Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım aşılaman hayırlı olsun.inş.tutmuştur.benim de aşılama oldu ve çok ağrım oldu ama çok şükürkızım şimdi böylelikle kucağımda.sen de inan olacağına.Rabbim meleğini göndermiştir senin de inş.daha çok yazmk isterdim ama kızım rahat bı8rakmıyo.çok öptm.güzel haberler verirsin inş.dualrm seninle

beauty,canim cok tesekkürler cok cok sagol.insallah bende haykiririm burda hamileyim diye hayirlisiyla.burdaki bütün arkadaslarim da insallah.bu gün besinci gün olcak,ne zaman belirtiler oluyo canim olursa tabi.herkeste farkli ama duymak rahatlatiyo.kizini co cok öp bizim icinde o melek kokisuyla ohhh,

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞİMİZ..........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1) mevzey................... kiz:CüvCüv: 16 kasım 2009

2) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

3) hazanyagmuru......... :CüvCüv:

4) sadecesen21........... :CüvCüv::CüvCüv:

5) zeyhat.................:CüvCüv:

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek: KAYRA SENA bebek :))

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 --:ecrin_bebek: HÜSEYİN EFE bebek :))

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

---BERYAL---5 EKİM 2009-- :ecrin_bebek: DORUK BEBEK :))

sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm

a.s.a.s.a.s.

---EliFatihEFU -- :ecrin_bebek: 12 KASIM 2009 --NİSA PINAR BEBEK :))
normal--

a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olsun canım allah dualarımızı kabul etsın imnşallah canım inşallah bu kez olur dualarım sneinle.....benimde zman zaman umutsuzluga kapıldıgım oluyor hatta hepımızın oluyor ama hayat bu bi şekilde alışmak ve sabretmek zorundayız başka yapabileceğimiz bişey yok allah bizlerede anne olmayı naip etsin canım öpüyorum....

canım benim ya maşallah oldu mu o kadar ya ne çabuk geçiyor zaman elifcimde dogum yapmış hayırlısıyla daha dün üzülüyorduk olmuyor dıye allah cok buyuk gun gelıcek bizlerde haykırıcaz inşallah nohutunuda senınde cokk öpüyorum maşallah fotolarada baktım hepsi süper çok tatlısınız canım benım

canım benim ya maşallah dualarım senınle olucak allah yar ve yardım cın olsun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inaşllah dualarımdasın canım haberini beklicem öpüyorum cokkk özletme ekdnıni son hazırlıkları yapıyorsundur şimdi kolay gelsin sana canım benım öpüyorum çokkkk

bizzzz gellldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkhihoyyy t
kizlar sonunda bende kavustum melegime
11.11.2009:ecrin_bebek: dogumlu minik melegim
carsamba gece saat 2:20 de suyum geldi..hemen hastaneye gittik sabaha karsi 4 bucuk gibi sancilarim basladi
saat 7 ye kadar sancimi cektim daha sonra sicak küvete soktular beni..zaten rahimimde 3 cm acilma vardi daha önceden suya girdim ciktim 8 cm e ulasti saat 7 de esas dogum sancilari basladi..10:13 te melegim dünyama geldi
3370 gr , 52 cm boyu Nisa Pinar
ikimizde cok iyiyiz..3 gün hastanede yattik dinlendik artik evimizdeyiz cok sükür..
biraz önce ebe teyzemiz eve geldi 10 gün süreyle hergün gelicek kontorol edicek...simdi uyurkensize haber vereyim istedim..
bizde haberler böleeee
k.cimin üstüne tam oturmayi basarabildigim zaman daha detayli görüsürüz
hepiniz kendinize iyi bakin

kizim bu teyzeleri daha güzel resimleri yakinda gelicek insallah
masallah deyin kizima

Son düzenleme:
Ayy Ayy maşallah lar olsun Elifciğim çokkk ballı yaa Rabbim onu sana bağışlasın.Allah analı babaşlı büyütmek nasip etsin güzelim.

HOŞGELDıN -- NıSA PINAR---

masallah deyin kizima

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim onu bennnnnnn.çok tatlııııııı maşalllaaahhhhh sana teyzemm.elifcim hayırlı uğurlu olsun kızımız canım.Rabbim sana ve eşine bağışlasın inşallah...ikinizin de iii olmasına çok sevindim.doğum tarihi de pek afilli.akıllı kız güzel bi tarihte geldi:)k.nın üstüne oturunca daha çok foto yolla emi annesi merak ederiz bu güzel bebişi... darısı ilk olarak zeynep'e..sonra da eser'e,hazan yağmuruna,parıla ve tiramisuya ve yeni arkadaşımız kara kızıma...ve tabi tüm sabırla bekleyenlerin başına inş...
taze annecik seni çok çok tebrik ediyorum hayatım.kızınla ve eşinle artık çekirdek aile oldunuz Rabbim daima bir arada eylesin sizi sağlıkla ve mutlulukla...minnoştan ve kendinden haberdar etmeyi unutma...çok öptük sizi teyzesi kızımla...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zeynepcim senden naber bakalım?yarın büyük gün inşallah...büyük maratonun sonuna geldiniz kızınla.inşallah sağ salim gider dönersiniz hastaneye.sakin ol canım,inşallah çok kolay geçer.hiç stres yapma.meleğine kavuşma sırası sende inş...Rabbim kolaylıklar versin..güzel haberlerinizi bekliyorumm...dua edicem bu gece..hiç korkma.tek bir ağrı bile duymadan minik kızını alırsın inş kucağına.çok öptüm canım.ii dinlen..yarın minnoşuna doya doya sarılırsın inş....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sağol canım benim walla yarın büyük gün hala inananmıyorum o günün gelip çattığına dün doktora gittik herşey güzel maşşallah salı günü anne ve baba olarak yollucam sizi dedi dok epidural anestezi olıcakmışım bana dediki ben kadın olsam 1 tane doğururum onuda sezeryan yaparım çok güldüm walla ama bana moral verdi dualarına şiddetle ihtiyacım war zaten hepinizin netin başında çokta oturamıyorum canım bilirsin ağrı başlıoyr hemen o yüzden bugünlere giremedim ama aklım hep sizde benim vefalı arkadaşım unutmayıp bana moral verdiğin için sağol opuyorumnanaktan kızımın son görüntüsünü aldık o kadar sıkılmışa benziyoki sorma bende sabret yakında çıkıcan o dar yerden dedim bende doğumda sıradaki arkadaşlara (özellikle tramisuya )du edicem rabbim hapsine bu duyguları yaşatsın hepinizi kızınıda öpüyorum dua edin anacıma.s.

mevzey dualarimiz seninle canim,o yolda kimse kalmaz Allah hayirlisiyla kurtarsin senide,seninde bebisini görelim hayirlisiyla,teyzeleri duacinizzzz

canım benim,ne demek,tabi ki birbirimize destek olmak için buradayız.mutlu,mutsuz her an yanımdaydınız,ben de (inş hep mutluluk anlarında) yanında olabiliyosam ne mutlu...her şey çok kolay olacak,hiç bişey anlamadan bi bakmışsın kızını kucağına vermişler..o kadar kolay yani.demiştin dersin...yerimsenibendualarımız seninle canım.ayyy valla önce elif sonra sen...inan doğum anınmı hatırlıyorum ben de sizinle birlikte heyecanlanıyorum vallahi..insanın hayatındaki en muhteşem an.Allahın mucizesi..o anı doya doya yaşarsın inş arkadaşım..:Saruboceq:darısı buradaki tüm dostlarımıza..
bu arada yanına hurma ve zemzem suyu almayı unutma canım,sünnetmiş.tüm hazırlıklar tamamdır artık.bekliyoruz artık minik hatice cemreyi de aramıza.valla kızımın arkadaşları çoğalıyo:teytey::teytey:
çok öpüyorum canım.inş güzel haberlerle ve kızının fotolarıyla dön sen de..kaydirigubbakcemile3

canım inş sen de hamişsindir.dualarım seninle ve tüm isteyenlerle..herkeste belirtiler farklı oluyodur ama bende çok ağrı olmuştu,hatta ben çok üzülmüştüm ve garanti adet olucam dedim.o ayki adet tarihimden itibaren 21.gün kan testi yaptırdım ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim.bende adet sancıları başlamış gibiydi yani.adetime daha 7-8 gün varken çıktı kan tahlilinde.beklemek istemezsen aşılamanın 11.günü de belli oluyo zaten.kan tahlili net yanıt..Rabbim inş elini boş çevirmesin.aşılama sırasında rahat ve sakin olabildiysen inş olmuştur...(elbette Allah bilir,benimki sadece umut)
zeynep de ben de aşılamayla hamile kaldık,ilk aşılamamızdı ve ben kızıma kavuşalı tam 4,5 ay oldu,zeynep de yarın kavuşuyo inş...sen de umutlu ol arkadaşım.Rabbim isterse olur..duacınım.çok öptüm.güzel haberlerini almak dileğiyle...kaydirigubbakcemile3

Ayy Ayy maşallah lar olsun Elifciğim çokkk ballı yaa Rabbim onu sana bağışlasın.Allah analı babaşlı büyütmek nasip etsin güzelim.

HOŞGELDİN -- NİSA PINAR---

elifcim allah anali babali büyüutsün canim.41 kere masallah.allah nazarlardan korusun darisi bizr olsunnnnnn.

hepinize cok tesekkürler kizlar darisi insallah hamileleere ve hasretle bekleyenlere olsun..
öyle güzel bir duygu ki hayatimda döktügüm en degerli gözyaslari kizimin dogumu sirasinda kucagima verdiklerinde oldu...rabbim hepnize yasatsin ayni duygulari:Saruboceq:

dogum sancisi cekerken hep aklima tramissu bide paril geldi allah im onlarada ver onlarada yasat diye hep dua ettim:Saruboceq:gerci o sanciyi cekerken bu dua sanki beddua edermis gibi oldu ama olsun kaydirigubbakcemile3 insallah rabbim dualarimi kabul eder..sancilarim cok artinca dua etmeyi bile unuttumkafamçokkarıştı..bir an önce dogsun diye ikindim durdumkaydirigubbakcemile3
zeynepte yarin aliyo kizini kucagina insalah darisi esere siraya o girdi simdilik
benden bukadar firsat bulunca yine yazarim 5 gündür 2 saatlik tilki uykusuyla duruyorum kizim uyurken bende kestireyim azcik
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

beauty,canim cok sagol,tabi Allah bilir ama beklemek cok zorlu bisey bunu en iyi bilenler arasindasin o zorlu sürectede insan bunlarla zaman gecirip duydugu seylerlede rahatlayip umut aliyo.benimki ve cogu kizlarinkide bu iste diyorum bak bu gün 7 ci gün oldu hayirlisi insallah.doguma gidecek arkadaslarimizada burdan ALLAH tan yardim etmesini diliyorum.ELIF haklisin canim degerlendir kizinin uyudugu firsatlari.bizim icinde öp o tatli meleklerinizi kizlar.bazen de ne diyorum biliyomusun bak nerden nereye hepimiz.bu vesileyle dualar ediyoruz tanistik buda bisey bundada var bi hayirrrrrrrrr.

masallah deyin kizima

allahım olamaz bole guzellık cok tatlı yaaaaaa allah bagıslasın kurtuldun kız hayırlı ugurlu olsun canım allah benıde kurtarsın kızlar sıra bende ya cok korkuyorum ve cok rahatsızım artık hıc uyuyamıyorum cok zor gecmeye basladı gecelerı nefesım tıkanıyor uykumdan nasıl kalkıcamı sasırıyorum ve cok fena carpıntı yapmaya basladı allahım zamanım gelsede bende kurtulsam bende alsam oglusumu kucagıma cok tatlı kızın ya nasıl oldu cok zorladımı annesı senı allahım bıde ben atlatsam kızlar dua edın nolur rabbım bu yolda kımseyı eylemesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…