ben bornova şifada arzu gülüzar turana gidiyorum.sen?
mrb kızlar bende aranıza yeni kayıtılıyorum benım doktorumda bugun bana klomen verdi ama bugun baslamamı istedı bugunde adetimin 2,günü sizin yazdıklarınıza baktım birazda genel de 5, gün baslamıssınız. ama benım ara kanama problemımde var
mrb kızlar bende aranıza yeni kayıtılıyorum benım doktorumda bugun bana klomen verdi ama bugun baslamamı istedı bugunde adetimin 2,günü sizin yazdıklarınıza baktım birazda genel de 5, gün baslamıssınız. ama benım ara kanama problemımde var
selam kızlar uzun süredir giremiyordum baya şey kaçırmışım anlaşılan yeni anne adaylarımızı kocaman tebrik ediyorum.darısı bizim başımıza ne diyelim:)bu ay doktor hormonlarım düzene girsin diye herhangibir ilaç ya da iğne vermemişti.kendi halimize bırakmıştı yani bende tam inşallah bu ay rahat rahat hareket ederim diyordum ki akıntılarım buna izin vermedi maalesef doktor sorun olmadığını söylüyor ama ben gerçekten çok rahatsızım.sürekli insanın regl akıntısı gibi bir akıntıyla yaşaması gerçekten ama gerçekten çok can sıkıcı tam bu akıntılarım hafifledi kafayı boşalttım derken babaannemin vefat haberini aldım bu da beni acayip etkiledi doğal olarak birde doktorum tatile gitmiş 15 gün yokmuş başka doktora gitsem sil baştan dert anlat offff offff ben ne yapsam nerelere gitsem ovitrelle de klomende 2 defa kullandım(bilenler bilir) sonuç alamadım yoksa benim hiçmi çocuğum olmayacak??????
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı haftalar diliyorum. Hamiş olan kimse yok mu tedaviler ne durumda?
Benim adetim 2 gün geçti hala adet olmadım bugün sağlık ocağına gidip baktırmayı düşünüyorum hayırlısıyla.Dua edin benim için ...
hadi bakalım inş. bebişin seninledir umarım haber ver mutlaka merak ederim
sağlık ocağına gittim ve aldığım cevap şu: 10 günden önce bakmıyoruz !!
güliyim mi ağlıyım mi şaşırdım dedim ben tedavi görüyorum varsa hemen öğrenmemiz lazım.kanda baktırsam yarın gelip dedim salı günleri kan veriliyor ne farkederki negatif çıkarsa yine yaptırman lazım diyor o yüzden beklicekmişim garanti olsun diye komik yani güldüm kadına.ben zaten yarım rahimliyim 10 gün sonra gebelik kesesi oluşur zaten ya ters giden bişey varsa dimi ama.neyse eczaneden bir gebelik testi aldım evime geldim ama henüz yapmadım.idrarda hormon falan kalmamıştır.sabah mı yapsam acaba yada bikaç saat su içmeyeyim bekleyeyim iyice tuvaletim gelsin öyle yapayım.böyle işte canım..
varsa idrardada çıkar canım merak etme ben devlete gittim pozitifi görünce idrar testinde bana niye geldin hamilesin dedi bende yanılma payı yokmu bunlarda emin olmak için dedim hemde varsa bazı tetkikler yapması lazımdı baktım ikna edemiyom önceki sorunluyddu kandada görmek yükseldiğini takip etmek istiyorum dedim yalandan ama ne yapayım sanamı sorucaz kanda günün geçmeden belli olurki sende 10 gün geçti deseydin başta yada günümü bilmiom çok oldu geçeli deseydin bazen tatlı yalanlara ihtiyacımız var.. özel hastaneye giderim hemen artı ücret yok sonuç 1 saatte elimde ne uğraşıcam bir daha gitmem devlete işkence yuvası resmen[/QUOTE
canım ben sonra eczaneden test aldım eve geldim yaptım adetim de 2 gün geçmişti çift çizgiyi gördüm çok şükür hemde kopkoyu belirgin bir çift çizgi.bu sabah da kan verdim kan sonucumun çıkmasını bekliyorum şimdi inşallah kanda da çıkarda sevincim kursağımda kalmaz benim için dua edin...
varsa idrardada çıkar canım merak etme ben devlete gittim pozitifi görünce idrar testinde bana niye geldin hamilesin dedi bende yanılma payı yokmu bunlarda emin olmak için dedim hemde varsa bazı tetkikler yapması lazımdı baktım ikna edemiyom önceki sorunluyddu kandada görmek yükseldiğini takip etmek istiyorum dedim yalandan ama ne yapayım sanamı sorucaz kanda günün geçmeden belli olurki sende 10 gün geçti deseydin başta yada günümü bilmiom çok oldu geçeli deseydin bazen tatlı yalanlara ihtiyacımız var.. özel hastaneye giderim hemen artı ücret yok sonuç 1 saatte elimde ne uğraşıcam bir daha gitmem devlete işkence yuvası resmen[/QUOTE
canım ben sonra eczaneden test aldım eve geldim yaptım adetim de 2 gün geçmişti çift çizgiyi gördüm çok şükür hemde kopkoyu belirgin bir çift çizgi.bu sabah da kan verdim kan sonucumun çıkmasını bekliyorum şimdi inşallah kanda da çıkarda sevincim kursağımda kalmaz benim için dua edin...
inş. canım kandada çıkacaktır ben eminim yani sende eminsindir aslındada görmek lazım illa rahatlamak için dün seni diğer topikte gördüm sürekli bakıyodum ne oldu bu kıza diye buraya gelmeni beklesem meraktan ölücüdüm resmen :18::18:neyse kan sonucunu yazmazsanda ben bakıyorum görürümmmm mutlka diğer yerde
günaydın kızlar durumu netleşen biri yokmu haber yahu merak ediyorum
kızlar herkese iyi akşamlar kimse yok hareketsiz bi gün olmuş benden sonra kimse bişey yazmamış
ben de anca geldim eve karnımı doyurduk filan:)
neyse sıkı durun beta hcg değerim 2218
çok sevindim çok mutşu oldum
doktorum da çok sevindi değerin çok güzel dedi zaten daha yeni çok normal dedi
iyice idrara sışıktırdı beni sonra baktı kasıklarımdan ultrasonla
çok net görünmüyo tabi çok normal dedi ama belli belirsiz bişiler görüyorum dedi
folik asit verdi estrofemi cumartesi ye kadar kullanmaya devam et dedi keseyi bi görelim dedi
şimdilik kan idrar falan istemedi cumartesi geldiğinde yaparız dedi biraz daha belli olsun dedi.
sizce iyi mi yapıyo doktorum :) ben nasıl beklicem şimdi cumartesiye kadar...:)
öyle işte.çok sevinçliyim bi yandan da bişey olcak diye şimdiden korkmaya başladım.Allah yolumu açık etsin bana hayırlı bi hamilelik nasip etsin Allahın izniyle bebeğimi kucağıma alırım.Hepiniz için dua ediyorum size de yaşatsın Rabbim bu mutluluğu çok aratmadan.hepinizi öpüyorum...
hayırlı olsun canım dün sana baktım durdum ama geç geldin göremedimdi allahım kucağına almayı nasip etsin bebeiş bayağı büyümüş demekki annesi değerin süper 1 kaç güne görürsün bence keseyi arada yazda haber alayım senden gelişmelerdenkızlar herkese iyi akşamlar kimse yok hareketsiz bi gün olmuş benden sonra kimse bişey yazmamış
ben de anca geldim eve karnımı doyurduk filan:)
neyse sıkı durun beta hcg değerim 2218
çok sevindim çok mutşu oldum
doktorum da çok sevindi değerin çok güzel dedi zaten daha yeni çok normal dedi
iyice idrara sışıktırdı beni sonra baktı kasıklarımdan ultrasonla
çok net görünmüyo tabi çok normal dedi ama belli belirsiz bişiler görüyorum dedi
folik asit verdi estrofemi cumartesi ye kadar kullanmaya devam et dedi keseyi bi görelim dedi
şimdilik kan idrar falan istemedi cumartesi geldiğinde yaparız dedi biraz daha belli olsun dedi.
sizce iyi mi yapıyo doktorum :) ben nasıl beklicem şimdi cumartesiye kadar...:)
öyle işte.çok sevinçliyim bi yandan da bişey olcak diye şimdiden korkmaya başladım.Allah yolumu açık etsin bana hayırlı bi hamilelik nasip etsin Allahın izniyle bebeğimi kucağıma alırım.Hepiniz için dua ediyorum size de yaşatsın Rabbim bu mutluluğu çok aratmadan.hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?