sen hep benim dualarimdasin zaten dogumda bile hep senin icin dua ettim...
kizim büyüdü teyzesi 3 gün sonra kirkimiz cikiyo gelisímini görün diye bende arada resimlerini ekliyorum..boncuk boncuk bakiyo bütün resimlerde cok bilmis bi hali var fettan bisey olucak galiba..
hamileyken kendini hic göstermemisti ama simdi resim cektirmeyi seviyokaydirigubbakcemile3
zeyhattan haber alamadim canim eser düsük yapti demisti o yüzden sileyim dedim ama az önce konularini arastirdim sonunda oldu yaziyo profilinde demekki gebeligi devam ediyo sen bi ara eklersin yine listeye...
eserinde toparlanmasi icin biraz zaman gerek,simdi firsat bulamaz ama yakinda insallah onun oglusununda resimlerini görürüz...
bizde seni öptük kizimla
bakin teyzeleri 1 aylik nisa pinar
masallah deyin kuzuma
saol beryalim dogdu balböcüüm hemde 40 i bile cikiyo yarin,cabucaktan büyüyolar onun gelisimini görmek cok mutlu ediyo benicanım benim balböcüğün doğmuş ömürlü olsun .çok tatlı maşallah.
beauty nerelerdesin canım ya arada selam çaksana illa nazlı hanfendi sorulmadan görünmeyecekkaydirigubbakcemile
canım benim,çok sağol desteğin için...gerçekten çok haklısın,moral çok önemli.aynen dediğin gibi moralim iise sütüm artıyo hiç bişey yemesem de..ama her zaman da herşey çok iii gitmiyo işte..inşallah herşey yoluna girer.canım benim çok geçmiş olsun bebişe geçenlerde bizde oldu aynısı bebiş banyonun ertesi günü takır takır öksürüp hapşırıyodu neyse geçti seninde geçer merak etme yanlız terletmemeye çalış biz yanlış yaptık sık giydiriyoduk artık kalkınca hırkasını atıyom üstüne yatarkende boğmuyom minnoşu çabuk iyileir inş. annesi insanın canından can gidiyo demimafoldumben canım kilo meselesini çok takma süt verme olayın bitince düzene sokarsın beslenme olayını ben erken girmişim bu bunalıma seninle aynı sıkıntıları yaşıyorum 7 kilo gitti kaldı 3 ama göbek çok şekilsiz sinirimi bozuyo ameliyat yerime daha bakamadım çok ödleğim ..kocan beğenmeyecek diye kafanı bunaltma canım çok güzel evlatlar verdik kolaymı hem herşey yavruşlar için bende herkesin dediğini yapıyorum ama keşfettim moralim iise sütümde ii bizim çıkıp dolaşmamız değişiklik yapmamız lazım bebişin iyileşince çıkın dolaşın ikinizede ii gelecek bozma moralini sütün esas o zaman azalır kende ve kızıma ii bak öptüük kızımla sizi
sen hep benim dualarimdasin zaten dogumda bile hep senin icin dua ettim...
kizim büyüdü teyzesi 3 gün sonra kirkimiz cikiyo gelisímini görün diye bende arada resimlerini ekliyorum..boncuk boncuk bakiyo bütün resimlerde cok bilmis bi hali var fettan bisey olucak galiba..
hamileyken kendini hic göstermemisti ama simdi resim cektirmeyi seviyokaydirigubbakcemile3
zeyhattan haber alamadim canim eser düsük yapti demisti o yüzden sileyim dedim ama az önce konularini arastirdim sonunda oldu yaziyo profilinde demekki gebeligi devam ediyo sen bi ara eklersin yine listeye...
eserinde toparlanmasi icin biraz zaman gerek,simdi firsat bulamaz ama yakinda insallah onun oglusununda resimlerini görürüz...
bizde seni öptük kizimla
Canlarım nasılsınız hepinizi özledim bebişler harika Allah uzun ömürler versin Rabbim her birini ana babasına bağışlasın.tramissu elif mevzey beauty sizler nasılsınız beauty yok galiba bayaadır.
Bende giremiyorum birtakım sıkıntılar artı birde ders yaptırmam gereken bir sıpa!
Hiç vaktim yok o kadarki her hafta bitimine yakın doktora gitme kararı alıyorum ama ne yazıkki uygulayamıyorum.Bu arada bir ablanın tavsiyesini uıygulayacağım sonsuz hikmet sahibi olan Mevlama ısrarla yalvaracağım bunuda biraz zor ama 40.000 kevser suresiyle yapacağım inşallah, bu surenin açıcı özelliği var dedi ve Allahın izniyle dileğin olur dedi.Tabii takdir Allahın buda vesile olmuş olur.Öpüldünüz canlarım.
ben de önce serophene kullandım ve ardından ovitrelle oldum..dün de aşılamam yapıldı..allah hayırlı etsin inşallah en zor beklemekmiş o kadar gün nasıl geçecek bilmiyorum..çok merak ediyorum..inşallah tutar..
canım benim iyi olmanıza sevındım ama moralıne üzüldüm ....canım benim...sorduğun için sağol.parıl da da sormuş sağolsun..canım,uzun zamandır nete giremiyorum.malum artık siz de biliyosunuz ki bebişle uğraşmak zor zanaatyerimsenibenbizim minnoş hasta teyzeleri.neredeyse bronşit:çok üzgünüm:iyi ki kaloriferli evde yaşıyoruz.yoksa sanırım biz bu bebişi zatürre edecez:çok üzgünüm:anlamıyorum nasıl becerdik.korkumuzdan çok sık da yıkayamıyoruz zaten.ama nolduysa bi gecede oldu.yıkandığı günün ertesi başladı hönk hönk öksürmeye.tabi bende ne moral kaldı ne bişey.zaten bu aralar depresyondayım.verdiğim bütün kiloları geri aldım.:1no2:tombik bi anneyim artık.iiice vazgeçtim kendimden.ne iş yapmak istiyorum,ne de kendimle ilgilenmek...evden de çıkmaz oldum.kıyafetlerimin içine giremiyorum,bu yüzden de yeni şeyler almak içimden gelmiyo.hiç bişeyi yakıştıramıyorum kendime.özgüvenimi yitirdim.eşim de beğenmicek diye çok korkuyorum...nasıl oldu bu hale geldim bilmiyorum..emziricem diye yiye yiye şiştim.elifcim,zeynepcim,beryalcim ve esercim...sakın süt olacak diye tatlının dozunu kaçırmayın.rastgele yenen hiç bişey süt yapmıyo.ben her sütüm azaldığında strese girdim ve ne tavsiye ettilerse dana gibi yedim içtim.yemediğim bişey kalmadı sanırım..ve tabi sorunsuzca ve hiç sütünüz kesilmeden emzirmek çok önemli..ilk 3 ay çok ii sütüm vardı ve kilolar çok çabuk gitti.ama şimdi sütüm tekledikçe bana kilo olarak geri dönüyo her yediğim..anlıycaanız ben bunalımdayım.elbette ki herşeyden önce kızım geliyo ve elbette ki hayatıma ii ki girdi.ama konu o değil.ben kendim başardım bunu....:1no2:neyse daha fazla başınızı ağrıtmıyım....
kızlar hepinizin bebişi çok tatlı maşllahfotoları gördüm.çok tatlılar..darısı sırada bekleyenlerin başına inş...
parılcım Allah sana da kolaylık versin oğluşunla..ama sen de artık tedaviye başla canım ya..senden de tiramisudan da haber bekliyorum sürekli..her girişimde sizden haber varmı diye bakıyorum...Allah dualarımızı kabul eder inş...
bu arada eser de dünyaya getirmiş oğluşunu hayırlı uğurlu olsun canım..ailesine vatanına milletine hayırlı bi evlat olsun inş...
hepinizi çok öpüyorum ve sizden dua bekliyorum...inş bugünler de geçer...:Saruboceq:
HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--ahsenecem.....
--mişha.............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya..............
--karakizimmm.......
--sanal................
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) sadecesen21.........:CüvCüv: :CüvCüv:
ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........
-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek: KAYRA SENA bebek :))
Sezeryan---3350 gr --51cm
a.s.a.s.a.s.
-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 --:ecrin_bebek: HÜSEYİN EFE bebek :))
sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm
a.s.a.s.a.s.
---BERYAL---5 EKİM 2009-- :ecrin_bebek: DORUK BEBEK :))
sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm
a.s.a.s.a.s.
---EliFatihEFU -- :ecrin_bebek: 11 KASIM 2009 --NİSA PINAR BEBEK :))
normal--3370 gr 52 cnm
a.s.a.s.a.s.
--MEVZEY--:ecrin_bebek: 16 KASIM 2009 HATİCE CEMRE BEBEK:)))
a.s.a.s.a.s.
26ESER26--:ecrin_bebek: 15 ARALIK 2009 EGE BEBEK :)))
normal
a.s.a.s.a.s.
oglun cok yakisikli canim allah sana ve esine bagislasin dogum nasilsi anlatsana korktugun kadar vrmydi,biraz zor olmus duydum ama inan cok cabuk iyilesiceksin...saol canım fotografı buraya eklemeyı becerememıstım nasıl teyzelerı oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?