canim hosgeldin gecmis olsun hem annene hem sana...allah anali babali büyütsün kizini cok güzel aynida sana benziyo burnu senin kopyan....
fazla ayakta kalma dikislerin iltihap tutmasin belini sicak tut dikkat et kendine kizimizin sana ihtiyaci var..
öpüyorum senide kizinida
canım hoşgeldin..hayırlı uğurlu olsun güzel kızın inş..Allah analı bablı büyütsün.
canım yaşadıkların gerçekten çok zor,imtihandan geçiyorsun sanırım.Allah kolaylık versin.dikişli olup da bebekle ilgilenmek zor gerçekten.ama sen baya kötü geçirmişsin sanırım ameliyatı,hiç bööle tahmin etmemiştim.sanırım senin anestezide sorun olmuş.yoksa çok ii uyuştursalar seni bu kadar yıpratmazdı.büyük geçmiş olsun tatlım..yine de herşeye değer dimi?çok şükür sen de aldın kızını kucağına..darısı inş önce eserin sonra tiramisu,parıl ve karakızım dorstlarımızın başına..
annene de çok üzüldüm canım.gerçekten yaşadıkların kabusa dönmüş ama Rabbim inş herşeyi yoluna koyar.sağlık diliyorum annen için de acilen..
kızına alışmaya çalıştığını yazmışsın.çok normal canım.insan hemen adapte olamıyo.tuhaf geliyo annelik fikri.yeni bi canlının olması hayatında...ben anlamsız ağlama krizleri yaşıyodum,hem çok mutluydum hem de içimde sürekli bi korku vardı...belki seninde bööle bişeydir..bilmiyorum yanlış mı anladım..ama çok normal,hormonal denge alt üst oluyo vücut alışana dek.yalnızlık çok zor.insan bebeğiyle yalnız kalmaktan bile korkuyo ilk başta.sanki yapamıycakmışım gibi olurdu,zamanla hreşey yoluna giriyo canım.Allah yar ve yardımcın olsun.şükredelim ki iii kocalarımız var..onlar da olmasa naparız dimi ama..yerimsenibenbenim ailem de 11.gün gitmişti.eşimle hallettik herşeyi.zor dönemler ama bi o kadar da güzel..
kendine ve minik kızına ii bak canım.yorulma.o uyuynca sen dinlen.dikişlerini zorlama.eşine Allah kolaylık verir sen merak etme.sıkılmamaya çalış ki sütün bari gitmesin..
kolaylıklar diliyorum canım..Rabbim yar ve yardımcın olsun...:Saruboceq:
hayirlisi böyleymis canim üzme kendini...allah hayirlisini hayirli zamanda veriyo....elifcim sonuc yine NE GA TIFFFFFFFFF nefret ediyorum artik bu islerden devam etmiycem yoruldum.....
sağol canım annem iimiş şükür kalp krizi değil safrada taş varmış bugün dok gitmiş biz çok korktuk annem ağrı kesici bile almazdı.burda az daha ameliyat ediyolardı kalpten allahım kasapların elindeyiz resmen. kızımda fotolarda toplu çıkmış teyzesi 3290 gr doğdu 51 cm 290 grmını vermiş ben kimseye sütüm ii demedim ama bugün resmen eziyet çektik kızmla mememden ayrılmadı uyuştum resmen baktık ki memişler fos boşa kürek çekio neyse şimdi biraz doydu galiba beauty sanada söyleyeyim işe yarıo dedim onada nazarım değdi ama 1yumurtayı 1 tatlı kaşığı şekerle çırpın yada pişirin üzerine pekmez dökün bol olsun resmen süt patlaması yapıo dedimya onada nazar değdirdim kızımın burnu kocaman olucak göğsüme dayandıkca banyoda sıkıcam biraz bizde sizi öptük senin kızında sende çokgüzelsiniz facede gördüm gezmelerede gidiyoz ne güzel bizde öptük sizi
elifcim sonuc yine NE GA TIFFFFFFFFF nefret ediyorum artik bu islerden devam etmiycem yoruldum.....
canım inan çok üzüldüm senin adına....ama Allah en hayırlısını ve doğrusunu bilir.emin ol ki doğru zaman değilmiş demek ki..inanır mısın ben ilk bebeğimi kaybettim,6 ay aradan sonra 8 ay da denedik ve 8 ay bana 8 sene gibi geldi.her ay yeniden pes ettim.ama 9.ayda verdi Rabbim dileğimi.eminim senin için de biçilmiş bi zaman var ve Rabbim o zaman verecek inş...lütfen ümitvar ol ve sana düşeni yap ve gerisi Allahın takdiri...sabır diliyorum canım..lütfen sakın pes etme.buradaki herkes sabretti ve aynı sıkıntıları çekti,kimse için kolay olmadı...ama sabır herşeye ilaç...dualrım seninle...
ELIFFF canimya ne zaman baslamistin sen sogan kürüne ben düsünmüstüm ama erken diye vazgecmistim sen de ayni seyi söyleyince daha önced yapmistim ama(reglimin 2.günündeyim baslasammi acebe sen tecrübelisin ya sorayim dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?