Beautycim canım heyecan başladı ne demessin tam gaz kabuslar bile görüyorum ama bu hafta iyiyim şükür iznime 1 hafta kaldı 5 gün çalışıp özgür oluyorum inş. bebişimin ve hastane eksiklerimi o zaman tamamlayacağım beşiği beğendik bu hafta alırız galiba çok gezemiyorum karnımın sol tarafına ve belime acayip ağrı giriyor 5 6 saat aralıksız dolanan zeynep yarım saatte nakaut walla nasıl alışveriş için gezicem onuda bilemiyom galiba buranın havasıda etkili çabuk yoruyorbide böle teyzesi
Beryalcim yolun sonu göründü demek allahım hayırlı doğumlar versin inş. bizede dua et doğumda aklına gelirse tabi heyecandan ben sana dua ediyor olucam unutmam seni
elifcim anam ne ii bakmışınnisamıza ben beceremiom galiba bu işi yada senin mide sana fırsat veriyor benim bulantılar yeniden başladı fiks üzüm zeytin ekmek yiyebiliyorum yemek yesem kaç saat kendime gelemiyorum kasım analarına ayı gibi kızmı olur demişinya bende okadar cılız< kızmı olur diyorum azcık bize versene eşitlenelimkaydirigubbakcemile3 işin şakası sen kilolu diye hayıflanıyon bende zayıf diye bana benzerse zayıf doğar zaten benim kilolar babaannemden hatıra zayıf görmüş ve kampa almış beni ogün bu gündür başımın belası tombul bebiş iidir daha dirençli olur belki annesi üzme yeğenimizi rejim yapar aşağıda ha bu arada plesentanın durumunu araştırdınmı ne gibi etkileri vvar normal doğuma engelmi inş. istediğin gibi olur herşey olmassada çokta üzülme sağlıklı gelsinde
Parılcım oğluşunu tebrik ederim ne gurur verici bir olay demi ben ağlarım diye düşünüyorum bazen kendi öğrencilerimin başarısı beni ağlatıyoda yavruşumunki ne yapar bilemem bizde ne yapalım canım okulla cebelleşiom son 5 gün 2. sınıfı verdiler bana toplama sınıf oldu çünkü öğretmen çok bir hafta onlarla oynarım sona yeni öğretmenlerine emanet bu 1 seneyi kapatmayı düşünüyorum raporlarla bakalım inş. başarırım yoksam mahvoluruz bebişi merak etmekten gerçi, annem gelicek ama çok özlerim galiba
Tramisu sen nerelerdesin gülüm ya walla performansın düştü rejimmi etkiledi kı ha bu arada nasıl gidiyor nette gördünmü bilmem kkdada yazışıyolar meksika biberi diye bir hap var onu içince iştahını kesiyor yağ yakıyor istesende yiyemiyosun bizim bir tanıdık 46 bedenden 36 ya düşmüş yan etkisi yokmuş bakalım doğum sonrası veremessem bende deneyebilirim bir araştır istersen senide buralarda görmek istiyorum artık duacınım canım
Hazanyağmurundan haberdar olan varmı??? ne yaptı acaba
Canım çok haklısın tedirgin olmaya ama eziyetten başka bişi olmuyor o zaman allahım inş. bu sefer meleğine ulaşmanı sağlar dualarım seninle keyfini çıkarmayı ihmal etme kızmı acaba ne benimde çok bulantı olduydu biliosun sonuç genelde kıs oluyor inş. ikilinde ii çıkar kötü çıkarsada korkma hep yanılıyolar evet az kaldı erken gelmesinden korkuyorum bende hep en kötüyü düşünecem ya işte annelik hiçte kolay başlamadı bizim için allahım hepimizi mutlu sona ulaştırsın inş. kendine ve yeğenimize ii bak öptük seni
HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................
-Asude80.............:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--zeyhat.............:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--ibem77............ :Saruboceq:
--07HS07...........:Saruboceq:
--manolyaa.......:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞİMİZ..........:Saruboceq:
--angel_eda.........:Saruboceq:
--sirinee.........:Saruboceq:
--inayet.........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)beryal..................... erkek:CüvCüv:5 ekim 2009
2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009
3) mevzey................... kiz:CüvCüv:16 kasım 2009
4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv:17 aralık2009
4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:
ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........
-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:
Sezeryan---3350 gr --51cm
a.s.a.s.a.s.
-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:
sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm
a.s.a.s.a.s.
---Beryal---5 Ekim 2009-- :ecrin_bebek: Doruk bebek
sezeryan-
a.s.a.s.a.s.
slm kızlaarrr bende klomen ve ovitrelle kullanıyorum.inş bu ay gelir bebişim ve tüm bebiş isteyenlerin
gecmis olsun canim kalsium magnezyum falan aliomusun..magnezyum eksikligi kramplara agrilara yol aciyomus..ben almaya basladigmdan beri bacak kasilamalarim yok denencek kadar az..
yorma kendini daha vakti var nasilsa yavas yavas halledersin sonrada resimlerini eklersin prensesinin odasinin
ben istikrarliyim illede normal dogsun diyorum ama doktor bebegin pozisynu normal dogumu engelliyo yarin randevum var bakalim dogum sekline karar veririz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?