- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
okumak isyen olursa söylesin okuruz listemizden başlayarak
ewt şekerim bide hepimizin okuyabileceği bi dua olsa daha ıyı olur herhalde
kenzül arş ve ayetel kürsi olurmu
olur canım bence arkadaşlarında fikrini alalım ve başlayalım...
arkadaşlar kbul ederse yarın senden başlarız kaçer kez okuyalım duayı onuda söylesinler listemizden başlarız yani
Bana uyar soyleyin yeter :)
tamam biz yarın cuma başlarz ama iki duayı kaçrkez okuyalım ondada anlaşırsak başlarız
tamam biz yarın cuma başlarz ama iki duayı kaçrkez okuyalım ondada anlaşırsak başlarız
Sayi soyleyin yeter ben okurum
7 şer keremi okusak..bi kişiye kaç gün okıycaz :44:
bence birer gün okuyalım yedişer kez okuruz uyarmı yada kaç gün okuyalım
bencede sırayla hergün bırımıze okuruz..karar verin listemızede eklerım[/QUOTE tamam akşama liste hazırlarsın bi zahmet yarın başlayalım
bence birer gün okuyalım yedişer kez okuruz uyarmı yada kaç gün okuyalım
as canım ne zaman yaptın iğneni kist oluştuğunda adette şiddetli ağrı ve alt karın ağrısı olur sanırım yumurta çatlamadığında yumurta kisti yapar
pazartesı yaptım canım ıgnemı doktor salı persembe ılıskı onerdı ama kasık agrım oyle coktukii 3 yumurtam olusmustu ve 2 adet ovıtrelle ıgnesı oldum bu sefer
kıst oldugu gıbı bır agrıydııı dün suan daha hafıfledı acaba yumurta catladıgı ıcınmı agrıyor dedım ama bılemedım genede:26:
canım benim 17. gün daha bişey yok ama ben 18. ve 19. günlerde oluyorumkızlar günleriniz gelmiş ne durumdsınız...iyi haber werin:18:
adete iki üç gün önceden belirti başladıysa hamilelik olablir reglden önce 5 6 gün önce belirti yaşanıyosa gebelik yoktur canlarım benim beş altı gün önceden başlar belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?