- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
allahım olamaz bole guzellık cok tatlı yaaaaaa allah bagıslasın kurtuldun kız hayırlı ugurlu olsun canım allah benıde kurtarsın kızlar sıra bende ya cok korkuyorum ve cok rahatsızım artık hıc uyuyamıyorum cok zor gecmeye basladı gecelerı nefesım tıkanıyor uykumdan nasıl kalkıcamı sasırıyorum ve cok fena carpıntı yapmaya basladı allahım zamanım gelsede bende kurtulsam bende alsam oglusumu kucagıma cok tatlı kızın ya nasıl oldu cok zorladımı annesı senı allahım bıde ben atlatsam kızlar dua edın nolur rabbım bu yolda kımseyı eylemesın
kizimin yeni hali
masallah deyin teyzeleri
beauty 41 kere masallah cok tatli kizlariniz var arkadaslar Allah anali babali büyütsün insallaaaaaaah....
canım benim,çok sağol.darısı başına inşallah.inan seni merak ediyorum.sonucunu ben de sabırsızlıkla bekliyorum.inş Rabbim elini boş çevirmez...
ben şu an çok sıkıntılıyım.sütüm gelmiyo,senden dua istiyorum canım..duanı esirgeme....
canım ben,m ya maşallah allah sağlıkla huzurla mutlulukla uzun yıllar nasip etsin bebişine sana eşine ve sevdiklerine canım benım ya bırı dogum yapınca hep aklıma klomen kullandıgımız zmanlar gelıyor ne gunlerdı ya allah cok buyuk hepınızın bebegı oldu darısınbana ve parıla inşallah en kısa zmanda hayırlısıyla ha bırde yeni arkadaşamız karkızıma ::))hepinize cok tesekkürler kizlar darisi insallah hamileleere ve hasretle bekleyenlere olsun..
öyle güzel bir duygu ki hayatimda döktügüm en degerli gözyaslari kizimin dogumu sirasinda kucagima verdiklerinde oldu...rabbim hepnize yasatsin ayni duygulari:saruboceq:
dogum sancisi cekerken hep aklima tramissu bide paril geldi allah im onlarada ver onlarada yasat diye hep dua ettim:saruboceq:gerci o sanciyi cekerken bu dua sanki beddua edermis gibi oldu ama olsun kaydirigubbakcemile3 insallah rabbim dualarimi kabul eder..sancilarim cok artinca dua etmeyi bile unuttumkafamçokkarıştı..bir an önce dogsun diye ikindim durdumkaydirigubbakcemile3
zeynepte yarin aliyo kizini kucagina insalah darisi esere siraya o girdi simdilik
benden bukadar firsat bulunca yine yazarim 5 gündür 2 saatlik tilki uykusuyla duruyorum kizim uyurken bende kestireyim azcik
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
canım benim duaların için cok saol allah kabul etsin inşallah hepimizin dualrını dogum yaptın ama giremedin bekliyoruz canım öpüyorum......Sağol canım benim walla yarın büyük gün hala inananmıyorum o günün gelip çattığına dün doktora gittik herşey güzel maşşallah salı günü anne ve baba olarak yollucam sizi dedi dok epidural anestezi olıcakmışım bana dediki ben kadın olsam 1 tane doğururum onuda sezeryan yaparım çok güldüm walla ama bana moral verdi dualarına şiddetle ihtiyacım war zaten hepinizin netin başında çokta oturamıyorum canım bilirsin ağrı başlıoyr hemen o yüzden bugünlere giremedim ama aklım hep sizde benim vefalı arkadaşım unutmayıp bana moral verdiğin için sağol opuyorumnanaktan kızımın son görüntüsünü aldık o kadar sıkılmışa benziyoki sorma bende sabret yakında çıkıcan o dar yerden dedim bende doğumda sıradaki arkadaşlara (özellikle tramisuya )du edicem rabbim hapsine bu duyguları yaşatsın hepinizi kızınıda öpüyorum dua edin anacıma.s.
elifff Allah im ne kadar güzelll.masallah masallah,Allah im nazarlardan koru bu melekleri insallahhhhhhh,bizlerede yasatsin indallah,senin burayi hala terk etmeyip düsündügün ivin cok tesekkurler canim banim,cok moral oluyo biliyomusun bende son iki günü bekliyorum hayirlisi yarabbim bende bu bebisler gibi cocuklarimi gösterririm insallah size.........
oy oy oyyy,yerim ben onuminik tavşancık.çok tatlı maşallah.canım Allah size bağışlasın çok şeker.annesi de çok cici şeyler almış tavşancığına..yerimseniben
sağol canım,büyüdü bizimki,darısı size.ama benim yine sütüm yok.aç kaldı yavrum.şu an sütün varsa kıymetini bil,ben varken nankörlük ettim.şimdi arıyorum ki gelsin...mamayı da almıyo..duacı olsun herkes lütfen..
Rabbim evlat isteyen herkese hayırlısıyla versin,olanların da sütünü bol eylesin....:Saruboceq:
canım ben,m ya maşallah allah sağlıkla huzurla mutlulukla uzun yıllar nasip etsin bebişine sana eşine ve sevdiklerine canım benım ya bırı dogum yapınca hep aklıma klomen kullandıgımız zmanlar gelıyor ne gunlerdı ya allah cok buyuk hepınızın bebegı oldu darısınbana ve parıla inşallah en kısa zmanda hayırlısıyla ha bırde yeni arkadaşamız karkızıma ::))
duaların iiçin çok saol canım benimde dualarım giremesemde nete bu ara sizlerleydi kızlar emın olun ki .....mevzey de dogum yapmış hayırlısıyla oda inşalallah en kısa zamanda yazar ve bebişinin resmını koyar öpüyorum seni ve prensesini canım allah nazarlardan korusun sizi ......
slm kıslar nihayet ben gelebildim çok zor geçen 8 günün sonunda nihayet bugün ii bir gün geçiriyorum benim ameliyat sonrası çok zordu dikişlerim beni mahvetti ağrı kesicilerle duruyodum bugn çokkk şükürrrr iyiyim hemen yazayım dedim pazatesi saat 8.53te boncuk kızımı kucakladım teyzeleri ama annem emzirmem için bana verdiğinde kendisi fenalaştı ne olduğunu anlamadık kendimemi yanayım kızımamı annememi yoğun bakıma falan aldılar 40 türlü şey söylediler tabi benim gelen süt anında finiş buraya güvenemediğimizden2 gün evvel annemi izmite yolladık çok kötü oldum yanlızım hareketlerim kısıtlı eşim heran yorgunluğa yenilcek diye korkuyorum bize yetişmek için canı çıkıo ben pek parlak hikayeyle gelemedim ama kızıma alışmaya çalışıoz hayatımız tamaamen değşti allahım herkese nasip (ççok güzel ve bir o kadar korkutucu )etsin kolaylıkla inş.yardımsız bırakmasın kızımın fotolarını eklicem inş. cemre hanım fırsat verirse girerim sık sık heerkesi öpüyorum elif fıstığın çok tatlı maşşalah allah analı babalı büyütsün
slm kıslar nihayet ben gelebildim çok zor geçen 8 günün sonunda nihayet bugün ii bir gün geçiriyorum benim ameliyat sonrası çok zordu dikişlerim beni mahvetti ağrı kesicilerle duruyodum bugn çokkk şükürrrr iyiyim hemen yazayım dedim pazatesi saat 8.53te boncuk kızımı kucakladım teyzeleri ama annem emzirmem için bana verdiğinde kendisi fenalaştı ne olduğunu anlamadık kendimemi yanayım kızımamı annememi yoğun bakıma falan aldılar 40 türlü şey söylediler tabi benim gelen süt anında finiş buraya güvenemediğimizden2 gün evvel annemi izmite yolladık çok kötü oldum yanlızım hareketlerim kısıtlı eşim heran yorgunluğa yenilcek diye korkuyorum bize yetişmek için canı çıkıo ben pek parlak hikayeyle gelemedim ama kızıma alışmaya çalışıoz hayatımız tamaamen değşti allahım herkese nasip (ççok güzel ve bir o kadar korkutucu )etsin kolaylıkla inş.yardımsız bırakmasın kızımın fotolarını eklicem inş. cemre hanım fırsat verirse girerim sık sık heerkesi öpüyorum elif fıstığın çok tatlı maşşalah allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?