selam kizlar nasilsiniz
ben kacgündür cok hastayim yazdiklarinizi okudum ama cevap veremedim..
grip oldum yatak dösek atesler icinde yattim simdide deli gibi öksürüyorum
bu arada 4 gündür nisanim geliyo kanli degil diye doktorum bekletiyo normal gününe daha 14 gün var...dogumum yakin ama nezamn oldugunu kestiremiyoruz iste..
insallah böyle hasta hasta dogum yapmam
esercimm korkma canim niye bukadar kasiyosun ki kendini sen korkuyorum dedikce daha cok panik yapaicaksin..hem normal dogumdan korkun varsa da sezeryan var genel anestezi yaptirirsin alirsin oglunu kucagina.. icerde kalma sansi yok biliyosun bir sekilde cikmak zorunda kendi kendine panik yapip telasa sokma bari...
beauty sende kizini iyice büyütmüssün masallah canim yeni resimlerini eklersin bi ara görürüz bizde..dogumdan sonra bizde senin gibi firsat bulamayiz herhalde topige bakmaya
parilcim, tramissum dogumda ikiniz icinde bol bol dua edicem ve insallah dogumdan sonra sizinde hamile haberlerinizi alicaz burdan..isimlerinizi bilsem isminizi söyleyerek ederim duami
hazanyagmuru sende hosgeldin canim bulantilar bitmis atik galiba 3 lü tarama testi yapildigina göre 17 haftalik civari olmussunuzdur...test sonuclarin insallah iyi cikicak canim doktorlar en ufak bir riski bile göze alamadiklari icin her durumu anne adayina söylüyolar bu bisey cikacak demek degil....saglikla kavusucaksin insallah bebegine..icine kiz olduugu doguyomus canim allah gönlüne göre versin
selam kizlar nasilsiniz
ben kacgündür cok hastayim yazdiklarinizi okudum ama cevap veremedim..
grip oldum yatak dösek atesler icinde yattim simdide deli gibi öksürüyorum
bu arada 4 gündür nisanim geliyo kanli degil diye doktorum bekletiyo normal gününe daha 14 gün var...dogumum yakin ama nezamn oldugunu kestiremiyoruz iste..
insallah böyle hasta hasta dogum yapmam
esercimm korkma canim niye bukadar kasiyosun ki kendini sen korkuyorum dedikce daha cok panik yapaicaksin..hem normal dogumdan korkun varsa da sezeryan var genel anestezi yaptirirsin alirsin oglunu kucagina.. icerde kalma sansi yok biliyosun bir sekilde cikmak zorunda kendi kendine panik yapip telasa sokma bari...
beauty sende kizini iyice büyütmüssün masallah canim yeni resimlerini eklersin bi ara görürüz bizde..dogumdan sonra bizde senin gibi firsat bulamayiz herhalde topige bakmaya
parilcim, tramissum dogumda ikiniz icinde bol bol dua edicem ve insallah dogumdan sonra sizinde hamile haberlerinizi alicaz burdan..isimlerinizi bilsem isminizi söyleyerek ederim duami
hazanyagmuru sende hosgeldin canim bulantilar bitmis atik galiba 3 lü tarama testi yapildigina göre 17 haftalik civari olmussunuzdur...test sonuclarin insallah iyi cikicak canim doktorlar en ufak bir riski bile göze alamadiklari icin her durumu anne adayina söylüyolar bu bisey cikacak demek degil....saglikla kavusucaksin insallah bebegine..icine kiz olduugu doguyomus canim allah gönlüne göre versin
elif- eser- mevzey...
kızlar korkmakta yada telaşlanmakta cok haklısınız aslında ama allah size bu mucizeyi lütfetti ve emınım kı dogumda da allah yardım edecek bol bol dua edin allah korkutmasın sağlıkla alın inşallah bebişleri kucagınıza öpüyorum hepinizi ....
ha bu arada bi öneri de benden olsun sizden denemdım tabııkıde ama kesın olursa deneyecegım ben bebe dogdugu gıbı agzına bı ıkı damla nar damlatırsanız eger sütten önce ilk başta yanı bebekte gaz olmazmış tüm annelerin ortak sorunu bu cok yapan var herkes memnunmuş sonucta zararlı bişey değil ama yinede siz bilirsiniz.....
parılcım ben ara verdim aslında zaman ne cabul gecıyor 2010un ılk aylarında allah kısmet ederse eger tüp bebek yapmayı düşünüyorum aslında ama şurda ne kaldı bı yandan bı an önce olsun diyorum ama bı yandan da tüp bebekten cok korkuyorum içinde garip bi his var ya olmazsalar da var bebek için tüp bebek yapmaya deger mi? tabikide evet ama ya olmazsa o zaman ben ne halde olurum bilmiyorum işte onu ve bu yuzden psikolojim çok kotu bakıyorum arada 7. denemede 5. denemde olanlar var beım o kadar gücüm yok gibi geliyor bana canım allah yardımcımız olsun inşallah hiç bi şeye gerek kalmadan allah bizlerede anne olmayı nasip eder .....
sen neler yaptın sende bişey yağmadın gaşliba bu arada hangi tedaviye başlamayı düşünüyorsun peki aşılama falan mı yoksa klomen ovitrellemi...ogluşuna sevındım en kısa zmaanda sular seller gibi okusun inşallah öpüyorum seni...
slm kızlar.uzun zamandır ilk kez uğruyorum topiğimize.ve yazayım bişeyler dedim.özlemişim sizi...ama sağolsun kimse sormamış beni parıl hariç..sağolun yani...:çok üzgünüm:
*parılcım Allah kolaylık versin canım sana da oğluşuna da...1.sınıf zordur anneler için..inş sular seller gibi okur oğluşun ve sonra da kızın..valla içimden kızın olacakmış gibi geldi bi gün...inş olucak tatlım ben inanıyorum.oğluna bi kız kardeş gelir inş duacınım.bence başla artık çalışmalara yaaaa...valla merakla bekliyorum güzel haberi..inş Rabbim ellerimizi boş çevirmez ve sana da tiramisuya da güzel bebişler nasip eder en hayırlı ve yakın zamanda..:Saruboceq:
*tiramisucum inş sen de çok iiisndir.inş tüp bebeğe geçmeden haile kalırsın.ama hayırlı olacaksa öyle de olsun.hiç takılma..Rabbim en yakın zamanda verir umarım meleğini.inan bana o gün geldiğinde(inş.)bütün bu sıkıntıları unutacaksın.bi gün Rabbim seni de sevindirir elbet.dualarım seninle.
*zeynepcim,elifcim,esercim..sizi de doğum telaşı sarmış bakıyorum..vay be zaman nasıl da geçiyo..daha dün hamişlik haberlerinize seviniyoduk..yakında inş bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alma vakti de gelicek.korkmayın kızlar.ben doğum olayını atlattıysam siz de atlatırsınız.bu benim en büyük fobimdi resmen ve üzerinden tam tamına 4 ay geçti.Rabbim inş sizleri de sağ salim tek bir ağrı bile duymadan bebişinizle birlikte kurtarsın inş...herkese benimki gibi bi doğum diliyorum.harikaydı..
*şu an bebişim uyuyo.o yüzden girebildim.sormayın kızlar her hafta huy değiştiriyo bebeğim.ilk aylar daha kolaydı herşey.o çoğu şeyin farkında bile değildi.ama şimdi...herşeyin farkında ve uyku süreleri azaldı.oyun süresi arttı.aslında çok güzel ama yorulmuyo da değilim.agular çoktan başladı..çok şeker yaaa..4.ayının son günü döndü benim kurabiyem.artık kolunun üstünden bi sağa bi sola dönüyo.onun büyüdüğünü görmek paha biçilemez bi şey.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş..dişlerini kaşıyo,dönüyo,sürekli kendi kendine konuşuyo(garip sesler yaniyerimseniben)..tüm günüm onunla geçiyo.anlıycanız vakit kalmıyo geriye.yemeği bile eşim dönünce yapıyorum yanından ayrılmamak için..
*geçen hafta biraz ateşlendi bizimki 37,5 filandı aslında ama anne yüreği işte.deliye döndüm çok şükür atlattık.bi ara emmedi,benim sütüm azaldı,mama aldık onu da reddetti.o hafta kilo alamamış.çok üzüldük.ama şükür bu hafta düzeldi gibi.benim sütüm arttı,bebişim emmeye istekli..şükür yolunda gibi herşey.bunu söylemeye korkar oldum inanın..duacı olun kızlar..sütüm bol olsun bebişim doysun.
*kızlar sormuşsunuz..sütüm doğumdan hemen sonra geldi mi diye.evet odaya geldiğimde hemen sütüm geldi.ve ilk andan itibaren emzirdim bebeğimi.bebiş sabah doğdu öğleden sonra dr geldiğinde karnı ii doymuş bebişinin dedi.şu güne kadar da çok ii sütüm olmuştu.ama stres çok etkiliyo.sakın stres yapmayın kızlar.ayrıca sezaryanda süt gelmez laflarına da takılma zeynepcim..kişiden kişiye değişir ama benim sorun olmadı.sen sütünün geleceğine inan.Rabbim sütlerinizi bol eylesin inş...
*yeni hamişlerimizi de tebrik ediyorum.Rabbim sonuna kadar sağlıklı,huzurlu olmanızı nasip etsin..
kızlar kimseyi unutmadım inş.hepinizi çok öpüyorum.Allaha emanet olun.çok uzun oldu.sıkmıyım daha fazla...kocaman öptük sizi kızımla...kızımın arkadaşlarını da...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
esercim meraba canım.hayatım doğumun yaklaşmış,Allah bi avazda kurtarsın denir sanırım.eğer normal doğumdan çok korkuyosan sezaryan yap derim.çünkü normale adapte olamazsan zor olurmuş,öyle dedi dr'um.sezaryanda hiç bi acı çekmiyosun canım.ben hiç bişey hissettmedim ne önce ne sonra.tek bir ağrı bile duymadım.hala da çok iiim çok şükür.ben tavsiye ederim yaşayan biri olarak.tabi sen nasıl istersen ööle yap ama sezaryan hakkında emin olabilirsin hiç acı hissetmezsin.Rabbim her şekilde yardımcın olsun.sakin ol hayatım.kucağına bebişini alınca hiç bişey aklına gelmiycek zaten...bu arada senin bebişin adı ne olacaktı?Rabbim sağlıkla bebeğine kavuştursun öptüm canımopuyorumnanaktanslm canım elımde deılkı ıste cok korkuyorum ama vakıt gectıkce sıkıntım artıyo halıyle ve artık dogsun dıye bakmaya basladım senınnde az kalmıs nısanım gelıyo dedın bu nasıl bısı anlatsana bıraz bız dr la hala bısı konusmadk bı sonrakı hafta gıdıcem dr herhalde alttan muayne eder dımı normalmı sezeryanmı ona karar verılır bende ne ıstedıgımı bılmyorum acıkcası normalde sezaryanda aynı ıste o acıyı ysayacaksı caresı yok hakkımızda hayırlısı rabbım bı an once tez vakıtte kurtulmamızı nasıp etsın hepımızın
canım çok sağol.inş siz de bi kucağınıza alın 4.ayda başlıyo programyerimsenibeno zamana kadar kolay ama şimdi artık herşeyin farkında ve büyüyo artık teyzesi.inşallah sütünüz bol olur hepinizin de..bebişinin cicileri de hayırlı olsun.Rabbim içini doldurmayı nasip etsin bebişinle..canım merak etme,doğurursunuz...,aradan benim gibi 4 ay da geçer....zaman öölee çabuk akıyo ki..yeter ki sağlıkla olsun.çok öptüm tatlım.Allaha emanet ol bebişinle...opuyorumnanaktangecmıs olsun canım ınsan kımbılır nasıl korkuyodur panık yapıyodur dımı aman dıkkat et salgın var zaten kucucuk daha annesı.ınsallah bızımde dogumdan sonra senınn gıbı hemen sutumuz gelır mamaya dayanmak zorunda kalmayız kızlar hurmada narda aklımda ınsallah unutmammda cantaya koyarım ozellıklede hurmayı teyzesı bızım dun odamız geldı daha ıyıce yerlestıremedım hos yerestırsemde burayaresım koymayı bılmıyorum tramıssu yardım edecek ınsallah.ayyy ayyy bı dogursk evımıze bı gelsek ınsana stres oluyor bı gu bızde senın gıbı bole anlatırızda bı gecırsek beauty .
ahhh sen bide son 2- 3 haftaya girde ozaman görelim seni canina okuyo resmen hamilelik iskence haline dönüsüyo...canim nisan cok tuhaf bisey böyle sümüksü bir akinti bir kere elimi degdireyim dedim yapiskan zar gibi...doktor rahim agzini tikayan zarlar dökülmeye basladigi icin geliyo dedi..bazilarinin kanli olurmus bazilarinin kansiz benim kansiz geliyo..slm canım elımde deılkı ıste cok korkuyorum ama vakıt gectıkce sıkıntım artıyo halıyle ve artık dogsun dıye bakmaya basladım senınnde az kalmıs nısanım gelıyo dedın bu nasıl bısı anlatsana bıraz bız dr la hala bısı konusmadk bı sonrakı hafta gıdıcem dr herhalde alttan muayne eder dımı normalmı sezeryanmı ona karar verılır bende ne ıstedıgımı bılmyorum acıkcası normalde sezaryanda aynı ıste o acıyı ysayacaksı caresı yok hakkımızda hayırlısı rabbım bı an once tez vakıtte kurtulmamızı nasıp etsın hepımızın
elifcim çok geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum.tam da doğuma yakın..Allah yardımcın olsun.inşallah doğumun kolay olur da nisa pınarımızı sağ salim kucağına alır koklarsın kuzucuğunu..evet canım bizim minnoş büyüyo ama gerçekten karnındayken daha kolay herşey.tadını çıkar.bizde her hafta yeni bi macera oluyo.zor gerçekten,yani 'ona bişey olursa korkusu' zor ama herşeye değer.Rabbim kolaylık versin sana da zeynep'e de esere de ve hazan yağmuruna da..Rabbim henüz bebişlerine kavuşmamış dostlarımıza da nasip etsin...:Saruboceq:
canlarım selamlar uzun zamandır giremedim özür dilerim
bebeğim 35 günlük oldu ama gaz sorunumuz var hep ağlıyo.
yeni resimler ekledim profilime bakmak isterseniz diye haber verim istedim .
elifatihefu canım sanada hayırlı doğumlar olsun inşallah .rabbim sağlıkla meleğini ve seni kurtarsın .
canım teessüf etme,insan sorulmak istiyo.madem sormuşsun o zaman özür dilerim dilerim tatlım.canım benim az kalmış doğuma nasıl heyecan vardır sende.Allahım sağ salim kurtarsın inş.Slm kıslar nasılsınız hepinize cvp vericem ama şimdi acelem var ne zamandır giremedimdim bil. çökmüştü şimdi annem geldi hemen bakayım dedim anam yanlız kalmasın beauty sana tesüf ediyom başkada bişi demiyom kıs hep soruyomya ya beni kimse sormamış deyin he bişi dicem elifimiz dün nisa pınarımızı normal doğurdu tombidik bir kızımız oldubabasının kopyası resmini koyar yakında haber vereyim fırsat varken kendinize ii bakın pazartesi büyük gün dua edinde kızım beklesin aşağıya acayip baskı yapıo herkese cvp vericem misafir gelecekmiş öptüm bayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?