merhaba
ovitrelle yi vurulduktan ne kadar sonra doktor sizi kontrole çağırmıştı?:18:
beni kontrole çağırmadı canım istersen bakarız 21. gününde progesterona demişti ama ben gitmedim.
yani iğneden sonra 14. günümde sen sağ ben selamet dedik doktorumla inş. ay başında görüşürüz demiştik yoksa 1 ay ara vericektik.dün beni görünce çok sevindi.
merhaba kızlar sizi uzun zamandır takip ediyoruım. dr bu ay ovitrelle verince yazılarınızı daha çok takip etmeye başladım.daha önce klomen pgenly falan kullandım ama bu ay dr değiştirdim.. bu dr anlattımm herşeyi neler yaptığımı..klomenin dozun u arttıralım dedii ultrasonla baktı senin bu yumurtalıkla hamile kalman lazım tertemiz dedi.. çok şükür dedimm.. bu dotr. 4. gün başlattı klomeni günde 4 tane kullandım 10. gün gittim 15,5 mm 16 mm falan 3 4 tane folükül vardı. adetimin 12 . günü akşamı ovitrelleyi vurdur dedii.. o akşam ve ertesi akşam kesin ilişki dedi.klomenin etkisi 3 ay sürüyo 3 ay kendiliğinden olmazssa. senden hsg eşindende spermiyogram istiycem dedi.. kızlar hayırlısı rabbim inş okadar bekletmez.bakalım kızlar bugün iğneden sonraki 9. gün çarşambayı bekliyorumm.. hayırlısıyla... rabbim kimsenin elini boş bırakmasın. az önce annemi aradım amcmın gelini hamileymiş.. 4 seneden sonra. kızım üzülme zamanı varmış demekki dedi... üzülmememk mümkünmü gözlerim doldu annem öyle söyleyince .tlfonu hemen kapattımm.. açtım muslukları yine ağlamaya başladım.....kurban olduğum allah hayırlısıyla inş bu ay beni sevindirir...... isteyen herkesi sevindirsin rabbimm..[/QOTE]
inşallah arkadaşım bekletmez aratmaz RAbbim tyüm isteyene versin bende klomen kullandım ovitrelle vuruldum geçen ay ve aşılama yapıldı bizde üzülmedimmi üzüldüm ama kısmet değilmiş diyorum annenin dediği gibi zamanı varmış dedim kendime ramazana kadar olmazsa sonrasında direkt tüp bebek istiyorum şükür eşimle aynı kanıdayız hayırlı hepimiz içn... habelerini yazaarsın burdan inşallah beklemezsin ...
kızlar herkese iyi akşamlar kimse yok hareketsiz bi gün olmuş benden sonra kimse bişey yazmamış
ben de anca geldim eve karnımı doyurduk filan:)
neyse sıkı durun beta hcg değerim 2218
çok sevindim çok mutşu oldum
doktorum da çok sevindi değerin çok güzel dedi zaten daha yeni çok normal dedi
iyice idrara sışıktırdı beni sonra baktı kasıklarımdan ultrasonla
çok net görünmüyo tabi çok normal dedi ama belli belirsiz bişiler görüyorum dedi
folik asit verdi estrofemi cumartesi ye kadar kullanmaya devam et dedi keseyi bi görelim dedi
şimdilik kan idrar falan istemedi cumartesi geldiğinde yaparız dedi biraz daha belli olsun dedi.
sizce iyi mi yapıyo doktorum :) ben nasıl beklicem şimdi cumartesiye kadar...:)
öyle işte.çok sevinçliyim bi yandan da bişey olcak diye şimdiden korkmaya başladım.Allah yolumu açık etsin bana hayırlı bi hamilelik nasip etsin Allahın izniyle bebeğimi kucağıma alırım.Hepiniz için dua ediyorum size de yaşatsın Rabbim bu mutluluğu çok aratmadan.hepinizi öpüyorum...
inş canım inş allahım daha fazla üzmez bizi.tabi kısmet herşeyden önce.. hayırlısıysa olsun canım...inş sende en kısa zamanda kavuşşursun bebişinee.. tabi tüm isteyenler..inşallah arkadaşım bekletmez aratmaz RAbbim tyüm isteyene versin bende klomen kullandım ovitrelle vuruldum geçen ay ve aşılama yapıldı bizde üzülmedimmi üzüldüm ama kısmet değilmiş diyorum annenin dediği gibi zamanı varmış dedim kendime ramazana kadar olmazsa sonrasında direkt tüp bebek istiyorum şükür eşimle aynı kanıdayız hayırlı hepimiz içn... habelerini yazaarsın burdan inşallah beklemezsin ...
kan testi yaptırsan eğer varsada düşük çıkar canım.. sen en iyisi pazartesi bi idrar testi yap.....bende ayın 4 ünde vurundum doktorum bana da aynı şeyi söyledi iğne vurunduğum gece ve ertesi gece dedii.. hadi bakalım hayırlısı bende çarşambayı bekliyorum idrar testi yapmak içinn..arkadaşlarr nereye yazıcağımı da bilemiyorum yani çok eski bu yazılar sanırım ama nereye yazıcağımı bilmiyorum gerçekten.. bende bu ayın 2sinde çatlatma iğnesi oldum ve iğne olduğum gece ve ertesi gece ilişki oldu.. o sıralar kasık ağrısı olmştu çatladığından dolayı.. 11 gün oldu iğne olalı ve benim göğüslerim feci şiş ve acıyolar.. kasığımda da sancım var ara ara girip çıkıyo...çok merak ediyorum acaba kan testi yapsam çıkarmı siz böyle bişey yaşadınız mıı
kızlar herkese iyi akşamlar kimse yok hareketsiz bi gün olmuş benden sonra kimse bişey yazmamış
ben de anca geldim eve karnımı doyurduk filan:)
neyse sıkı durun beta hcg değerim 2218
çok sevindim çok mutşu oldum
doktorum da çok sevindi değerin çok güzel dedi zaten daha yeni çok normal dedi
iyice idrara sışıktırdı beni sonra baktı kasıklarımdan ultrasonla
çok net görünmüyo tabi çok normal dedi ama belli belirsiz bişiler görüyorum dedi
folik asit verdi estrofemi cumartesi ye kadar kullanmaya devam et dedi keseyi bi görelim dedi
şimdilik kan idrar falan istemedi cumartesi geldiğinde yaparız dedi biraz daha belli olsun dedi.
sizce iyi mi yapıyo doktorum :) ben nasıl beklicem şimdi cumartesiye kadar...:)
öyle işte.çok sevinçliyim bi yandan da bişey olcak diye şimdiden korkmaya başladım.Allah yolumu açık etsin bana hayırlı bi hamilelik nasip etsin Allahın izniyle bebeğimi kucağıma alırım.Hepiniz için dua ediyorum size de yaşatsın Rabbim bu mutluluğu çok aratmadan.hepinizi öpüyorum...
değerin çok yüksek değilmii ikiz falanmı acabaa.. dur bakalım keseyi görmeden paçaları sıvamayalım :):):)ama inş öyledir ay negüzel çifte mutlulukk.. kii o mutluluğu fazlasıyla birtanesindede yaşarsın amaa çok güzel olurdu bee
ay canım benim yaa hayırlısı neyse o olsun sağlıcakla kavuştursun bebişine seni rabbimm.. inşşben de çok isterdim ama benim durumum için biraz tehlikeli canım o yüzden tek olsun sağlıklı olsun istiyorum.Ben doğuştan yarım rahimliyim sol tüpüm ve sol yumurtalığım var sadece sağda hiçbişey oluşmamış.Rahim de normalden biraz daha ufak.6 aydan sonra riski bir gebeliğim olucak.Gerekirse rahim ağzına dikiş atılıcak.Ben bitanesini bi taşıyabiliyim de Allahın izniyle.Ama yine de rabbim verirse kolaylığını da verir.Hele bir de bi kız bir erkek olursa oh oh oh :)
kan testi yaptırsan eğer varsada düşük çıkar canım.. sen en iyisi pazartesi bi idrar testi yap.....bende ayın 4 ünde vurundum doktorum bana da aynı şeyi söyledi iğne vurunduğum gece ve ertesi gece dedii.. hadi bakalım hayırlısı bende çarşambayı bekliyorum idrar testi yapmak içinn..
inş hayırlı cvplar alırısın canım pazartesi günü..bugün iğneden sonraki 9. günüm adetin 23. günü progesteronum 15,5 çıktı doktor çok güzel yumurtan çatlamış dedi. pazartesi bhcgye bakıcak inş. güzel sonuçlar alırım bana erken gibi geliyor test için ama rabbim yüzümü bu sefer güldürür inş. :18::18::18:
beklemek kadar çok zor bişey yok canımm bilmezmiyim gerçekten.. ama hayırlısı rabbim tüm isteyenlere versinn e bizede inş..aa aramızda iki gün var canım ne güzel bakalım inşallah tutmuştur ikimizinki de :) doğru söylüyosun beklemem lazım ama beklemek çoooook zorr biliosun sende :)))
merhaba kızlar,
sayfaya yeni katıldım..bnde bu ay duphaston içiyorum adet olmak için..olunca 5.günü klomen verdi 5 gün içip 10.günü gel dedi ilk defa bu ay verdi klomeni 3 ay bu tedaviye devam edeceğiz eğer gerek olursa tabi kii inşallah olmaz :) ağustosta 1 yıl olcak çocuk çalışmalarımız doktorum 3 ay klomen tedavisi dedi olmazsa ağustos eylül gibi direk tüp bebek dedi aşılamaya gerek yok zaten çok düşük tutma oranı dedi.bende kararsız kaldım bi kerede olsa aslında aşılama denemek isterim.ama o zamana kadar daha var bakalım klomen tedavisi nasıl gidicek hayırlısı inşallah...
klomen tedavisiyle hamile kalan varmı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?