ben onu sutle maydonozla denemıştım canım bırde elma yagı koyup pedın uzerınee öle beklemıştım ama bı işe yarmadı
herkeste farklı etki yapıomus gercekten...ben adet günüm ayın 5 i demiştim meğer 9 umuşş yanlış hatırlıomusumuşum, işin yoksa bekle Allah Allah :43
yok ya bu ondan değil k söylediğim bitkilerde daha çok yaylada yetişiyor doğuda var biliyorsunuz doğu kadınlarının tedavi yöntemi eskiden onlarda doktora gitme gibi durumları yokmuş deneyecem işe yararsa bende o bitkileri isteyenlere teemin edrim
işimiz ne kı zaten hep beklemek
yok onu anladım canım ben bu tarz seyler cok denedımde ondan soyledım sen bı dene işe yararsa isterız zaten bızde ama inş.bunlara gerek kalmaz
merhaba kızlar bende aranızda yeniyim 2 senedir çok istimemize rağmen bir türlü olmadı 2 ay dır klomen tedavisi görüyüm bu ay hem klomen kullandım hemde ayın 20.sinde çatlatma iğnemi oldum 4-5 yumurtam var ama inş.sonuç iyi olur şimdi bekliyorum aralık 8 geçmez artık günler bana çok umutsuzum[/QU
bende aralık 8 gibi adet olcam canm,çatlatma iğnemi de 15 inde yaptrmıstım..sonuçlarımız ne olcak acaba,inşallaaahhh
ya kızlar ben cok istiyorum buraya bende HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM dıye yazmayı ya
ya kızlar ben cok istiyorum buraya bende HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM dıye yazmayı ya
evet forumda yazan çok var, bizde bi yazsak iyi di ama hayırlısı artık :44:
bizimde burda sayılarımız belli sırayla çifter çifter bizde hamileyim diyecez birgün o gün gelcek hayırlısıyla
bizimde burda sayılarımız belli sırayla çifter çifter bizde hamileyim diyecez birgün o gün gelcek hayırlısıyla
inşallah gelir kızlar ya ben bu karamsarlıkla hıç yazamayacakmışım gıbı gelıyo
ya kızlar ıyıkı uye olmuşm ya çok iyi geldınız bana sagolun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?