Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar...öncelikle beryalcim hayırlı olsun oğluşun.Allah analı babalı büyütsün tosununu inş.maşaallahhçok şeker.sen de oğlun da iisinizdir inş..Rabbim çok şükür seni de kurtardı.darısı diğer hatunların başına...
zeynepcim sağol canım bunca zaman bi sen sormuşun beni.Allah razı olsun canım benim.malum bebişle uğraşıyom teyzesi.tatilde olunca doğum arkadaşlar okulun açılmasıyla döndüler tabi.misafirlerimiz çok oluyo.hatta haftasonu da okuldaki tüm bayanlar gelicek minnoşumu görmeye..biz iiz teyzesi.kurabiyem 6,5 kilo oldu boyu da 63 cm.dr maşaallah bayağı önde gidiyo diyo.sen de hiç korkma kilo almıyo filan diye düşünüp.son aylarda alıyo bebişler kiloyu.sağlıklı olsun da.bu arada kireçlenme filan çıkmış.hiç korkma hayatım arkadaşım yaşadı bu durumu drlar telaşlandırdı,meğer hiç bişeyi yokmuş.erkenden sezaryana aldılar hem kilosu düşük diyolardı,hem de seninki gibiydi durumu.bebiş erken doğmasına rağmen hem kilolu doğdu hem de hiç sorunun aslında olmadığı ortaya çıktı.drlar bööle hesap hataları yapabiliyo.hem de arkadaşıma iki dr da aynı şeyi söölemiş.ikisi de yanılmış meğer.insan son aylarda sürekli sorun çıkacak stresiyle yaşıyo,çok normal bu.kendini üzme bebiş de üzülür sonra.ben inanıyorum hiç bişey olmaz meleğine annesi..Rabbim korur..
bu arada kramplardan ve kasığına giren ağrılardan bahsetmişsin.çok normal onlar hayatım.kasık ağrısı bende de çok oldu.dr siyatik dedi.hem de hamilelikten ağırlık binmesinden oluyomuş.geceleri uyku nedir bilmezdim.yürüyemeyip okula gidemediğim günler oldu bacak ve kasık ağrısından inan ki...ben de yaşadım,için rahat olsun..bebeğin sağlığıyla filan hiç alakalı değil zaten.magnezyum işe yarıyo sakın ihmal etme..yürüyüş filan yapma.zorlama daha çok.bana dr yürüyüşü yasaklamıştı.dinlen dedi.istirahat verdi.ayrıca sırt üstü de yatma canım.bebğin beslenmesine engel oluyo gerçekten.hem de oksijen daha az gidiyomuş.karnın şişmeye başladığı andan itibaren sola yatmalıydın..neyse çoğu insan dr yüzü bile görmeden doğuruyo.o yüzden biz çok şanslıyız.bizlere de bişey olmaz Allahın izniyle...sen sakin olmaya çalış canım.sezaryanı da gözünde büyütme.sana genel anestezi tavsiye ederim.hiç bişey hissetmeden gözlerini bi açıcaksın karşında hatice cemremiz inşallah...hiç korkma hayatım.doğuramasam ben doğuramazdım..korkulacak hiç bişey yokmuş meğer.hiç acı da çekilmiyo eskidenmiş o...beşiği de hayırlı olsun kızımızın..hayırlısıyla içine yattığı günler de gelir,benimki gibi büyüdüğü günler de inş...
elifcim senin kız amma nazlı çıktı be güzelim.neyse böölesi daha güzel..daha da heyecanlı olur...odanız da hayırlı olsun.Rabbim içini doldurmayı da nasip etsin inş.inş doğumun da gönlüne göre olur...
amma uzattım.az girince bööle uzun oluyo anlatılanlar..tiramisucum, parılcım,esercim sizler nerdesiniz....iisiniz inş.sizden de ses çıkmamış benim gibi.hepinizi çok öpüyorum...Allaha emanet olun...kaydirigubbakcemile3

beryalcim maşallah oğluşuna kırkbirkere Allah nazardan esirgesin. Rabbim size bağışlasın hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin. darısı evlat hasretiyle yanan bütün herkese inş.:Saruboceq:

mevzey;elif
kızlar valla 12 hafta bitti ama nasıl bittiğini bi ben bilirim bi Allah. bulantılar hafifledi gibi. ama benim korkum doğum oluncaya kadar devam edcek. biliyorsunuz bende kan pıhtılaşması var. günlük iğne olmama rağmen her zaman tedirginim. yavrumu sağlıklı bi şekilde kucaklayınca çektiğim bütüm sıkıntıları unutacam inş.

a.s.
Canım benim seni buralarda görmek ne güzel uzun süre arkadaşını görmeyip özlersinya hasret giderirsin öle geldin bana walla çok özlemişim seni iikide uzun yazmışın ben şahsen hiç sıkılmam okumaktan.. Kayra senamız maşşallaha kocaman olmuş annemiz ii bakmış demekki sütüm azaldı diyen sendin demi gülüm yanlış hatırlamıyosam ne oldu düzeldimi???en çok annenin nazarı değiyor ben bişeyu diyeyim olaylar hemen değişiyor tersine dönüyor ağız açmamak lazım sütü azalan sen değilsende kaale alma bu yazdıklarımı..Ne güzel yavruşunla geçio günlerin benimde sanırsam 34günüm kaldı meleğime kavuşmama ayyy çok heyecanlanıyorum onunla ilgili hayal kurdukça nasıl biş bu nasıl bir büyü ya herşeyden soyutluyor seni ...Kızını öptürmek konusunda ne yapıyosun yani ben olsam orda onu mıncıklamadan duramam tabi seninde için giderkaydirigubbakcemile3... Gelen giden çok demişin yetişebilionmu canım hem kız hem hazırlık yardımcın varmı????Rapor işini ne yaptın iznin bitmedimi ben iadre edebildiğim yere kadar edicem alabilirsem heyet alıcam çoğu kişi bende olmak üzere karşıydık ama biz burda doğu hizmeti için bulunuyoruz eşimle beni aynı zamanda atamadılar onu vana beni buraya dolayısıyla o eş durumundan gelinde doğu hizmetine 3 ay sona başladı beni isteyecektim burdan giderken oda gene eş durumundan gelecekti ee hizmet zamanı sekteye uğrarsa bizim nuradan batıya gitme hayalimiz suya düşer mecburum yani ama böylede içime sinmiyor birde nasıl bırakayım 2- 3 aylık bebeği ya bunlar aklıma geldilçe sinirlerim gerilio:umursamaz:kasılmalar için magnezyum aklıma geldikçe içiyorum akıllandım solda yatıyom ama kendimi sağda uyanık buluyom artık allahım korusun ayağım yorulunca oluyor genelde canım çekio resmen biras masaj dinlenme falan kendine getiriyoruz.. 32 haftadan sona gerçekten çalışılmıyor çok zorlandım 2 hafata daha çalışmaya.sen epidural olmamışmıydın ben niye öle hatırlıyom çok zor oluyor diyolar geneli kireçlenme canımı sıktı ama takmıyacam artık beslenmeme dikkat ediyorum çok midem bulanmıyoken inş. duaların kabul olur canım bende bebişimi oraya yatırma güzelliğini yaşarım sizi çokkkkkk öpüyoz kendinize ii bakın burayıda çok ihmal etmeyina.s.

Canım inş. bu sefer kavuşucan yavruşuna dualarım seninle tedirgin olma artık bebeğide bunaltma hakkımızda ne yazıldıysa onu yaşıcaz allaha emanet yavrularımız öyle de başla güne:Saruboceq:a.s.

sonuç nedir canım?inşallah hamilesindir.bu arada diyarbakırda mı yaşıyorsun?

CANIM BEN HAMİLEYİM ŞU GÜNLER ÇOK MUTLUYUM AMA BULANTILAR BAŞLADI VE KİLO ALMAYA BAŞLADIM OOOOF ÇOK TOMBİŞ OLDUM.....ARTIK DİYARBAKIRDA DEĞİLİM SENDEN NE HABER İNŞALLAH ALLAH SANA DA AYNI MUTLULUĞU YAŞATSIN CANIM KİBa.shihoyyytopuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin bir göründün kayboldun anlat bakalım neler oldu

beautyy canim masallah kurabiyene ne güzel o simdi tombul tombul sevilir..kaydirigubbakcemile3 agulara da baslamistir tepki vermeyede baslamistir ay bizde hayirlisiyla bi kucaklasaydikta bizde yazsaydik senin yazdiklarinisositososito..canim sen sezeryan oldugun halde sütün dogumdan hemen sonra geldi mi yoksa birkacgün az az mi geldi,
hazanyagmurum canim allah bu sefer saglikla kucaklamayi nasip edicek insallah düzenli kontorllerin oluyo zaten ignelerde oluyosun kafani sakin tutmaya calis hayirlisiyla kavusacaksin melegine,,,dogumda sana cok dua edicem ...sabirsizlikla bekleyen topigimizdeki herkes icinde tabiki...

hayirli olsun allah tamamina erdirsin

teşekkür ederim canım hamiş olmakgüzel haftaya pazartesi kontrole gitcem bakalım geçen hafta ikiz görüyorum demişti doktorum bu hafta kesinleşecek bakalım hayırlısı olsun inşallah gelişmeme durumu olmaz ondan korkuyorum seninde doğumun inşallah çok kolay olur allah yardım etsin kendine de bebişine de çok iyi bak

kızlar bende bu ay klomen tedavisi ne basladık bu gün 4. günüm. dr*um hap bittikten 3 gün sonra muayeneye gel dedi. o zaman iğne yi vuracak galiba. ama birde bana progestan die bi hap yazmış. onun ne gibi bi faydası var bileninniz var mı kızlar?

Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin bir göründün kayboldun anlat bakalım neler oldu

ya nasıl oldu bende anlayamadım daha önce bir kere denedim olmadı ikincisindede pek umudum yoktu ama adetim 9 gün geçtikten sonra test yaptım çift çızgi çıktı üç gün sonra doktoruma gitttim bebişlerin var demezmi bir şaşkınlıkta orda yaşadım ikiz görünüyormuş ama kesin sonucu haftaya pzt söyleyebiririm dedi gitcem bakalım ne olacak hayırlısı Allah ne verirse kabulümüz...........umarım gelişmeme sorunları olmaz ondan çok korkuyorum 6. haftamdayım tüm dengelerim değişti Ama çok mutluyum:CüvCüv::sm_cool:
seninde doğumuna az kaldı dimi Allah yardım etsin kendine iyi bak bebişine de............

canııım çok sevindim yaa.valla bende kist oluşmuş daha ilk aydan ama var ya ona bile sevindim dedim en azından yumurtlama olmuş.çatlamadığı içinde kiste dönüşmüş bu ay ara verdik anlayacağın kist erisin diye divina diye bir hap başladım.valla çok sevindim sana darısı bizim başımıza.

senide listemize ekleyelim ozaman arada ugrayip durumunuzu yazarsin bize....bilgilerini beklenen dogum tarihini falan yazarsin bi ara.yerimseniben
insallah ikizdir ve saglikla kavusurusun.kötü seyler düsünme bugünlerinin taadini cikartmaya bak benim hala ilk günlerim aklima gelince sevincim katlaniyo..

progesteron bir hormon ilaci olasi döllenmede bebegin rahime yerlesmesine yardimci oluyo...normalde anne progesteron salgilamiyo ama bebegin rahime yerlesme ve tutunma asamasinda gerekli oldugu icin disardan takviye oluyo..banda vermislerdi..igneyi olup asilama olmustum asilamadan 12 saat sonra baslamistim.sen eger asilama olmicaksan cinsel birliktelikten 12 saat sonra vajinal yolla kullanman gerekicek...
hayirlisi olsun hakkinda...

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--zeyhat.............:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞİMİZ..........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 16 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:

5) sadecesen21............:CüvCüv:

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

---Beryal---5 Ekim 2009-- :ecrin_bebek: Doruk bebek

sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm

a.s.a.s.a.s.

beautyciğim canım sen nasılsın ben öyle yoğunum ki inan sayfaya girmeye zamanım olmuyor çoğu kez .Tiramissu sen nerelerdesin bu arada elifin odası çok güzel olmuş.

beautyciğim canım sen nasılsın ben öyle yoğunum ki inan sayfaya girmeye zamanım olmuyor çoğu kez .Tiramissu sen nerelerdesin bu arada elifin odası çok güzel olmuş.

cok tesekkür ederiz paril teyzesiopuyorumnanaktan
dah güzeli insallah senin gelecek olan meleginin olsun

tramissu siteye giriyo ama yazmiyo hic
ben kac kez yazdim ona ziyaretci mesaji falan attim nerdesin diye ama cevap vermedi:umursamaz:

elif canım maşallah ya odanız çok güzel çok beğendim. Rabbim sağlık bi şekilde doğmasını ve büyümesini nasip etsin. yuvanızı şenlendirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…