririz inş...

canım benim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
çok geçmiş olsun canım,aman dikkat et kendine boşver işi filan.valla ben hamileliğim boyunca kadın çağırdım.hiç yorma kendini tatlım,işler az beklesin bebişin gelene kadar.neyse ki çok şükür bişey olmamış.ama sen tedbirli ol lütfen.az kaldı inş,sonra istediğin kadar yapar temizliğini..inan son aylarda insan senaryo üretir oluyo.sürekli doğum bi olsaydı sağ salim diyosun.erken mi olucak,geç mi olucak,bi problem olur mu diye sorular kemiriyo insanı ama inşallah o gün de gelecek ve sen kızını kollarına aldığında tüm dünyayı unutucaksın.ama tabi bööle yaramazlık yapmak yok,tamam mılmaz:yerimsenibendualarım seninle canım..kendine ve kızımıza çok dikkat et.güzel haberlerle dön inşallah..:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

canım çok teşekkür ederim,çok hoşuma gitti bunu duymak.darısı başına inşallah.daha güzel daha uslu bi bebiş nasip etsin Allahım sana da inşallah...güzel duaların için de çok teşekkürler.Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda sana da bu tatlı telaşları yaşatsın da sen de çanta hazırlamaya başla inş...kaydirigubbakcemile3

canım benim,ben bu topiği açtığımda hiç bu günleri tahmin etmezdim.nerelerden nerelere geldik,valla hala şaşkınım..çok şükür Rabbim bizlere yaşattı bu mucizeyi.inşallah topiğimizde düşleri buruk kimse kalmaz ve tüm dostlarımız buradan duyurur bize o güzel müjdeyi...
çok sağol tatlım bu hoş jestin içinyerimsenibenŞenizinşallah dediğin gibi uğur getirir kızım bebiş isteyen tüm teyzelerine:Saruboceq:
canım çatlaklar olucaksa oluyo hiç bişey engel olamıyo.bu ırsiymiş.annende varsa sen de kaçamazsın.benim göğüslerde değil de karnımda oldu.hem de durdu durdu 9.ay oldu.ne güzel seviniyodum bişey yok diye.ama engel olamadım.boşver.sen kızını sağ salim al da kucağına inan bana çatlak matlak düşünmiyceksin bir an..:teselli:çok öptük canım nisa pınarımıza da kendine de çok ii bak annesi...

zeynepcim canım,mustela dediğin kremden ben de kullandım ama doğumsonrasında ve göğüsümün ucunda oluşan çatlak için kullandım.yani yara oldu emzirirken.sen derinin çatlamasından bahsediyosun dimi,yara olup açılması değil yani benimki gibi?bence yanlış anlamış olabilir eczacı filan..ya da yanlış kullanıyo olabilirsin.çünkü bildiğim kadarıyla o krem yaraların ağrısını dindiriyo.bi söölim dedim.belki de senin durumun için de kullanılıyodur ben yanlış olabilirim.ama bi araştır istersen.bu arada sen de elif de doğuma yakın.nemlendirici filan kullanın göğüslerinize ya da dr ne önerirse.çünkü benim sol göğsüm yarıldı resmen.ve 2,5 aydır kullanmadığım krem kalmadı ama geçmiyo.emzirmek işkence oluyo o zman..şimdiden başlayın bence..tavsiye edilir..yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

işte kızımın en son hali salyasıyla beraber...günlük kıyafetlerimizle oldu teyzeleri ama...daha özel pozlar da gönderiririz inş...

senınn salyanı yesınlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.yanaklara bak masallahhhh toparlamıs annesı kendısını masallah bak ayyy cok tatlı masallaaaahhhhhhhhhh

senınn salyanı yesınlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.yanaklara bak masallahhhh toparlamıs annesı kendısını masallah bak ayyy cok tatlı masallaaaahhhhhhhhhh

esercim sağol canım.senin bebişi de görücez inşallah yakın zamanda.eminim seninki de çok tatlı olur.sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum canım...:CüvCüv:

arkadaşlar bende aynı tedaviyi görüyorum bu 2.denemem 4 tane yumurtam oluşmuş hepside yeteri büyüklükteymiş iğneyi yaptıralı 4 gün oldu inşallah bu ay 4ünden biri tutar ama pek ümidim yok sizden dua bekliyorum hihoyyyt

Aman allahım bu ne tatlılık 41 kere maşşallahhhhrabbim kem gözlerden korusun kız doğduğundada ne kadar güzel bebek diyodum ama dahada güzelleşiyor anneye mi benziyor ne tam prenses olmuş allahım saklasın onu walla sana bir özendim büyüttün kısını ne çabuk büyüyolar ayy o günleri görebilecekmiyim .. Ev temizleme konusundada canım çok istiyor canım ya temizlik yapmak öle bir işe yaramaz gibi hissediyom birde burda temizlikçi tutunca peşinde dolanıyon dahada yoruluyon geçende arkadaş tutmuş daha gelmeyiz sana demişler bu kadar pis ev olurmu evde pis değil ha birde temiz olsa seni niye çağırayım dangalak insanlar ramazan bitsin tutacam hem eşimde oruçlu olmas o dolanır peşlerinde allahtan bebişime bişi olmadı 4 30da randevum var bakalım ne diyecek dok neden olmuş o akıntı????mustelayı dok verdi canım baya baya yırtılıyorum ya göbeğimde bişi yok yanlar ve kasıklarım da var yırtılma bu mustela gebeliğin 1. ayında 9. ayına kadar kullanılmalı diyo sonrki 6 ayda kullanırsanız çatlak tedavisi içindir diyo walla bir işe yaramadı dediğin gibi annende varsa illaki sendede oluyor Canım bişey sorucam sezeryan oldunya sütün hemen geldimi şimdi nasıl besliyon bebişi normal doğum olmayınca sütün gelmesi gecikiyomuş diyolar bebişde haliyle aç be aç oluyor bu durum canımı sıkıyor sezeryan olma konusunda ya gelmesse sütüm diye işte sende bilirsin şeytan vesvesesi.. bizimde az kaldı canım duanı bekliyoz çok öptük

hani kızlar nerdesiniz yav anladık elif odasını kuruyor ya diğerleri arada merhaba deyin bari ii olduğunuzu bilelim elifim bu arada bitmedimi daha yerleştirmelerin

allah im bu nasil bir güzellik yarabbim..tombul tombul yanaklari masallahkocaman olmus...cok tatli cokkkkdelikafadulden
resimlere baktim döndüm bir daha baktim bir daha baktim cok güzel gercekten

hani kızlar nerdesiniz yav anladık elif odasını kuruyor ya diğerleri arada merhaba deyin bari ii olduğunuzu bilelim elifim bu arada bitmedimi daha yerleştirmelerin

canim odayi kurmak bitti de demistim yaesim minik bir parcayi catlatti onu geri verdik diye geldi dediler gittik almaya sonra gelmemis dediler:mymeka:
simdi o parcanin gelmesini bekliyoruz o gelmeden de elimiz kolumuz bagli ...
allhtan kiyafetleri yikadim ütüledim yerlestirdim...dünde gittik birsürü sey aldik yine..biberon takimini aldik-.avent aldim antikolik biberonlardan gaz yapmiyomus ..araba kolltugu, bebek isiticisi falan...herseyi tamam sayilir..hali ariyorum bulamiyorum istedigim gibi güzel bisey:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…