canım inşallah hayırlısı herşeyin bir vakti vardır diye inanıyorumbenimde demekki vakti var... ben ara verdim kendi haline bıraktım aşılama oldu bende 2 ay önce ama olmadı kısmet değilmiş bende ramazan bayramına kadar beklicem o arada oldu oldu yok olmadı bu aradada tüp bebek araştrıyorm direk tüp bebek düşünüyoruz bakalım artık hayırlısı canım.. hepimiz hakkında....
evet cnm ya haklısın dr. da öyle demişti ztn. İlacım yrn bitiyor yumurtalık takibinden sonra gebelik olmazsa çektirim ozaman rahim filmsiz olmuycak bu iş er yada geç istiycek ztn benden. benim dr.750 tl istedi filme valla:) narkozla 1000 tl dedi ama dayanılcak kadar acıymış kibar davranıldığı zaman acı olmaz dedi sadece sıvı ilacı hafif dayanılcak kdr ağrı yapıyo dedi ztn çok da kısa süren bi işlemmiş.Benim ağustosta 2 senem doluyo cnm.1 senedir istiyoruz bakalım hayırlısı
Canım rahim filmi ben iki kez çektirdim ilkinde uyutmadılar biraz zor oldu ama dayanılıyor yinede filimden 1 saat kadare önce ağrı kesici içmiştim ben ikincisi uyutuldu ama narkoz verilmeden sedasyon uygulandı.Umarım hiç gerek kalmaz çektirmene.Bu arada hangi şehirde nerede tedavi görüyorsun bana biraz fazla geldi ücreti.
İstanbul Kadıköydeyim ben. Hastanede çalışmıyo kendi özel muayenesi var oraya gidiyorum.Ben de fiyatını fazla buldum sorduğumda bu işlemi 200 ede 300 ede yapan var hijyen titizlik ister fln dedi özel hastaneyle anlaşması var orda müdahaleleri yapıyo yani hem doktor hemde hastane para alıyor toplamda.. 750 yada 1000 tl demişti.Okdr titiz davranıcaksa narkozsuz olayım baride 250 tlden yırtmış olayımAdet sancısı gibi bişeymi bu yani sadece ilacı verirkenmi yanma oluyo? yoksa önceki hazırlık işlemimi acı veriyor?
İstanbul Kadıköydeyim ben. Hastanede çalışmıyo kendi özel muayenesi var oraya gidiyorum.Ben de fiyatını fazla buldum sorduğumda bu işlemi 200 ede 300 ede yapan var hijyen titizlik ister fln dedi özel hastaneyle anlaşması var orda müdahaleleri yapıyo yani hem doktor hemde hastane para alıyor toplamda.. 750 yada 1000 tl demişti.Okdr titiz davranıcaksa narkozsuz olayım baride 250 tlden yırtmış olayımAdet sancısı gibi bişeymi bu yani sadece ilacı verirkenmi yanma oluyo? yoksa önceki hazırlık işlemimi acı veriyor?
merakıma dayanamayarak biraz önce idrar testi yaptım iğneyi 26 mayısta olmuştum silikde olsa ikinci çizgi vardı ama sanırım iğnenin etkisiydi pzt tekrar yapıcam sonrada perşembe tekrarrrrrr aaaaaaaaaa sıkıldım beklemekten.
Özelde daha pahalı olması normal tabii.Ön hazırlık acı veriyor sayılmaz ilaç acıtıyor adet sancısından biraz fazla olabilir ama çok kısa sürüyor benim sancım dayanılmaz olmamıştı kişiye görede değişebilir ama bu işlemde uyuturken narkoz verilmiyor sedasyon diye narkozsuz uyutan bi uygulama var onu sor doktoruna istersen eğer sedasyon uyguluyorlarsa çok daha rahat olur.
cnm bnde anadolu yakasındayım özel bir hastanede kendi doktorum çekti.öle anestezi gerektirecek birşey değil rahat ol.kendini kasmazsan daha rahat geçer...bende 250 liraya çektirdim..
evet cnm ya haklısın dr. da öyle demişti ztn. İlacım yrn bitiyor yumurtalık takibinden sonra gebelik olmazsa çektirim ozaman rahim filmsiz olmuycak bu iş er yada geç istiycek ztn benden. benim dr.750 tl istedi filme valla:) narkozla 1000 tl dedi ama dayanılcak kadar acıymış kibar davranıldığı zaman acı olmaz dedi sadece sıvı ilacı hafif dayanılcak kdr ağrı yapıyo dedi ztn çok da kısa süren bi işlemmiş.Benim ağustosta 2 senem doluyo cnm.1 senedir istiyoruz bakalım hayırlısı
canım öyle narkoz alınacak kadar zor bir işlem değil..ama senden epey istemişler ben 250 liraya çektirmiştim.çokta rahat geçti adet sancısı gibi bir sancı..dediğin gibi inşallah gebe kalırsında gerek kalmaz ama başka yerde çektir istersen neden ayıp olsunki.o paraya 3 kez çekilirsin o filmi iyice araştır cnm eğer çektirirsen..
evet cnm araştırmam lazım sen nezaman ve nerde çektirmiştin? İnsan bu tarz şeylerde kafasına göre gidemiyo işte tavsiye üzerine gitmek istiyorum..
ben ist.anadolu yakasında çektirdim.sen neredeydin ki cnm bnm??bu arada bn azönce regl oldum çoook şükür kistim eriyordur inşallahhhhhhhh..
pianocum bende dün betahcg için kan verdim sonuç 3.33 çıktı bakalım yarın yeniden kan vericem değerlerimde değişiklik var mı yok mu diye umut işte 14-15 hazirana kadar bekleyip görücez
Günaydın cnm senle de bi türlü karşılamadık gitti:)) regl olduysan eriyodur cnm ama sen genede kontrol yaptır bence kalmasın bişey..bu arada ben de anadolu yakasındayım küçükyalıdayım nerde yaptırdığını yazarsan çok sevinirim cnm..Gerçi inş gerek kalmazda bu ay hamile kalırım
dün akşam doktora gittim yumoş kontrolüne..4 yumurtam oluşuyomuş ama 3 ü iyiymiş boyutları 11,14 15 dedi şimdilik çok ii dedi yrn tekrar çağırdı bakalım ya inş hiçbişeye gerek kalmaz
sağol cnm perşembe takibim var ozaman sorucam sedasyonu.Bir de benim bgn klomen ilacım biticek ama bende akşamları görmede bi tuhaflık yapıyo ilaçtan olabilirmi diye prosp.okudum ondanmış.. sizde de oluyomuydu?
selam kızlar hepinizin cuması mübarek olsun öncelikle dün yaptırdığım testin sonucu 0,95 çıktı doktorla telde görüştüm 0 olması gerekiyordu regl olma tarihine kadar bekleyelim dedi büyük ihtimalle bu ay rahim filmi çektiririm ufff kafam bozuluyor artık yoruldum.acaba bende sperm alerjisi falan mı var ki????
oo süpermiş cnm inşallah hamiş kalırsın bu ay..ben 3ten yukarı çıkamadım hep 3 olurdu benimde...özelden attım sana mesaj nerede çekildiğimi yazdım sana.inşallah gerek kalmaz cnmmm
canım o etkiler olur..ben evde en son kelebek kovalıyordumdüşün yani..ateş yapar ara ara birde.bana hala yapıyor kullanmama rağmen...
Aynen valla kollarımı iki yana açıyorum sanki kanat görüntüsü var:)) takip ediyor napıyosam:)) İnş geçer yaa ilaç biteli 4 gün oldu hala aynııı.. Cnm bu arada o dediğin hastanenin sitesine girersen kadın doğumda 13 tane fln resim çıkıyor karşına. İsmini hatırlayamıyosan resimlerinde hatırlarsın cnm haber bekliyorum öptüm...
canım bnm doktorum zaten hatırlamamak mümkün değil yani..sana mesaj attım.muhakkak o doktora git eli çok ama çok hafif...inşallah gerek kalmaz ve hamiş kalırsın..olurda kalamazsan muhakkak çektir inanki çok gerekli bir işlem.birçok kadın filmden sonra hamiş kalıyor.örnek bnm teyzem hemen o ay kaldı..darısı başımıza inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?