- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
doğru diyon kuzum valla bu ay bende hiç doktora gitmek istemiyorum
bence alakası yok buharla kaç gün yaptınki buharı inş.güzel haberler verirsin
yok kuzum ya çok az akıntım var...adet sancılarım başladı ama geçen aykı kadar yogun değil henüz...bu ay süt buharı yapmıştımya ben acaba omu akıntı yapıyor banaa:44:
bide sigaraaaaaaaaaa
ben de haftasonu olcam heralde valla ben de hiç gitmek istemiyorum eşim de gitme diyo ilaçlardan şiştim zaten ona da moralim bozuluyo depresyona gircez yakında valllaaa
benmki bozuk ya sizde bozun yavrucuklarayy kız dur psikolojim bozuk hepten bozacaksın 1yıl boyunca korunmasız iişkide gebe kalmayan herkes kısır allah vergisi isterdik olsun olmiyyyyyy
doğru diyon kuzum valla bu ay bende hiç doktora gitmek istemiyorum
bence alakası yok buharla kaç gün yaptınki buharı inş.güzel haberler verirsin
kuzum ben senden bi gün önceyim zaten yine sırayla dökülcez bu ayyy
benmki bozuk ya sizde bozun yavrucuklar
ken kendimize ilaç alsak da olur yavs hepimiz uzmanız artık
adete iki üç gün önceden belirti başladıysa hamilelik olablir reglden önce 5 6 gün önce belirti yaşanıyosa gebelik yoktur canlarım benim beş altı gün önceden başlar belirtiler
işteeeeeeee bu valla hepimz poliklinik açsak olur ha kızlar herşeyleri biliyoruz maşallhh hehe
ben gider esracığa bi de o baksın gelene geçene aça aça bi hal oldum zaten
kızzzz ya alemsin bi okadarda süper madem ortak kaderi yaşıyoruz hepimiz aynıysak psikoojilerimizde aynı olsun senin için bozarım kızzz yaa hiç olmasa hep öyle kalsak ne olacakkkk
işteeeeeeee bu valla hepimz poliklinik açsak olur ha kızlar herşeyleri biliyoruz maşallhh hehe
ben gider esracığa bi de o baksın gelene geçene aça aça bi hal oldum zaten
bi görün onada kız birde manyak biri çıkarmış dermişim kızarsın bane emi ama bak seni düşündüğüm için doğru edreste ol diyeee
benmki bozuk ya sizde bozun yavrucuklar
ken kendimize ilaç alsak da olur yavs hepimiz uzmanız artık
anammm evrene elektirik gönderme olayını deneyek belki oda bize bebek gönderir secret
bağdaş kurup oturun ben gelene kadar mmmmm sesini de unutmayın gelince eşllik edeceğim bendeee
moral bozmak y ok kızlar halimize şükür yaa hamıle kalsakta bebegımız özürlü olsa dahamı iyi..rabbim bizi bekletiyor sonunda çok güzel bebişlerimiz olucak ve hayırlı evlatlat inş. bu arada kendı kafamıza göre ilaç alamayız tatlım kist varsa patlatırız allah muhafaza...
hadi sizee şarkı söyliyim de moralimizz yerine gelsinn...
gideceğim tek yer havaalanı
bana lazım yeni yaşammm alaaanııııııı
valla öyle şekerim bana 1 hoca önerdiler ama muayene ücreti sordum nakit 200, kredi kartı 220:26: ayda 2-3 kez gidiyosun oldu sana 650-700 tl bu ay gidemicem heralde valla doktorlara çalışıyorum resmen
kuzumm ben de çatlağım ki yavs olurmu hiçç bu sefer senin için oturacağim o masayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?