kızlar yaa ovitrelle den 12 gün sonra kan testi 1.67..ne bu şimdi hep 0.100 çıkardı.iğnenin etkisi geçmiştir herhalde hem de adetin 11.günü 16mm iken yumurtam vurulmuştum ovitrelle i.belki bugün tutunmuştur olamaz mı ki.bugün 23.gün daha hemen umudumu kaybetmeyeyim dimi nooolur biri bişey yazsın bir akıl versin bana yaa
selam ercelf nasıl gidiyor varmı bi blirti bişey ben çok meraklanıyorum ne olucak diye kendi adıma bende herhangi bi belirti yok ta ondan sorma gereği duydum .. tabi herkeste aynı şeyler olucak dye bişeyde yok ama işte merak bu:)).... inşallah RAbbim hayırlısını verir ve hayırlı haberlerini alırız...
canım senin benden 2 gün önceymiş adet tarihin benim 6 mayıs.ve inanılmaz belim ağrıyor bacaklarıma kadar vuruyor hiç ayakta uzun süre kalamıyorum resmen yatıp sırtüstü dinlenmem gerekiyor.kasıklarım da çok ağrıyor sanki rahmim yerinden çıkacak gibi.göğüslerim acıyo dokunamıyorum uçlarına dolgunlaştılar.ama bunlar psikolojik değil gerçekten varolan şeyler.hele 2 gündür dahda fazla.sanki heran adet olacak gibiyim ama hiç günüme bu kadar varken böyle belirtilerim olmazdı.umarım hepsi hayırlı bir haberin işaretçisidir.bekleyeceğiz ve göreceğiz nuramazancım.adet günüm geçmeden hiçbişeye baktırmak istemiyorum.kafam çok rahat.rabbimden hayırlısını istiyorum.ve diliyorum ki benden önce sennn hayırlı haber verirsin bizlere:)))
canım inşallah hayırlısı olur herşeyin... ama ben galiba bugün adet olucam veya yarın çünkü sabah lekem vardı ve belimdede hafif ağrı var sanırım akşama kalmaz olurum üzüldümmü evet ama hayırlısı diliyorum Yaradandan.... Allahım tüm isteyene versin boş bırakmasın kucağını kimsenin.... inşallah senden alırız güzel haberlerii....
slm kızlar.bende bu ay 2. kez klomen kullandım.haftaya yumurta takibine gitcem bakalım.ama geçen ayki iğneden sonra bende bi karın ağrısı başladı.halada bitmedi.sizdede oluyor mu?
canım senin içinde hayırlısı olsun..... iğne derken çatlatma iğnesimi dedin arkadaşımm eğer öyle ise kasık ağrıs yapar çatlamadan dolayı hayırlısı bakalım.... benimde ilk aşılamaydı ama tutmadı galiba hasta oluyorum...
canım üzülme yeni ay yeni umutlar inşallah. en azından düzenli adet oluyorsun adetin bitsin sonra yine önündeki maçlara bak:) ama yine temenni ediyorum yerleşme kanaması vs.. dir inşallah.dikkat et ona da..
evet cnm ovitrelle vuruldum geçen ay.ama tutmadı.karnımın ağrısıda geçmedi.bu ay yine klomen kullandım.haftaya kontrol
keşke dediğin gibi olsaydı canım yerleşme kanaması gibi olsaydı ama bel ağrım var akşama olurum... üzüldüm ama umudum yitirmicem çok şükür bu halimede diorum YAradan vardır bi bildiği diyorummm zamanı var demekki....
hakkında hayırlısı bakalım inşallah.....
hmm. izmirdeymişsin sende:)bende:))
evet cnm ovitrelle vuruldum geçen ay.ama tutmadı.karnımın ağrısıda geçmedi.bu ay yine klomen kullandım.haftaya kontrol
iğneyi kaçınacı gün vurulmuştunuz? Doktor banada verdi bugün ama burası küçük yer bulamadım yarın sabah gelince vurulacak 15. gün oluyor.Doktor muhakkak en geç sabah vurul dedi iğne için geç mi kaldık neden öyle dedi anlamadım.
evet bende izmirdeyim sen hangi doktora yada nereye gidiyorsunn...
valla cnm ben 14. gün gittiğimde yumurtam 17 mmdi.dr 2 gün sonra vurdur dedi.sen kaçıncı gün gitmiştin?
bende dün 14. gün gittim yumurtam 20 mm di. Bugün 15. gün sabah vuruldum. 13 mayısta kontrole çağırdı. İnş. daha fazla beklemeden hepimiz hamiş kalırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?