ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Rabbim bidaha yasatmasin tup bebek tesavisini... olmayinca oda care degil canim ya bu tedavilerden besbeter bi cokuntu yapiyo insanda maddi manevi... gaarantide deil ayrica

Rabbim bidaha yasatmasin tup bebek tesavisini... olmayinca oda care degil canim ya bu tedavilerden besbeter bi cokuntu yapiyo insanda maddi manevi... gaarantide deil ayrica

ne bileyim yaşında önemi var oda artı puan bilmiyorumki maddiyat olursa önemli değil olmadığında çok kötü sonra düşünür insan o parayla iğnede aşılamada yapabilirdim yedi sekiz kez ücret almayan hastaneler var diye duydum

bizim sene tutmuyo 3 yıllık evlilik istiyo bir de prosedürü çok rapor çıkartmak kolay değilmiş. devlet tamamını da karşılamıyo diye biliyorum diyelim 7000 tl ise 5000 felan karşılıyo gerisini cepten ilaçların felan tamamını ödemiyomuş yani... hem de dediğim gibi prosedür çok 3 kez aşılama yaptırıp negatif olması felan gerekiyo bir de işte rapor alman lazım bunların normal yolla bebeği olamaz diye.

Aynen 3asilama istiyolar doku rapor arastirma hastahanesine goturuyorsun orda kurul okey veriyor vsvs
Velhasil o asamalari yapsakda yinede cebimizden gitti parasinda deiliz rabbime sukur durumumuz var ama maneviyat yerle bir oluyor ve tup bebek tedavisinde vermeywn rabbim bi serofhane ilaciyla versi nasipten otesi olmaz..

kızlar özel hastanedemi öyle yaa benim dr.iğneden sonra hiç aşılama yapmadan tüp bebek deneyelim dedi kabul etmedim hani para için yaptığınıda düşünmüyorum kontrol günüm bile geçtiğinde bırakmaz ödeme yapayım acep resmi nikahsızdamı yapacaktı oluyormu kızlar

Nikah kıymadınızmı daha canım.Evet olsa yaptırırdın benım bır tanıdıkta oluyo 2tekrar tekrar denıcek ıns

okadar sakin bi kadınki anlatamam gençte böyle arkadaş gibi ama ciddi bi kadın benim herzaman için ne olursa olsun fikirlerimide alır ortak karar alırız birde kendisi tüp bebek yapmıyo hastane prof.birlikte yapıyor

yok özel öyle değil onlar rapor felan istemez sen razı isen yaparlar

canım senin ilk bebeğin tüp bebek mi

Yok canim ilacla oldu benim 3asilama 2taze bir dondurulmus tupbebek tedavisi yaptim olmadi butedavilerden sonra bi ilacla hamile kaldim osebeptende o sıkıntılı tedavilere girmek istemiyorum birdaha ins. Gerek kalmadanda olur..
Nikahsiz yapmazlar resmi yerler kabul etmiyor

rabbim kızına uzun ömürler versin canım.... rabbim ol dedi mi ilaçlar iğneler hep 1 vesile oluyor işte canım

kızlar yaa bu tavsiye edilen tüp bebek merkezini aradım oradan 1 doktor tavsiye ettiler bana hoca tüp bebek merkezinde çalışıyomuş randevu yok 2 hafta sonraya veriyolar bize ne oldu böyle yaa soyumuzu kuruttular çağımızın hastalığı: infertilite

merhaba kızlarrr karlı istanbul gününden sizee selamlarr
dün benimde misafirlerim vardı yatılı..az önce gittiler bende hemen size geldim kızlar herşey yolundadır inşallah..yoklugumdaa yokmu hiç bebiş haberi...

bugün iğnemin 13. günü ve adet belirtilerim başlamış durumda
en geç pazar gelir kırmızılarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…