Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hepinize slm..babam şu an prostat ameliyatında.hepinizden dua bekliyorum.kafamı dağıtayım diye size bi merhaba diyim dedim.sanırım çıkan parçayı dr inceletecekmiş.kötü bişeyden şüpheleniyo...nolur öyle bişey olmasın.önce annem gitti,şimdi de...düşünmek istemiyorum inş ööle olmasın Rabbim lütfenn...
dualarınızı bekliyorum....Allaha emanet olun...

SELAM KIZLAR BEN DÜN İLK ASILAMAMI OLDUM 2SENELİK EVLEYİM.KİST TEDAVİSİ GÖRDÜM 11KUTU DOGUM KONTROL HAPI KULLANDIM 7AYDIR İLACI BIRAKTIM FAKAT KİSTİM GEÇMEDİ...VUCUDUM KENDİ ÜRETİORMUS DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE.BİZİMDE ARTIK BEKLEMEYE GÜCÜMÜZ YETMEDİ VE TEDAVİ OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜK.RİSK ALMAK SARTTI...VE KLOMEN OVİTRELLE TEDAVİSİNE BASLADIK...KİSTİMDE BÜYÜME OLMADI FAKAT KİSTLE TEDAVİ GÖRDÜM.DÜNDE ASILAMAM YAPILDI.SİZCE NE GİBİ ŞEYLER BENİ BEKLİOR.TUTMA ORANAGI VARDIR DEĞİLMİ.COK ENDİŞELİYİM BANA AKIL VERİN KIZLAR SAOLUN.. :sinifsinif: :sinifsinif:

sağol canım annem iimiş şükür kalp krizi değil safrada taş varmış bugün dok gitmiş biz çok korktuk annem ağrı kesici bile almazdı.burda az daha ameliyat ediyolardı kalpten allahım kasapların elindeyiz resmen. kızımda fotolarda toplu çıkmış teyzesi 3290 gr doğdu 51 cm 290 grmını vermiş ben kimseye sütüm ii demedim ama bugün resmen eziyet çektik kızmla mememden ayrılmadı uyuştum resmen baktık ki memişler fos boşa kürek çekio neyse şimdi biraz doydu galiba beauty sanada söyleyeyim işe yarıo dedim onada nazarım değdi ama 1yumurtayı 1 tatlı kaşığı şekerle çırpın yada pişirin üzerine pekmez dökün bol olsun resmen süt patlaması yapıo dedimya onada nazar değdirdim kızımın burnu kocaman olucak göğsüme dayandıkca banyoda sıkıcam biraz bizde sizi öptük senin kızında sende çokgüzelsiniz facede gördüm gezmelerede gidiyoz ne güzel bizde öptük sizi

hoşbulduk hayatım epidural oldum ben başta bişi yoktu ama bilmiom ben niye bu kadar kötü oldum depresyonada girmiş olabilirim sütüm bugün çok azdı kimseye söylemedim ama görülüyor sonuçta varmı yokmu allahım yavrularımızın nasibini bol etsin ıngaaa dedikçe içim parçalanıo dalıo memeye bişi yok ama inat ettim mama vermedim bütün günde de mememden ayrılmadı şimdi biraz uyuyo bakalım .sancım olması beni tedirgin ediyor ilk defa bugün altını değiştirdim o bile ne güzel duyguymuş kucağıma alamadığımda ağlayınca başkasının onu oyalamaya çalışmasına çok ağlıyodum beni tanımayacak diye şükür rahat alabiliom kucağıma artık ..eşimle bende çok korkuyoduk nasıl yapıcaz diye inş. başarabiliriz eşim bu bizim çocuğumuz biz bakıcaz tabi başkasına çok güvenme öğrenmen lazım dedide cesaret geldi biraz allahım sağ salim büyüseydi yavrum seni ve kızınıda çok öpüyorum çokkk tatlı annesi zor zamanlar geçti şükür

canım unuttum babana allah şifa versin acilen inş. kötü bişi çıkmaz rabbim başımızdan eksik etmesin

elifcim sonuc yine NE GA TIFFFFFFFFF nefret ediyorum artik bu islerden devam etmiycem yoruldum.....
hayirlisi böyleymis canim üzme kendini...allah hayirlisini hayirli zamanda veriyo....
bende iki kez asilmadan sonra normal yolla hamile kaldim..
simdi kullandigin ilaclar kist yapmasin diye sogan kürü yap cok ise yariyo inan bana..
ben onu yapip hamile kalmistim

oyyy masallah cemre ye üzülüyodun zayif dogucak diye bak ne güzel ideal dogmus..
benim kizimda 3370 dogmustu 200 gr verdi ama 11.gününde yine dogum kilosundan 10 gr fazlya ulasmisti hizli kilo aliyolar cok sükür....

su süt meselesi cok zor yaa ama doymuyosa bebekler cok agliyo zaten...ben bol bol rezene cayi iciyorum bide still tea gaz problemimizde olmuyo böylece..3 litreye yakin su, bide tavuksuyuda cok süt yapiomus..tavugu kaynatip suyuna corba yapin..cok ise yariyo...tabiki bol bol emzirmekte gerekli o nekadar cekerse memeye okadar bol süt geliomus....
annende iyiymis sevindim allah sifa versin tez zamanda:Saruboceq:
kendine dikkat et canim öpüyoruz sizi..
sen iyilesince sizde disari cikin temiz hava bebelere cok ii gelio misil misil uyuyolar

beauty canim babana gecmis olsun.insallah kötü birsey cikmaz.allah saglik sihhat versin babana yoklugunu acisini yasatmasin...
zeynepe yazdigim tavuk suyu olayini dene ise yariyo süt getiriyocokacimcoook
still tea al eczaneden onuda dene...insallah sütün yine artar canim:Saruboceq:

-elifcim,zeynepcim sağolun dualarınız için de tavsiyeleriniz için de..çok şükür babamın ameliyatı ii geçmiş.sonuç da ii olur inş.bööle uzakta olmak zor işte..merakta kalıyo insan göremeyince..
*zeynepcim annen iimiş çok sevindim,cidden Allah başından eksik etmesin..anne bambaşka bişey..
canım ilk zaman insan lohusalık psikolojisiyle kendi çocuğundan bile korkuyo.yanlış bişey mi yapıcam,ii bakamıycakmıyım diye ama korkma çabuk geçiyo.atlatırsınız inş eşinle birlikte kolayca bu günleri.benim eşim de bana aynı şeyi söölemişti,ben ablamlar gidiyo diye çok üzülmüştüm.ama Allah gayretini veriyo ve 40 yıllık anneymiş gibi oluyosun bi zaman sonra.yerimseniben
*maşallah ikinizin de kızlarının kilosu boyu ideal.ilk günlerde kilosunun %10unu verebilir.önemli olan 15.gün doğum kilosuna ulaşabilmesi.bööle ise sorun yoktur.
kızlar kendinizi hiç strese sokmayın ki bebişler doysun.dr bana 'dünya yıkılsa umursama' demişti.z*eynepcim aynen devam et emzirmeye.emdikçe artar inş..
*elifcim çok şükür bu aralar kafam rahatladı,sütüm az da olsa arttı.(demeye de korkuyorum bi yandanakannehir)canım şu an size still tee filan işe yarar ama artık bu aylarda bana yaramıyo.dr ilk aylarda işe yarar dedi.ben de rezene aldım aktardan onu içiyorum..bebiş de rahat uyuyo..canım,gaz olayı kızlarda genellikle 40ı çıkınca başlıyo.erkek bebeklerde ilk günden başlıyo.2. ayda filan olur sanırım olursa..çekilesi dertler bunlar,çok şükür geldi ya minnoşlaryerimseniben:dance:
sabah akşam süt için..ebe bana'sütün sütü bol olur' gibi çok özlü bi söz söölemiştisırnaşık şeyayrıca tahin helvası,kuru incir de işe yarıyo.hepsini tek tek denedim.denemediğim bişey kalmadıdelikafaduldenama bende bi süre sonra bağışıklık yapıyolar galiba...bi de bildiğimiz medine hurması var ya o da ii geliyomuş süte.en son onu da deniycem..tabi haliyle ben kiloları geri aldım kızlar.aman siz dikkat edin.tatlı fazla yemeyin..meyve suyu için bol bol..ben ramazanda yediğim tatlıların yüzünden tombalak oldum valla.doğumdan hemen sonra süper kilo vermiştim halbuki..
amma da uzatmışım.neyse..yine görüşürüz inş...Allah tüm annelerin sütünü bol eylesin inş...:Saruboceq::Saruboceq:öptüm hepinizi...

elifcim sonuc yine NE GA TIFFFFFFFFF nefret ediyorum artik bu islerden devam etmiycem yoruldum.....

canım inan çok üzüldüm senin adına....ama Allah en hayırlısını ve doğrusunu bilir.emin ol ki doğru zaman değilmiş demek ki..inanır mısın ben ilk bebeğimi kaybettim,6 ay aradan sonra 8 ay da denedik ve 8 ay bana 8 sene gibi geldi.her ay yeniden pes ettim.ama 9.ayda verdi Rabbim dileğimi.eminim senin için de biçilmiş bi zaman var ve Rabbim o zaman verecek inş...lütfen ümitvar ol ve sana düşeni yap ve gerisi Allahın takdiri...sabır diliyorum canım..lütfen sakın pes etme.buradaki herkes sabretti ve aynı sıkıntıları çekti,kimse için kolay olmadı...ama sabır herşeye ilaç...dualrım seninle...

canim benim cok sagolun bi sizleri okumak bana iy geliyo ,canim babna dua ettim acil sifalar versin Allah korkma canim iy düsün iy olsun...

ArkadaŞlar uzun sÜreden berı gıremıyorum....malum baŞ aĞrısı, halsızlık, uyku, mıde bulantısı halıyle yoruyor ınsanı...gırmeyelı doĞum yapanlar olmuŞ doĞum yapanlara allah analı babalı bÜyÜtsÜn dıyor bebıŞlerıyle mutlu mesut gÜnler dılıyorum.ben de dÜn kontrole gıttım bebıŞım ıyıymıŞ artık kolları bacakları bellı ense kalınlıĞına da baktı Çok ıyılermıŞ,beyın ıÇıne de baktı gÜzel dedı. Çok gÜzel bı duygu ya allah yaŞamayanlara da tattırsın. Bebeklerım 3 ayını geÇtı teyzelerı kendınıze ıyı bakın bebeklerı olanlar bebeklerıne de ıyı bakın bay bay

merhabalar ben aranıza yeni katıldım bende 1,5 senelik evliyim ve 7 aydır hamile kalmaya uğraşıyorum yüce allahım isteyen herkese nasip etsin ve banada aminnn:

slm kızlar napıyosunuz bakalm lıstede ılk ısım ben kalmısım amannnnnnnnnnnn napıcaz kızlar gectıgımız carsamba dr a gıttık oglum cok ıyımıs boyu 50cm kılosuda 3 kılo ımıs drx 5 hafta var dedı 1 haftayı daha yedık kaldı 4 haftamız hayırlısıyla bende kurtulurum ınsallah.bebısler ne cabuk buyumus ole sut emzırme muhabbeterıne baslamıssınız.bu arada zeyhattan haberı olan varmı merak ettım baska bı sıtede dusuk yaptıgını okumustum burayada gırmıyo galıba allahım hepımıze hayırlısını versın.

ELIFFF canimya ne zaman baslamistin sen sogan kürüne ben düsünmüstüm ama erken diye vazgecmistim sen de ayni seyi söyleyince daha önced yapmistim ama(reglimin 2.günündeyim baslasammi acebe sen tecrübelisin ya sorayim dedimm

canim ben bu yilin subat ayinda asilama olmustum 14 subatta tutmadigini ögrendim klomenin kist yaptigini bildigim icin hemen adetimle beraber sogan kürüne basladim....bir sonraki ay hamile oldugumu ögrendim.senin icinde gec degil hemen basla canim zamani yok istedigin zaman baslayabilirsin

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--ahsenecem.....
--mişha.............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya..............
--karakizimmm.......

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

2) sadecesen21........... :CüvCüv::CüvCüv:

3) zeyhat.................:CüvCüv:

ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek: KAYRA SENA bebek :))

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 --:ecrin_bebek: HÜSEYıN EFE bebek :))

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

]

---BERYAL---5 EKıM 2009-- :ecrin_bebek: DORUK BEBEK :))

sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm

a.s.a.s.a.s.

---EliFatihEFU -- :ecrin_bebek: 11 KASIM 2009 --NıSA PINAR BEBEK :))
normal--3370 gr 52 cnm

a.s.a.s.a.s.

--MEVZEY--:ecrin_bebek: 16 KASIM 2009 HATıCE CEMRE BEBEK:)))

a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
masallah cemre sultana kirk bin kere
annesi keske yüzünüde yakindan ekleseydin ben gördümde teyzeleri kizimizin güzelligini yakindan görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…