canım aşılaman hayırlı olsun.inş.tutmuştur.benim de aşılama oldu ve çok ağrım oldu ama çok şükürkızım şimdi böylelikle kucağımda.sen de inan olacağına.Rabbim meleğini göndermiştir senin de inş.daha çok yazmk isterdim ama kızım rahat bı8rakmıyo.çok öptm.güzel haberler verirsin inş.dualrm seninlekizlar meraba,özledim inanin sizi bi ara hayata küstüm ,ama baktim olmadi herseye yeniden baslamaya karar verdim ve dün 2.asilamami yaptirdim,ama bosvere bosvere yaptirdim omasada hayata küsmüycem artik.ama bu sefer kasiklarim ve belimde cok siddetli agrilar var neden aceba ne yapmaliyim sizce nelere dikkat etmeliyim.yazarsaniz sevinirim tecrübe sahibi arkadaslarim ama dualarim her zaman hepimiz icin devam etti.ondan vazgecmedimmmm...:enbuyukkk::enbuyukkk:
kizlar meraba,özledim inanin sizi bi ara hayata küstüm ,ama baktim olmadi herseye yeniden baslamaya karar verdim ve dün 2.asilamami yaptirdim,ama bosvere bosvere yaptirdim omasada hayata küsmüycem artik.ama bu sefer kasiklarim ve belimde cok siddetli agrilar var neden aceba ne yapmaliyim sizce nelere dikkat etmeliyim.yazarsaniz sevinirim tecrübe sahibi arkadaslarim ama dualarim her zaman hepimiz icin devam etti.ondan vazgecmedimmmm...:enbuyukkk::enbuyukkk:
canım benim ya maşallah oldu mu o kadar ya ne çabuk geçiyor zaman elifcimde dogum yapmış hayırlısıyla daha dün üzülüyorduk olmuyor dıye allah cok buyuk gun gelıcek bizlerde haykırıcaz inşallah nohutunuda senınde cokk öpüyorum maşallah fotolarada baktım hepsi süper çok tatlısınız canım benımcanlarım selamlar uzun zamandır giremedim özür dilerim
bebeğim 35 günlük oldu ama gaz sorunumuz var hep ağlıyo.
yeni resimler ekledim profilime bakmak isterseniz diye haber verim istedim .
elifatihefu canım sanada hayırlı doğumlar olsun inşallah .rabbim sağlıkla meleğini ve seni kurtarsın .
canım benim ya maşallah dualarım senınle olucak allah yar ve yardım cın olsun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inaşllah dualarımdasın canım haberini beklicem öpüyorum cokkk özletme ekdnıni son hazırlıkları yapıyorsundur şimdi kolay gelsin sana canım benım öpüyorum çokkkkSlm kıslar nasılsınız hepinize cvp vericem ama şimdi acelem var ne zamandır giremedimdim bil. çökmüştü şimdi annem geldi hemen bakayım dedim anam yanlız kalmasın beauty sana tesüf ediyom başkada bişi demiyom kıs hep soruyomya ya beni kimse sormamış deyin he bişi dicem elifimiz dün nisa pınarımızı normal doğurdu tombidik bir kızımız oldubabasının kopyası resmini koyar yakında haber vereyim fırsat varken kendinize ii bakın pazartesi büyük gün dua edinde kızım beklesin aşağıya acayip baskı yapıo herkese cvp vericem misafir gelecekmiş öptüm bayyyy
kizim bu teyzeleri daha güzel resimleri yakinda gelicek insallah
masallah deyin kizima
zeynepcim senden naber bakalım?yarın büyük gün inşallah...büyük maratonun sonuna geldiniz kızınla.inşallah sağ salim gider dönersiniz hastaneye.sakin ol canım,inşallah çok kolay geçer.hiç stres yapma.meleğine kavuşma sırası sende inş...Rabbim kolaylıklar versin..güzel haberlerinizi bekliyorumm...dua edicem bu gece..hiç korkma.tek bir ağrı bile duymadan minik kızını alırsın inş kucağına.çok öptüm canım.ii dinlen..yarın minnoşuna doya doya sarılırsın inş....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
masallah deyin kizima
Sağol canım benim walla yarın büyük gün hala inananmıyorum o günün gelip çattığına dün doktora gittik herşey güzel maşşallah salı günü anne ve baba olarak yollucam sizi dedi dok epidural anestezi olıcakmışım bana dediki ben kadın olsam 1 tane doğururum onuda sezeryan yaparım çok güldüm walla ama bana moral verdi dualarına şiddetle ihtiyacım war zaten hepinizin netin başında çokta oturamıyorum canım bilirsin ağrı başlıoyr hemen o yüzden bugünlere giremedim ama aklım hep sizde benim vefalı arkadaşım unutmayıp bana moral verdiğin için sağol opuyorumnanaktan kızımın son görüntüsünü aldık o kadar sıkılmışa benziyoki sorma bende sabret yakında çıkıcan o dar yerden dedim bende doğumda sıradaki arkadaşlara (özellikle tramisuya )du edicem rabbim hapsine bu duyguları yaşatsın hepinizi kızınıda öpüyorum dua edin anacıma.s.
beauty,canim cok tesekkürler cok cok sagol.insallah bende haykiririm burda hamileyim diye hayirlisiyla.burdaki bütün arkadaslarim da insallah.bu gün besinci gün olcak,ne zaman belirtiler oluyo canim olursa tabi.herkeste farkli ama duymak rahatlatiyo.kizini co cok öp bizim icinde o melek kokisuyla ohhh,
Ayy Ayy maşallah lar olsun Elifciğim çokkk ballı yaa Rabbim onu sana bağışlasın.Allah analı babaşlı büyütmek nasip etsin güzelim.
HOŞGELDİN -- NİSA PINAR---
elifcim allah anali babali büyüutsün canim.41 kere masallah.allah nazarlardan korusun darisi bizr olsunnnnnn.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim onu bennnnnnn.çok tatlııııııı maşalllaaahhhhh sana teyzemm.elifcim hayırlı uğurlu olsun kızımız canım.Rabbim sana ve eşine bağışlasın inşallah...ikinizin de iii olmasına çok sevindim.doğum tarihi de pek afilli.akıllı kız güzel bi tarihte geldi:)k.nın üstüne oturunca daha çok foto yolla emi annesi merak ederiz bu güzel bebişi... darısı ilk olarak zeynep'e..sonra da eser'e,hazan yağmuruna,parıla ve tiramisuya ve yeni arkadaşımız kara kızıma...ve tabi tüm sabırla bekleyenlerin başına inş...
taze annecik seni çok çok tebrik ediyorum hayatım.kızınla ve eşinle artık çekirdek aile oldunuz Rabbim daima bir arada eylesin sizi sağlıkla ve mutlulukla...minnoştan ve kendinden haberdar etmeyi unutma...çok öptük sizi teyzesi kızımla...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
masallah deyin kizima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?