Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cok sagol canim allah senide kurtarsin bir avazda
hic korkma dogumdan benim dogumum cok güzel gecti...hersey 3 saat icinde oldu bitti..
eger imkanin varsa esini al doguma okadar yardimci oluyo ki anlatamam..sedece yaninda olmasi bile yetiyo hatta..

zeynepte bugün dogum yapicakti
birkac güne ondanda iyi haberlerini aliriz insallah cemrenin fotograflarina bakariz

kızlar bu da kızımın ekim sonu halleri...nasıl,büyümüş mü..

Eklentiler

• $cücel çıcım benimmm.webp
    18 KB · Görüntüleme: 37
  • $hüüüü.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $çok tatlı-napiim.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 30
elifcim kızın çok tatlı...darısı eserin başına..zeynep de dün kızını kucağına almıştır sanırım..dediğin gibi yakında onu da görürüz buralarda inş...
ben de sonunda becerdim foto göndermeyi..inş sizinkilerin de büyüdüğü günleri görürüz burda yine birlikte paylaşırız....

bebegin resmini gördüm masallah demek istedim.. Allah bize de nasip etsin cok tatlıı...
annesi yerimize öp... ne tatlı bir kız peri gibi nur yüzlü...masallah

burdaki bütün bebişler çook tatlı Allah analı babalı büyütsün .ınşallah Allahım olmayanlarada verir, Hamile olanları sağlıkla bebişlerine kavuşturur. bende istiyoruuum

kizlaar nasilsiniz kac gün sonra girebiliyorum gercekten insanin internet girmye hic vakti olmuyomus
firsatim oldugu zaman ya uyuyorum yada evimin islerini halletmeye calisiorum yardimcimda olmayinca(aslinda esim evde ama yinede erkek nekadar yapabilirse okadar yapiyo:1closedeyes:) hersey bana bakiyo haliyle.. gerci ev islerini salladim diyebilirim bütün vaktim kizimla ilgilenmekle geciyo:hulya:

daha gece gündüz ayrimini yapamadigi icin geceleri biraz huysuz oluyo her iki saatte bir süte kalkiyo emzir gazini al altini degis derken yine 2 saat geciyo..tam yaticam uyucam diyorum kizim yine acikiyocokacimcoook
ama herseyine deger uykusuz gecen her dakikam balböcüümee feda olsunzemuszemus

bizde haberler böyle..zeynepte aldi kucagina cemreyi cok tatli bir kizi varzemuszemusyumuk yumuk pembis pembis biz kiz hatice cemre
beauty canim sende kocaman etmisin kizini cok güzel bilmis bilmis bakiyo..allah nazardan korusun kurabiyeni:asigim:

elifff Allah im ne kadar güzelll.masallah masallah,Allah im nazarlardan koru bu melekleri insallahhhhhhh,bizlerede yasatsin indallah,senin burayi hala terk etmeyip düsündügün ivin cok tesekkurler canim banim,cok moral oluyo biliyomusun bende son iki günü bekliyorum hayirlisi yarabbim bende bu bebisler gibi cocuklarimi gösterririm insallah size.........

kizimin yeni hali
masallah deyin teyzeleri

oy oy oyyy,yerim ben onuminik tavşancık.çok tatlı maşallah.canım Allah size bağışlasın çok şeker.annesi de çok cici şeyler almış tavşancığına..yerimseniben
sağol canım,büyüdü bizimki,darısı size.ama benim yine sütüm yok.aç kaldı yavrum.şu an sütün varsa kıymetini bil,ben varken nankörlük ettim.şimdi arıyorum ki gelsin...mamayı da almıyo..duacı olsun herkes lütfen..
Rabbim evlat isteyen herkese hayırlısıyla versin,olanların da sütünü bol eylesin....:Saruboceq:

beauty 41 kere masallah cok tatli kizlariniz var arkadaslar Allah anali babali büyütsün insallaaaaaaah....

canım benim,çok sağol.darısı başına inşallah.inan seni merak ediyorum.sonucunu ben de sabırsızlıkla bekliyorum.inş Rabbim elini boş çevirmez...
ben şu an çok sıkıntılıyım.sütüm gelmiyo,senden dua istiyorum canım..duanı esirgeme....

etmez olurmuyum dualarim hepimiz icin canim benim,bol su icmelisin diye duymustum bude rezene cayi biliyosundur ama yinede söyleyim dedim kizni cooookkkk öp beni m icin ona iyi bak annesi....

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--ahsenecem.....
--mişha.............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya..............
--karakizimmm.......

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

2) sadecesen21........... :CüvCüv::CüvCüv:

3) zeyhat.................:CüvCüv:

ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek: KAYRA SENA bebek :))

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 --:ecrin_bebek: HÜSEYıN EFE bebek :))

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

---BERYAL---5 EKıM 2009-- :ecrin_bebek: DORUK BEBEK :))

sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm

a.s.a.s.a.s.

---EliFatihEFU -- :ecrin_bebek: 11 KASIM 2009 --NıSA PINAR BEBEK :))
normal--3370 gr 52 cnm

a.s.a.s.a.s.

--MEVZEY--:ecrin_bebek: 16 KASIM 2009 HATıCE CEMRE BEBEK:)))

a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
canım ben,m ya maşallah allah sağlıkla huzurla mutlulukla uzun yıllar nasip etsin bebişine sana eşine ve sevdiklerine canım benım ya bırı dogum yapınca hep aklıma klomen kullandıgımız zmanlar gelıyor ne gunlerdı ya allah cok buyuk hepınızın bebegı oldu darısınbana ve parıla inşallah en kısa zmanda hayırlısıyla ha bırde yeni arkadaşamız karkızıma ::))
duaların iiçin çok saol canım benimde dualarım giremesemde nete bu ara sizlerleydi kızlar emın olun ki .....mevzey de dogum yapmış hayırlısıyla oda inşalallah en kısa zamanda yazar ve bebişinin resmını koyar öpüyorum seni ve prensesini canım allah nazarlardan korusun sizi ......

canım benim duaların için cok saol allah kabul etsin inşallah hepimizin dualrını dogum yaptın ama giremedin bekliyoruz canım öpüyorum......

slm kıslar nihayet ben gelebildim çok zor geçen 8 günün sonunda nihayet bugün ii bir gün geçiriyorum benim ameliyat sonrası çok zordu dikişlerim beni mahvetti ağrı kesicilerle duruyodum bugn çokkk şükürrrr iyiyim hemen yazayım dedim pazatesi saat 8.53te boncuk kızımı kucakladım teyzeleri ama annem emzirmem için bana verdiğinde kendisi fenalaştı ne olduğunu anlamadık kendimemi yanayım kızımamı annememi yoğun bakıma falan aldılar 40 türlü şey söylediler tabi benim gelen süt anında finiş buraya güvenemediğimizden2 gün evvel annemi izmite yolladık çok kötü oldum yanlızım hareketlerim kısıtlı eşim heran yorgunluğa yenilcek diye korkuyorum bize yetişmek için canı çıkıo ben pek parlak hikayeyle gelemedim ama kızıma alışmaya çalışıoz hayatımız tamaamen değşti allahım herkese nasip (ççok güzel ve bir o kadar korkutucu )etsin kolaylıkla inş.yardımsız bırakmasın kızımın fotolarını eklicem inş. cemre hanım fırsat verirse girerim sık sık heerkesi öpüyorum elif fıstığın çok tatlı maşşalah allah analı babalı büyütsün

sonuc ne oldu canim merak ettim insallah sende burdan hamileyim diye haykirirsin

sagol beauty teyzesiopuyorumnanaktan
sütün hakkinda kimseyle konusma canim kimseye söyleme var yaada yok dye...
aslinda artik 5 aylik oldunuz siz ek gidalara gecebilirsiniz..insallah sütün gelir emzirirsin ama olmayinca da olmuyo iste..kizin ac kalmasin bi sekilde doysunda ha mamayla ha ek gidayla fark etmez

cok sagol canim tramissum darisi sana olsun :Saruboceq:ne günlerdr gercekten klomen kullanip hayal kirikligi yasadigimiz zamanlar simdi hepmizin kucaginda bebeleri var sira sende rabbim büyük seninde kucagini dolduracaktir ben buna inaniyorum
cok dua ettim sizin icin rabbim kabul eder insallah

canim hosgeldin gecmis olsun hem annene hem sana...allah anali babali büyütsün kizini cok güzel aynida sana benziyo burnu senin kopyan....
fazla ayakta kalma dikislerin iltihap tutmasin belini sicak tut dikkat et kendine kizimizin sana ihtiyaci var..
öpüyorum senide kizinida

canım hoşgeldin..hayırlı uğurlu olsun güzel kızın inş..Allah analı bablı büyütsün.
canım yaşadıkların gerçekten çok zor,imtihandan geçiyorsun sanırım.Allah kolaylık versin.dikişli olup da bebekle ilgilenmek zor gerçekten.ama sen baya kötü geçirmişsin sanırım ameliyatı,hiç bööle tahmin etmemiştim.sanırım senin anestezide sorun olmuş.yoksa çok ii uyuştursalar seni bu kadar yıpratmazdı.büyük geçmiş olsun tatlım..yine de herşeye değer dimi?çok şükür sen de aldın kızını kucağına..darısı inş önce eserin sonra tiramisu,parıl ve karakızım dorstlarımızın başına..
annene de çok üzüldüm canım.gerçekten yaşadıkların kabusa dönmüş ama Rabbim inş herşeyi yoluna koyar.sağlık diliyorum annen için de acilen..
kızına alışmaya çalıştığını yazmışsın.çok normal canım.insan hemen adapte olamıyo.tuhaf geliyo annelik fikri.yeni bi canlının olması hayatında...ben anlamsız ağlama krizleri yaşıyodum,hem çok mutluydum hem de içimde sürekli bi korku vardı...belki seninde bööle bişeydir..bilmiyorum yanlış mı anladım..ama çok normal,hormonal denge alt üst oluyo vücut alışana dek.yalnızlık çok zor.insan bebeğiyle yalnız kalmaktan bile korkuyo ilk başta.sanki yapamıycakmışım gibi olurdu,zamanla hreşey yoluna giriyo canım.Allah yar ve yardımcın olsun.şükredelim ki iii kocalarımız var..onlar da olmasa naparız dimi ama..yerimsenibenbenim ailem de 11.gün gitmişti.eşimle hallettik herşeyi.zor dönemler ama bi o kadar da güzel..
kendine ve minik kızına ii bak canım.yorulma.o uyuynca sen dinlen.dikişlerini zorlama.eşine Allah kolaylık verir sen merak etme.sıkılmamaya çalış ki sütün bari gitmesin..
kolaylıklar diliyorum canım..Rabbim yar ve yardımcın olsun...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…