Nebileyim oyle denk geldi hwrikiside deil :))
Hayirlisi olsun ee okumaya nezaman baslicas
Benim dr19.gune kafar verdi hayirlisi oldun hakkinizda
arkadaşlar benide listeye ekleyin bende 14 aydır istiyorum ama olmadı malesef..2 defa klomen kullandım bugün iğnemide vuruldum..birde drum progestan ilacı verdi..yaşım 25 bursa yaşıyorum..
hoş geldin aramıza canım iğnen de hayırlı olsun
ağlamayı yeni kestim sayıır..doktora gittim klomenler bitti dün vee hiç yumurtam büyümemiş bu ayda...nasıl olur diyor doktorda ben donkaldım resmen varolan yumurtalarım neden yokoldu anamadım...eşime çok üzüüyorum bide beni teselli ediyor
ağlamayı yeni kestim sayıır..doktora gittim klomenler bitti dün vee hiç yumurtam büyümemiş bu ayda...nasıl olur diyor doktorda ben donkaldım resmen varolan yumurtalarım neden yokoldu anamadım...eşime çok üzüüyorum bide beni teselli ediyor
üzülme canım yaa..ptesi günü bende dr a gittim yumurtan istediğim boyutta değil çarşamba gel dedi..bugün gittim sağ tarafta bir tane 20 mm olmuş..sana tekrar kontrole gel filan demedi mi?
11. günün olması gerekiyo bende o gün gittiğimde 9 mm idi 16. günde 12 mm 19. günümde 19 mm olmuştu büyür daha doktor tekrar çağırmıştır muhakkak bide canım ben incir suyu içtim yedim faydasını gördüm tavsiye ederim hemen de kendini yıpratma sitresle başlama
benm 11. günüm 9 mm sadece:SS
geçen ay bugun 20 civarı iki yuurtam vardı..bugun 9..doktor bu ay olmadı dedi:SS
ya dayanaımyorum ben yazamıyorum bile ağlamaktan şu an
2gun adet olmanami var bende 13.gundeyim ayniyiz..
Herkez kafasina goremi aliyo
Birsencim adimda burcu
Buarada kizlar az once sol gogsumu siktim seffaf su geldi onceki aylar hic denemedim acaba nedendir sizlerdede olan varmi bugun 13gunu devirdim iki gune olmazsam kan testi yapicam ins.
canım üzülme allaha tevekkül et.sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz takdir allahtan artık..benimde 14. ayım ama her an hüsran..buna ragmen sabır sabır sabır.. senin kaçıncı ayın?
ay değil canım 2 yıllllı aşkın oldu
burcucum genelde hamıle olanlarda boyle oluyo dıye bılıyorum ben ilk doktora gıttıgımde sormuştu gögsunden sıvı gelıyomu dıe
Ayy keske canim ya 14.gunum ve ins. Yarina kirmizilari gormezsem kan testi yapicamburcucum genelde hamıle olanlarda boyle oluyo dıye bılıyorum ben ilk doktora gıttıgımde sormuştu gögsunden sıvı gelıyomu dıe
benim bildiğimde prolaktin hormon yüksekliğinden geliyor..zorla sıkıp çıkaermakta tehlikeli diye biliyorum..
Merhaba kizlar gunaydinlar tunaydinlar gelecegin anne adaylariiii
tünaydın kızlar bi süredir yazamıordum,ama hergün grıp okuyorum,sonuçları olumsuz olanlara cok üzüldüm..bu ay benim tedavm yok bilıosunuz,henüz adet belırtım de yok.normalde adetten 1 hafta ônce göğüslerim acımaya başlardı halahç bşey anlams değlm..tbloya BAT 27 yazdrdm ama olmcam heralde,neyse 30 una kadar yolu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?