Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş hayırlı cvplar alırsın arkadaşım

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberlerle bu cuma gününde gelirsin tüm isteyene versin Rabbim banada nasip etsin tez zamanda...

inş hayırlı cvplar alırsın arkadaşım

sağol cnmcım.çekildim filmi eve geldik şimdi hemen yazim istedim.iki tüpümde açık şuan.herhangibir tıkanıklık yok artık gerisi Yüce Rabbime kalmış..Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin...

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberlerle bu cuma gününde gelirsin tüm isteyene versin Rabbim banada nasip etsin tez zamanda...

aminn canım Rabbimden hayırlısı tez zamanda ben atlattım çok şükür.ma çok acıdı gerildiğim için çok ağladım stresten yani.bakalım gelecek günler bize ne getirecek....hepimize hayırlı bebişler inşallah...dolsun hayırlısıyla göbüşlerimizzzz

iyi hadi canım gözün aydın şimdi en azından içinde bişey kalmadıı sırada göbüşe bir bebiş nasip etsin allah.. tüm isteyenlerede

iyi hadi canım gözün aydın şimdi en azından içinde bişey kalmadıı sırada göbüşe bir bebiş nasip etsin allah.. tüm isteyenlerede

sağol cnm ama düşünüyorum madem bu tüpler açık sorun ne diye??bakalım ne olacak ileriki günler..senin bebeğinide yüce rabbim korusun hayırlısıyla kucağına almayı nasib etin..sen klomenlemi hamiş kaldın?

sağol canım allah razı olsun.allah sanada nasip etsin çok güzel bişeyy..evet canım klomen ve ovitrelle ile kaldımm.

inşallah canım hayırlısıyla Rabbim versin böyük göbüşlerle gezmeyi..:)

kızlar birşey sorucam yaa..ben cuma günü hsg çekildim ama hala lekelenme şeklinde kanamam devam ediyor.doktora kanama olur mu dedim olur dedi ama bu kadar uzun süre olur mu ya??tereddütte kaldım.

Sevgili cmk ve busra sizlere özel mesaj atabilmem için 100 mesaj yazmam gerekmiş o yüzden yazamadım cevap ve umarım okursunuz buradan, ben tekrar tedaviye başladım serophene kullandım çok şükür iki yumurtam var ve yarın pregnly vurulacak umarım bu kez yaşamam geçen yıl yaşadıklarımı.Sizler ve bebişleriniz de iyisinizdir umarım.İyi haberlerinizi ve dualarınızı bekliyorum.Sevgiler....

Forumda ki herkese selam ve sevgiler.

kızlar birşey sorucam yaa..ben cuma günü hsg çekildim ama hala lekelenme şeklinde kanamam devam ediyor.doktora kanama olur mu dedim olur dedi ama bu kadar uzun süre olur mu ya??tereddütte kaldım.

Bence doktorunla bi konuş benim bir gün olmuştu sadece ama kişiye görede değişebilir.

selam kızlar az önce doktordan geldim 1 tane sağda 1 tane solda yumurtam varmış çok güzel gelişmiş dedi doktor ovitrelle iğnesi yapacak öğleden sonra eğer bu ayda olmazsa rahim filmi çekeriz dedi bakalım artık önümüzdeki 10 gün çalışmalar var:) nasip kısmet artık rabbim hayırlısı nasılsa öyle versin (ama benim için bu ay ve haziranda hamile kalabilmem çok önemli çünkü bu iki aydan birinde hamile kalabilirsem çin takvimine göre kızım olacak)rabbim hayırlısını versinde

Merhaba arkadaşlar bu akşam 22:00 da pregnly vurulacağım geçen yıl ovitrelle vurulmuştum olmadı umarım bu kez olur.Kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyım bilen varmı?Sevgiler...

slm arkadaşlar.bende çocuk sahibi olmak isteyipte olamayanlardanım.2 senelik evliyim bu ay serophene,ovitrelle kullandım.ayın20sinde ovitrelle çatlatma iğnesini vurundum.ama hala sıksık kasığımda belimde sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyo.sizdede böyle oldu mu?yoksa benim yumurtalar çatlamadımı?:26:

ağrı yapıyor bendede olmuştu ama yumurtanın çatladığından emin olmak istiyorsan adetinin 23. günü progesteronuna baktır.

cevabın için sağol canım.ama doktorum progestanda verdi yutmam için.doktorada gidemiyorum sormaya....:26:

cevabın için sağol canım.ama doktorum progestanda verdi yutmam için.doktorada gidemiyorum sormaya....:26:

progestanı döllenme olursa tutunsun diye veriyorlar banada vermişti tutunamadı o ayrı da. inş. seninki tutunur.

merhaba arkadaşlar ben 5 yıldır eliyim evliliğimin ilk yılında korundum ve sonra bıraktım iki kez rahim filmi çekildi birşey çıkmadı geçen yıl tedavim çok ters gitti kist oluştu sonra patladılar rahim içine kanama yaptılar dış gebelik oluştu ve acil ameliyata alındım milyarda bir olabilecek şeyler beni buldu.Bu yıl tekrar denemeye karar verdim dün gece pregnly vuruldum şimdi karnım da ağrı bile yok ,sanırım yaşadıklarımızın bir çoğunu stres yaşatıyor bize.Önemli bir süreçteyiz, rahat olamalıyız ve böyle bir paylaşım sitesinin bulunması çok güzel,geçen yıl tüm zamanım neredeyse burada geçti.Lütfen hepimiz olumlu düşünelim ve rahat olalım.Herkese sevgiler.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…