Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

slm canım. benim bulantılarla aram kötü o nedenle annemlerde kalıyorum. nete uzun zamandır giremedim. bu arada bebişim 11+4 oldu. ikili tarama testi yapıldı sonuç haftaya çıkacak. hergünüm kabus gibi geçiyo. bunada bişey olur mu diye. günlük iğnelerimi oluyorum. elimden geleni yapıyorum, yavrumu Allah'a emanet ediyorum. inş. bu defa sağlıcakla kavuşurum bebeğime. sizinde az kaldı Rabbim sağlıklı bişekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım çok haklısın tedirgin olmaya ama eziyetten başka bişi olmuyor o zaman allahım inş. bu sefer meleğine ulaşmanı sağlar dualarım seninle keyfini çıkarmayı ihmal etme kızmı acaba ne benimde çok bulantı olduydu biliosun sonuç genelde kıs oluyor inş. ikilinde ii çıkar kötü çıkarsada korkma hep yanılıyolar evet az kaldı erken gelmesinden korkuyorum bende hep en kötüyü düşünecem ya işte annelik hiçte kolay başlamadı bizim için allahım hepimizi mutlu sona ulaştırsın inş. kendine ve yeğenimize ii bak öptük seni

canım valla kazasız belasız atlatayım şu dokuz ayı inan cinsiyetini düşünemiyorum bile. benim diğer hamileliklerimde böyle geçiyordu. bulantılar beni rahat bırakmıyo. ama bunada şükür hamile olduğumu hiç unutmuyorum :) sende içini ferah tut bence erken gelebilir konusunda haklısın kızlar öyledir en az 10 gün önceden süpriz yapabiliyorlar. sen neye karar verdin. normal mi yoksa sezeryan mi düşünüyorsun? bence hiçbişeyi riske atma dr.un hangisini önerirse en doğrusu odur. bizim insanımızda normal doğum diye bi saplantı var. seninde dediğin gibi hiç bişeye kolay sahip olamıyoruz. Rabbim hakkında hayırlısını versin. dualarım sizinle.

b eryalcım ne hıssedıyosun kım bılır yarın ınsallah bebısıne kavusacaksın ben mutluluktan cok korkardım herhalde bole bıle bılede nasıl bı duygu acaba ansızın dogum baslasa dahamı ıyıkı rabbım hayırlısıyla kurtulmayı nasıp etsın bıze yaz habersız bırakma canım allah yardımcın olsun

hazanyağmuru canım doktor baştan beri sezeryan diyo riske atamam dedi 3 senenin sonunda yavrunuza kavuşuyosunuz diyor bende karar verdim artık haklısın normal saplantısı var herkesttekime desem moralimi alt üst ediyolardı artık kesin dille ben kararımı verdim diyom kesiyolar seslerini ben çokmu meraklıyım ameliyata ama ne yapalım kötü bişey olursa onun mesuliyetini kabul edemem hakkımızda hayırlısı canım cinsiyet kimin umurunda demi bende öyleyim öyle bir lüksüm yokki rabbim sağlıklı evlat verir inş.bizim derdimiz bu senin ve isteyen herkesin yavrusuna kavuşması dileğiyle(benimde kendimi unutmayayım)

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--zeyhat.............:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--ibem77............ :Saruboceq:
--07HS07...........:Saruboceq:
--manolyaa.......:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞıMıZ..........:Saruboceq:
--angel_eda.........:Saruboceq:
--sirinee.........:Saruboceq:
--inayet.........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)beryal..................... erkek:CüvCüv:5 ekim 2009

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 16 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:

ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYıN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

---Beryal---5 Ekim 2009-- :ecrin_bebek: Doruk bebek

sezeryan-

a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
Hoşgeldin Doruk bebek dünyamıza anneni babanı seni rabbim korusun ayyy çok duygulandım şimdi

16 kasım nenimki inş. erken gelmez annesine

Kıslar bugün iznime başlıyorum artık evdeyim tam zamanında ayrıldım sol kasığım ve bacağımdan yürüyemiyorum dinlenince geçer inş.

izin basladi demek..aslinda son zamanlarin hazirliklari tamamlamakla gecicek yorulucaksin canim...
ne var kasiginda bebek orda mi yatiyoda agri yapiyo

benimde dogum seklim belli olsa artik cok iyi olcakk

Elif anlamadım ya ne oldu kasığıma diye geçen gün okulda in çık eve bacaklarım davul gibi geldim ogün bu gündür böyleyim şişim indi ama sola kramp girdi alt baldırımda et et üstüne binmiş gibi ertesi gün kasığımada ağrı girdi biryerden kalkarken eşim nerdeyse ağlayacak bu ne böyle diye çok korkuyor tuta tuta kalkıyom ama bugün daha iyiyim allaha şükür koyuvermicem bebk ordamı bilmiom elif zira heryerden tekmiklio bugün doktordan erken gelirsek beşikte gelecek yormayacağım kendimi walla kendime zarar yapabildiğm kadar hafta sonu çıktık çarşıya epey kolayladım alışverişi olmadı eşime sölerim alınacaklar ne yapayım artık

Canım sen istikrarlı hatunsun bence normal doğum olucak senin buna gücün ve kuvvetin var gibi gelio bana ama hayırlısı olsun canım

slm kızlaarrr bende klomen ve ovitrelle kullanıyorum.inş bu ay gelir bebişim ve tüm bebiş isteyenlerin

gecmis olsun canim kalsium magnezyum falan aliomusun..magnezyum eksikligi kramplara agrilara yol aciyomus..ben almaya basladigmdan beri bacak kasilamalarim yok denencek kadar az..
yorma kendini daha vakti var nasilsa yavas yavas halledersin sonrada resimlerini eklersin prensesinin odasinin

ben istikrarliyim illede normal dogsun diyorum ama doktor bebegin pozisynu normal dogumu engelliyo yarin randevum var bakalim dogum sekline karar veririz herhalde

slm kızlaarrr bende klomen ve ovitrelle kullanıyorum.inş bu ay gelir bebişim ve tüm bebiş isteyenlerin

hakkinda hayirlsii olsun...
bugün ilk ilac kullaniminda hamile kalan bi arkasimiz bebegine kavustu allah in izniyle..insallah sende de olur

magnezyum alıyorum yani o günden beri vermişti dok daha öncesinde tembellik işte şimdi ecbur kaldım ama ii gelio walla hadi hayırlısı canım inş. normal doğum der istediğin gibi:Saruboceq:

Walla merak etmeye başladım hani bu topicin elemanları ya beauty tramisu parıl ve diğerleri nirdesiniz diğer topice yazdım burayada yazayım dün kısımı tam göremedik plesentaya dayamıştı yüzünü kilo almış ama plesentası kireçlenmeye başlamış dedi dok canımız çok sıkıldı kontrollu olalım dedi nstye girdim bol su içmemi sola yatmamı söledi böle kıslar kireçlenme yaşayan yada böle bişeye tanık olan varmı aranızda kısım 6 hafta idare etse ne olur sağlılı bir şekilde inş.plesenta çocuğun gelişimini direk etkilediği için işlevini yerine getirmesi çok önemli dua edin kızlar ya birde arada girin ya özledim sizi

plesantanın kireçlenmesi plesantanın yaşlandığını gösterir zaten bu sebepten dolayı kilo alamaz bebek gelişimşnde farkeden bişey yoksa sezaryenle doğum yaptırılır...umarım cevaplanmıştır sorun...

şu ana kadar bişey yok gelişiminde kireçlenme başlangıcı dedi dok gördüm kenarlar beyaz olmuş bundan sona hiçmi kilo almayacak kuzum ya bu 3 hafta asılmıştım resmen ama 1 kilo aldırdık şükür allahın izniyle ben gene aynı şekilde devam edip sağlılkla beslenirsem bişey olmas umarım sağ ol cvp için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…