Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
biz geldik doktordan kizimlaa

öncelikle hersey yolunda cok sükür plasenta yüzünden cekilmis kafasinin arkasina gecmis,:lepi: normal dogumu engelleyen bir durum yok:dancerensesim rahim kanalina cok güzel yerlesmis kafasi assa bakiyo,sanci makinasina girdim masallahimiz var hic sancim cikmadi cati muayenesi yapti doktor acilmada yok:teytey:hersey yolunda gidiyo dedi...:sm_cool:
ordan dogum yapicagim hastaneye gectim dogumhanaleri gezdim ayyy öyle güzel dogumhaneler varki o an dogurasim geldi..ben öyle catalin üstünde falan dogurturlar diye beklerken hicbir dogumhanede catal yoktu.dogum tekniklerine bayildim,tertemiz ayri ayri birsürü oda..insallah ben dogum yaparken kimse olmazda istedigim odayi secebilirimkaydirigubbakcemile3

ayrica son randevudan beri hic kilo almamis olmamda doktor tarafindan takdir edildi:hooray:

Hoş geldiniz canım ii haberlerle gelmişin şükür ben dimedimmi sen istikrarlı hatınsın diye yürüyüş falan işe yaradı galiba...Walla özendim senin hastaneye ben nstye girecektim eşim yanımda normal geliodu bir çığlık attılar siz giremezsiniz diye sanki bin kere doğurduk nerden bilelim özel hastane birde doğumada almıyorlarmış kimseyi zaten kamerada koydurtmuyolarmış işte öle nisamız çok şanslı annesi doğum şekilleri ve ortamını düşününce.Yüzünü görmüşündür o zaman demi kanala girdiyse bilmiyom ama kaç kilo olmuş annesi sen almadın ama o ne yaptı???? merak ettim????benimki 2 kilo olduya daha korkmuyorum ben 2500 gr doğmuşum oda olur herhal dok 3000-3500 olur dedi ama umurumda değil sağlıkla gelsinde biliosun plesenta işi çıkınca kilo derdi komik gelio hadi öptük sizi

gercekten yürüyüs galiba ise yaradi bundan sonra kesmem ben yürümeyi hergün 1 saat sokaklardayimkaydirigubbakcemile2
bizim burda babayi iceri özellikle cagiriyolar annenin yaninda olsun destek olsun diye göbek baginida isterse baba kesiyo...canim dogum teknikleri sahaneydi, hani plates toplari varya bitane ondan vardi önünde sancin gelince asilman icin kalin bir kumas halat sekli verilmis esim onu salincak sandiakannehir,istersen yatakta, istersen suda, istersen böyle tabure gibi bisey vardi yarim ay seklinde onun üstünde cok degisik teknikler gercektan hic filmlerde gördügümüz gibi degilmis insana morel veren ev gibi dizayn edilmis dogumhanelerdizemuszemus
kizim yüzünü yine göstermedi dogum kanalinda yüzü ic kisma bakiodu okadar merak ediyoruz ki nasil bisey diye gizemli hatun olucak sakliyo kendini:roflol:kilosunu sormayi unuttum ama eger almasaydi doktor kilo almamis bebek derdi öyle bisey demedi.. 2500 gr falan olmustur tahminimce zira artik ayaklari midemden cikicak nerdeyse cok büyüdüakannehir

canim cemre 3000 gr olsa cok iyi 3000 ideal bir dogum kilosu..plasentanin kireclenmesi durdurulamiyan bisey galiba insalah bi aksilik cikmadan vaktinde dogar..ille böyle ufak tefek aksilikler cikiyo iste hamileliklerde neyse cok az zaman kaldi allah in izniyle saglikla alicaz kucagimiza..öpüyoruz seni ve kizini..kendini üzme tamammi tatli anne

Walla seninki gizemli nazlı vede çok güzel olcak galiba baksana 40000 naz yaptı göstermedi şu gün oldu allahım ayıpsız kusursuz doğsunlarda varsın göstermesinler benimkide bu sefer plesentaya yapışmıştı göstermedi yüzünü çok üzüldüm oysa nasıl oldu diye merak ediyordum .Kireçlenme olduğu gibi kalsa ne ii olur ben sırt üstü çok yattım ne olcak dedim şimdi dok özellikle tembih etti beslenmesi için sola yatman şart diye solum uyuştu walla bende sağda ii uyuyorum ama katlanıcaz plesentayı araştırdım tamamen yaşlansada rezervi oldukça yüksek bir mekanizmaymış kolaylıkla tehlikeye girmezmiş ayrıca son 3 ay normal kabul edilebilirmiş okuyunca rahatladım ..yürüyüşe devam benim gibi tembel varmıki acep şu dünyada herşeyimi erteliyom eşim gerek kalmadı artık o kadar dedim yapmadık doğurucan diyo ama ben başlayayım artık diye düşünüyom.Annesi uzun kısın bücür olması beklenemez benimki sanki göbekte değilde midemde midem yanlara doğru geniş böle .. doğumhaneler ne iimiş ya benim aklıma gelince ameliyat bide izledim içim bir hoş oluyor kızımı düşünüp tesselli bulmaya çalışıyom ama beceremiom ..bu arada dün beşiğimiz geldi eşim odaya girip girip seviyo yavrumun yatağı diye görsen kendi kendine acayip sesler çıkarıyor...Eşin salıncak sandı ha :sm_cool:kimin sallanacağı düşündükiCADIARZU adam nerden bilsin ya bende olsam acayip bişiler sölerdim neyse canım üzmemeye çalışıcam elimden geldiğince bizde seni ve kısını öpüyoz iki yanağınızdan:hulya:

hadi gözün aydın. güzel haberlerle dogumunuda yazarsın inşallah canım . maşallah maşallah...

Elif canım inşallah sağlık bişekilde doğumuda atlatırsın. avrupada doğumlar burdaki gibi değil canım. sen bu konuda çok şanslısın. normal doğumu hem gördüm hem yaşadım. ama anlatıp kimseyi korkutmayacamlmaz:

mevzey canım plesantanın kireçlenmesine üzüldüm ama bebişine zarar vermemesi iyiymiş. hayırlısıyla son haftalarınızda biter inşallah. sağlıcakla kavuşursun minik kızına.

darısıda benim başıma kızlar 12 haftamızı bitirdik. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.

Canım ne güzel atlatmışsın tehlikeyi 39 ları doldurman dileğiyle nasıl geçio bulantıların devammı*???benimde işte biliosun sıkıldı canım ama kader işte hepimizin yavrusunu allah korusun olmayanlara bu duyguyu yaşatsın rabbim walla hep dua ediyorum dün beşiğimi yerleştirdim isteyenlere dua ettim durdum hayırlısıyla burdaki kızlarda kavuşacak bebişlerine hayal bile edmiyorken rabbim sonunu getirtir inş. binlerce şükür kendine ii bak bebişede öptüka.s.:1hug:

merhaba kızlarr nasılsınız bakalım beryalciğim tam** -okumadım ama doğum yapmışsın sanırım Allan size bağışlasın rabbim herkese hayırlısını nasip etsin bütün evlad hasreti çekenlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin amiiin

kac gündür giremiyodum ancak firsatim oldu yazmaya,odamiz bitti yarin son rötüslar yapilcak sonra eklerim resimlerini
sen hep sirt üstü mü yattin lmaz:ben hamile oldugumu ögrendigimden beri hep sola yatiyorum alistim artik, gerci cok hoslanmiyorum uyusuyo heryerim ama mecbburakannehir...son zamanlarda yerleri iyice daraldigi icin plasenta hep yüzüne yakin yerlerde oluyo ben en 23.haftada görmüstüm yüzünü ozamanda biseye benzemiyodu zatenkaydirigubbakcemile3,simdi gizemli kime benziyo agzi burnu nasil cok merak ediyoruz ama sabir etmek sart az kaldi kavusmaya

hadi gözün aydın. güzel haberlerle dogumunuda yazarsın inşallah canım . maşallah maşallah...

cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan

12 haftayi bitirdiniz mi:1shok: ne cabuk gectii..ilk 3 ay bitmis bile allah in izniyle dogum haberlerinide verirsin insallah

bende tuhaf bir sekilde normal dogumdan korkmuyorumkaydirigubbakcemile2deli cesareti derler ya ölye bisey var bende:roflol:basima gelicekleri az cok tahmin ediyorum ama kendimi cok güzel teselli ediyorum alistirdim normal dogsun insallah diye bide dogumhaneleri gezip görünce icim dahada rahatladi hayal ettigimden cok baska gercekten.. eger son anda bir aksilik cikmazsa insallah normal dogum yapicam:Saruboceq:

kızlar ilk kez klomen kullandım pazartesi çatlama iğnesi oldum bu iğnelerle hamile kalanlar belirtileri ne zaman başladı biliyor musunuz

kızlar ilk kez klomen kullandım pazartesi çatlama iğnesi oldum bu iğnelerle hamile kalanlar belirtileri ne zaman başladı biliyor musunuz

belirtiler öyle hemen baslamiyo malesefki hatta cogu zaman ilacin etkisiyle siskinlikler oluyo adetin gecmeden bilemiyosun hamilemisin degilmisin
hakkinda hayirlisi

beryal tosununun resimlerini eklemis bende onun profilinden caldim bebegimizin resmini buraya ekledim teyzeleri bakin doruk nekadar tatli

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--zeyhat.............:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞıMıZ..........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 16 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:

ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYıN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

---Beryal---5 Ekim 2009-- :ecrin_bebek: Doruk bebek

sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm

a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
günaydın canlarım
5 ekim 2009 pazartesi sabah 09.20 de doruk bebek doğdu.
çarşamba sabah çıktık hastaneden .
allaha çok şükür doruk ta bende çok iyiyiz .
şu an onu emzirdim uyuyo bende sizlere yazayım istedim .
geceleri 2 saat ancak uyuyabiliyorum .
ama sorun olmuyo inanın.
insan o sevinçle herşeye katlanıyo.
allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın .
doğuma girerkende hep böyle dua ettim hepiniz için.
rabbim sizlerinde meleklerini yollasın diye.
ama şunu unutmayın ben 4 yılda hamile kaldım .
sakın umutsuz olmayın .
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum .

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadınlar Kulübü Giriş > Duyduk duymadık demeyin ! > Mutluluktan Uçtuğunuz Haberler...

Semih Doruğumuz bizlere dün merhaba dedi.. Hoşgeldin Doruğum

canlarım oğluşuma sayfa açmış teyzeleri bakmak isterseniz bekleriz.

Canım benim nasıl sevindim ii olmanıza anlatamam allahım haıyrlı evlat eylesin analı babalı büyütsün maşşalah bizede dua etseydin kolay doğuralım diiye ama yatakta çok acı çekiyomuş gibi halin vardı zormuydu sezeryan anlatsana canım vaktin olursa sezeryanzede olacağımdan seni görünce biraz korktum açıkcası ama evlat için değer değilmi????Alllahım mutluluğunuzu daim etsin arada yaz neler yapıosunuz nasıl geçio günleriniz darısı başımıza inş. öptük doruk ve senia.s.

hosgelmis doruk bebekkk
canim sayfandanda yazdim burdan da yazayim allah anali babali uzun ömürlü büyütsün insallah...:Saruboceq:
kac kilo dogdu oglusun boyu nekadar annesi ?
dogum nasildi bisey hissettin mi uyudun mu?
sütün hemen geldi mi bizede birazcik bilgi ver sira bize geliyo allah in izniyle...

Elif araştırmacı gazeteci kıvamında gördüm seni:1rolleyes: sıralamışın soruları

:roflol::roflol::roflol:

merak ediyorum hayatim napiiimm, bizi neler bekliyo azcik bilgi alalim
sen merak etmiyomusun nasil olucak acaba diye

aslinda ben bu sorulari senin icin sormusumkaydirigubbakcemile3
sezeryan olacak olan sensin
benim merakim süt hemen geliomu diye eger gelmiyosa süt yapan caylar var ondan aldim icicem hatta hastanede baslarim diyorum dogumla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…