Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim balböcüğün doğmuş ömürlü olsun .çok tatlı maşallah.

Canlarım nasılsınız hepinizi özledim bebişler harika Allah uzun ömürler versin Rabbim her birini ana babasına bağışlasın.tramissu elif mevzey beauty sizler nasılsınız beauty yok galiba bayaadır.
Bende giremiyorum birtakım sıkıntılar artı birde ders yaptırmam gereken bir sıpa!
Hiç vaktim yok o kadarki her hafta bitimine yakın doktora gitme kararı alıyorum ama ne yazıkki uygulayamıyorum.Bu arada bir ablanın tavsiyesini uıygulayacağım sonsuz hikmet sahibi olan Mevlama ısrarla yalvaracağım bunuda biraz zor ama 40.000 kevser suresiyle yapacağım inşallah, bu surenin açıcı özelliği var dedi ve Allahın izniyle dileğin olur dedi.Tabii takdir Allahın buda vesile olmuş olur.Öpüldünüz canlarım.

ben de önce serophene kullandım ve ardından ovitrelle oldum..dün de aşılamam yapıldı..allah hayırlı etsin inşallah en zor beklemekmiş o kadar gün nasıl geçecek bilmiyorum..çok merak ediyorum..inşallah tutar..

beauty nerelerdesin canım ya arada selam çaksana illa nazlı hanfendi sorulmadan görünmeyecekkaydirigubbakcemile

canım benim...sorduğun için sağol.parıl da da sormuş sağolsun..canım,uzun zamandır nete giremiyorum.malum artık siz de biliyosunuz ki bebişle uğraşmak zor zanaatyerimsenibenbizim minnoş hasta teyzeleri.neredeyse bronşit:çok üzgünüm:iyi ki kaloriferli evde yaşıyoruz.yoksa sanırım biz bu bebişi zatürre edecez:çok üzgünüm:anlamıyorum nasıl becerdik.korkumuzdan çok sık da yıkayamıyoruz zaten.ama nolduysa bi gecede oldu.yıkandığı günün ertesi başladı hönk hönk öksürmeye.tabi bende ne moral kaldı ne bişey.zaten bu aralar depresyondayım.verdiğim bütün kiloları geri aldım.:1no2:tombik bi anneyim artık.iiice vazgeçtim kendimden.ne iş yapmak istiyorum,ne de kendimle ilgilenmek...evden de çıkmaz oldum.kıyafetlerimin içine giremiyorum,bu yüzden de yeni şeyler almak içimden gelmiyo.hiç bişeyi yakıştıramıyorum kendime.özgüvenimi yitirdim.eşim de beğenmicek diye çok korkuyorum...nasıl oldu bu hale geldim bilmiyorum..emziricem diye yiye yiye şiştim.elifcim,zeynepcim,beryalcim ve esercim...sakın süt olacak diye tatlının dozunu kaçırmayın.rastgele yenen hiç bişey süt yapmıyo.ben her sütüm azaldığında strese girdim ve ne tavsiye ettilerse dana gibi yedim içtim.yemediğim bişey kalmadı sanırım..ve tabi sorunsuzca ve hiç sütünüz kesilmeden emzirmek çok önemli..ilk 3 ay çok ii sütüm vardı ve kilolar çok çabuk gitti.ama şimdi sütüm tekledikçe bana kilo olarak geri dönüyo her yediğim..anlıycaanız ben bunalımdayım.elbette ki herşeyden önce kızım geliyo ve elbette ki hayatıma ii ki girdi.ama konu o değil.ben kendim başardım bunu....:1no2:neyse daha fazla başınızı ağrıtmıyım....
kızlar hepinizin bebişi çok tatlı maşllahfotoları gördüm.çok tatlılar..darısı sırada bekleyenlerin başına inş...
parılcım Allah sana da kolaylık versin oğluşunla..ama sen de artık tedaviye başla canım ya..senden de tiramisudan da haber bekliyorum sürekli..her girişimde sizden haber varmı diye bakıyorum...Allah dualarımızı kabul eder inş...
bu arada eser de dünyaya getirmiş oğluşunu hayırlı uğurlu olsun canım..ailesine vatanına milletine hayırlı bi evlat olsun inş...
hepinizi çok öpüyorum ve sizden dua bekliyorum...inş bugünler de geçer...:Saruboceq:

Son düzenleme:
canım benim çok geçmiş olsun bebişe geçenlerde bizde oldu aynısı bebiş banyonun ertesi günü takır takır öksürüp hapşırıyodu neyse geçti seninde geçer merak etme yanlız terletmemeye çalış biz yanlış yaptık sık giydiriyoduk artık kalkınca hırkasını atıyom üstüne yatarkende boğmuyom minnoşu çabuk iyileir inş. annesi insanın canından can gidiyo demimafoldumben canım kilo meselesini çok takma süt verme olayın bitince düzene sokarsın beslenme olayını ben erken girmişim bu bunalıma seninle aynı sıkıntıları yaşıyorum 7 kilo gitti kaldı 3 ama göbek çok şekilsiz sinirimi bozuyo ameliyat yerime daha bakamadım çok ödleğim ..kocan beğenmeyecek diye kafanı bunaltma canım çok güzel evlatlar verdik kolaymı hem herşey yavruşlar için bende herkesin dediğini yapıyorum ama keşfettim moralim iise sütümde ii bizim çıkıp dolaşmamız değişiklik yapmamız lazım bebişin iyileşince çıkın dolaşın ikinizede ii gelecek bozma moralini sütün esas o zaman azalır kende ve kızıma ii bak öptüük kızımla sizi

canım benim,çok sağol desteğin için...gerçekten çok haklısın,moral çok önemli.aynen dediğin gibi moralim iise sütüm artıyo hiç bişey yemesem de..ama her zaman da herşey çok iii gitmiyo işte..inşallah herşey yoluna girer.
size de geçmiş olsun..aman canım dikkat et bebişe,hele seninki daha da küçük.tam minnoş yaniyerimsenibenAllahım korusun onları.insanın ciğerleri sökülüyo sanki onların her öksürüşünde..bööle büyücekler ve biz de onlarla büyücez...yeter ki daha büyük sıkıntılar vermesin Rabbim..
canım seninki de kilo mu...çıldırtma benilmaz:klava:keşke benim de derdim 3 kilo olsa...ah ahhhh...benim de 3.ayda 4-5 kilom vardı fazla.şimdi ise 8 aylık hamileykenki kiloma ulaştım.gerisini sen düşün...:kedi:göbeğe takılma.toplar zamanla.istersen korse al tak.işe yarıyomuş.ben kaçırdım o fırsatı.senin için henüz vakit var.henüz yenisin..işe yarar bence..arkadaşım kullanmıştı.hiç bişey kalmadı karnında.ben zamanında alamadım.gelen gidenden fırsat bile olmadı..tavsiye ederim..dediğim gibi tek sorunun göbek olsun.o da doğum yaptığının hatırası olsun canımyerimsenibenama nolur dikkat et canım,kilo almamaya çalış.inan vermek çok zor...
hatice cemremize çok iii bak annesi.teyzesi yer onu...çok şeker ya..yeni foto göndersene...merak ediyorum son halini minicik kızımızın....biz de çok öptük sizi kızımla Allaha emanet olun..dualarını bekliyorum canım....

canım benim çokk saol allah razı olsun ,inanki sizlerde hep aklımdasınız cnm .....
maşallah valla cnm gelişimi cok güzel gercektende cok cabuk buyuyorlar allah sağlıkla buyumeyı naspı etsin her hallerı bı başka güzel oluyor cnm ..allah nazarlardan korusun sizi....
eserle konusuyoruz dogum hıkayesını bı ara yazar cunku onunda bıraz sorunlu oldu ya ama bu ara mumkun değil cok yogun senınde tahmın edebılecegın gıbı cnm ama konustuk dun ıkısıde cok saglıklı ve mutlu allah herkese hepımıze nasip estsın ınşallah cnm resimlerini hatta kendısını bıle ben daha göremedım valla cnm net yok evde kardesı bı ara ayarlayacaktı ama ne zaman bılm ıyorum hepinizede çokk selam sööledi .....görüşürüz cnm topikimizi öksüz bırakmayalım .....ben şimdi zeyhatı tekrar ekleyım mı o hiç haber vermedi ya dogum da yapmış olsa haberımız olmayacak yani cnm neyse bakarız yıne bı ara öpüyorum sizi.....

iyiyim çok şükür ki cnm bu halimize şükür .....
canım benim ya aslında bu şekilde olan cok dua var gercekten zor ama bende düşünüyorum bunu yapmayı gel beraber yapalım aynı zamanda başlayalım ıkımız içinde bol bol dua edlim allah hepsını herkesın dualarını kabul etsın inşallah canım ....oğlusuna da başarılar diliyorum annesinede çok çok kolay gelsin çunku kuzenımden biliyorumm gercektende cok zor canım benim ne başlayacaksın sen bu dauaya haber verırısın tatım öpüyorum cokkkk

amin cnm allah hakıında hayırlısını versin inşallah...

canım benim iyi olmanıza sevındım ama moralıne üzüldüm ....
allah daha beter hastalıklar vermesin canım benim buna şükürler olsun maşallah bebiş kocaman oldu artık ama bronşit her cocuk oluyor sonucta dert etme ama esas sen kendını dert etme canım benim moral gercekten de cokkk önemli bol bol sütün olsun inşallah cnm kiloları yıne hiç dert etme ben öleyim o zaman :)) maşallah sağlıklı bı bebek dünyaya getırdın kendı bı parcan eşinle senın bı parcanız o sizin bu yuzden bıle eşin senın bedenınle değil esas ruhunu sevmiş sen daha ne istıyorsun ki daha cok erken kılo vermen için dur daha ne kadar oldu ki önemli olan aşkınız sevgınız huzurunuz saglıgınız canım benım uzun ömürlü sağlıkla ince bedenlerinizde kocaman bi hayat diliyorum size yeni yılda ......öpüyorum kızınla seni......

arkadaslar bende klomen kullandım bu ay ovetrelle vuruldum kasıklarımda 3 gündür baskı ve gaza benzer hareketlenmeler var sbebi ne olabilir

meraba arkadaslarim sizlere yazmayali cok oldu cünkü ben ikinci asilamanin kirikligindan sonra buraktim herseyi istemiyorum artik yarabbim verecekse kendi verir igne ilac bittim artik cocuguda cikardim kafamdan ne yapiyim bunlara dalinca iyice kafayi siyirmistim ama yeni toplandimdaha,cünkü bu ortamda illaki insan dakika bile cikarmiyo kafadan ama sizleri özledim kizlari merak ettim ELIFCIMIN diger arkadaslarin cocuklarina bi bakiyim bide hatir sorayim dedim dualarinizi bekliyorum kizlar,sizleri cok seviyorum Allah a emanet olun cocuklarinizi cooooooooookkkkkkkkk öpüyorum melekleri.........

beautycim canım ne olmuş biraz kilo aldıysan verirsin elbet biliosun ben zaten şişkoydum yani benim limitim yok sen hakkını kullanıyon bu arada kızımın anneanesi ile olan fotosunu koyuyom annemi net alemine sokuyorum duysa saçımı başımı yolar ama yeni fotoları koyamadım daha bilgisayara oda bilmez ben söylemssem demi cadı kızım hastaneye giderken ağlamadan önceki son hali cemre hanım canıma okudu bugün yavrum açmış meğer mama yaptım uyuyo mışıl mışıl bende kaçayım fırsat bu fırsat gece dikeceği için şincik uyuyayım fotoyu koyamıom yarın denerim ne olduki anlamadım olmadı hadi öptüm ikinizide

beauty,mevzey,paril ne güzel bu sohbetler masal okur gibi okudum vallahi 41,kere masallah bebislerinize Allah nazarlardan korusun cok tatli bu yasadiklarinizi anlatmak kizlar imreniyorum valla sizlere bir ayda bebislerde büyümüs masallah kizlariniz oldugu icin cok sanslisiniz anneye arkadas onlar insallah hayirli evlat olur lar hepinizinde tatli bebislernizi coookkk öpün ne olur benim icin bende bu sohbetlerle dönüyüm araniza insallah....

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--ahsenecem.....
--mişha.............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya..............
--karakizimmm.......
--sanal................

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1) sadecesen21.........:CüvCüv: :CüvCüv:

ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek: KAYRA SENA bebek :))

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 --:ecrin_bebek: HÜSEYıN EFE bebek :))

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

---BERYAL---5 EKıM 2009-- :ecrin_bebek: DORUK BEBEK :))

sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm

a.s.a.s.a.s.

---EliFatihEFU -- :ecrin_bebek: 11 KASIM 2009 --NıSA PINAR BEBEK :))
normal--3370 gr 52 cnm

a.s.a.s.a.s.

--MEVZEY--:ecrin_bebek: 16 KASIM 2009 HATıCE CEMRE BEBEK:)))

a.s.a.s.a.s.

26ESER26--:ecrin_bebek: 15 ARALIK 2009 EGE BEBEK :)))
normal
a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
beauty canım bak sana kızdım inanki ne bunalımı sen dünyanın en mutlu insanısın bunu unutma bir melke var kollarında ve onun kokusu herşeye bedel.Benim bir evladım varr ama 100 kilo olacağımı bilsem birtane daha hiç düşnmeden doğururum.Ben de zayıf değilim üstelik doğumumdan 7 sene geçti neredeyse ben hala kiloluyum en son geçtiğimiz yaz düğünümüz var diye diet yaptım ve doğum öncesi kiloya düştüm ama ne yazıkki yine 5 -6 kilo aldım aman ne yapayım valla boşveer.Bebişede gelince benden yeni annelere bir tavsiye sakın öyle kalın kalın giydirip yavrularınızı buna alıştırmayın ben doğumumu Almanyada yaptım gerçi nisan ayıydı ama bilenler bilir orada nerdeyse hiç yaz yok ve hastaneden çıktığımda yerlerde henüz kar erimemişti buna rağmen anneminde tavsiyesiyle çocuğu hiç sıkı giydirmedim terletmedim ama üşütmedimde tabiiki.Oğlum anaokuluna başlayana kadar nadir hastalandı dişini bile ne zaman çıkardı ben fark etmedim yani demek istediğim ne kadar üzerine titreyim evham yaparsanız o kadar zenne bir bünyeye sahip oluyorlar.Senin bebişine acil şifalar beautyciğim
kendini üzme.Buarada tiramissucuğum sende yazmışsın sevindim canım duayı bir kişinin okuması çok zzor ben yakınlarımdan yardım isteyeceğiğm sende öyle yapp güzelim ben sana başlayacağım zaman haber veririm.diğer kızlar hepinizi öptüm .

saol canım fotografı buraya eklemeyı becerememıstım nasıl teyzelerı oglum

bensiz sohbetler edilmis bakyiorumda masallah kizlar hepiniz toplanmissiniz ayni gün topigimiz yine senlenmis

eserciim canim gözün aydin saglikla büyüt oglunu

beauty sende hosgeldin canim özlettin valla gecmis olsun kizina dikkat edin tatlim havalar cok yamuk yapiyo bebekler hasta olmaya cok elverisli.kilolarini dert etmissin canim dert etme sütün gider yine allah korusun.kilolar alinir verilir seni deresyona sokmasin.emzirme dönemin bitsin diet yapar verirsin hepsini..senin bu depresyonun birazda kis gelmesi ve eve tikilip kalmaklada ilgli olabilir firsat buldukca disari cikin gezin ii gelir sana.. hamileyken aldigin kilolari verip geri almak sinir bozucu ben kilo almiyayim diye cok dikkat ediyorum abur cubur cok nadir canim cekerse yiyorum oda cok az..insallah kilo almam zira bünyem kilo almaya cok müsait:çok üzgünüm: daha 4 kilo fazlam var benimde bakalim ne zaman inicek..bu arada bende korse giyiorum acayip ise yariyokaydirigubbakcemile2gerci cok sIKILIyorum icinde ama olsun göbegi bastiriyo

zeynep sen ne ediyon bacim kolik müzigi ise yaradi mi bidaha görüsemedik..ben deli olucam o müzigi dinlemekten ama kizim cok seviyo diye sabah aksam o acik susturucu oluyo.:roflol:.

parilcim , tramissum , karakizim sizdende bu kis yenilikler bekliyoruz allah in izniyle kucaklariniz bebis dolsun insallah:Saruboceq:öpücükler bizden sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol canım fotografı buraya eklemeyı becerememıstım nasıl teyzelerı oglum
oglun cok yakisikli canim allah sana ve esine bagislasin dogum nasilsi anlatsana korktugun kadar vrmydi,biraz zor olmus duydum ama inan cok cabuk iyilesiceksin...
herseyine deger gülüm onun kokusunu icine cekince unuttun demi hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…