sevinç yok çünkü daha rahimdemi tüptemi bebiş neremde bilmiyorum.inanın dış gebelik çok zor hergün bi umut bekle değer arttımı azalcakmı derken 2 ayın ardından ultrasondada görünmeyen cenin sağ tüpümde ağrısı acısı cabası derken herşey tamizlendi derken cenin düşmedi 25 gün kanamam oldu 3 tane kanser iğnesi oldum,saçım azda olsa birden döküldü..şükür allaha ameliyatsız atlattım ama evde doğum yapmak gibi o parçaları düşürmek(bilenlerin dediği)..rahim filmimde temiz çıktı 3 ay aradan sonra başladık çalışmalara omadı 2 ay tedavi ardından bekleme derken bu ay hamile olduğumu öğrendim ama yine korku var içimde değerimde düşük..ama yinede umutluyum
buarada şunları öğrendim rahat olmak rahat olmak başka bişey değil ve erkenden test yapmayın çok merak ediyorsanız ilişkiden sonra 6.gün kanda çıkıyor ama kimsayal olursa değer düşüp regli olunuyor,ve pahalı test almayın ben bu ayda yaşadım ucuzlar daha iyi :)
ve şuna inanıyorum bu işler kısmet işi benim abimin ve eşi 3 tüp bebek tedavisinin ardından bebişleri oldu ve abim hep şunu dedi 10nuncuda da olsa deniycem.. yine halimize şükür olsun umarım allah isteyen herkeze sağlıklı bi şekilde evlat verir
bugün doktora gittim ve keseyi gördük a0 gün sonra kalp atışı için gel dedi..ve buarada kimse umutsuzluğa kapılmasın,geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar hamile kalmama doktorum bile çok şaşırdııı:)
arkasaşlar burda genelde okuyucuydum hep okuyorum şu oldu bu oldu derken arkadaşlar hamile kalınca terkediyo burayı sonu merak konusu
ben kimse umutsuzluğa kapılmasın istiyorum inanın bu ay hiçmi hiç beklemiyodum aşılama yapılcaktı bende aşılamayı araştırıyodum hatta direk tüp bebek diyodum ne umutsuz olmayın moralinizi bozmayın rahat olun rabbim inşallah doğru zamanda verir..
evet haklısın aşılamada da doğal yolla da çoğul gebelik olmaması için tek yumurtayı daha uygun buluyolar hatta doğru olanı bu.ama bazıları 5 yumurtam varmış şansın yüksek dedi doktorum falan diyo aklıma takılmıştı ama 5 yumurtan da olsa hiçbiri çatlamadıktan sonra ne önemi var değil mi? önemli olan çatlaması ben 14. günümde ovitrelle vuruldum sonra çalıştım işte doktorumun dediği günlerde bugün iğneden sonraki 6. günüm daha çok erken biliyorum ama kasıklarımda iğne batması gibi batmalar oluyo bir ümit belki vardır bişey diye kendimi kolluyorum:)tşk ederim cvp yazdığın için...bir yumurta aslında ideal olan çünkü çoğul gebelik riskli bir durum, biz teleşlandık ikincisi de büyüyor diye klomenden sonra, doktorum büyüyeni bekletmeden çatlattı, ben henüz hamile değilim, biz de erkek infertilitesi de var, bu ay ara verdik, inşallah mayısta tekrar aşılama, ama 1 yumurta ideal olanı diye söylüyor doktorum, kendisi çok çok iyi bir doktordur, ben onun sözüne güveniyorum.. sonuçta döllenme sadece yumurtaya bağlı değil, seninki çatledıktan sonra diğer etkenlere bakmak lazım ..
bende bu ay aşılama oldum arkadaşlar ama tutmadı adet gördüm.moralim çok bozuk.uzun süre klomen kullandım.bir kere çatlatma iğnesi oldum.izmirde özel bir hastaneye gidiyorum.ama artık oraya gitmek istemiyorum.izmirde tavsiye edebileceğiniz bir dr var mı
evet haklısın aşılamada da doğal yolla da çoğul gebelik olmaması için tek yumurtayı daha uygun buluyolar hatta doğru olanı bu.ama bazıları 5 yumurtam varmış şansın yüksek dedi doktorum falan diyo aklıma takılmıştı ama 5 yumurtan da olsa hiçbiri çatlamadıktan sonra ne önemi var değil mi? önemli olan çatlaması ben 14. Günümde ovitrelle vuruldum sonra çalıştım işte doktorumun dediği günlerde bugün iğneden sonraki 6. Günüm daha çok erken biliyorum ama kasıklarımda iğne batması gibi batmalar oluyo bir ümit belki vardır bişey diye kendimi kolluyorum:)tşk ederim cvp yazdığın için...
merhaba,
iğne yapılmadan öncede kasık ağrıları varmıydı???
hayır yoktu canım
iğne olmadan önceki günde doktorumbu akşam ilişki olsun demişti o akşam oldu.14.günümde iğneyi vuruldum akşamüstü 5 de.o akşam birlikte olmadık yarına daha çok sperm kalsın demişti doktorumuz sonra da aralıksız 4 gün çalıştık işte bilmiyorum neticeyi 7 mayıs da göreceğiz...
öncelikle rabbim gönlüne göre verir inşallah demek istiyorum.bende iğne yapıldım fakat şöyleydi iğneden birkaç gün önce bende kasıklarda ağrı ve göğüslerde dolgunluk başlamıştı yani yumurtam çatlayacaktı belliydi üstünede iğneyi yapnca iğne olduğum gün eşim yoktu ertesi sabah geldi o gün dahil 4 gün üst üste denedik ve çok şükür rabbime şuan 7+2 günlük hamileyim yarında kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz nasibse tabi inşallah rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu ben bu aşamay gelene kadar çok acı çektim 3 küretajım var,birde histereskopi uygulandı.çok şükür şimdilik birşey yok ....
öncelikle rabbim gönlüne göre verir inşallah demek istiyorum.bende iğne yapıldım fakat şöyleydi iğneden birkaç gün önce bende kasıklarda ağrı ve göğüslerde dolgunluk başlamıştı yani yumurtam çatlayacaktı belliydi üstünede iğneyi yapnca iğne olduğum gün eşim yoktu ertesi sabah geldi o gün dahil 4 gün üst üste denedik ve çok şükür rabbime şuan 7+2 günlük hamileyim yarında kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz nasibse tabi inşallah rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu ben bu aşamay gelene kadar çok acı çektim 3 küretajım var,birde histereskopi uygulandı.çok şükür şimdilik birşey yok ....
demek hamilesin çok mutlu oldum gerçekten rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.dediklerinde çok haklısın Allahıma dualar ediyorum namazlar kılıyorum ve ne istiyorsam ondan istiyorum biz de bekliyoruz işte neticeyi inş.hamileyimdir.belitriler çooook değişkenlik gösteriyor herkesde vede adet belirtileri ile aynı olduğuda oluyoru ayırt etmek çok zor.ne desem yalan olur Rabbimden hayırlısını diliyorum inşallah sizlere veririm bu hayırlı haberi:)))birde şunu söylemek isterim benim belirtiler hemen çıkmaya başlamıştı herkesin belirtisi aynı olacak diye birşey de yok lütfen rahat ol çok ama çok rahat ol allaha daya srtını emin ol bu dediğimi yaptığın ay hamile kalacaksın belkide şuan hamileisndir.hayırlı haberlerini beklyrum....en büyük belirti ağzının dilinin tadının değişmesi bu hemen hemen herkesde olan belirtidir unutma diğer belirtiler kişiden kişiye değişir öpüyorummm
demek hamilesin çok mutlu oldum gerçekten rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.dediklerinde çok haklısın Allahıma dualar ediyorum namazlar kılıyorum ve ne istiyorsam ondan istiyorum biz de bekliyoruz işte neticeyi inş.hamileyimdir.belitriler çooook değişkenlik gösteriyor herkesde vede adet belirtileri ile aynı olduğuda oluyoru ayırt etmek çok zor.ne desem yalan olur Rabbimden hayırlısını diliyorum inşallah sizlere veririm bu hayırlı haberi:)))
inşallah hamilesindir arkadaşım inşallah böyle güzel bi haberi tez zamanda verirsin bizlere.... beklediğin adet tarihin nedir...
beklediğim değil de beklemediğim adet tarihim 7 mayıs :)
inşallah arkadaşım adet olmayız benimde o tarihe yakın hadi bakalım hayırlısı inşallah arkadaşımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?