- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
ıcımı rahatlatıyosun bıraz kendınden bahsetsene canım ya kolaymı olur dersın 5 gun varda ıste offff ya
valla hıkaye o be canım ben hamıle kaldım hatta sen anlayana kadar zaten bebıs 1 aylık 1 bucuk aylık oluyor zaten ben 1 aylıkken dusukle sonlandı gebelıgım ben dostınex yerıne progestan kullandım hıc bı zararınıda gormedım canım
slm cnm hoşgeldin aramıza......meraba ben daha yeni üye oldum bende 2.5sene evliiym ve doktorum bana klomen hapı verdi şimdi o hapımım dün bitti ve bi hapım daha var folıc plus oda20gün sonra biticek bana doktor hapın bittikten 2gün sonra gel dedi şimdi ben 20gün daha beklimmi yoksa şimdi mi gitsem bilmiyorum nasıl olucak bana bi anlatırmısınız bilen varsa
slm kızlar günaydın...........
canım arkadaşım sırdaşım bitanem eserden haber verecektım dualarınızı eksık etmeyın sakın sabah 9 da hastaneden aradı benı doguma alacaklar diye az öncede eşiyle görüşütüm suan da dogumda 3-4 gıbı olmazsa eger sezeryana alacaklarmış allah yardımcısı olsun dualarınızı sakın eksık etmeyın allah kabul etsın inşallah onları eşine ailesine bağaşlasın canım benim ya birde eşine tembih etmiş doguma gırmeden önce bana mutlaka haber vermesını cok duygulandım mesafeler olsada canım o benım ya her an dualarımda allah yardımcıı olsun öpüyorum hepinizi.....
amin cnm inşallah allah yardımcısı olsun hala bı haber yok sezeryana alacaklar heralde artık allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ......Rabbim yardımcısı olsun tez vakitte sağlıkla bebeğini kucağına alır inş.dualarımız onunla
amin cnm inşallah en yakın zamanda dualarınızı eksik etmeyın benden tatlım .....eserde almis yavrusunu kucagin allah bagislasin saglikli uzun ömürlü evlat olsun insallah
okadar korkuyodu normal dogumdan ama normal dogurmus aferin ona normal dogumy aptigina hic pisman olmicak hemen iyilesicek cabuk kilo vericek....
tramissum darisi senin basina canim insallah yakinda seninde hamile haberini aliriz listemizde hic hamile kalmadi nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?