Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ovitrelle subkutan vurulur yanı ya koldan yada göbekten ama saatini kacırmamaya dikkat et ok

ben pko hastasıyım yumurtlamam olmuordu klomen kullandım gene gelişme olmadı yumurtalarda yeni yumurtalma takibinde doktorum bana merional verdi ve 4 yumurtam oluştu bunlardan 2 tanesi 20mm ulaştı ve dün bende 23.00 de pregly iğnesi çatlatmak için vuruldum ama ben aşılama olmucam doğal yollardan denicez inş sonuç güzel olur ikiz olma ihtimali çok yüksek ama olsun:)

Bebek için uğraşanlara allahım tez zamanda versin hayırlı uğurlu olsun inş. tramisuyu bekliyorum artık kızlar nerede bu hatın kız ya uğramaz oldu yosam küstümü bize:gitme:

Bebek için uğraşanlara allahım tez zamanda versin hayırlı uğurlu olsun inş. tramisuyu bekliyorum artık kızlar nerede bu hatın kız ya uğramaz oldu yosam küstümü bize:gitme:
galiba küstü zeynepcimmafoldumben
girmiyoruz yazmiyoruz diye bize sopa gösteren tramissu artik siteye giriyo ama yazmiyo topige hicmafoldumben
belkide bebek fikrinden biraz uzak kalmak istiyo ondan ugramiyo bilemicem...

galiba küstü zeynepcimmafoldumben
girmiyoruz yazmiyoruz diye bize sopa gösteren tramissu artik siteye giriyo ama yazmiyo topige hicmafoldumben
belkide bebek fikrinden biraz uzak kalmak istiyo ondan ugramiyo bilemicem...

artık bu siteye girmek bende acayip bir alışkanlık oldu muhakkak girip neler yapıyorsunuz diye merak içinde kalıyorum.......konulara baktıkca aslınnda bebk fikrinden uzak kalmaıyorummm maalesef ....gerci girmesemde aklımdan çıkmıyo hoş ama ne yapayım bunu kimseyle konuşamıyorm....belkide bir nebze rahatlarm zannediyorum am olmuoyr işte...

merhaba kızlarr nasılsınız benim aklım tiramissuya takıldı nerelerde yaaa niye yazmıyor acaba merak ediyorum ?

slm kızlar nasılsınız oh valla tek tek dogurmaya basladık beryalcım tebrık ederım sen atlattın bıde bız atlatsak buyuk bı tasa ya ıcımde acaba nasıl olacak dıye gun yaklasdıkca ıcımı korku buruyor alısabıldınmı bebısıne tramıssuyu bende merak edıyorum kızlar msn den gorusurduk eskıden sımdı banada denk gelmıyor sıkıldı galıba bızden yenı arkadaslar gelmıs rabbım hepınızın kucaklarını bebısle doldursun ınsallah kızlar

canım benim sağol
korkma sakın .çok kolay geçiyo doğum .
zaten bebğini
görünce bütün acın geçiyo.dünya duruyo o an .
sende sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah

merhaba kızlar bende hamileyim 2 hafta önce öğrendim. 2 ay klomen ovitrelle kullandım bayramda şehir dışında olmama nedeniyle bir ay ara verdik hatta dr akip bile yapmadı yumurtan çatladığında burda değilsin diye eşim gelmeyecekti benle çünkü. Ama benim yumurtam geç çatladı ve tedavi görmediğim ay hamile kaldım. Üstelik sadece adaçayı içerek. ınşallah burdaki hamileliği bekleyen tüm arkadaşlar bu sevinci en kısa zamanda yaşarsınız.

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............
:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--zeyhat.............:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞİMİZ..........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 16 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:

5) sadecesen21............:CüvCüv:

6) zeyhat.................:CüvCüv:

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

---Beryal---5 Ekim 2009-- :ecrin_bebek: Doruk bebek

sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm

slm kızlar ....allaha şükür çok iyiyim hersey oldugu gibi bıraktıgınız gıbı yanı bana kızmakta haklısınız ama bi türlü olmadı gırıpde kafamı toplayıp uzun uzun yazamadım zaten bayramdan sonra kuzenımın sözü oldu ben hasta oldum grip faranjit ve ev işi harici pc tutucak gucum kalmamıstı desem yerıdır gırıp sadece maillerıme bakıp sızın ne halde oldugunuza bakıp cıkıyordum en son beryalın dogum oncesı mesaj atmıştım ona o kadar elifim kızma hemen msnjını gordum hatta odanıda gördüm yazıyordum da cevap sana ama ben yazarken elektırıkler gıttı o yuzden olmadı bi daha da kaldı annemler yanımdaydı onllarla işlerimiz vardı dietlede aram iyi cok sukur yavaş yavaş inceliyorum hatlarım düzeliyor en azından tedavı adına hala birşey yapmadım yapmayada hazır değilim malesef ki.....
sizlerde iyisiniz maşallah cok şükür yok bi yaramazlık yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz.....

parılcım ......canım merak etme atlım ama bende olsam bende merak ederdım emınım kı cok sukur ıyıyım sen nasılsın bakalım senınde işler yogun sende pek yazmamıssın valla napcan ya olucak mecbur valla oglun nasıl alışmıstır okula arkadaşlara sorun cıkartmadı heralde dımı canım öpüyorum sneı cokkkk.....

elifcim .....odan gercekten süper olmuş hele ki o halılara bıttımmb en maişallah bebiş cok cok şanslı olucak ....hep de benı şikayet etmişsin sen ya ne iş??? yok siteye gırıo ama yazmıo demişsin bakıyordum azcık ama yazmaya fırsatım oolmuordu ama her gun bıke bakamıyordum valla 3 gunde bı bakabılıyordum ancak ...şaka diyourum kız ya alınma hemen sakın ha tanıyoruz artık bırbırımızı canımsın benım hersey yolunda olmadına cok ock sevındım canım allah hayırlısı ıle kavusmayı kısmet etsın inşallah dualarımsasınız.....hepiniz.....

mevzey .......canım benım küsmedim ask olsun ....
eee konumuzda bak eli maşalıyada ihtiyaç oluyormuş dimi ama :))))))))
senınde hersey yolundaymış cnm okudum cok sevınıdm
bebek fikrinden uzaklaşmak istedim evet ama sıteye gırmemek değildi nıyetım sizle daha da rahatlıyorum ben iyiki varsınız ....
ay baktımda elifle senın doguma bı ay mı kaldı ne cabul geçmiş ya ben daha var sonuyordum valla ayyy tuaf oldum şimmdi sonrada aralıkta eser ınanamıyorum ya 9 ay nede cabuk gecti maşallah sonuda cok guzel olucak eserınde senınde elifinde ama sizlerden o zman foto istiyorum ben hepınızın fotosunu hemde son halını .....

beryalcım ......canım ya fotolarının hepsıne baktım ama yazamadım ancak bakmakla yetındım bu ara dogum zmaanında yazmıstım snaa send egırınce yazdım bana dogum oldu dıe ama ondan sonra da pek gıremedım ben hem bı ıkı gun de gırmeyınce hemen mesajlarım silindi nedense neyse ....canım benım cok sevınıdm gerk-cektende allah saglıklı uzun ömürler versin sizlere öpüyorum nohutunu ve taze anneyi allah korusun sizi naazarlardan kazlardan kem gözlerden maşallah .....

esercin .......sen bari bööle deme yani(( senınle gecen hafta konustuk ya sen cok mu msn gırıosun kız benım evde oldugum her dakka msn acıktır mesguldur ama yınede acıktır sen hiç yoksun sıkıldı galiba bizden falan ne alaka sen bari deme bunu yani cok ayıp sen girmediğin zamanlarda sıkıldıgın için mi girmiyordun böyle düşünmene üzüldüm (( aman neyse ne işte artı geldim ya sık sık gırerım hele bı kaç gun gırme send e ben demezmiyim hemen sıkıldı bızden dıye gör sen :)))) saka takılıyorum sanada cnm ya kızma hemen ne olur kırdıysam özür neyse sende iyisin cok şükür yok bi yaramazlık en son görüştüğümüzde görememiştim göbişi ama kocaman olmussundur maşallah ... kendıne cokk ıı bak cnm bi ara görüşelim yıne benım dediğim sitelerden başka gelenler oldu bu arada numune olarak yanı cnm ??? .

zeyhat..... canım ya cok sevındım valla cok guzel bı haber bu ınan kı inşallah allah bıze ya yaşatır bu mutlulugu canım ya allah hayırlısıyla kucagınada almayı nasıp etsın ınaşallah kendıne cokkk ıı bak öpüyorum.....

beauty....canım sende malum cok gıremıyorsun ama ıyısınız inşllah yok bı sorun bebiş nasıl sen nasılsın ıyıydım dıye hatırlıyorum yoktu bı sorun cok sukur buyumustur kızımız da maşallah yenı salyalı fotolarını beklıcez:))))

yazamadıgım atladıkalrım varsa kusura bakmayın lütfen bu kadra yazabıldım bırde zamanım olsaymış ne olucakmış cok merak edıyorum valla ama siz istediniz tezauratlar coktu dayanamadım geldım bende :)))
hepinizi cok sevıyorum özlemişim ya yazmayıda okumayıda takip etmeyıde bundan bööle bı aksılık cıkmazsa her gın en azından bı kelıme yazıcam kızlar merakte bırakmıcam sizleri......hepiniz allaha emanet olun allah hepnızı ve bebişlerinizi korusun kotuluklerden öpüyorum çokkkkkkkk......

Son düzenleme:
beryalim oglu büyümüs resmini degistirmemi istemis onu düzelltim hemen

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............
:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--zeyhat.............:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞİMİZ..........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 16 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:

5) sadecesen21............:CüvCüv:

6) zeyhat.................:CüvCüv:

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

---Beryal---5 Ekim 2009-- :ecrin_bebek: Doruk bebek

sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm

Son düzenleme:
tramissum gelmis :lepi::lepi::lepi:
canim seni cok merak ettik hepimiz noldu buna diye neyseki iyiymissin...keske arada girseydin de sadece iyiyim deyip ciksaydin bizde böyle meraklanmasaydik uzun uzun yazmana gerek yoktu biz senin durumunu merak ettik...bebek fikrinden uzak kalmak icin girmedigini bile düüsndük yani okadar baglanmisiz alismisiz senin varliginazemuszemus
sevildigini bil sitemlerimiz seni sevdigimizden aramizda görmek istemememizden....

senin yoklugunda biz son 1 aya girdik teyzesi kocaman ettik bebekleri...
herseylerimiz hazir bekliyoruz odamizi görmüssün zaten begenmene sevindim teyzesi daha güzelleri senin olsun insallah rabbim tez zamanda seninde kucagina evlat versin hep dua ediyorum senin icin:Saruboceq:
arada gir özletme kendini yine bak bunlarda bizim son günlerimiz olabilir hatta simdiden pc karsisinda fazla oturamaz olduk dogumdan sonra ancak uyurlarken girip yazisabilicez...
canim cok öpüyorum seni kendine dikkat et diete devam kilolar gidicek bebek gelicek insallah:Saruboceq:

zeyhat hayirli olsun canim saglikla kavusursun insallah yavruna..kis geldi bebek haberleri gelmeye basladi rabbim bekleyenlerede nasip etsin insallah

esercigim senide dogum korkusu mu sardi tatlim kaydirigubbakcemile3..hic endiselenme allah ayipsiz kucagimiza almayi nasip etsin bir sekilde dogmak zorundalar nasilsakaydirigubbakcemile3..korkuyorum dedikce daha cok korku sarar..hic dogumu düsünme hatta dogum yerine dogumdan sonrasi kucagin aldigin zamanin mutlulugunu düsün...herkes dogum yapiyo korkulcak bisey yokkkkkkvereliniortak

cok uzun yazmısım valla haklısın kırptım bazılarını hevesle bayadır yazmadıgım için cok yazasım geldi :))))
saol cnm ya sevilmek cok guzel burda gercektende bı aile gibiyiz ve belkıde yanımızdakılerden cok sey paylaşıyoruz....
son sloganım bu olasun kilolar gidicek bebek gelicek :)))))

oh be yazın ıste bole azıcık canlansın sıte evet kızlar ya benı dogum korkusu sardı hıc alımdan cıkmıyo nasıl doguracam dıye psıkolojım bozuluyor kafayı kıtledım gecemı tutar sancım gunduzmu olur esım evdemı olur yanlızmı yakalanırım nasıl dah az panık yaparım nasıl sakın olmayı basarrırım kendımı nasıl rahatlatırım acabadıye kafayı kıtledım ya dogumu dusunmeden gun gecıremıyorum.hayırlısıyla bıde dogursam ultrasona gore tam bugun 2 ayımız kaldı kızlargerceten ne cabuk gecıyor zaman goz acıp kapayıncaya kadar bı gun dogum gunu gelecek sonra sunnet okul sonra askerlıklerı hıc anlamıyacagız vakıt carcabuk gecıyor.foto koyacagım sıteye ınsallah becerebılırsem 5 .ayımda cekındıgım foto var elımde hep daha koyacagım sıteye sonra sonra derken bı denıyeyeım bakalım olacakmı

sağol canım allah razı olsun .
herkese tüm isteyenlere dua ettim canım .
sezeryanda zorlanmadım aksine çok iyi geçti ama resimler doğumdan çıkınca ben ayılır ayılmaz çekildiği için yarı baygınım o yüzden öle çıkmıştır tatlım .
koluma takılan serumdan başka acı duymadım .serumdan verdiler tüm ilaçlarımı en son doktorum 3 e kadar sayacağım sen uyuyacaksın dedi ve ben 2 de uyumuşum .doktorumun uyan artık doğum bitti çok tatlı oğlun oldu dedmesiyle de uyandım
sakın korkma canım

evet canım 5 ekimde doğum yaptım teşekkür ederim .
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

allah bağışlasın canım ya çokkkkk tatlı maşallahh
allah herkese bu duyguyu tattırır inşallah :Saruboceq:

amin canım çok teşekkür ederim
bebeğim 4540 gr.doğdu boyu 51.5 cm
sütüm çok olmasada geldi.zaten birkaçgünde tam kıvama geliyo sezeryanda süt gelmez diyenlere inanmayın
beslenmenize dikkat edin ve ben bol bol su içtim .
tahin helvası yedin ilk günler çok faydasını gördüm ve human anne çayı içtim belki o yüzden dir sütlerim geldi .tavsiye ederim .
aslinda ben bu sorulari senin icin sormusumkaydirigubbakcemile3
sezeryan olacak olan sensin
benim merakim süt hemen geliomu diye eger gelmiyosa süt yapan caylar var ondan aldim icicem hatta hastanede baslarim diyorum dogumla beraber
süt yapan çaylardan humana içtim ve bol bol su içtim ve helva yedim ben
amin canım çok teşekkür ederim
allah razı olsun .

beryalcim maşallah oğluşuna kırkbirkere Allah nazardan esirgesin. Rabbim size bağışlasın hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin. darısı evlat hasretiyle yanan bütün herkese inş.:Saruboceq:
amin tatlım sağol
rabbim sanada nasip etsin .
bebeğini kuacağına almak nasip etsin inşallah

canım benim çok teşekkür ederim .
ilgilendiğin için çok sağol
ösledik seni uzun zamandır girmemişsin merak ettik walla.
öpüyoruz seni
nohutumla opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…