Dün Dr gittim, 4 yumurtam var ve büyüklüğü 14.9 mm. Bu ölçülerden hiçbirşey anlamıyorum. Geçen ayki ultrasonda 2.7 mm görünüyor, nekadar da küçükmüş.. tekrar klomen verdi, 3. kutuya başladım bukadar klomen içmem normal mi? pazartesi saat 16:00 da ovitrelle vurdurmam gerekiyormuş. Ama ilişki için saat vermedi, sizce en uygun zaman ne zamandır. Vakti geçer diye de korkuyorum. İlk deneyim olacak biraz tedirgin ve oldukça stresliyim eyvahedigeldismile Olacak mı olmayacak mı düşünmekten çok bunaldım artık...
Canım benim, Allah şifa versin inşallah.. Ne diyelim herkesin imtihanı başka başka bizimkisi bebek özlemiinşallah olacak birgün inanıyorum, bazen hayal ediyorum da hamile olduğumu öğrendiğim anı, doğumunu başlıyorum ağlamaya boshayallersmile
Dr çok kızıyor bu yüzden bana, çok stres yapıyosun böyle olmaz diyor, ah keşke elimde olsa! 2 gündür kasıklarım şiş hafif ağrılı adet sancısı gibi, midem de sürekli bulanıyo fazla klomen içtiğim için olabilir mi acaba? Birde ovitrelle göbekten mi vuruluyor? sevgilerle..
merhabalar bi sorum olacak yatarken hiç bi şikayetim yok ama ayakta fazla kaldığımda özellikle sol kasığım olmak üzere karnımda ağrı oluyor,göğüslerimde hafif bi ağrı var ben 1 nisanda ovitrelle olmuştum alakalımı lütfen bildiklerinizi paylaşırmısınız....
merhabalar bi sorum olacak yatarken hiç bi şikayetim yok ama ayakta fazla kaldığımda özellikle sol kasığım olmak üzere karnımda ağrı oluyor,göğüslerimde hafif bi ağrı var ben 1 nisanda ovitrelle olmuştum alakalımı lütfen bildiklerinizi paylaşırmısınız....
sevgili mevzey ve cmk13 olumlu sonuçlarınıza çooook sevindim.Çok heyecanlanıyorum düşündükçe ama yazmıştım iğnenin ertesi günü içkanama geçirdim hastanede tedavi gördüm umarım bu olumsuz etkilemez umarım yarın yada öbür gün test yapacağım haber veririm size.iyi ki bu site ve sizler varsınız...
arkadaşlar merhaba dün doktora gittim ve ilk kez klomen ve ovitrelle verdi cumartesi günü ovitrelle yi yapıcak heyecanlı ve tedirginim dualarınızı bekliyorum hayırlı olur inş. bana tavsiyeleriniz varsa bekliyorum merakla teşekkürler :))
dualarımız seninle canım allah seninde gönlüne göre versin hadi kızlar bu sene hamilelerle dolsun bu sayfa bak 12 veya 13 gün sonra kanda çıkıyor baktır muhakkak.
saol cmk13 inş bu arada ben de ıspartalıyım afyonda çalışıyoruz. iğneden sonra 13. gün mü belli oluyorsen hamilesin anladığım kadarıyla çok sevindim senin adına allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. ilk iğneden sonra mı kaldın hamile bir de ısparta da hangi doktora gidiyorsun.
Merhaba bugün test yaptım kendime çift çizgi çıktı ama farkettim k igebelik testinin son kullanma tarihi geçmişti acaba etkilermi ve çizginin biri diğerine göre biraz silikti yarın tekrar yapayım diye düşünüyorum ve kasık ağrım çok fazla doktorum kramp olabileceğini söyledi sizdede olmuşmuydu boyle.Ne heyecanlı bi durummmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?