Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hepınızın bayramı kutlu olsun canım tramıssucum senınnde bayramın kutlu olsun canım gene yoksun ortalıklarda fırsat buldukca yaz optum kızlar hepınızı

slm kızlar ancak girebildim bu saatte yenı geldım eve kuzenımım nişanı var cok telaşım var bayramda bı yandan cumburcemaat başım cok kalabalık yanı anlıcanız o yuzden fırsatım olmuyor zaten bu arada bırde grip oldum bayram bayram yatacak zmanımda yok iyileşemiyorum canlarım atlatalım hepsını haftaya kısmet olursa bol bol burdayım heepinizin bayramı mubarek olsun sırf bunun için girdim valla cok öpüyorum sizleri kurban bayramına koca göbişlerler girmek nasıp olsun inşallah diye dua edıyorum ama göbiş değil bebiş olsun :)))))
esercim canım senlede konustuk bı ara bı daha da konusamadık ama senın içinde konuştuklarımızı halledicem senınde bayramın kutlu olsun hepınızı cok cok özledim valla öpüyorum cokkkkk....
iii bayramlar......

Geçmiş olsun tramisucum dikkat et kendine ama kalabalık güzeldir tadını çıkar yanlız olanları düşünüp bende rahatsızım biraz dünden beri kalçam tutuldu belim ağrıyor zor kalkıyom olduğum yerden okudumda normalmiş bebek kalçaya yerleşiomuş ağırlaştım diyebiliyorum artık duana en içten dileklerimle katılıyorum parıl sanada ii bayramlar çok oldu görüşmeyeli nerelere kaçıp duruyon bakalım

canlarım naısılsınız geçte olsa yazıyorum bayramınız kutlu olsun
göbişleriniz bebiş dolsun dualarımız kabul olsun inşallah .
ben haftaya pazartesi doğum yapıcam allah kısmet ederse 5 ekimde.sezeryan olucam
dualarınızı benden ve minik nohutumdan esirgemeyin teyzeleri.

Canım, Allah analı babalı, sağlıklı, kısmetli, uzun ve güzel bir hayat nasip etsin bebişine.

beryalcım ne cabuk kız rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın sen yukunu atıyosun ınsallah bızde hayırlısuyla dogum yaparız bısı soracagım sızlere benım 3 gundur karnımın yanlızca bı yerınde acıma var hanı dısardan bırı vurr onemsemezsın ama acısına karnına bakınca curudugunu falan hıseedersın ya ole acıyor curuk falan yok tabıde nedendır kı acaba oglusum orayamı yaslanıyor sureklı kafama takıldı hele bı donem acayıp sıddetlenıyor elımı suremıyorum kotu bısı degıldr dımı kızlar

ayy anaammm ne cabuk geldi dogum zamanin akannehir
bir avazda kurtulursun insallah canim benim

ayy anaammm ne cabuk geldi dogum zamanin akannehir
bir avazda kurtulursun insallah canim benim
amin canım çok sağol
Canım, Allah analı babalı, sağlıklı, kısmetli, uzun ve güzel bir hayat nasip etsin bebişine.
teşekkür ederiz teyzesi sağolasın

amin canım
evet belki de bebeişin o tarafa doğru yatmıştır canım benim de ara ara sertleşip ağrı hissttiğim oluyo yaramaz ne yapıyosa içeride kaydirigubbakcemile3
bence senin bebişte öle dir
korkma ama bir daha ki kontrolünde doktoruna da sor tatlım opuyorumnanaktan

slm kızlar.nabersiniz bakalım?geçmiş bayramınız mübarek olsun..kusura bakmayın giremedim nete bayramda.eşimin memleketindeydik arefe gününden beri.dün akşam üstü döndük.bugün okullar açıldı,malum benim izin 30 eylülde bitiyo.evdeyim yani..evde olmak çok güzel yaaa...kızımı bırakıp hiç bi yere gidemem.çok zor oluyo.biraz fazla uyusa özlüyorum onu,nasıl bırakıp gidebilirim ki?
*bu arada kızım hakkında yaptığınız yorumlar için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım.sağolun.inşallah sizin bebişleri de görmek nasip olur yakında.Rabbim henüz bebişlerine kavuşmayan dostlarımıza da nasip etsin inş..
*elifcim-zeynepcim..sizde de telaş başlamış.hayırlı olsun.ciciler alınıyo,heyecan vardır şimdi sizde.ben oturup açardım her aldığımı,eşimle bakaıp bakıp gülümserdik.şimdi içlerini dolduruyo bebişimiz çok şükür.bu arada size tavsiyem ilk etapta 0-3 aylık şeyler alın.ileri ki ayları bebğin gelişimine göre alırsınız..şimdiden sonraki ayları düşünmeyin.ben 56 cm çok aldım,aslında çoğunu giydi.bazıları kullanamazsın kalır diyodu ama ben günlük kıyafet değiştiriyorum,aldıklarımı hep kullandım.bi de sizin kış oluyo,iki kat giydirirsiniz.patikli pantolonlar çok işinize yarar,bol bol alın.çıt çıtlı badiler de çok kullanışlı.atlet külot yerine artık onlar kullanılıyo,bilirsiniz zaten.çeşit çeşit battaniye alın.kirlenince yedekleri olur.çok ii oluyo.ben 5-6 tane almıştım sadece yaz için.şimdi de kışlığa geçicez artık..aklıma bu tavsiyeler geliyo.sonra yine yazarım.sormak isterseniz burdayım...aldığınız ciciler hayırlı olsun canlarım.Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inş..
*parılcım hoşgeldin canım..nerelerdeydin?çok özledim seni valla..çok şükür dönmüşsün..hadi artık ihmal etme bizi de anlat bakalım nerelerdeydin,neler yaptın...seninle sohbeti özledim valla canım..
*beryalcim,canım Allah yar ve yardımcın olsun.inş çok güzel bi doğum olur.sakın korkma...Rabbim yardım ediyo.inşallah nohutunu kucağına sağ salim alırsın.kucağına aldığında bol bol kokla bebişini,cennet kokarlarmış.o muhteşem duyguyu mutlulukla tatman dileğiyle..özelden attığım mesajı almışsın.güzel dileklerin için çok sağol canım.çok öptüm seni de bebişini de...kaydirigubbakcemile3
tiramisucum,esercim sizden naber?esercim hazırlıklar nasıl?az kaldı senin de ...inş tiramisucuma da sorucam yakında bu soruları..Rabbim dualarımızı kabul eder inş da bir an önce senin de müjdeni duyarız burdan canım..
kızlar hepinizi çok öptüm.şimdilik ben kaçaryerimsenibenminnoşum uyuyo,o uyurken çay içeyim birazcık.çaykoliğim de biraz.yerimsenibenAllaha emanet olun canlarım..byekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben geldim doktordan

önce kizimdan haberleri vereyim cok iyi masallahi var
2200 gr olmus..gelisimi normal haftasiyla uyumlu ama suyu biraz az yine,,
doktorum bebek icin yeterli bir miktar ama daha fazla olabilirdi dedi...
kafasi assada dönmüs bile benim zilli, dogum kanalina yakin duruyodu...yüzünü yine göstermedi plasenta yine yüzünün önündeydi..hatta cinsiyetini bile göstermedi..benim doktorum buzamana kadar cinsiyetini hic göremedi edepli mi desem nazli mi desem ama kadina birtürlü göstermiyo..allahtan daha önce baska doktorlar görmüstü cinsiyetinide biliyoruzzemuszemus
bana gelince nst ye soktu sancim yok cok sükür, cati muayenesi yapti minicik bir acilma varmis önemli oldugunu düsünmüyorum ama plasenta da bebegin önünde durdugu icin kanama yapabilir dedi..öyle bir durumda hemen hastaneye gitmemi söyledi..erken dogum riski olabilirde olmayabilirde dedi...
son 4 haftada 3 kilo almis ciktim:1shok:doktor azcik uyari yapti kilom konusunda, aslinda sabah evde 81.3 tü yemek yedim gitmeden birsürü su ictim idrar testi yapilcak diye o beni 1 kilo daha fazla cikartti..neyse artik tatliya veda dedi ..zaten cok tatli sevmyiorum ama bu ara meyveyi biraz abartmistim galiba o kilo aldirdi bana..akannehir.bugünden itibarende hergün düzenli yürüyüse basliyorum
dogum seklini yine konusmadik insallah normal dogar:Saruboceq:
iste benden haberler böleee

beuatyciğim bende hepinizi özledim bilgisayarım bozukdu o nedenle giremedim.
Şu aralar acayip yoğunum oğlum okula başladı teyzesi inan onun peşinde koşmaktan mahvoluyorum Rabbim sizede gösterir inşallah.Yavrun çooook tatlı Allah nazardan saklasınherkese öyle bir boncuk versin.Benim tedavi durumumu merak ediyosan herşey olduğu gibi duruyor bişey yapasımda yok.İşte böyle canım sende vakit buıldukca gir özletme kendini.Buarada asude , tiramissu ,asyacan, mevzey ne yapıyo acaba.

canım benim maşallah bebişine .
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .
bu arada bol bol su ve ayran içmeye çalış canım suyunun artması için .
haftada 3 kez de maden suyu içebilirsin içindeki mineraller çok faydalı .

canım benim tavsiyelrerin için çok teşekkür ederim sağol.
bende patikli pantalon ve alttan çıtçıtlı badi çok aldım .annemde öle dedi en çok onları kullancaksın dedi.
iyi dileklerin için de teşekkür ederim sağol canım .
az kaldı doğumuma 8 günüm var.
bebişine söyle teyzesine ve nohut kardeşine dua etsin .
öpüyorum ikinizide opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…