Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm o ağrı olabiliyor bazen.bendede olmuştu iğnenin etkisinden olabilir kasık ağrısı..gögüs ağrısı bendede olmuştu ama ben hep adet oldum.inşallah sen olmazsın

:)inşallah canım.Hafta sonu test yapmayı düşünüyorum meraktan çatlayabilirim.Umarım sende bi an önce güzel haberler alırsın.Sevgiler...

cnm o ağrı olabiliyor bazen.bendede olmuştu iğnenin etkisinden olabilir kasık ağrısı..gögüs ağrısı bendede olmuştu ama ben hep adet oldum.inşallah sen olmazsın

bendede olmuştu ama bende birsum gibi oldum adet.. inşallah sen olmazsın arkadaşım hayırlı haberlerini duyarız ...

Slm arkadaşlar Allah hepimize tez zamanda güzel güzel bebişler verir inş..Beklemek çok zormuş gerçekten..Ben de bgn başladım klomene inş diğer aşamalara geçmeden hamile kalırım bakalım nolcak sizin güzel haberlerinizi bekliyorum inş..morale ve ümide ihtiyacım varr güzel haberler verin bana..

merakıma dayanamayarak biraz önce idrar testi yaptım iğneyi 26 mayısta olmuştum silikde olsa ikinci çizgi vardı ama sanırım iğnenin etkisiydi pzt tekrar yapıcam sonrada perşembe tekrarrrrrr aaaaaaaaaa sıkıldım beklemekten.

rica ederim cnm ne demek...o listediki arkadaşlarımızdam hamiş kalanlar oldu..dilerim Rabbiden en yakın zamanda bizlerde hamiş oluruzzzz

:)inşallah canım.Hafta sonu test yapmayı düşünüyorum meraktan çatlayabilirim.Umarım sende bi an önce güzel haberler alırsın.Sevgiler...

inşallah cnm haberlerini bekliyor olucam..ben bu ay pas geçtim d.kontrol hapı kullanıyorum ya kistim oluştu ilaçlardan..ama bidahaki aya çalışmalara devam :))))

canım bnm hayırlısı olsun ama sakın umutlanma olur mu?? çünkü iğnenin etkisinden çıkmış olabilir.iğneyi vurulduktan 12 gün sonra kanda çıkıyor cnm.inş. hamişsindir...

cnm ümidini asla kaybetme zaten.ou kaybedersen boşa çaba harcamış olursun..blki şanslısındır ilk ayda tutar..

cnm ümidini asla kaybetme zaten.ou kaybedersen boşa çaba harcamış olursun..blki şanslısındır ilk ayda tutar..

sağol cnm inş. başlarda hiç takmıyodumda 1 sene dolunca artık tırsmaya başladım noluyoruz diye:) ümit zaten ister istemez insanın içinde oluyo ama hayal kırıklığıyla eşdeğer durumda...Allah yardımcımız olsun..Bu arada kist yapıyo demişsin bende dün başladım klomene inş olmaz ya bi yeri yaparken biyeri bozuyoruz bünyemiz alt üst olucak hee..:)

Son düzenleme:

canım normalde 1 sene içinde ancak olurmuş hatta 1,5 sen diye duymuştum içini ferah tut benimde 1 seneyi geçiyor ama bekliyoruz haırlısı inşallah RAbbim bizede tattırır tüm isteyene ... en kısa zamanda güzel mi güzel haberlerini alırız diğer arkadaşlar gibi....

eee hormon alıyoruz hayatım...2 ay klomen kullandıktan sonra 2.ayın sonunda bende kist yapıyor.bu 4.kez kullanışımdı.ve bu 2. kistim.ama bu seferki epey büyük inşallah erir.2 ay kullanmıycam ama doktor oluruna bırakalım dedi.hayırlısı Rabbimden bakalım..

sağol cnm aminn Allah tüm isteyenlere verir inş...sen ilaç kullanmıyosun oluruna bıraktın sanırım öylemi nur? o bahsettiğin normal düzenli adet görenler için galiba ben de adet düzensizliği olduğu ((bazen zamanında bazen de 40-60 gün arası değişiyo)) için fazlada gecikmek istemiyorum oyüzden tedaviye başvurdum. hormon değerlerim normal rahim filmi istemişti doktor ben de korktuğum için o aşamayı atlamak istedim oyüzden ilaç tedavisine başladım yumurtalık takibiyle birlikte..olmazsa çatlatma iğnesi fln dedi ama gene de olmazsa 3 ay sonra kesin rahim filmi yaparım dedi kanallar tıkalımı diye bakmak için..Amma zor işmiş ya hayranım hemen hamile kalanlara valla...

evt hayırlısı cnm Allah yazdıysa er ya da geç olur ztn. Ben de bi bakımdan hatamı yaptım acaba diyorum doktor rahim filminden sonra ilaca başlarız demişti ama ben filmden tırstığım için doktordan rica ettim o aşamayı atladık ama gene gebelik olmazsa 3 ay sonra kesin bakıcam dedi anlaştık öyle işte ama sanırım kötü olduu çünkü filmden sonra hamile kalabiliyomuşsun o film çekilirken verdikleri sıvı tüpler tıkalıysa açıyomuş.

Son düzenleme:
canım bnm hayırlısı olsun ama sakın umutlanma olur mu?? çünkü iğnenin etkisinden çıkmış olabilir.iğneyi vurulduktan 12 gün sonra kanda çıkıyor cnm.inş. hamişsindir...

Evet ben çok erken davrandım ama merak işte.Sende tedavini erteleme rahim filmi bana 2 kez çekildi eğer çok korkuyorsan seni uyutmalarını iste narkoz vermeden küçük bir iğne ile uyutuyorlar bana ikinci filim uyutarak çekildi,uyutmazlarsa da çok uzun sürmüyor acıyor ama uzun sürmüyor. benim tüplerde sorun yoktu ama tüp kapalıysa o filimle açıabiliyor filimden sonra hamile kalan tanıdığım çok.Erteleme emi...

cnm sana birşey söylim mi film bence bu tedavinin ilk aşaması olmalıymış.çünkü onca hormonu vücut alıyor ee maddi anlamdan zorlamasıda cabası.onuda geçtim eğer tüpler tıkalıysa o ilaçlar harcanan emekte boşa çıkıyor.ben senin yerinde olsam hemen çektiririm cnm.sonra yine ilacına devam edersin.kaç yıllık evlisinki sen cnmm??

canım çok sağol ama ben 15 gün önce çekildim filmimi tüpler açık şuan bi aksilik yok ama ilaçlar bana buay kist yaptığı için doğum kontrol hapı kullanıyorum ben şuan..bakalım önümüzdeki aya inşallah..Rabbim verirse hayırlısını versin..

:) pardon canım ben filim çektirmedin sandım.Dediğin gibi her şeyin hayırlısı...

canım inşallah hayırlısı herşeyin bir vakti vardır diye inanıyorumbenimde demekki vakti var... ben ara verdim kendi haline bıraktım aşılama oldu bende 2 ay önce ama olmadı kısmet değilmiş bende ramazan bayramına kadar beklicem o arada oldu oldu yok olmadı bu aradada tüp bebek araştrıyorm direk tüp bebek düşünüyoruz bakalım artık hayırlısı canım.. hepimiz hakkında....

evet cnm ya haklısın dr. da öyle demişti ztn. İlacım yrn bitiyor yumurtalık takibinden sonra gebelik olmazsa çektirim ozaman rahim filmsiz olmuycak bu iş er yada geç istiycek ztn benden. benim dr.750 tl istedi filme valla:) narkozla 1000 tl dedi ama dayanılcak kadar acıymış kibar davranıldığı zaman acı olmaz dedi sadece sıvı ilacı hafif dayanılcak kdr ağrı yapıyo dedi ztn çok da kısa süren bi işlemmiş.Benim ağustosta 2 senem doluyo cnm.1 senedir istiyoruz bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…