canım ymurtlama kişiden kişiye değişiyormuş benim yumurtalar tembel 19. günde anca olgunlaştı senin yumurtalar zamanında üyümüş yani yumurtlamışsın yeterli olgunluğa ulaşınca(18mm 22mm arası)iğne yapılıyo kafan karışmasın no problem
biiirssseeeennnnncim hoşgeldin sefalar getirdin söyle bakayım bize neler getirdiiinnn
ayy bu ne güzell karşılma boylee hoşbuldumm kuzucum...sizlereee bolcana sevgi ve muhabbett getırdımm
cumamız mübarek olsun bu aradaaa
sağol canım seninde cuman mübarek olsun kız o kadar yağ çektm muhabbet ve sevgi kuru kuruya gitmiyyy yanına tatlı birseyler getirmedinmi
1 ocakta sana tatlı bişeyler gelecek tadından doyamıycaksın inşallaaahhhhhh
kızzzz dedim belki sen getirdin diye neyse borcun olsun unutma bebişin olsun görürsün sen varmı belirtiler
henüz gelemedi benimki kuzucum..bugün iğnenin 14. günü ve bende hiç bir belirti yok biliyomusun..geçen ay bı hafta kaladan sancıarım başlamış hiç durmamıştı..şimdi çok hafıf bı dk vuruyor geçiyor hiç sancım yokta dıyebılırım..heycnla pazarı beklıyorum..iğnenin 16. gununde oluyrum ben g enelde..bu akşamda kendımı gelınlıkle gordum kısa gelınlık gıymısım o kadar guzel olmusumkı elımdede beyaz çiiçekler çiçeklerden yüzüm yarım gözüküyor falannnn hayıralara gıtsın inş.
selam kizlarr nasislsiniz...ben 1o gun once catlatma ognesi vuruldum...menegon ve prengly...klomenle iki yumurta olustu...19 21 mm...bugun 10.gunum...sag kasigim cok agiriyor..egilemiyorumm sanki bir agirlik var...bu sekilde olupta hamile kalan arkadslarimiz varmi...ilk defa vuruldum igneyi...test yapsam bugun cikarmi yoksa 14.gunu beklemelimiyim?
selam kizlarr nasislsiniz...ben 1o gun once catlatma ognesi vuruldum...menegon ve prengly...klomenle iki yumurta olustu...19 21 mm...bugun 10.gunum...sag kasigim cok agiriyor..egilemiyorumm sanki bir agirlik var...bu sekilde olupta hamile kalan arkadslarimiz varmi...ilk defa vuruldum igneyi...test yapsam bugun cikarmi yoksa 14.gunu beklemelimiyim?
30. günde yumurtlayan hastalarım bile var sen 16. günündesin dedi şansımız hala var dedi 19. gün bana iğne yapıldı herkese 12. 13, gün yapılıyormuş
kız inş.ya bilmiyorum bende seni görmüştüm güzel bir rüyaydıda inş.güzel haberler verirsin bende 16.günde oliiimmm inş.sen olmazsın kız bu arada ilişki günlerinden sonra yine beraber oldunmu ben ben bıraktım o işi şimdilik
talhaaam kız niye sustun
kızlar gelip soru sorup kaçiyyler bizden hamile şart bu topiğeeee acele edin yakarım sizi ilk hamiş abla olacak herseyi ona soracazzz
ayy inş. tatlım yaa inşallah guzel haberler verebılırım...rüyalarımızda hayra çıkar inş.
ben olsaydım ücretli sorulara cevap verirdim yoksa bizim sorular bitmez tabiii şaka olsada hiç sormasakhahaha doğru dıyosun kuzum ilk hamılenın çekecegı var elımızdennn
kime rüya gördüysem çıkmıştr inş.sendede çıkar sende gelinlik görmüşsün murattr oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?