- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
inş hayırlı cvplar alırsın arkadaşımcanım bnm sağol cevabın için.bugün filmi çektirmeye gidiyorum.dilerim hakkımda hayırlısı olur.çok korkuyorum.anestezisiz çekiyor doktorum.bakalım sonuç ne çıkacak.bu arada bu ay 5,5 cmlik bir kistimde oluştu.doğum kontrol hapına geri dönüş yaptık.ama bugün filmim var ve acaip gerginim.inşallah hayırlı bir sonuç çıkarda çektiğim acıyada değer.sizde inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza bebişlerinizi...bana dua edin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberlerle bu cuma gününde gelirsin tüm isteyene versin Rabbim banada nasip etsin tez zamanda...canım bnm sağol cevabın için.bugün filmi çektirmeye gidiyorum.dilerim hakkımda hayırlısı olur.çok korkuyorum.anestezisiz çekiyor doktorum.bakalım sonuç ne çıkacak.bu arada bu ay 5,5 cmlik bir kistimde oluştu.doğum kontrol hapına geri dönüş yaptık.ama bugün filmim var ve acaip gerginim.inşallah hayırlı bir sonuç çıkarda çektiğim acıyada değer.sizde inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza bebişlerinizi...bana dua edin.
inş hayırlı cvplar alırsın arkadaşım
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberlerle bu cuma gününde gelirsin tüm isteyene versin Rabbim banada nasip etsin tez zamanda...
iyi hadi canım gözün aydın şimdi en azından içinde bişey kalmadıı sırada göbüşe bir bebiş nasip etsin allah.. tüm isteyenleredesağol cnmcım.çekildim filmi eve geldik şimdi hemen yazim istedim.iki tüpümde açık şuan.herhangibir tıkanıklık yok artık gerisi Yüce Rabbime kalmış..Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin...
iyi hadi canım gözün aydın şimdi en azından içinde bişey kalmadıı sırada göbüşe bir bebiş nasip etsin allah.. tüm isteyenlerede
sağol canım allah razı olsun.allah sanada nasip etsin çok güzel bişeyy..evet canım klomen ve ovitrelle ile kaldımm.sağol cnm ama düşünüyorum madem bu tüpler açık sorun ne diye??bakalım ne olacak ileriki günler..senin bebeğinide yüce rabbim korusun hayırlısıyla kucağına almayı nasib etin..sen klomenlemi hamiş kaldın?
sağol canım allah razı olsun.allah sanada nasip etsin çok güzel bişeyy..evet canım klomen ve ovitrelle ile kaldımm.
aminn canım Rabbimden hayırlısı tez zamanda ben atlattım çok şükür.ma çok acıdı gerildiğim için çok ağladım stresten yani.bakalım gelecek günler bize ne getirecek....hepimize hayırlı bebişler inşallah...dolsun hayırlısıyla göbüşlerimizzzz
kızlar birşey sorucam yaa..ben cuma günü hsg çekildim ama hala lekelenme şeklinde kanamam devam ediyor.doktora kanama olur mu dedim olur dedi ama bu kadar uzun süre olur mu ya??tereddütte kaldım.
slm arkadaşlar.bende çocuk sahibi olmak isteyipte olamayanlardanım.2 senelik evliyim bu ay serophene,ovitrelle kullandım.ayın20sinde ovitrelle çatlatma iğnesini vurundum.ama hala sıksık kasığımda belimde sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyo.sizdede böyle oldu mu?yoksa benim yumurtalar çatlamadımı?:26:
cevabın için sağol canım.ama doktorum progestanda verdi yutmam için.doktorada gidemiyorum sormaya....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?