- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
gercekten tam bir prenses cok cici..agzindan da salyasi akmis kaydirigubbakcemile3
canim bizdeki sans valla essek sansi derler ya o hesap...ama neyseki dahah bebegin dogmasina da vakit var bu günlerde gelir insallah..o parca olmadan birlestiremiyoruz alt acma dolabini mabilyanin iskelet parcasi cünkükafamçokkarıştı
biberon al canim kesinlikle sütüne güvenme bende kesinlikle emzirmeyi düsüynüyorum ama hersey benim planladigim gibi gitmeyebilir.doymayabilir süt gec gelebilir ..ne olur ne olmaz set almazsin belki ama bi tane al dursun...kendi eksiklerinide tamamla bir an önce pijamaydi terlikti..
ben nerdeyse hastane cantasini hazirlamaya gecicem kiizz sen daha otur:roflol:
elifim haklısın daha oturayım ama okula gidince bütün enerjim bitiyor hafta sonu daha iyiyim hayırlısıyla izne ayyrılsaydım daha yavruşumun bbeşiği yok ortalıkta ahhh çok işim var çok darısı başıma diyelim biberon küçükmü aldın yoksa normal boymu sen mamada almışındır her ihtimale karşısengözlerimebaksanab
okullar acildi mi ki:bbo:benim biseyden haberim yok gercekten..neyse sende izine cikinca alirsin herseyini nasilsa dogum iznine cikmana az kaldi:sm_cool:
yok kizz mama almadim:roflol: onada baktim aslinda ama daha erken dedim almadim, alicam mama 1 paket ne olur ne olmaz..
dün aldiklarim burda bak biberon yeni dogan seti 2 büyük sise 2 kücük sise emzik ve temizleme fircasi var icinde..aslinda belki süt pompasida lazim olur diye düsündüm cünkü benim memelerimin ucu pek büyük sayilmaz :çok üzgünüm: süt gelince büyüyo diyolar ama gerek olursa onuda esime aldiricam hastaneden cikmadan
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/291186-kasim-annelerinin-bebeklerine-yaptigi-hazirliklar-207.html
kızlar yarın oglusumu gormeye gıdıyorum yklasık 2 aydr gormuyorum kocaman olmustur herhalde yuzude natlasmıstır dımı artık ay heyecanlanmaya basldım artık gıt gıde kıme benzıyecegınıde kestırebılırız yarın bı olsada bı gorsem yavrumu
kızlar yarın oglusumu gormeye gıdıyorum yklasık 2 aydr gormuyorum kocaman olmustur herhalde yuzude natlasmıstır dımı artık ay heyecanlanmaya basldım artık gıt gıde kıme benzıyecegınıde kestırebılırız yarın bı olsada bı gorsem yavrumu
Allah iyiliğini versin evde boşyer bırakmıcan bu gidişle seminer dönemi var canım 9 -12 okuldayım bişey yapmasada yoruluyom ..Walla eşine allah yardım etsin adamı batırıcannwalla ben sana uyarsam bitmez bu hazırlık hergün kafama bişi sokuyonÇok üzgünüm çoook. ama ne yalan sölim heveslenmiyor değilim kendimi bir atıcam alışverişe pir atıcam senide geçebilirim yani işin şakası aldıkların çok güzel hele poposunu düşünmen ayrı bir incelik sositososito analık işte ben beşiği çok merak ediyorum inş. yakında biter işi banada fikir verir ii geceler canım
niye 2 ay ara verdin canim...bu arada yapilmasi gereken kontroller yokmuydu:uhm:
seker testi yaptircaktin anca mi zamani geldi..3D de yaptircaktin galiba
yochh kiz odada bos yerden bol ne var..bi dolap almissiz ki dev gibi dünya kadar esyasi var kizimin ama yinede dolabi bombos duruyokafamçokkarıştı..gelin olana kadar bidaha almam ona esya falan..:roflol:kocam batmaya dünden razi adam gereksiz seylere bile elini uzatiyo lazim olur belki diye de ben engelliyorum..aldiklarim icinde hepsi gerekli olan seyler gereksiz bisey hic almadimsositososito....bebek kaloriferide gercekten cok lazimli bisey hem burasi soguk memleket hemde bebekler cok cabuk üsüyolar malum, bide benim alt katta yasli bi amca oturuyo kizimin odasinin altindaki kaloriferini yakmiyo biz devamli acik tutuyoruz kaloriferi ama alttan isi gelmeyince de haliyle iyice sicak olmaz diye düsündük..
sen izine cik bak hep aklinda ona biseyler almak olucak..düsününce insanin aklina birsürü eksik geliyo..kendini alisverise bi attinmi elini cekemiyosun zaten:jeyyar:
selam kızlarr ben geldim tatildeydim geldim ki bilgisayarım bozuk şimdi tamirden geldi ve hemen açıp size bir bakayım dedim sayfa okumadım sadece beauty nin ballı lokmasını gördüm Allah nazarlardan korusun ann ve babasına bağışlasın.öptüm canlarım yine gelecem hepinizi çooook özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?