Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayni sekilde canim sikintisi olunca benim kizimda uyumuyo hic ya sallanicak yada kucakta gezinicek minicik zilliler ama huylari var istedikleri olmazsa yirtina yirtina agliyolar...
altini acinca bazen agliyo bazen aglamiyo üstünü degisirkende cani isterse agliyo cani isterse gülüyoakannehir
meme ucunun yarasina siyah poset cay koy canim benimde hastanede kaldigimizda yara olmustu hastanede poset cay koydular mememe gecti..siyah poset cayi azcik suyla demle sogut gögüs pedinin arasina kompress yap cok ii geliyo...her emzirmede yenisiyle degistir, bide mezirdikten sonra meme ucunu biraz SIK sütün ciksin disari sonra sütünle meme ucunu temizle kurula öyle kapat...bide sütünü memende tutma bir pompa edin sütünü bosaltmazsan geri kacar sana verdigi sikintida cabasi...birini emdir birini pompala pompalanmis sütü 24 saat buzdolapta tutabilirsin sonra ister ver biberondan icsin ister dök..sen pompaladikca cok daha fazla sütün gelicek meme tamamen bosalinca hemen yerine yeni üretiyo..canim bunlarin hepsi evime gelen ebenin tavsiyesi onun sayesinde ben cok rahat emziriyorum allah arzi olsun kadindan...bide memen sisiyo sütün tamamen bosalmadigi icin emzirme sirasinda memeni catal yapip tutmak yerine alttan üstten sagdan soldan masaj yap daha kolay aksin sütün böylece hem bebek daha cabuk emiyo hemde daha az cekip yorulmadan emmis oluyo...emme bitincede gögüsünün sis olan kisimlarina özellikle koltuk alti kismina soguk süzme yogurt sür üstüne mutfak pecetsi sar bidahaki emzirmeye kadar öyle beklet....
bu dediklerimi yap bak cok memnun kalicaksin.

gözünüzün mikrop kapmasida emzirme sirasinda dikkat et memen yada sütün cemre nin gözlerine degmesin süt deyiyince yada annenin memesi deyiyince olurmus öyle...onun icinde papatya cayiyla sabahlari temizleyebilirsin..
gaz sikintisi icinde hergün bir bardak rezene cayini emip gazini cikarmaya baslamadan önce biraz ver..ben rezeneye basladim emerken gazini kendisi cikariyo nisa bazen alttan bazen üsttenkaydirigubbakcemile3baska seylere alisip sütümü birakicak diye düsünme ac olunca memeye deli gibi saldiriyolar..bide bir kahve fincaninda bir cimdik kimyonu demle 3 cay kasigi sabah 3 cay kasigi aksam akip agzina kalaninida kendin ic..sende rezene cayi ic gaz problemi böylece ortadan kalkiyo
ayyy amma yazdim haaaaa insallah isine yararlar
cok öptük sizi kendinize ii bakin...opuyorumnanaktan

eserccim sakin korkma cati muayenesi 30 saniyelik bisey doktor parmaklarini sokuyo acilmaya bakiyo canini yakmiyo hic kasma kendini .bak bi ara firsatim olunca dogum hikayemi yazicam dogum korkulacak bisey degil benim 3 saatte dogdu minnosum..cektigin agri o anda dayanilmazmis gibi geliyo ama kucagina alinca hersey bitiyo zaten tam dogum baslayinca fazla sancini hissetmiyosun önden cekilen sanci insani yoruyo....
allah yardim ediyo inan bana , korkma
allah bir avazda kurtarsin insallah tahmini dogum tarihin ne zaman ?

saol canım herkes tasasını attı valla cok yanlız kaldım nolursun bı an once yaz dogum hıkayenı benım tahmını dogumm 17 22 aralık arasında cokkk korkuyorum ve panıkteyım rahatlatın kızlar benı bıraz ya nolur

ya kızlar cuma günü ovitrelle vuruldum. 12 saat sonra (yalnız eşim burada yoktu 2hafta ara vermiştik) ilk cinsel birleşme, 24 saat sonra 2. birleşme oldu.36. saat te mi olması gerekiyor ya a 36. saatten sonra mı.bir yerde 36-40 . saatler arası yazıyorddu. ya ben de görev gibi olacak die çekiniyorum eşime demeye.biz erken mi beraber olduk.napim şimdi ?

slm cnm sorun etme sakın allah hakkınızda hayırlısını versin size inşallah cok sorun olcagını sanmıyorum cnm aslında iğneden sonra 36 saat sonra ilişki deniyor cunku yumurtaların iğneden sonra 36 saat içinde çatlıyor ama sen erken bile ilişkiye girmiş olsan spermler içinde 3 gune kdr yasayabılıyor hem zaten siz 2 kez ilişki olmuş sorun yok yani cnm içini rahatt tut tatlım haklısın görev gibi ooluyor aslında onu unutup tadını cıkartmaya başlasak belkıde beyınde bıtıcek ve hersey cok daha kolaylasıcak ama olmuyo işte .....

tramissu sağol canm artık takmıyorum nasıl olsa olan oldu.şimdi cuma akşam üzeri iğne oldum.cumartesi sabah ve akşam üzeri,pazar öğlen pazartesi sabah beraber olduk.artık salı ve perşembe gece de beraber oluruz. :) ayy allahım ya sen aklımı koru :) bakalım eğer bu şekilde tutarsa benden sonraki arkadaşlara dicem valla hergün hergün diye :)

gerıde kahıc gırmıyosunuzmıs lıste kızlar nıye

slm kıızlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizleri.yaklaşık 1.5 yıldır korunmuyouz ama olamdı hala.ben pko hastasıyım dostinex glifor kullanıyorum.ayrıcada ovitrelle ve klomen.heray umutla bekliyorum acaba buay tutucakmı diye.gecenin bu saati olmuş ben hala bu konuları okuyorum.kimseye bişeyde diyemiyosun benim sorunum var desen pat başlarlar onu yap bunu yap şunu yap diye doktordan çok doktor kesilirler.birinin yanına gitmek bile istemiyorum artık daha sende bişey yokmu diyolar diye.haep dua ediyorum Rabbime bana isteyen herkese nasip etsin diye.

hosgeldın canım aramıza ınsallah hayırlısıyla sende kavusursun bebısıne dostınex ı sut hormonunn yuksek cıktıgı ıcın kullanıyosun dımı bende kullanmıstım ama eger gebelık dusunuyosan dostınex ı kullanmanı hıc onermemm bu hapı kullanırken hamıle kaldıgında bebege zaralar verebılıyo ben yasadım ılk bebegımde baska bı dr a basvurdugumda dostınex yerıne baska hap kullanmamı onerdı o hapı gebelıkte her dr onermez demıstı dusuklere sebep sorunlu bebeklere sebep oldugunu soylemıstı bende dusuk yaptım sımdı kım kullanıyorsa uyarma geregı duyuyorum

Hoşgeldin canım seni en ii biz anlarız azmı üzüldük gözyaşı döktük bende 2 sene bekledim 3 kere klomen denendi bekledik glukofen kullandım pcosluyum ayrıca ama olmadı bende aşılama istediğimi söyledim beautyde bende ilk seferde hamile kaldık elif eser asyacanda beklemedikleri anda kendiliğinden kavuştular meleklerine allah ol derse olur gerisi boş moralini bozma elbet sende kavuşucan meleğine dert etme bugünlerin tadını çıkar uykusuzluktazan ölüyorum 25 gündür öncesindede doğum heyecanından alahım eksikliğini göstermesin amatüm hayatın oluyo sen diye bişey kalmıyo o yüzden canını sıkma herşeyin vaakti var hayırlı evlat nasip etsin mevlam

esercim çok az zamnın kalmış baktımda eli kulağındadır annesi hayırlı doğumlar sana hiç korkma duacınım bak bizim geçti bile 25 günlük olduk korkacaksan illa bakımı doğumu solda sıfır bırakır allahım bir nefeste kurtarsın inş.

cnm çok sağol uyardığın için bende bu konuda epey araştırma yaptım dediğini destekler çok fazla yazı okudum hatta doktoruma söyledim bunu hamile kaldığını anladığında kes bişey olmaz diyo.bebek anne kanından 3.aydan sonra beslenmeye başlıyo oyüzden zarar vermz dedi ama tabi benim içim rahat değil.bıraksam süt hormonum yükseliyo hemen napcamı şaşrıdım kullansam olmuyo kullanmasam olmuyo.sen dostinex yerine ne kullanıyosun o ilaç zarar vermiyomuymuş:1hug:

hoşbulduk cnm aslında haklsın ama gelde bunu bana ve benim gibilere anlat işte herşey Rabbimden ol demesse olmaz ama yinede çok üzülüyo insan bi arkadaş çevresne girsk hepsi çoçuklarıyla ilgileniyo yemek bile aynı anda yiyemiyolar annesi yerse babası bakıyo babası yerse annesi bakıyo ama biz oturup rahatça yiyoruz bu bile okadar zoruma giidyoki.bilmiyorum ya takmamaya çalışıyorum ama beceremiyorum bi türlü.

valla hıkaye o be canım ben hamıle kaldım hatta sen anlayana kadar zaten bebıs 1 aylık 1 bucuk aylık oluyor zaten ben 1 aylıkken dusukle sonlandı gebelıgım ben dostınex yerıne progestan kullandım hıc bı zararınıda gormedım canım

saol canım evet cok az kaldı nolur dua edın bugun hastaneye gıttım 1 bucuk sntım lık acılman var acılma basklamıs dedı ayın 16 tekrar gel dedı bılemıyorum sızce ayın 16 sına kalırmıyız kızlar

canim acilma baslamissa dogumun kolay olur benimde birkacgün öncesinden 3 cm acilmam vardi cok sükür kolay oldu
hem ayin 16 sinda surda 5 güncük bisey kaldi insallah saglikla dogurursun yavrunu
korkma canim tamam mi

canim acilma baslamissa dogumun kolay olur benimde birkacgün öncesinden 3 cm acilmam vardi cok sükür kolay oldu
hem ayin 16 sinda surda 5 güncük bisey kaldi insallah saglikla dogurursun yavrunu
korkma canim tamam mi

ıcımı rahatlatıyosun bıraz kendınden bahsetsene canım ya kolaymı olur dersın 5 gun varda ıste offff ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…