Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Elifcim demi beauty in kısı çok tatlı maşşallah bende senin gibi canım sıkılıyor ona bakıyom keyfim yerine geliyo bizim bıdıkta bu prensesemi benziyo acaba kanım kaynıyor ona beauty ne şanslı öpüp duruyodur kızını bizim yerimizede öp annesiii

elif ne şans sizdede iş bitmiyor demi ama hayırlısı odası güzel olsunda önemli değil gerisi ne güzel bitirmişin herşeyi benim bir sürü eksiğim var ya biberon şimdi almayı düşünmüyorum 6 aya kadar su verilmeyecek illaki de emzirmeyi düşünüyorum kısmet olursa sütümüz yeter inş. kendi adımada herşey duruyor daha liste yapıp duruyom çok sıcak ramazan geçsinde eşime eziyet etmemiş oluruz böle canım ağız tadıyla kullanmak nasip etsin rabbim inş.

gercekten tam bir prenses cok cici..agzindan da salyasi akmis kaydirigubbakcemile3

canim bizdeki sans valla essek sansi derler ya o hesap...ama neyseki dahah bebegin dogmasina da vakit var bu günlerde gelir insallah..o parca olmadan birlestiremiyoruz alt acma dolabini mabilyanin iskelet parcasi cünkükafamçokkarıştı
biberon al canim kesinlikle sütüne güvenme bende kesinlikle emzirmeyi düsüynüyorum ama hersey benim planladigim gibi gitmeyebilir.doymayabilir süt gec gelebilir ..ne olur ne olmaz set almazsin belki ama bi tane al dursun...kendi eksiklerinide tamamla bir an önce pijamaydi terlikti..
ben nerdeyse hastane cantasini hazirlamaya gecicem kiizz sen daha otur:roflol:

selam kızlarr ben geldim tatildeydim geldim ki bilgisayarım bozuk şimdi tamirden geldi ve hemen açıp size bir bakayım dedim sayfa okumadım sadece beauty nin ballı lokmasını gördüm Allah nazarlardan korusun ann ve babasına bağışlasın.öptüm canlarım yine gelecem hepinizi çooook özledim

elifim haklısın daha oturayım ama okula gidince bütün enerjim bitiyor hafta sonu daha iyiyim hayırlısıyla izne ayyrılsaydım daha yavruşumun bbeşiği yok ortalıkta ahhh çok işim var çok darısı başıma diyelim biberon küçükmü aldın yoksa normal boymu sen mamada almışındır her ihtimale karşısengözlerimebaksanab

okullar acildi mi ki:bbo:benim biseyden haberim yok gercekten..neyse sende izine cikinca alirsin herseyini nasilsa dogum iznine cikmana az kaldi:sm_cool:

yok kizz mama almadim:roflol: onada baktim aslinda ama daha erken dedim almadim, alicam mama 1 paket ne olur ne olmaz..
dün aldiklarim burda bak biberon yeni dogan seti 2 büyük sise 2 kücük sise emzik ve temizleme fircasi var icinde..aslinda belki süt pompasida lazim olur diye düsündüm cünkü benim memelerimin ucu pek büyük sayilmaz :çok üzgünüm: süt gelince büyüyo diyolar ama gerek olursa onuda esime aldiricam hastaneden cikmadan
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/291186-kasim-annelerinin-bebeklerine-yaptigi-hazirliklar-207.html

kızlar yarın oglusumu gormeye gıdıyorum yklasık 2 aydr gormuyorum kocaman olmustur herhalde yuzude natlasmıstır dımı artık ay heyecanlanmaya basldım artık gıt gıde kıme benzıyecegınıde kestırebılırız yarın bı olsada bı gorsem yavrumu

Allah iyiliğini versin evde boşyer bırakmıcan bu gidişle seminer dönemi var canım 9 -12 okuldayım bişey yapmasada yoruluyom ..Walla eşine allah yardım etsin adamı batırıcann walla ben sana uyarsam bitmez bu hazırlık hergün kafama bişi sokuyonÇok üzgünüm çoook. ama ne yalan sölim heveslenmiyor değilim kendimi bir atıcam alışverişe pir atıcam senide geçebilirim yani işin şakası aldıkların çok güzel hele poposunu düşünmen ayrı bir incelik sositososito analık işte ben beşiği çok merak ediyorum inş. yakında biter işi banada fikir verir ii geceler canım

Çok özledin demi oğluşunu ay çok uzun süre olmuş kız nasıl dayandın inş. ii haberlerle gelirsin canım

niye 2 ay ara verdin canim...bu arada yapilmasi gereken kontroller yokmuydu:uhm:
seker testi yaptircaktin anca mi zamani geldi..3D de yaptircaktin galiba

yochh kiz odada bos yerden bol ne var..bi dolap almissiz ki dev gibi dünya kadar esyasi var kizimin ama yinede dolabi bombos duruyokafamçokkarıştı..gelin olana kadar bidaha almam ona esya falan..:roflol:kocam batmaya dünden razi adam gereksiz seylere bile elini uzatiyo lazim olur belki diye de ben engelliyorum..aldiklarim icinde hepsi gerekli olan seyler gereksiz bisey hic almadimsositososito....bebek kaloriferide gercekten cok lazimli bisey hem burasi soguk memleket hemde bebekler cok cabuk üsüyolar malum, bide benim alt katta yasli bi amca oturuyo kizimin odasinin altindaki kaloriferini yakmiyo biz devamli acik tutuyoruz kaloriferi ama alttan isi gelmeyince de haliyle iyice sicak olmaz diye düsündük..

sen izine cik bak hep aklinda ona biseyler almak olucak..düsününce insanin aklina birsürü eksik geliyo..kendini alisverise bi attinmi elini cekemiyosun zaten:jeyyar:

kızlar oglusumu gordum ay ınsan cok fena oluyor yuzu artık daha net ne babasına benzıyor yuzu nede bana yuvarlak yuzlu olacak oglusum kucuk bı burun kucuk bı agız dr her bebekte gormemeız mumkun olmuyor ama oglunn kırpıklerı ya cok dolgun yada cok kıvrık dedı 940 gr 37 cm olmus elı hep yuzunde bıde hayırlısıyla kucagıma alsam bambaska bı duygu kızlar rabbım hepınıze yasatsın

ara vermedım canım bende anlamadım hastaneye cagırdı suereklı drum tahlıller ıcın zaten kendısı gel demıyor ozelıne gıtmek ıstersen gıdıyosun herseyı hastanede halledıyor bu surecte yaptırmamm gereken tahlılllerın hepsını yaptırdım sekerım normal cıktı baskada bı tahlıllım kalmadı rutın seyler artık hayırlısıyla bıtırırız ınsallah saglıcakla kucagımıza alırız bebıslerımızı

Slm kızlar ne yaparsınız bakalım biz doktor amcamızdan geldi 32 haftalıktır ve iki hhafta daha çalışıp doğum sonrası iznine ekleme yapılacaktır raporunu aldık 16 kasımda da kzıma kavuşuyoz allah izin verir ve herşey yolunda giderse sezeryane net bir şekilde karar verdik çok araştırdım tedavi ile olan bebişlere özellikle önerilio artık kimseyi takmıcam niye normal denemiyosun diyeçok kafamı bulandırıyorlardı atamam riske bizimde kaderimiz böyleymiş arefe günü işleri ile meşgulsunuz demi herkese kolay gelsin bayramınız şimdiden mubarek olsun kendinize ii bakın diğer bayrama herkesin bebişle girmesi dileğiyle öpüldünüz

bugün arefe yarin bayram bizde bayram olmadigi icin normal günden hicbir farki olmuyo :çok üzgünüm:eskiden bayram geliyo diye bi heves gelirdi icime artik yokmafoldumben

esercgimoglusunu görmüssün ne güzel kocaman olmus demi annesi uzun süre görmeyince insana dahada bi büyümüs geliyo

zeynepimsende sezeryana karar vermissin canim artik geriye saymaya basla ozaman normal dogumu beklemek gibi degildir sezeryan..hayirlisi olsun canim saglikla al kucagina insallahopuyorumnanaktan

ben haftaya cuma gidicem doktora ordan dogum yapicagim hastaneye gecicem zaten yanyana doktorla...hastane kaydimida yaptiririm dogumhaneyi gezerim hastaneye götürülceklerin listesini alirim aradan cikar..bakalim benim minnosum nekadar büyümüs...

bu arada tramissu yine kayip nerelerde acaba:uhm: hic ugramiyo

Son düzenleme:
HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--zeyhat.............:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--ibem77............ :Saruboceq:
--07HS07...........:Saruboceq:
--manolyaa.......:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞİMİZ..........:Saruboceq:
--angel_eda.........:Saruboceq:
--sirinee.........:Saruboceq:
--inayet.........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)beryal..................... erkek:CüvCüv:5 ekim 2009

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:

canim hosgeldin arada kaynamis yazdigin ancak gördümm
özlettin kendini

yok canim ben sezeryan dan cok korkuyorum allah nasip ederse normal dogurcam..zaten burda istege bagli sezeryan yapilmiyo, ancak acil durumlarda sezeryana aliyolar....
gez tabiki hastaneyi dogumhaneyi, hangi tekniklerle dogum yaptiriyolar bak gör....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…