Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah hayırlısı canım .... ve inşallah bebişin senin istediğin yerdedir RAbbim kimsenin gözünü yolda bırakmasın... duaalrımız kabul olur inşallah.... dualarımızdasın...

canı benim çok sevindim sağlıkla kucağına alman dileğiyle çok sevindim Allah bağışlasın ... bende beklemedeyim bakalım kısmet 1,5 hafta sonra belli olacak inşallah RAbbim banada nasip eder tez zamanda... dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar....

arkasaşlar burda genelde okuyucuydum hep okuyorum şu oldu bu oldu derken arkadaşlar hamile kalınca terkediyo burayı sonu merak konusu
ben kimse umutsuzluğa kapılmasın istiyorum inanın bu ay hiçmi hiç beklemiyodum aşılama yapılcaktı bende aşılamayı araştırıyodum hatta direk tüp bebek diyodum ne umutsuz olmayın moralinizi bozmayın rahat olun rabbim inşallah doğru zamanda verir..

merhaba arkadaşr ben de aranıza yeni katıldım bu ay klomen ile 2. ayım 14. günümde ovitrelle iğne vuruldum iğneden 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki oldu sonrasında da çalışmalara devam ediyoruz yine de uzayan akıntı diye tabir ettikleri şeyi görüyorum bu yumoşun çatladığına işaretmiş sanırım inşallah döllenme olur ve bebişim göbişime düşer:) 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır istiyoruz olmuyor hsg çekildim ve doğuştan tek tüplü olduğumu öğrendim.Allahım kimseye aratmadan her isteyeni evlat sahibi yapsın beklenmeyen adet tarihim 7 mayıs.gelişmelerden haberdar ederim.şunu merak ettim klomen ile tek yumoşu olan ve döllenip de hamiş kalan var mı acaba aranızda yoksa 1 yumoşla şans düşük mü ((

bir yumurta aslında ideal olan çünkü çoğul gebelik riskli bir durum, biz teleşlandık ikincisi de büyüyor diye klomenden sonra, doktorum büyüyeni bekletmeden çatlattı, ben henüz hamile değilim, biz de erkek infertilitesi de var, bu ay ara verdik, inşallah mayısta tekrar aşılama, ama 1 yumurta ideal olanı diye söylüyor doktorum, kendisi çok çok iyi bir doktordur, ben onun sözüne güveniyorum.. sonuçta döllenme sadece yumurtaya bağlı değil, seninki çatledıktan sonra diğer etkenlere bakmak lazım ..

inşallah canım inşallah bakalım ben beklemedeyim adet tarihm 4 mayısss olacak bakalım kısmett...

evet haklısın aşılamada da doğal yolla da çoğul gebelik olmaması için tek yumurtayı daha uygun buluyolar hatta doğru olanı bu.ama bazıları 5 yumurtam varmış şansın yüksek dedi doktorum falan diyo aklıma takılmıştı ama 5 yumurtan da olsa hiçbiri çatlamadıktan sonra ne önemi var değil mi? önemli olan çatlaması ben 14. günümde ovitrelle vuruldum sonra çalıştım işte doktorumun dediği günlerde bugün iğneden sonraki 6. günüm daha çok erken biliyorum ama kasıklarımda iğne batması gibi batmalar oluyo bir ümit belki vardır bişey diye kendimi kolluyorum:)tşk ederim cvp yazdığın için...

bende bu ay aşılama oldum arkadaşlar ama tutmadı adet gördüm.moralim çok bozuk.uzun süre klomen kullandım.bir kere çatlatma iğnesi oldum.izmirde özel bir hastaneye gidiyorum.ama artık oraya gitmek istemiyorum.izmirde tavsiye edebileceğiniz bir dr var mı

merhaba kiraz bende bu ay aşılama yaptırdım 4 mayıs adet tarihim ilk aşılama benimki bakalım kısmet sonucu bilemiyorum henüz... ben özel doktora gidiyorum... Alsancakta dilek uysal iyi bi doktor demişlerdi ama bakalım kısmet artık ....

merhaba,
iğne yapılmadan öncede kasık ağrıları varmıydı???

merhaba,
iğne yapılmadan öncede kasık ağrıları varmıydı???

hayır yoktu canım
iğne olmadan önceki günde doktorumbu akşam ilişki olsun demişti o akşam oldu.14.günümde iğneyi vuruldum akşamüstü 5 de.o akşam birlikte olmadık yarına daha çok sperm kalsın demişti doktorumuz sonra da aralıksız 4 gün çalıştık işte bilmiyorum neticeyi 7 mayıs da göreceğiz...

öncelikle rabbim gönlüne göre verir inşallah demek istiyorum.bende iğne yapıldım fakat şöyleydi iğneden birkaç gün önce bende kasıklarda ağrı ve göğüslerde dolgunluk başlamıştı yani yumurtam çatlayacaktı belliydi üstünede iğneyi yapnca iğne olduğum gün eşim yoktu ertesi sabah geldi o gün dahil 4 gün üst üste denedik ve çok şükür rabbime şuan 7+2 günlük hamileyim yarında kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz nasibse tabi inşallah rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu ben bu aşamay gelene kadar çok acı çektim 3 küretajım var,birde histereskopi uygulandı.çok şükür şimdilik birşey yok ....

birde şunu söylemek isterim benim belirtiler hemen çıkmaya başlamıştı herkesin belirtisi aynı olacak diye birşey de yok lütfen rahat ol çok ama çok rahat ol allaha daya srtını emin ol bu dediğimi yaptığın ay hamile kalacaksın belkide şuan hamileisndir.hayırlı haberlerini beklyrum....en büyük belirti ağzının dilinin tadının değişmesi bu hemen hemen herkesde olan belirtidir unutma diğer belirtiler kişiden kişiye değişir öpüyorummm

ne güzel canım yaaa çok şükür çok sevindim senin adına... bu sevinci tatmışsın inşallah Allahın izniyle bizde tadacağız bende 4 mayıs adet tarihimi bekliyorum ama gebeliğe dair bişey hissetmiyorum nede adet halime göre bişey hissediyorum bende bilmiyorum ne olacak hayırlısı duadan başka bi çaremiz varmı şuanda Allahın iziniyle.....

demek hamilesin çok mutlu oldum gerçekten rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.dediklerinde çok haklısın Allahıma dualar ediyorum namazlar kılıyorum ve ne istiyorsam ondan istiyorum biz de bekliyoruz işte neticeyi inş.hamileyimdir.belitriler çooook değişkenlik gösteriyor herkesde vede adet belirtileri ile aynı olduğuda oluyoru ayırt etmek çok zor.ne desem yalan olur Rabbimden hayırlısını diliyorum inşallah sizlere veririm bu hayırlı haberi:)))

inşallah hamilesindir arkadaşım inşallah böyle güzel bi haberi tez zamanda verirsin bizlere.... beklediğin adet tarihin nedir...

inşallah arkadaşım adet olmayız benimde o tarihe yakın hadi bakalım hayırlısı inşallah arkadaşımm....

selam ercelf nasıl gidiyor varmı bi blirti bişey ben çok meraklanıyorum ne olucak diye kendi adıma bende herhangi bi belirti yok ta ondan sorma gereği duydum .. tabi herkeste aynı şeyler olucak dye bişeyde yok ama işte merak bu:)).... inşallah RAbbim hayırlısını verir ve hayırlı haberlerini alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…