- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
işte malesef ki benim başka birin eokutma gıbı bı sansım yok cunku bu durumu bılen yok annem dahil olmak üzere okmalarınnı istediğimde bi şekilde sorucaklar ve cevap veremem yani cnm o yuzden kendım okumak zorundayım ben allahın izniyle yılbaşından sonbra müsait olucam bende kısmetse o zaman başlamayı düşümüyorum inşallah vesile olurda 2010 bize bebişlerimizi verir....beauty canım bak sana kızdım inanki ne bunalımı sen dünyanın en mutlu insanısın bunu unutma bir melke var kollarında ve onun kokusu herşeye bedel.Benim bir evladım varr ama 100 kilo olacağımı bilsem birtane daha hiç düşnmeden doğururum.Ben de zayıf değilim üstelik doğumumdan 7 sene geçti neredeyse ben hala kiloluyum en son geçtiğimiz yaz düğünümüz var diye diet yaptım ve doğum öncesi kiloya düştüm ama ne yazıkki yine 5 -6 kilo aldım aman ne yapayım valla boşveer.Bebişede gelince benden yeni annelere bir tavsiye sakın öyle kalın kalın giydirip yavrularınızı buna alıştırmayın ben doğumumu Almanyada yaptım gerçi nisan ayıydı ama bilenler bilir orada nerdeyse hiç yaz yok ve hastaneden çıktığımda yerlerde henüz kar erimemişti buna rağmen anneminde tavsiyesiyle çocuğu hiç sıkı giydirmedim terletmedim ama üşütmedimde tabiiki.Oğlum anaokuluna başlayana kadar nadir hastalandı dişini bile ne zaman çıkardı ben fark etmedim yani demek istediğim ne kadar üzerine titreyim evham yaparsanız o kadar zenne bir bünyeye sahip oluyorlar.Senin bebişine acil şifalar beautyciğim
kendini üzme.Buarada tiramissucuğum sende yazmışsın sevindim canım duayı bir kişinin okuması çok zzor ben yakınlarımdan yardım isteyeceğiğm sende öyle yapp güzelim ben sana başlayacağım zaman haber veririm.diğer kızlar hepinizi öptüm .
amin cnm inşallah allah o gunlerı görmeyı bize 2010 da nasip etsin 2009 a girerkende duam aynıydı şimdi de aynı inşallah 2011 de aynı duayı edıyor olmam hepimiz inşallah 2010 da sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşmuş oluruz hepimiz için allah dualarımızı kabul etsin inşallah canım benim öpüyorum çokkbensiz sohbetler edilmis bakyiorumda masallah kizlar hepiniz toplanmissiniz ayni gün topigimiz yine senlenmis
eserciim canim gözün aydin saglikla büyüt oglunu
beauty sende hosgeldin canim özlettin valla gecmis olsun kizina dikkat edin tatlim havalar cok yamuk yapiyo bebekler hasta olmaya cok elverisli.kilolarini dert etmissin canim dert etme sütün gider yine allah korusun.kilolar alinir verilir seni deresyona sokmasin.emzirme dönemin bitsin diet yapar verirsin hepsini..senin bu depresyonun birazda kis gelmesi ve eve tikilip kalmaklada ilgli olabilir firsat buldukca disari cikin gezin ii gelir sana.. hamileyken aldigin kilolari verip geri almak sinir bozucu ben kilo almiyayim diye cok dikkat ediyorum abur cubur cok nadir canim cekerse yiyorum oda cok az..insallah kilo almam zira bünyem kilo almaya cok müsait:çok üzgünüm: daha 4 kilo fazlam var benimde bakalim ne zaman inicek..bu arada bende korse giyiorum acayip ise yariyokaydirigubbakcemile2gerci cok sIKILIyorum icinde ama olsun göbegi bastiriyo
zeynep sen ne ediyon bacim kolik müzigi ise yaradi mi bidaha görüsemedik..ben deli olucam o müzigi dinlemekten ama kizim cok seviyo diye sabah aksam o acik susturucu oluyo.:roflol:.
parilcim , tramissum , karakizim sizdende bu kis yenilikler bekliyoruz allah in izniyle kucaklariniz bebis dolsun insallah:Saruboceq:öpücükler bizden sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
birazcikta kendimizden bahsedeyim bizim dün kirkimiz cikti ama kirklanamadik cünkü hava -15 derece evin ici 20 dereceyi gecmiyo hele onun odasi 17 dercede falan,nisa yi yikayip hasta etmek istemiyorum onun icin yikamadim havalarin düzelmesini beklyiorum kendim kirklandim oldu bitti..
bu arada kizlar benim minnosumun kalcasinda problem var sol kalcasi tam yerlesmemis yerine ortopediye götürdük oda korse verdi 3 ay falan giyicek ilk gün cok agladi cok rahatsiz oldu o agladikca bende agladim onunla ama simdi alisti onun iyiligii icin bunu yapmak zorundayiz..kiz bebeklerde cok sIK rastlanan bir hastalikmis allaha sükürler olsunki cok erken farkedildi ve iyilesme ihtimali %95 in üzerinde..anne yüregim onu öyle görmeye dayanmiyo ama yapacak bisey yok kizim kukla gibi ellerine ip baglasak tutup oynatiriz
bunun aynisini giyiyo nisa mafoldumben
birazcikta kendimizden bahsedeyim bizim dün kirkimiz cikti ama kirklanamadik cünkü hava -15 derece evin ici 20 dereceyi gecmiyo hele onun odasi 17 dercede falan,nisa yi yikayip hasta etmek istemiyorum onun icin yikamadim havalarin düzelmesini beklyiorum kendim kirklandim oldu bitti..
bu arada kizlar benim minnosumun kalcasinda problem var sol kalcasi tam yerlesmemis yerine ortopediye götürdük oda korse verdi 3 ay falan giyicek ilk gün cok agladi cok rahatsiz oldu o agladikca bende agladim onunla ama simdi alisti onun iyiligii icin bunu yapmak zorundayiz..kiz bebeklerde cok sIK rastlanan bir hastalikmis allaha sükürler olsunki cok erken farkedildi ve iyilesme ihtimali %95 in üzerinde..anne yüregim onu öyle görmeye dayanmiyo ama yapacak bisey yok kizim kukla gibi ellerine ip baglasak tutup oynatiriz
canim hic problem yapma benim kuzenimin cocugunda iki kalcasida cikikti bu korseden bi yil giydi cocuk ama simdi maslah hic eser kalmadi hicc uzulme canim benim cok kolay bisey korkulacak hicc bisey yokbirazcikta kendimizden bahsedeyim bizim dün kirkimiz cikti ama kirklanamadik cünkü hava -15 derece evin ici 20 dereceyi gecmiyo hele onun odasi 17 dercede falan,nisa yi yikayip hasta etmek istemiyorum onun icin yikamadim havalarin düzelmesini beklyiorum kendim kirklandim oldu bitti..
Karakızım cannım inş. bu muhabbetlerin tam oratsına girersin parıl tramisu ile birlikte her kadının tatması gereken bir mucize duam sizinle
Elifcim senin müzik işe yaramadı canım ya bizim kıza banamısın demedi bugünlerdede artı yavruşumun gazı gazmaniye resmen tüm gazlar onda acık eve ver diyom doğal gaz kar ederiz ...Senin minnoş onu nasıl giycek ya 3 ay canım benim yazık yavruma ama ii olsunda ben daha çektirmedim kalça ultrasonu dok ikinci ayın sonunda dedi arabayı sattık yakında yenisi alıcaz inş. o zaman hemen götüreyim bende
Esercim taze anniş maşşalah kuzuna çok tatluymuş boyumuzda uzun olucak galiba allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inş.
Tramisucum canım benim darısı sizin başınıza sizin yavruşlarında resmini görmeyi diliyorum boy boy
Aslında sabah ben herkese yazmıştım ama benim zilli bırakmadı o arada elektirik gitti böle yeniden yazıyoz herkesi öpüyoz dua edinde minnoşların gazı bitsin
çok sogukmuş içerleride cnm ya aman dıkat et valla nisa hanıma ...
kalcasındakı sorun cogu bebekte senınde dediğin gıbı oluyor ama gercektende seni cok tebrik ediyorum çok bilinçli ve çok dikkatli bi annesin ki bu kadar cabuk fark edebil
mişsin zaten burda önemli olan ne kadar cabuk fark edersen o kadar cok düzelme şansı var bı arkadaşın cocugunda da vardı bu ama onlar bırı geldıgınde falan cocugun görüntüsü etkilenmesin falan dıye cıkartıyorlarda yanı arada kullanıyorlardı fakat o bu kadar ufak değildi 1 yaşına yakındı o zaman fark edilmiş ver dr verdiği kıyafetı kullanmadı düzenli olarak ve hala düzelmesi fazla yok şimdi dikkat ediyor ama geç kalmış durumda o yuzden sakın estetiği düşünme canım benim önemli olan suan cok cok dikkat etmeniz allah sağlıgına bı an önce kavuşmayı nasip etsin allah daha beter rahatsızlıklar vermesin inşallah hepinizin bebişlerine.........
canim bende kizimin dogdugunun ertesi günü o korseyi taktim üc ay taktik bizde korse ciktiktan sonra bacaklari cok ayrik oluyor korkma sakin ben uyurken tülbentle hafifce bagliyordum yavas yavas düzeldi birde bana cogu kisi onu takma cikar cocugun bacaklari ayrik kalir dediler ben hicbirini dinlemedim kizim simdi 12 yasinda cok sükür saglikli insallah senin bebeginde tez zamanda düzeliropuyorumnanaktan
hadi yaa bizde cok ise yariyo hatta artik öyle ise yariyo ki nisa uyuyo bende uyuyorum o salak müzikle:bbo:gercekten nerden buluyolar bukadar cok gazi bilmem,yetiskin insanlarda bile bukadar cok gaz olmuyokaydirigubbakcemile3..rezene vermiyomusun cemreye ben zorla tikiyorum agzina özelliklede karni acken emzirmeden öpce biraz veriyorum gazini aliyo tabiki tam yardimci degil ama kramplarda girmiyo karnina..send ebasla rezene cayina düzenli vericeksin bir süre sonra gazini kendi cikariyomusElifcim senin müzik işe yaramadı canım ya bizim kıza banamısın demedi bugünlerdede artı yavruşumun gazı gazmaniye resmen tüm gazlar onda acık eve ver diyom doğal gaz kar ederiz ...Senin minnoş onu nasıl giycek ya 3 ay canım benim yazık yavruma ama ii olsunda ben daha çektirmedim kalça ultrasonu dok ikinci ayın sonunda dedi arabayı sattık yakında yenisi alıcaz inş. o zaman hemen götüreyim bende
karakizimmm .!.:canim hic problem yapma benim kuzenimin cocugunda iki kalcasida cikikti bu korseden bi yil giydi cocuk ama simdi maslah hic eser kalmadi hicc uzulme canim benim cok kolay bisey korkulacak hicc bisey yok
elifcim 16 aralıkta doktor kalça ultrasonu için randevu vermişti cemre hasta olunca erken gittik dok sezeryan olduğundan galiba 2. ayın sonunda yapalım dedi birdaha gitmeyelim diye herhal normal doğumlarda kalça çıkıklığı problemi daha çok oluyomuş kartanesindede vardı demi oda normaldi ben de merak ediyom ama araba problemimizi en yakın zamanda çözersek inş. hemen gidicez
canim sana bu konuda en ii beauty yardimci olur en tecrübeli taze anne o icimizde..yada bi doktorla konus,benim bildigim 4 haftalikken kalcasina bakiliyo okadar.türkiyede biraz farkli oluyo..bizim burda mesela muayene takip defterimiz var 6 yasina gelene kadar her muayeneýi, gitmemiz gereken tarihleri yazip verdiler..o tarihler arasinda randevu alip gidiyoruz..26eser26 .!.:kızlar bebıslerınız dogduktan sonra ne zaman hangı kontrollerın yaılması gerekıyor yazarmısınız bana kımse su kontrole bu kontrole gel demdı dun ozel bı dr a goturduk oglumu genel muaynesı yapıldı kalca cıkıklıgı falan yok dedı gayet saglıklı bı bebek endıselenecek bısey yok dedı ama olması gereken sart olan kontrollerı nedırr ası dısında
hoşgeldin cnm aramıza evet hepimizin derdi aynı malesef ki ama bebişlerini kucagına alanlarımızda var hayırlı olsun iğnen cnm inşallah gelir bebiş....bende yeni başladım klomenle bu ikinci ayım birincide olmadı inşallah 2 cide olur dün iğnemi yaptırdım bekliycez bakalım
bende yeni başladım klomenle bu ikinci ayım birincide olmadı inşallah 2 cide olur dün iğnemi yaptırdım bekliycez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?