Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yaa ovitrelle den 12 gün sonra kan testi 1.67..ne bu şimdi hep 0.100 çıkardı.iğnenin etkisi geçmiştir herhalde hem de adetin 11.günü 16mm iken yumurtam vurulmuştum ovitrelle i.belki bugün tutunmuştur olamaz mı ki.bugün 23.gün daha hemen umudumu kaybetmeyeyim dimi nooolur biri bişey yazsın bir akıl versin bana yaa

bende çatlatma iğnesinden 6 gün sonra yaptırmıştım 12 çıkmıştı pozitifti ama kimyasal gebelikti,sonra yumurtlama tariğimden 20 gün sonra yaptırdım 70 çıktı doktorum 12 ye yüksek demişti ama 70 değerimede düşük demişti sonuç hamileyim ama demek istediğim şu normalde 2 günde bir 2 ye katlanıyo ya onu düşnürsek 70 hakkaten düşüktü yani belli olmaz her zaman regl tarihini beklemek en iyisi ben 12 ye çok sevinmiştim ama günüm gelmeden 10 gün önce regli oldum birde yani değerin hiç önemi olmamalı regli tarihini bekle üzülceksende ozaman üzül sevinceksende.. umarım hamilesindir rabbim isteyen herkese verir inşallah

belirmeyi unutmuşum 2. tedavimde 12 çıkıp düştü, 3 ü sünde tedaiye ara verdiğimizde ki ay 20.gün 70 mişti farklı aylar yani

canım senin benden 2 gün önceymiş adet tarihin benim 6 mayıs.ve inanılmaz belim ağrıyor bacaklarıma kadar vuruyor hiç ayakta uzun süre kalamıyorum resmen yatıp sırtüstü dinlenmem gerekiyor.kasıklarım da çok ağrıyor sanki rahmim yerinden çıkacak gibi.göğüslerim acıyo dokunamıyorum uçlarına dolgunlaştılar.ama bunlar psikolojik değil gerçekten varolan şeyler.hele 2 gündür dahda fazla.sanki heran adet olacak gibiyim ama hiç günüme bu kadar varken böyle belirtilerim olmazdı.umarım hepsi hayırlı bir haberin işaretçisidir.bekleyeceğiz ve göreceğiz nuramazancım.adet günüm geçmeden hiçbişeye baktırmak istemiyorum.kafam çok rahat.rabbimden hayırlısını istiyorum.ve diliyorum ki benden önce sennn hayırlı haber verirsin bizlere:)))

hürrem im sultan ım..... canım sayfa sayfa gezdim ama bulamadım bişi ya... ben anlamadın sen şimdi pregnyl i vuruldunmu?????? ben ona çok güveniyorum yaaa... ama tabi ayın 8 inden sonra uğramamışsın buraya sanrıım....... başka topiklere mi gittin yoksa

canım inşallah hayırlısı olur herşeyin... ama ben galiba bugün adet olucam veya yarın çünkü sabah lekem vardı ve belimdede hafif ağrı var sanırım akşama kalmaz olurum üzüldümmü evet ama hayırlısı diliyorum Yaradandan.... Allahım tüm isteyene versin boş bırakmasın kucağını kimsenin.... inşallah senden alırız güzel haberlerii....

canım üzülme yeni ay yeni umutlar inşallah. en azından düzenli adet oluyorsun adetin bitsin sonra yine önündeki maçlara bak:) ama yine temenni ediyorum yerleşme kanaması vs.. dir inşallah.dikkat et ona da..

slm kızlar.bende bu ay 2. kez klomen kullandım.haftaya yumurta takibine gitcem bakalım.ama geçen ayki iğneden sonra bende bi karın ağrısı başladı.halada bitmedi.sizdede oluyor mu?

slm kızlar.bende bu ay 2. kez klomen kullandım.haftaya yumurta takibine gitcem bakalım.ama geçen ayki iğneden sonra bende bi karın ağrısı başladı.halada bitmedi.sizdede oluyor mu?

canım senin içinde hayırlısı olsun..... iğne derken çatlatma iğnesimi dedin arkadaşımm eğer öyle ise kasık ağrıs yapar çatlamadan dolayı hayırlısı bakalım.... benimde ilk aşılamaydı ama tutmadı galiba hasta oluyorum...

evet cnm ovitrelle vuruldum geçen ay.ama tutmadı.karnımın ağrısıda geçmedi.bu ay yine klomen kullandım.haftaya kontrol

canım üzülme yeni ay yeni umutlar inşallah. en azından düzenli adet oluyorsun adetin bitsin sonra yine önündeki maçlara bak:) ama yine temenni ediyorum yerleşme kanaması vs.. dir inşallah.dikkat et ona da..

keşke dediğin gibi olsaydı canım yerleşme kanaması gibi olsaydı ama bel ağrım var akşama olurum... üzüldüm ama umudum yitirmicem çok şükür bu halimede diorum YAradan vardır bi bildiği diyorummm zamanı var demekki....

inşallah senden güzel haberler alırız moral olur bana inşallah arkadaşım...

evet cnm ovitrelle vuruldum geçen ay.ama tutmadı.karnımın ağrısıda geçmedi.bu ay yine klomen kullandım.haftaya kontrol

iğneyi kaçınacı gün vurulmuştunuz? Doktor banada verdi bugün ama burası küçük yer bulamadım yarın sabah gelince vurulacak 15. gün oluyor.Doktor muhakkak en geç sabah vurul dedi iğne için geç mi kaldık neden öyle dedi anlamadım.

valla cnm ben 14. gün gittiğimde yumurtam 17 mmdi.dr 2 gün sonra vurdur dedi.sen kaçıncı gün gitmiştin?

valla cnm ben 14. gün gittiğimde yumurtam 17 mmdi.dr 2 gün sonra vurdur dedi.sen kaçıncı gün gitmiştin?

bende dün 14. gün gittim yumurtam 20 mm di. Bugün 15. gün sabah vuruldum. 13 mayısta kontrole çağırdı. İnş. daha fazla beklemeden hepimiz hamiş kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…