Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ıcımı rahatlatıyosun bıraz kendınden bahsetsene canım ya kolaymı olur dersın 5 gun varda ıste offff ya

canim benim dogum hikayemi yazicaam yok vakitsizlikten bari sana anlatayim
benim gece suyum geldi gece saat 2:30 civari hemen hastaneye gittik beni nst ye bagladilar ama ne sanci ne bisey ben diyorum belkide bugün dogmaz sonra aradan iki saat gecti yavas yavas sanci basladi saat 4bucuk bes civari sancilarim iyice artmaya basladi sabah 7 yekadar kendi sancimi cektim o sirada acilma 3 cm civarindaydi sicak suya gidim ciktim 1 saat acilma 8 cm oldu..bana kesik atmadilar kendisi acildi diye ama diktiler tabiki..zaten dogum baslamisti artik..7 den 10 kadar sürdü dogum sonrada balböcüüüm dogdu..gercek dgum baslayinca sancilar daha az hissediliyo..sana tavsiyem sende sicak suya gir cok rahatlatici bide kesinlikle esini yanina al onun destegi cok önemli,,normal dogumdan hemen sonra ayaga kalkabiliyosun..yalniz cok dikkat et sakin kabiz olma fitil iste hastaneden eger kabiz olursan dikislerin yirtilir..iste böyle canim dogum cok korkulacak bisey degil allah yardim ediyo dualarim seninle
su anda sag mememde emiyo bende sol elimle sana bunlari yaziyorum..kaydirigubbakcemile3

elifcim canım nasılsın maşallah kızına valla çok tatlı ama o emzik kızının güzelliğini bozmuş canım ya allah nazarladan korusun bebeişini ohh valla kızınıda buyuttun sen kiloları da vermişsindir zaten çok almamıştın sen cnm maşallah öpüyorum ikinizide.....

esercim canım ya çok az kaldı gercekten de allah yardımcın olsun artık her an tel yanımda senle bırlıkte resmen bende bekliyorum ya heber gelirse ben doguma gidiyorum dıye cok merak edıyorum canım ya eve geldiğin gıbı yok kaynanam yok ev kalabalık dınlemıyorum ve ayarla bi şekilde hemen cam ac görücem ege beyimizi annesini çok üzen sonrada bi anca gelen meleğimizi çok merak ediyorum canım benım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın inşallah canım benim unutma bak aramayı sen doguma gidince ben de evde senin için dua edicem canım benim öpüyorum seni çokkkk kendıne dıkkat et

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--ahsenecem.....
--mişha.............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya..............
--karakizimmm.......

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

2) sadecesen21........... :CüvCüv::CüvCüv:

3) zeyhat.................:CüvCüv:

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek: KAYRA SENA bebek :))

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 --:ecrin_bebek: HÜSEYİN EFE bebek :))

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

---BERYAL---5 EKİM 2009-- :ecrin_bebek: DORUK BEBEK :))

sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm

a.s.a.s.a.s.

---EliFatihEFU -- :ecrin_bebek: 11 KASIM 2009 --NİSA PINAR BEBEK :))
normal--3370 gr 52 cnm

a.s.a.s.a.s.

--MEVZEY--:ecrin_bebek: 16 KASIM 2009 HATİCE CEMRE BEBEK:)))

a.s.a.s.a.s.

sağol cnm ya ben galiba bu doktoru değiştircem artık resmen göz göre göre tehlikeye atıyo beni.ben bi çoçuğum olsun diye bu kadar uğraşırken onun yüzünden eğer kaybedersem dünyayı dar ederim ona.a bişey diycem acaba bu süt hormonun iaç almadan bitkisel yollarla düşürmenin bi yolu varmıdır bilen varsa paylaşırsanız sevinirim.

beauty nerelerdesin canım ya arada selam çaksana illa nazlı hanfendi sorulmadan görünmeyecekkaydirigubbakcemile

meraba ben daha yeni üye oldum bende 2.5sene evliiym ve doktorum bana klomen hapı verdi şimdi o hapımım dün bitti ve bi hapım daha var folıc plus oda20gün sonra biticek bana doktor hapın bittikten 2gün sonra gel dedi şimdi ben 20gün daha beklimmi yoksa şimdi mi gitsem bilmiyorum nasıl olucak bana bi anlatırmısınız bilen varsa

slm cnm hoşgeldin aramıza......
klomenı sana yumurtalıkların için verdi ve bıldıgım kadarı ile de folicasit de vitamin burda önemli olan klomenın bıttıkten sonra dr gitmen gerek bence yada istersen arayıp sor çunku klomen bıtınce yumurtalıklarının gelişimine bakmak için çağarmıştır muhtemelen cnm ona göre yumurtalıklarının çatlama zamanını hesaplayacaktır inşallah kocaman kocaman yumoşların olmuşturda bu ay hamile kalırsın cnm ......

kızlar son durumumdan haber vereyım dedım belkı bıdaha gremeyebılırım dun dr um aradı carsamba gunu gıdıcektım hastaneye salı gunu gel dedı sımdı salı gunu gıdıcem acıldeymıys belkı benı hastaneye alır dıye dusunuyorum kızlar benım sezaryana gırme ıhtımalımde var nolur dua edın yıne tramıssuya haber verırım dualarınızı beklıyorum

slm kızlar günaydın...........
canım arkadaşım sırdaşım bitanem eserden haber verecektım dualarınızı eksık etmeyın sakın sabah 9 da hastaneden aradı benı doguma alacaklar diye az öncede eşiyle görüşütüm suan da dogumda 3-4 gıbı olmazsa eger sezeryana alacaklarmış allah yardımcısı olsun dualarınızı sakın eksık etmeyın allah kabul etsın inşallah onları eşine ailesine bağaşlasın canım benim ya birde eşine tembih etmiş doguma gırmeden önce bana mutlaka haber vermesını cok duygulandım mesafeler olsada canım o benım ya her an dualarımda allah yardımcıı olsun öpüyorum hepinizi.....

Rabbim yardımcısı olsun tez vakitte sağlıkla bebeğini kucağına alır inş.dualarımız onunla

Rabbim yardımcısı olsun tez vakitte sağlıkla bebeğini kucağına alır inş.dualarımız onunla
amin cnm inşallah allah yardımcısı olsun hala bı haber yok sezeryana alacaklar heralde artık allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ......

Slm kızlar.....bugün kimsecikler yok anlaşılan herkes bebişleriyl ilgileniyor canım arkadaşım eser dogum yaptı bu akşam yaklaşık bir saat oldu o da kavuştu yavrusuna çok sancı çekti suni sancı ama normal dogum yaptı şimdilik cok şükür sağlıgıda kendısıde iyi maşallah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bi bebek olur inşallah ......darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına inşallah......

-Asude80.............
--tramissu1986.....
--ahsenecem.....
--mişha.............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya..............
--karakizimmm.......

1) sadecesen21........... :CüvCüv::CüvCüv:

2) zeyhat.................:CüvCüv:

a.s.a.s.a.s.

a.s.a.s.a.s.

a.s.a.s.a.s.

normal--3370 gr 52 cnm

a.s.a.s.a.s.

a.s.a.s.a.s.

26ESER26--:ecrin_bebek: 15 ARALIK 2009 EGE BEBEK :)))

a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
eserde almis yavrusunu kucagin allah bagislasin saglikli uzun ömürlü evlat olsun insallah
okadar korkuyodu normal dogumdan ama normal dogurmus aferin ona normal dogumy aptigina hic pisman olmicak hemen iyilesicek cabuk kilo vericek....
tramissum darisi senin basina canim insallah yakinda seninde hamile haberini aliriz listemizde hic hamile kalmadi nerdeyse

-Asude80.............
--tramissu1986.....
--ahsenecem.....
--mişha.............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya..............
--karakizimmm.......
--sanal................

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

2) sadecesen21........... :CüvCüv::CüvCüv:

ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ ........

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 --:ecrin_bebek: HÜSEYıN EFE bebek :))

a.s.a.s.a.s.

---BERYAL---5 EKıM 2009-- :ecrin_bebek: DORUK BEBEK :))

a.s.a.s.a.s.

---EliFatihEFU -- :ecrin_bebek: 11 KASIM 2009 --NıSA PINAR BEBEK :))
normal--3370 gr 52 cnm

a.s.a.s.a.s.

--MEVZEY--:ecrin_bebek: 16 KASIM 2009 HATıCE CEMRE BEBEK:)))

a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:

-Asude80.............
--tramissu1986.....
--ahsenecem.....
--mişha.............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya..............
--karakizimmm.......
--sanal................

1) sadecesen21.........:CüvCüv: :CüvCüv:

a.s.a.s.a.s.

a.s.a.s.a.s.

a.s.a.s.a.s.

normal--3370 gr 52 cnm

a.s.a.s.a.s.

a.s.a.s.a.s.

26ESER26--:ecrin_bebek: 15 ARALIK 2009 EGE BEBEK :)))
normal
a.s.a.s.a.s.

amin cnm inşallah en yakın zamanda dualarınızı eksik etmeyın benden tatlım .....
ay bu kızının son fotosuna bayıladım maşallah cok fotojenik çok tatlı allah nazarlardan korusun canım benim ya ....
zeyhat tan haber mi aldın ki sildin listeden cnm ne olmuş eser demişti bı ara ama sonra araştırmadım hayırlısı......
eser i vallahide kutluyorum yaklaşık 10 saat net bilmiorum ağrı çekmesine ragmen pes etmedi helal olsun ben aynı cesareti gösteremeyebilirdim gercektende allah yardım etti hayırlısıyla kavuştular birbirlerine......beauty yıne yok ortalılarda kızıyla zaman su gıbı akıp gecıyordur valla maşallah hepınıze...öpüyorum seni ve minik cimcimeni cnm .....

sen hep benim dualarimdasin zaten dogumda bile hep senin icin dua ettim...
kizim büyüdü teyzesi 3 gün sonra kirkimiz cikiyo gelisímini görün diye bende arada resimlerini ekliyorum..boncuk boncuk bakiyo bütün resimlerde cok bilmis bi hali var fettan bisey olucak galiba..
hamileyken kendini hic göstermemisti ama simdi resim cektirmeyi seviyokaydirigubbakcemile3
zeyhattan haber alamadim canim eser düsük yapti demisti o yüzden sileyim dedim ama az önce konularini arastirdim sonunda oldu yaziyo profilinde demekki gebeligi devam ediyo sen bi ara eklersin yine listeye...
eserinde toparlanmasi icin biraz zaman gerek,simdi firsat bulamaz ama yakinda insallah onun oglusununda resimlerini görürüz...
bizde seni öptük kizimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…