- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
inş. sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum (6 ocak:)hatta ağrı olduguna sevinmelisin bu çok iyiye işarettir cnm hayırlısı olsun .....
arkadaşlar ben aralıgın 19da çatlatma ignesi oldum doktor çok iyi yumurtaların olmuş dedi 14güne kadar sonuç çıkar dedi bende bugün dayanamayıp yaptırdım adetime daha 5 6 gün var test sonucu 1.29 anlamadım yokmu acaba yoksa daha erkenmi test için((
canim 1.29 gebelik yok demek..kan testini catlatma ignesinden sonra 13.gün yaptirdin galiba..gebelik olsa cikardi canim kan testi yanilmazarkadaşlar ben aralıgın 19da çatlatma ignesi oldum doktor çok iyi yumurtaların olmuş dedi 14güne kadar sonuç çıkar dedi bende bugün dayanamayıp yaptırdım adetime daha 5 6 gün var test sonucu 1.29 anlamadım yokmu acaba yoksa daha erkenmi test için((
catlama ıgnesı olduktan kac gun sonra adet oluyorsunuz en fazla kac gun gecmelı adetın gelebılmesı ıcınyazarsanız sevınırım
Kızlar merhaba ben de geçtiğimiz ay klomen ve pregnyl kullandım ama maalesef hamile kalamadım. Bir de bunun üstüne bu ay sol yumurtalığımda küçük bir kistim oluşmuş. Bu ay mecburen ara verdik tedaviye. Belara diye bir doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için. Önümüzdeki ay klomene devam edicez. Ama benim kafama takılan şey şu: Bir ay ara verdiğim için klomen tedavisi devamlılığını yitirmiş oluyor mu? Yani yeniden başa mı döndük? İlk defa kullanıyor gibi mi olacağım? Ve bu kistten bir ayda kurtulabilir miyim? Cevaplarınıza çok ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olun. :1no2:
Evet canım her klomen kullanışta başa dönüyosun klomen yumurta oluşmasına yardımcı hap hamile kalmadıysan yumurtan atılmıştır adet kanamasıyla doğum kontrol hapı yerine sana hayıt tohumunu diye bitki var ben uzun süre kullandım kistimi o ay eritmişti araştır istersen allah yardımcın olsun ben 3 kere denedim oolmadı klomenle nasip belki senin olur çok kişi var bu şekilde hamile kalan isteyn herkese versin rabbim
adet periyodunun uzunluguna göre degisiyo herkiside, ama ortalama 14 16 gün arasi adet gelio...
canım çok teşekkür ederim hayıt tohumunu nasıl kullandın bi anlatır mısın? İnşallah hapla geçer ama bir ayda kaybolmazsa diye korkuyorum. Olmazsa onu da denerim. Sen nasıl hamile kaldın? Doğal mı oldu tedaviyle mi?
slm kızlar nasılsınız ugrayamadım bayagıdır yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavusursunuz bebişlerinize hepimiz inşallah ....
mevzey cnm şu hayıt tohumu sadece adet düzenlemek için miydi ?? benim adetim düzeldi bı kac aydır cok normal geliyor ve ben farklı bi yöntem denemeye başladım bu ay inşallah hayırlısıyla vesile olur bilmem duydunuz mu hiç ama CLEANBLUE diye bi hamilelik monitörü var evde idrarla yapılıyuor yanı adet oldugumuzda makınayı acıyoruz ve adet tarıhımızı kaydediyor adetımızın 6. gunu test istiyor ve göstergesi var yumurtlama ve çatlama günlerinnde en ust sevıyede gösteriyor her gün yaptıgımız idrar testıne göre hormon seviyesinden bize işeret veriyor ve monitörde en yuksek sevıye olunca bı kac gun boyunca ilişki oluyor yani ultrasonla bakılmıyorda her gun yaptığımız idrar testınden ne zamanlar oldugunu öğrenıyoruz bu monıtorle hamıle kalan cok kişi varmış hayırlısı olsun inşallah tuttururuz bu ay da yenı yılda ilk haber benden gelir .....
öpüyorum sizi çokkk kendınıze ii bakın ....
slm kızlar nasılsınız ugrayamadım bayagıdır yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavusursunuz bebişlerinize hepimiz inşallah ....
mevzey cnm şu hayıt tohumu sadece adet düzenlemek için miydi ?? benim adetim düzeldi bı kac aydır cok normal geliyor ve ben farklı bi yöntem denemeye başladım bu ay inşallah hayırlısıyla vesile olur bilmem duydunuz mu hiç ama CLEANBLUE diye bi hamilelik monitörü var evde idrarla yapılıyuor yanı adet oldugumuzda makınayı acıyoruz ve adet tarıhımızı kaydediyor adetımızın 6. gunu test istiyor ve göstergesi var yumurtlama ve çatlama günlerinnde en ust sevıyede gösteriyor her gün yaptıgımız idrar testıne göre hormon seviyesinden bize işeret veriyor ve monitörde en yuksek sevıye olunca bı kac gun boyunca ilişki oluyor yani ultrasonla bakılmıyorda her gun yaptığımız idrar testınden ne zamanlar oldugunu öğrenıyoruz bu monıtorle hamıle kalan cok kişi varmış hayırlısı olsun inşallah tuttururuz bu ay da yenı yılda ilk haber benden gelir .....
öpüyorum sizi çokkk kendınıze ii bakın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?