Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Geçmiş olsun canım..hakatende herşey seni bulmuş olsun ama vardır bir hayır ve zamanı muhakkak böyle düşünmek lazım..peki sorunun neymiş?doktorun bilgilendirmedi mi seni..benimde şuan kistim var d.kontrol hapı kullanıyorum.bizimde tahlillerimiz normal sadece adetim 1 hafta falan sarkıyor.yumurtlamam falan normal film çekildim 1 hafta önce ikisde açık şuan tüplerin dedi..artık gerisi yüce Rabbime kalmış.inşallah en hayırlı zamanda bizide evlat sahibi eder cnm..zor şeyler yaşamışsın bende korkuyorum ya herşey normal olupta yine evlat sahibi olamazsak diye??çünkü tıbbın açıklayamadığı durumlarda oluyormuş.artık bu da olmazsa aşılama sonrada tüp bebek ne yapalım..Rabbimden hayırlısı....

Son düzenleme:

Merhaba Birsum,benim hiçbir problemim yok. kist, kullandığım ilaçlardan olmuş normalde kist yoktu yani o da şans.Her şey normalse mutlaka olacak diye düşünüyorum sadece zamanı var ama insan sabırsızlanıyor.eğer seninde bi problemin yoksa olacak mutlaka olumlu düşünelim burada konuştukça inan rahatlıyor:) bakalım iğne olalı bugün ikinci gün.....Sen şimdi tedavi görüyormusun?

tatlım ben 6 aydır tedavi görüyorum..2 ay klomen kullanıyorum 3.ay muhakkak kste çeviriyor o zamanda doğum kontrol haını kullaıyorum.bu ay kistim oluştuğu için yine d.kontrol hapı kullanıyorum 1 hafta öncede hsg çekildi.adetimin 3.günü tekrar gidicem doktoruma kist için ama 2 ay ilaç yok dedi doktorum.2 tüpte açık dediği için biraz kendi haline bırakalım dedi...bakalım cnm hayırlısı.bu topic çok iyi insanı rahatlatıyor gerçekten konuşmak sıkıntını paylaşmak.inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla göbüşlerimiz dolar....

:) inşallah...ama böyle bekemek zor her gün gebelik testi yapasım geliyor 14 günden önce yapsak çıkmazmı ki.Bu arada incir kürü denedin mi gerçekten etkili bi dene istersen.

:) inşallah...ama böyle bekemek zor her gün gebelik testi yapasım geliyor 14 günden önce yapsak çıkmazmı ki.Bu arada incir kürü denedin mi gerçekten etkili bi dene istersen.

canım incirin gücüne gerçekten inanıyorum..kür halinde değilde doğrudan yedim ben kurusunu ve yumurtalarım acaip gelişti o ay hatta iğeye bile gerek kalmadan çatladı.ama gebelik oluşmadı(eğer bu ay iğne kullandıysan iğneen 12 gün sonra kan tahlilinde çıkıyor canım..hayırlısı Rabbimden.ben bu ay d.kontrol hapı kullandığımdan hiç kendimi doldurmuyorum.ama inşallah sen gebesindir..

Umarım 10 gün sonra hamileyim derim ve sende umarım önümüzde ki ay bu haberi verirsin sevinçle.Hangi şehirde nerede tedavi görüyorsun?

amin arkdaşlar cümlemize nasip eder tez zamanda....

Bende 26/05/2011 de igne oldum beklemedigim tarih 11/06/2011 insallah bu sefer bende basarılı olurum insallah...

arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?
kan pıhtılaşması nedeniyle iki kez düşük yaptım
prolaktinim yüksek hipofizde adenom var
bunun üzerine birde pko çıktı.
doktor takibiyle klomene başladım ve ovitrelle iğne vuruldum.bugün yarın adet olmam lazım ama hamilelikten şüpheleniyorum.Şimdide akıntıyla karışık kanamam oldu.pede birşey çıkmıyor.silince geliyor.
size sorum yerleşme lekelenmesi olabilir mi?Böyle bir durumla karşılaştıysanız bana lütfen yol gösterin.Çok korkuyorum

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım.Kan pıhtılaşmasından düşük yaptıysan onun için hamilelikte kan sulandırıcı iğne veriyorlar ve sorun kalmıyor.oitrelle geçen yıl bendede kanama yapmıştı dedeiğin gibi de olabilir..Bence korkma gönlünü ferah tut ve doktoruna git bizler sadece fikir yürütüyoruz.Sevgiler

Bende 26/05/2011 de igne oldum beklemedigim tarih 11/06/2011 insallah bu sefer bende basarılı olurum insallah...

fabia com bende seninle aynı tarihte iğne oldum bu ay 3.iğnem oldu bakalım hayırlısı artık. yalnız birşeyi anlayamadım beklenmeyen adet tarihi diye bişey var o nedemek mesela mayıs ayının 15inde regl olmuştum benim beklenmeyen adet tarihim ne oluyor bilmemiz ne işe yarıyor ufff amma çok soru sordum dimi ya?

cnm normalde olacağın adet tarihini yazıyorsun..ama beklemediğimiz için öyle yazıyoruz hamiş olunca olmuyoruz ya adet ondan) inşallah hamişsinizdir..

Günaydın bugün iğne olalı 8.gün dün karnımda regl ağrısına benzer bi ağrı oldu ve göğüslerim biraz acıyo.Bunları yaşayan varmı aranızda.Neden olmuş olabilir?

Günaydın bugün iğne olalı 8.gün dün karnımda regl ağrısına benzer bi ağrı oldu ve göğüslerim biraz acıyo.Bunları yaşayan varmı aranızda.Neden olmuş olabilir?

cnm o ağrı olabiliyor bazen.bendede olmuştu iğnenin etkisinden olabilir kasık ağrısı..gögüs ağrısı bendede olmuştu ama ben hep adet oldum.inşallah sen olmazsın

Son düzenleme:
cnm normalde olacağın adet tarihini yazıyorsun..ama beklemediğimiz için öyle yazıyoruz hamiş olunca olmuyoruz ya adet ondan) inşallah hamişsinizdir..

birsumcum teşekkür ederim canım açıklaman için .o zaman benimde beklenmeye tarihim 15 haziran :) bu arada benim de acayip biçimde göğüslerimde şişkinlik ve bel ağrım var hayırlısı bakalım artık:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…