kızlar merhaba benim bu ayda olmadı serephone kullanmaya başladım bu gün yine yumurtam büyürsede çatlatma iğnemi olucam inşallah bu ikinci denemem olacak busefer bişiler olur inşallah yahepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu ay klomen kullandım çünkü geçen ay yumurta takibinde yumurtalarım tam gelişmemişti klomenden sonra adetimin 10. günü 20mm 18 mm ve 16 mm lik yumurtlar oluştu ve doktorum adetimin 11. günü ovitrelle iğne yapmamı istedi şu an iğnenin üzerinden 12 gün geçti ve bugün progesteron için kan verdim öğleden sonra sonuç alacağım peki iğneden 14 gün sonra mı Beta hcg ye bakılıyor? Tek üzüntüm bende hiç bir belirti olmaması ne gögüs ağrısı ne kasık bel ağrısı. sizde iğneden sonra hiç belirti olmuşmuydu? Hayırlısı olsun diyelim
canım ya hayırlısı üzülme sıkma canını bende senle aynı durumdayım napalım allah büyük :çok üzgünüm:
bişey sormak istiyorum kızlar sizler biliyorsunuzdur belki
klomen hiç yumurta oluşturmazsa sonraki ay yine klomenmi verir drlar genelde bilmiyorumkismile
soramadım canım ya ama bu cuma sormama gerek kalmadan söyler heralde çünkü bu ay olmadı diğer ay için bilgi verir
slm canım sen pcoslusun galiba senin yumurtalıkların dirençli galiba olmadıysa bu ay olmas büyük ihtimalle ilaç değişikliği yapılır diğer ay yada iğne ile yumurtlaman sağlanır senin gibi bir arkadaşım vardı çok zor yumurtladı ama değil senin aynı şeyleri yaşıcan anlamına gelmio glukofeni bende kullandım kilo vermeye yardımcı gebe kalmayıda sağlıyor sırf onu kullanarak hamile kalan arkadaşlar var kilon fazlaysa vermeye çalış yumurtlaman kolaylaşacaktır göreceksin moralini yüksek tut bilmem yardımcı olabildimmi ovitrelleyide dolapta sakla bir sonraki ay lazım olcak nede olsa allah yardımccın olsun
bende ilk klomen kullanmıştım 1 yumurtam zorla olmuştu 1 haftada 2 kilo verdim yumrtanın büyümesi gerçekleşti hemen 3 kere ilaçla yumrtladım aşılama ile hamile kaldım bebişim kucağımda çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
sağol canım ii dileklerin için eşinide ihmal etme ondanda emin olun problem olmadığına gerçi biliosundur ama gözden kaçtıysa hatırlatayım dedim demek senin vücudun fazlasını kabul etmiyor eski haline dönerse düzen sağlanır 50 kilolardaki arkadaşlarıma bile kilo verilmeyi tavsiye etmişlerdi düşün şişko olmana gerek yok sana kolay gelsin ii haberleri duyarım inş. haberdar et sağlıcakla kal:1hug:evet canım pkoluyum bende malesef a.s ama biliyorum inanıyorum yoluna giricek herşey evet ilaç değişikliği yapılır artık adet bile görmüyorum farlutalla olur artık da tedavim tekrar başlasın saol cnm tmm ovitrelleyi yumurta gözünde saklıyım buzdolabının..
görünüşte fazla kilom yok ama evlendikten sonra 3.5 senede 10 kilo aldım gitti sorma ama vermeye çalışıyım bundan sonra pek sorun etmiyordum sağlık için vermeliyim.
canım yumurtladığım an inş bende aşılama yaptırıcam dr dedi ama sonraki aya artık ..
ay çok sevindim inan yüzümü gülümsettin kocaman bir umut oldun allahım bebeğine sana ailene sağlık versin vede kimsecikleri annelik duygusundan mahrum bırakmasın inşallah
mrb arkadaşlar 10 gün önce yumurta çatlatıcı iğne vuruldum 7 gün sonra(geçen salı) test yaptırdım sonuç 12.50 çıktı doktor pozitif ama 3-4 gün sonra testi tekrarla dedi acaba benim gibi böyle bir sonuç alıpta hamile olduğunu öğrenen oldu mu.yoksa iğnenin etkisi mi hala devam ediyor.lütfen biri cevap yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?