Selam canlarım
HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--ahsenecem.....
--mişha.............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya..............
--karakizimmm.......
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) sadecesen21.........:CüvCüv: :CüvCüv:
2)sanal.........:CüvCüv:
ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZZZZZZZZZ........
-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek: KAYRA SENA bebek :))
Sezeryan---3350 gr --51cm
a.s.a.s.a.s.
-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 --:ecrin_bebek: HÜSEYİN EFE bebek :))
sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm
a.s.a.s.a.s.
---BERYAL---5 EKİM 2009-- :ecrin_bebek: DORUK BEBEK :))
sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm
a.s.a.s.a.s.
---EliFatihEFU -- :ecrin_bebek: 11 KASIM 2009 --NİSA PINAR BEBEK :))
normal--3370 gr 52 cnm
a.s.a.s.a.s.
--MEVZEY--:ecrin_bebek: 16 KASIM 2009 HATİCE CEMRE BEBEK:)))
a.s.a.s.a.s.
26ESER26--:ecrin_bebek: 15 ARALIK 2009 EGE BEBEK :)))
normal 3300 gr 56 cm
a.s.a.s.a.s.
mrb arkadaşlar bende klomen kullandım sımdı dr 10 gun ilişki dedi varmı klomenle hamiş kalanlar lütfen banada dua edin
slm kızlar mevzey beauty bebıslerınız nasıl buyudulermı benım oglum cok yaramaz artık donmeye basladı coktandır yazısmıyoruz merak ettım ne alemdesınız ıyıce koptuk kızlar bızde tedavı gorduk ve sonunda bebıslerımıze kavustuk ınsallah sızlerde meleklerınzı kucagınıza alırsınız rabbım hepınızın kucagını doldursun
Merhaba,
Bende 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek sahibi olmak için bir çok doktora gittim eşim de bir sorun olmadığını bende sadece prolaktin hormonumun yüksek oluşundaan ötürü sıkıntı olabileceğini söylediler Dostinex verildi yaklaşık 1 senedir hapı kullanıyorum Şimdi bana güven bir doktor buldum bu ay reggl olduktan 3.gününden başlamak üzere yumurta geliştirici 10 gün iğne vuruldum sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum Bu cumarteside aşılama yaptırdım ufak bir acı hissettim bakalım hamile kalabilecekmiyim o kadar çok doktor gezip herkes o kadar farklı şeyler söylediki hep sonun da hayal kırıklığı yaşadık inşaallah Allah bir çocuk hem bana hemde isteyenlere verir Aşılama sonrasında ne kadar sonra test yaptırmek gerekir Aşılamayı ilk yaptırıp hamile kalan varmı yada yaşadığınız tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
hayırlı olsun aşılaman canım öncelikle ben aşılama ile kaldım ilk seferde çok şüür bebeğim kucağımda ben pcosluyum 2 martta yapılmıştı 16 martta evde yaptığım teste pozitif çıkmıştı inş. hamilesindir rabbim isteyen herkese versin:Saruboceq:
Merhaba,
Bende 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek sahibi olmak için bir çok doktora gittim eşim de bir sorun olmadığını bende sadece prolaktin hormonumun yüksek oluşundaan ötürü sıkıntı olabileceğini söylediler Dostinex verildi yaklaşık 1 senedir hapı kullanıyorum Şimdi bana güven bir doktor buldum bu ay reggl olduktan 3.gününden başlamak üzere yumurta geliştirici 10 gün iğne vuruldum sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum Bu cumarteside aşılama yaptırdım ufak bir acı hissettim bakalım hamile kalabilecekmiyim o kadar çok doktor gezip herkes o kadar farklı şeyler söylediki hep sonun da hayal kırıklığı yaşadık inşaallah Allah bir çocuk hem bana hemde isteyenlere verir Aşılama sonrasında ne kadar sonra test yaptırmek gerekir Aşılamayı ilk yaptırıp hamile kalan varmı yada yaşadığınız tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
slm mevzey ya bende de pko var 1.5 yıldır bebiş olmuyor benım tüylenme hormonlarım cok yüksek cıktı sımdı klomen kullandım dr 10 gun ılıskı verdı senınde bu sekılde mı olmustu once pko ıcın tedavı olunması gerekmıyormu?
slm canım önce hormonların düşmesi gerek benim hormonlarda bir problemim yoktu glukofen kullandım o kilo verdiriyor hayıt denilen bir ot kullandım sabah akşam demleyip içtim o adetlerimi düzenledi kilolu olmaman işi kolaylaştırıyor ben 2 kere klomen 1 kerede serephone kullandım ama olmaddı umarım sende olur 10 gün ilişki ilginç yumurtan çatladıktan 36 saat sona ilişki ve gün aşırı diye beni yönlendiriyorlardı doktorlarım herhalde şansı yükseltmek istemiş olucak senin dok tüğlenme malesef bendede vardı hamileliğimdede arttı ama olsun ne yapalım gitmiyor yenisini engellemek için kilo ve hormon kontrolü önemli umarım seni aydınlatabilmişimdir
tşk ederim canım valla o kadar karışık ki artık beynim almıyor benım klomen bıttıkten sonra bana ılıskı verdı ve yumurtlama takıbı ıstedı 200tl deyınce yaptıramadım baska bı yontem denıyıcez dedı ama ne yapıcak bılmıyorum sende yumurtlama takıbı yaptırdın mı yaptırdıysan ücreti ne kadardı
merhabalar umarım hepimiziçin olumlu sonuçlar olur artık.Dünde yazmıştım ama bi cevap gelmedi ben 1 nisanda ovitrelle oldum cmt günü hastaneye kaldırıldım iç kanama geçirmişim şimdi evdeyim iğnenin 6.günü hala gebe kalma ihtimalim varmı çünkü birdaha bu iğneden olamayacağım milyonda bir görülen yan etkiymiş o da bana denk geldi. lütfen paylaşırmısınız bilgilerinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?