Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar
adetıme ıkı gun var ıdrar testı yaptım negatıf cıktı galıba bu ayda geçti keyfım kaçtı bıldıgınız gııbı degıll.bu ay ıyı calısmıstık.ovulasyon testı,keçıboynuzu,corek otu karısımı,klomen yapmadıgımız kalmadı...ovulasyondan uc gun once uc gun sonra ve o gunde calıstık...adetten sonra ıkı gunde bır ılıskıde oldu.ben bu ay kesın olcak gıbı beklıyordum ama olmadı ustune bırde kıllandım asırı derecede klomenden herhalde... adetımı beklıcem sonra da rahım fılmı cekılcek..

herkesin derdi aynı... canabı hakım hepimize yardım etsin ve bir an önce gönlümüzden geçirdiğimiz hayallerimizi süsleyen bebeişimizi kucağımıza versi.. amin... ben bu ay klomen kullanmaya başladım. cumartesi gittim 2 yumurta çok güzel dedi pazartesi tekrar gel dedi. iğne felan demedi bu zaman nasıl geçeek. bağzen dayanacak gücümün kalmadığını düşünüyorum. üzüntüden bebeğimi kucağıma almadan üzüntüden kötü hastalığa yakalanacağımı bile düşünüyorum. ğsikolojim 6 aydır kötü. kendimi yanlız ve cresiz hissediyorum.içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. kendimi h iyi hissetmiyorum ve en kötüsü eşim anlamıyor bu halimi saçmaladğım düşünüyor. olmaza sağlık olsunmuş abrtıyormuşum...ve bundan dolayı ciddi ciddi kavga edyoruz.. kendimi caresiz ve yanlız hissediyorum. çok üzülüyorum ve kimse anlamıyor beni... bazen evi ne varsa paramparça olacak şrkilde kırmak istiyorum. eşimde dahil herkesden nefret ediyorum. ben galiba hiç iyi değilim:)

masallah cemreme kuzum kocaman olmus
ama annesi basini örtsene üsücek yavrum

Canım bende yeni yeni çıkartıyom ev çok sıcak kafası isilik olucak bide nane molla olmasın demi ben öyleyimde kızım olmasın diye uğraşıyom ee sizin oralar soğuk sen çıkarma soğukta bebek bakmak ne zormuş demi

Canım seni en iyi biz anlarız ama hayatı kendine ve eşine zindan etme herkesin bir vakti var ben iki sene bekledim aşılama ile kavuştum yavruma daha mantıklı olmaya çalış eşinin yardımını al mutlaka yanlız baş edemezsin ümidini kırma haddim değil belki bu nasihatler ama bu yoldan geçtiğimiz için söyleyebiliyorum elinden geleni yap bu yolda gerisi allahın takdiri allahım isteyen kimseyi geri çevirmesin ii haberlerini bekliyorum stres etkileyen en olumsuz büyük etken unutmaa.s.

teşekkürler... allahım cümlemize nasip etsin. erkek milleti elbette onlarda istiyor belkide i dünyalarında kopan fııtınaları belli etmiyorlar bizi üzmemek için. ama anlamadığıı düşünmek zoruma gidiyor:) belkide anlaışsız olan benim. kim bilir.. içimi dökebileceğim bir ortam burası... saol herşey gönünüzce olsun..

mrb
bende klomen kullandım geçen hafta iğnemi vuruldum şimdi beklemedeyim. fakat kasıklarımda çok fazla ağrılar oluyor. bunun nedenini bilen var mı?

bugün doktorumu aradım. kasıklarımdaki ağrıları sordum. yumurtaların çatladığına işarettir. dedi.
korkulacak bişey yokmuş.

canım maşallah çok tatlı bebiş allah nazarlardan korusun sizi....
beraberde bi fotografınızı görelim ikiniz merak ediyorum dogrusu canım benim öpüyorum çokkkkk

çok sağol canımhttp://img301.imageshack.us/i/img0746e.jpg/ bu en uygun foto tam görünmüyom ama diğerleri dekolteli memeler ortada gezince hanfendi için toplamaya zaman kalmıyo kıyafetlerimizn kuuruna bakma evdeyizya zaten hep kusuyoz güzel giyinmesi 5 dak zaten çıkarıyoz hemen bizde öpüyoz seni kocamana.s.

Uzun zaman sonra bende buradayım hepimizin ortak derdi bebek sahibi olmak. Bende bu ay klomen kullandım aralık 10 da çatlama iğnesi vuruldum. reglim 3 gün geçti bugun kan testi yaptıracağım. inş. güzel haber alır sizlerle de paylaşırım. allah hepimizin gönlüne göre versin

ayyy canım benim ya maşallah gülen yüzünüzden o gülücekler eksik olmasın inşallah canım ben im maşallah ikinizede aşk olsun ne kusuru ya bizden mi çekineceksin ki canım benim ...

Canım sağol ama biliosun bazen erkekler giriyomuş buraya kadınmış gibi davranarak kocadan paparayı yememek için edepli halimi koydum şöyle bir toparlansamda(kuaföre gidebilsem)güzel güzel çekinicez inş. onlardan koyarım ben daha dışarı hiç çıkamadım biliomusun yakında kafayı yiyicem

neyyy daha disari cikmadiniz miiiakannehirakannehirakannehir
kizim kafayi yersin al bebenide cik azik hem temiz hava cok ii gelio bebeklere
ben birkacgün cikmayinca oda havalar izin vermedigi icin cikamiyorum deli oluyorum yavastan yavastan geliolar kime saricam bilmiyorum
cik disari cik azcik gezinsen iki insan görsen bile ii gelir

depresyona girersin allah korusun

bakin bizde nekadar büyüdük minik kukla kizim kocaman oldu agucuklara basladi eline bisey verince tutmaya calisiyo
50 günlük oldu bugün..cok yorgun ama cok mutlu bir elli gün gecirdik darisi bebeklerini hasretle bekleyenlere olsun:Saruboceq:
sizi seviyoruz kizlaropuyorumnanaktan

Son düzenleme:

He canım malesef daha yok ben araba almadıydım netten fırsat bulup veremedim daha ne alıcamı araştıramıyom zillimden sebeb ama eşim bugün dok gitti gelince beni salıcak azcık bi dolaşcam. Bu arada benim kırkım geçen cumartesi çıkmıştı ama 2 gündür lekelenmem ve bugün bel ağrısı ile koyu kanamam var bu ne anlamadım ya bitmedi gitti dok da çağırmadı kontrole yolladı dikişlerimi alıp..Akşam benim cadım çok korkuttu ya emerken gaz çıkarmaya çalıştı mememi çekiştiriyo amaç emmek değil gazı çıkarmak bende çektim ağzından bastı çığlığı tekrar vedim süt gelince ağlarken genzine kaçtı bunu epeydir yapıo ama bu sefer renk kıpkırmızı oldu sırtına vuruyom yok hınk diye kaldı kalbim duracaktı sanki doğduğunda ustaca emen kız mememde boğulacak ya ne yapacam bu kızla akşam banyo yaptırdım anason rezene karıştşrıp verdim bir uyudu 8 saat ben ha uyandı ha uyandı derken sabah oldu sabah sona o kadar acıkmışki gene obur gibi saldırıyo yutmadan boyna emiyo gene hık yokmu bunun yolu emzirmekten korkar oldum ya seninkide yapıomu böle bide faceebook ayazmışın gaz olmasa bebiş bakmak çok kolay anam korkudan kocamla kalp krizi geçirmesek ii eşim gelince daha bir kuduruyo ağzı üstüne gelmio adamla iki laf edemez olduk hastanelerde gezio kalp ağrısı başladı umarım üşütmedir yada cemreyi kollaarında sallamaktan sırtı falan ağrıdı onun sıkıntısıdır allahım sağlıkla büyütseydik ya bizmi çok acemiyiz yada bizim kızmı çok zor anlamadım ya ama bir güldümü herşey bitiyo bazen bir rüşvet verio unutuyoz hepsini bizimkide agu,bı heu deyi teyzesi allahım darısı kızlrın başına korkuttum biraz ama biz çok panik bir aileyiz ne yapalım kızımızda akrep burcu normal umarım büyüyünce uslu bir kız olur yosam halimiz nicedir senin bızdığı öpüyom artis yesin onu teyzesi

ayy canim gecmis olsun memeni öyle hemen verme agzina önce birazcik koklat sakinlestir sonra ver yavas yavas emiyo ozaman ebe demisti bana böylece gaz da olmuyoms.bide öyle nefessiz kalip kizarip morardigi zaman sirtina vurma; hemen yüzüne üfle aninda aciliyo nefesi gri geliyo..nisa ya da oldu birkac sefer yüzüne bi üfledim acildi..
hatta ben altini actigimda aglayinca bile üflüyorum yüzüne...memenide emerken agzindan birden cekme kendisi birakirsa tamam ama o birakmazsa sen serce parmagini sok hafiften agzinin kenarina agzina hava girsin öyle biraktir ..
benim kanamamda kirkim ciktigi halde devam etti daha yeni bitti sayilir...kirmizi degildi ama geliyodu yinede hafif akinti seklinde..ben ayin 11 inde dogum sonrasi kontrole gidicem beni cagirdi türkiyedeki pek cok doktor cagirmiyomus kasim annelerinde konusuyolardi ama bence sen git kesinlikle dogum sonrasi kontrol cok önemli bide korunma yöntemlerini konusmaniz gerekiyo...git bi muayene ol dikislerine baktir..
canim kocanada gecmisler olsun..o sirt agrisi bel agrisi bizdede var ortopedik problem sahibi olduk resmen..hayirlisiyla su 3 ayi bi atlatsaydik sonrasinda bebekler kendilerini idare edebiliyolar ztenn.
hadi canim senide minik cemreyi de öptük bitirdikopuyorumnanaktan
iyi seneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…